• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

özüm çok sağol canım. Ayrı bir başlık açıp yayınlasana,kaynamasın burada hem de daha çok kişi faydalanır. Bir de face de ki grupta da paylaşabilir miyim?

çookkk çok sağol özüm.arayıp da bulamadığımız tarifler hep burda.teşekkürler

özüm çok sağol canım. Ayrı bir başlık açıp yayınlasana,kaynamasın burada hem de daha çok kişi faydalanır. Bir de face de ki grupta da paylaşabilir miyim?

rica ederim kızlar.
ayrı bi başlık sonradan aklıma geldi, bu kadar tarif olduğunu unutmuşum:) canım face de paylaş tabi, ben de kararsızım gelsem mi gruba? yani yazdıklarımız profilde ara sıra çıkıyomuş, kızlar yazmıştı buraya, o durumlar olmasa ben de hemen giricem gruba!

rica ederim kızlar.
ayrı bi başlık sonradan aklıma geldi, bu kadar tarif olduğunu unutmuşum:) canım face de paylaş tabi, ben de kararsızım gelsem mi gruba? yani yazdıklarımız profilde ara sıra çıkıyomuş, kızlar yazmıştı buraya, o durumlar olmasa ben de hemen giricem gruba!

eh yani özüm ne bekliyorsun allah aşkına:)) Hayır grup gizli, görünmüyor,dönem dönem kontrol edersin profilini öyle bir şey olursa kaldırırsın ne olacak. yani asıl muhabbet orada. Bunca zaman niye bekledin ki :)

Gunaaaydinnn kızlar yorgunluk var üstümde kızımı yere attım sehpanın altına girecek yuvarlana yuvarlana:D. Opuldunuz siz ne yaparsınız

kızlar grubun adı neydi face de? 2010 aralık-2011 ocak anneleri çıkıyo aratınca o mudurrr???

Selam arkadaşlar :)Ben faceye eklendim sanırım ama kimseyi tanıyamadım:(Konuşmalardan sanki yanlış yerdeyim hissine kapıldım :(4 aylık bebekleri konuşuyorlar.Nerden anlarım burdaki arkadaşları.Ay ne çok şey istiyorum :9:

Selam arkadaşlar :)Ben faceye eklendim sanırım ama kimseyi tanıyamadım:(Konuşmalardan sanki yanlış yerdeyim hissine kapıldım :(4 aylık bebekleri konuşuyorlar.Nerden anlarım burdaki arkadaşları.Ay ne çok şey istiyorum :9:

canım facete 2grup var diğerini eklemiş olabilirsin tartışmalarda nicklerimiz diye konu var orada hepmizin adı ve nicki yazıyo doğru yerdemisn bak bakalım

evet canım ben seni diğer grupta gördüm, bizimkini aratırken çıkmıştı bi seni tanıdım. seninki 2010 aralık- 2011 ocak anneleri, yanlış yerdesin :1:

Back