2010 Aralık Anneleri

evet sekerim bende facete pek bulunamiyorum
iyiym walla sen napiosun?
sutum azaldi gecen hafta
isirgan cayi iciyorum bol bol
duzeldi simdi
mama verdim mecburen aksamlari bende

napımm ben de canım memede bebek sürekli
bu aralr yerimden kalkamz duruma geldim
40 50 dk emio bi seferde bırakmıo
canını mı sıktın da sütün azaldı?

evet biraz moralimi bozmuslardi
sanirim o yuzden azaldi
cocuk memeyle kavga ediyodu resmen
meger sutum azalmis
bende mamayla takviye yaptim
simdi fena degil sanki
insallah cogalir yine
40 50 dk cok uzun degilmi yahu?
gecede oyle emiyosa uykun kaciyodur

memede uyuyo gündüzleri bıraktıramıom bırakınca ağlıo
gece 10 15 dk emio canım ama 2 saatte bi kalkıo
nazar değdi bebeğime

teşekkür ederim canım bugün kültür değilde normal test yaptı bişey çıkmadı,kültüre gerek yok değerlerde azda olsa oynama olsaydı bu testte kültürde yapardık dedi,ek gıda tattırıyorduk buara ondan yapabilir dedi,birde atak haftasındayız gelişme sürecinde olduğu içinde yapabilir dedi,atak demeye getirdi işte zaten sadece uykuya dalacağı zaman ağlıyor,uykusu geliyor esniyor falan ama hemde ağlıyor bakalım atağının bitmesi için dua ediyoruz artık,ben bittim çünkü :95:
çok çabuk geçmesine çok sevindim canım inşallah bidaha olmaz bizde çok öpüyoruz sizi

Son düzenleme:

canım 3450gr 49cm doğdu baş çevresini hatırlamıyorum ama en son 3 aylık kontrolumuzde 7kiloydu (21 martta) maşallah seninki çok güzel toparlamış yetişmiş kuzucuk ...
bak ben ay ay gelişimini buraya yazdım burdan takip edebilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/410552-2010-aralik-bebisleri-buyume-tablosu.html

evet doğru ben de ksıırı gece yemiştim gece uyandırmadan muhakkak emziriyorum ona rağmen sabah taşıyordu çocugun eli yüzü süt içinde kalıyor muhakkak deneyin

bulgur yedim ben yemez olaydım çok gaz yapıyor dikkat edin kızlar bir gün yedim kuzum o gece uyuyamadı ağlamaktan şimdi yemiyorum geçtiii ... belkide bana yaptı gaz sonuçta bünyeden bünyeye değişiyor yada az az deneyin bi...

napımm ben de canım memede bebek sürekli
bu aralr yerimden kalkamz duruma geldim
40 50 dk emio bi seferde bırakmıo
canını mı sıktın da sütün azaldı?

offf senin için zor oluyodur ama 40 50 dk çokuzun ilk 15 dk hallediyorlar sütü :) ama ağlıyorsa napıcaksın yürek dayanmaz :26:

selam kızlarrr tüm bebişler iyidir inşallahhh.. sizlere bi sorum olacak bu ara oğlusumun tukurmesı arttı bazen baloncuk bıle yapıyor bazen de şıp şıp damlıyor kv de diş çıkarcak bu diyoo elimizi yada baska bı nesneyı tuttugunda da hemen agzına goturmeye calısıyor baktım diş yerleri beyaz beyaz belli olmuş gibi.. var mı aranızda böle bi durum yaşayan

selam herkese

benim bebegimdede var aynı durum sellesi akıyo bu ara arttı birde:44:
acaba gercekten de dişmi cıkarcaklar başka sebeb gelmiyo aklıma :97:
birde agzında cok öpülürse akar diyolar ama bilmiyorum :101:

selam kızlar kontrolümüze gittik herşey yolunda... bize ek gıda ve demir ilacı vermedi sadece anne sütüne devam dedi ... rota virüs aşımızıda olduk ...

hastanede bir çocuk vardı rota virüse yakalanmış annesi ben yaptırmadım iyiki yaptırıyosunuz şu an çok vicdan azabı çekiyorum dedi oğlu 3 gün hastanede yatmış serum vermişler bence önemli merak edenlere duyrulur...

aynı canım bizdede öyle bide tüü tüü die tükürüyo ağlaması bile tükürükle elleri ağzında oyuncakları ağzında ellerini ağzına götürdüğünde çok keyif alıyo. bu arada bizim çok saçlarımız dökülüyo...

hem oğlumun hem benim benimkini sormayın feci dökülme var tiroid hastası olduğum için takipteyim ilaçlarımda ayarlama yapılıyor bizim gb olan var mı saç dökülmesi?

nerdilcim sorma benim ve bebeğimin saçların da çok dökülüo
gerçi bebeğimin 2 aydır dökülüo arkası kel :)
ek gıdaya ne zamn geçiceksin ben sormadım doktora ya
demir ilacı kullanıorum ben pazartesiden beri kakasının kokusunu çok değiştirdi bi de pek sevmio

Selam arkadaşlar (gerçi faceye gidenler gelmez oldu:) )kalanlara selam olsun o zaman :))) biz de aşılarımızı olduk ebe demir hapı verdi doktora sormadan kullanmayı düşünmüyorum .kilomuz sağlığımız iyi maşaallah yanlızca kızım önceleri günde 4-5 kez kaka yapıyordu 1 haftadır günde bazen 2 defa bazen de 1 defa kaka yapıyor normal mi acaba.Bakalım pazartesi doktorumuz ne der.Neyse sözün özü bence burayı da boşlamayın güzel paylaşımlar var çünkü.öptük annelerimizi :)acil çıkış her zamanki gibi cadım beni bekler :))

oohhh face ten bir kısım arkadaşla görüşüyoruz gerçi ama buranın da havası da başkaa kardeşiim yaa :86:

umarım buradaki tüm aralık anneleri ve bebişleri iyidir. burayı özlediğimi farkettim de girip bir bakayım dedim. şu anda iş yerindeyim ve oğluum Umut evde ve onu çoook ama çoook özlediim.
sizde keyifler nasıl bakalım !

bende özledim burayı,biraz yüküm azalsa girerim yine,bizimde kan ilacından ber genelde günde 1 kaka yapıyr bazen 1gün hiç yapmadığıda oluyor ama normalmiş

ben de çok özlemişim burayı gireyim dedim.
demir ilacı bizim kaka sayımızı azalttı rengi de koyulaştı.
tadına baktım iğrenç ya yazık bu yavrulara abartmıyorum benim midem bulandı.
içiyor yavrum ama ne eziyetle.

bende özledim burayı,biraz yüküm azalsa girerim yine,bizimde kan ilacından ber genelde günde 1 kaka yapıyr bazen 1gün hiç yapmadığıda oluyor ama normalmiş

kızlar ya kaçar damla veriyorsunuz demir damlasını?ben 1 gün verdim,sonra bırakım.yemelere veya mamaya katılsın diyo içinde.siz nasıl ve kaç damla veriyorsunuz?

merhaba kızlar bizimde dündü dr kontrolü, bizimki ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi ama doyumluk değil tadımlık :) cam rende mekanizmasıyla da tanıştık sonunda , bi kaç kere elma püresi ve elma suyunu verdim... püreyi begenmedi ama elma suyunu cok sevdi... demir hapı diyen olmadı bize yaa nesse bekleyelim biraz daha
sac dökülmeleri bizde de var cok yogun ikimizinki de gecer herhalde...
bu arada ilk yogurt yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı, devam sütüne hazır yogurtla denedim önerisi olan var mı ???

evet canım benim kv de yanaklarını çok öpünce kızıyor ne derece dogru bılemıyorum ama eskıler oyle dermıs ben diş etlerine baktım beyaz beyaz yerleri belli olmuş kaljel aldım her ıhtımale karsı rahatlatsın diye inşallah diş çıkarmazlar ya daha çok erken:26:

ah tatlım sorma bende de bir saç dökülmesi var hele banyodan sonra tomar tomar avcuma geliyo kv de bebek anneyi tanımaya başlayınca saçları dökülür diyo :44: benim oğlanın da saçları dökülüyor normal canım anne karnındaki saçlar dökülüp yerine yenileri çıkması lazım aman tiroidini ihmal etme geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…