merhaba arkadasım bende uzun zamandır bu sitenin müdavimleri arasındayım fakat bir türlü fırsat bulsmıyordum bende aralı k 27 annesiyim yani sizinle beraber o heyecanalrı yasadım beni de aranıza alırsanız sık sık fikirlerimizi paylasmak isterim
soruna gelince evet cok fena kasık ağrısı yoğun kanama ve bas ağrısı yapıyor ben çıkarttırdım tabi kişiden kişiye değişebilir çok ta zayıflamaya baslamıstım..
ben pek tavsiye etmiyorum ama yine de sen bilirsin görüşmek üzere iyi geceler
merhabalar bende27 12 2010 destanın annesiyim bende aranızdayıöm
merhaba kızlar bende 21 aralık annesiyim... bebeğim dogdugundan beri sütüm azdı mecbur devam sütüyle takviye ettik... bu ay kontorlünde bizde bişeyler yemeye başlarız gibi geliyo... amabişeyleri anlamadım yaa yardımcı olurmusunuz ??? öncelikle meyve suları veriliyo galiba bunları illa rendede mi yapmak gerekiyo yani cok kafa karıştırıcı gibi geldi bana rendele tülbetnle sık filan ne kadar su kalır ki :44: meyve sıkacagı ile sıksak olmaz mı :)
ayrıca rendelenip veriliyo bi de galiba ama daha küçüçük bebiş yaa elma rendesini nası yicek ki ???
benden de bir tavsiye bol bol kısır yiyin iki gün önce misafirim geldi kısır yaptım ertesi gün sütler akıyordu maşallah acaba kısırdan mı oldu diye sonraki gün tekrar yaptım gerçektende arttı mutlaka deneyin keşke kilo aldırmasa bu kadar emzirip kilo vermeyen üstüne alan bi ben varım sanırım hamileyken bu kadar hızlı kilo almadım
Sesom mail geldimiaaa bizimki de ses çıkara çıkara tükürüyo...
ahh şu kayınvaldeler yaaaa...
buncacık bebe öğrenirmiymiş hiç tükürmeyi...
benim kayınvaldem de aslında çok iyi ama şimdi ne dese batıyo resmen...
hep kucağında tutsun istiyo,çocuğu evirip çeviriyo habire rahatsız oluyo tabi çocukcağızım...
anne nolur güzel tut diyorum ama nafile....
doğduğu ilk günden beri dilinde olan şey:
BİŞEY OLMAZZZZ diyo hep yaaaa.....
beni dinliyomuş gibi görünüp bildiğini yapıyo...
hiç istemiyorum kucağına almasını..aldı mı bırakmak bilmiyo çünkü...
benden de bir tavsiye bol bol kısır yiyin iki gün önce misafirim geldi kısır yaptım ertesi gün sütler akıyordu maşallah acaba kısırdan mı oldu diye sonraki gün tekrar yaptım gerçektende arttı mutlaka deneyin keşke kilo aldırmasa bu kadar emzirip kilo vermeyen üstüne alan bi ben varım sanırım hamileyken bu kadar hızlı kilo almadım
Canlar günaydın
Ya dün iş başı yaptım. İlk gün zordu evet ama bugün daha zorrrr(((((
Kızlar bugün işbaşı yaptım. Yavrum önce Allah'a sonra bakan ablamıza emanet. Zaman geçmiyor. Geçsin diye sabırsızlanıyorum. Yavrumu çok özledim. Masama resmini koydum ona bakıp bakıp gözlerim doluyor Anneliğimi sorguluyorum Acaba kötü bir annemiyim yavrusunu yalnız bırakan. Yada geleceği için kaygılanan düşünceli bir annemi ?? artıları eksileri herşeyi düşünüyorum. Çalışmam bencillik mi ?
Offff çok karmaşık duygular içindeyim. Eve gittiğimde bir bardak bile kaldırmayı düşünmüyorum sadece yavrumla vakit geçireceğim. Şarkılar söyleyip dans edeceğim şebeklikler yapıp gülüşünü hayranlıkla izleyeceğim Nolur yavrum büyüdüğünde çalışan bir annenşn yavrusu olduğu için üzülmesin. Çünkü ben onun için çalışıyorum ona güzel gelecek hazırlamak için kendim için bir çöp bile almayıp onun geleceğine yatırım yapacağım Onun okullar okuyup leceğini sağlam temmelere kurması için çabalayacağım.. Söz veriyorummm. Ve seni çok ama çok seviyorum canım OĞLUM. Yaşam kaynağım.
Kızlar bugün işbaşı yaptım. Yavrum önce Allah'a sonra bakan ablamıza emanet. Zaman geçmiyor. Geçsin diye sabırsızlanıyorum. Yavrumu çok özledim. Masama resmini koydum ona bakıp bakıp gözlerim doluyor Anneliğimi sorguluyorum Acaba kötü bir annemiyim yavrusunu yalnız bırakan. Yada geleceği için kaygılanan düşünceli bir annemi ?? artıları eksileri herşeyi düşünüyorum. Çalışmam bencillik mi ?
Offff çok karmaşık duygular içindeyim. Eve gittiğimde bir bardak bile kaldırmayı düşünmüyorum sadece yavrumla vakit geçireceğim. Şarkılar söyleyip dans edeceğim şebeklikler yapıp gülüşünü hayranlıkla izleyeceğim Nolur yavrum büyüdüğünde çalışan bir annenşn yavrusu olduğu için üzülmesin. Çünkü ben onun için çalışıyorum ona güzel gelecek hazırlamak için kendim için bir çöp bile almayıp onun geleceğine yatırım yapacağım Onun okullar okuyup leceğini sağlam temmelere kurması için çabalayacağım.. Söz veriyorummm. Ve seni çok ama çok seviyorum canım OĞLUM. Yaşam kaynağım.
canım ya allah sabır versin ne diyim çok zor ben bırakamadım ücretsiz iznimi kullandım iş yerim müsade etti şimdilik evdeyim kuzum 9 aylık olunca başlıyacağım allahım kolaylık versin inşallah alışırsın ama hep özleyeceğiz kuzuları ayrı kalır mı ana yavrusundan dayanamayız....
eylülde işe başlayacağım şimdiden çok üzgünüm ve yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi ağladım bu kadar mı içten dökülür kelimeler satırlara..
güzelim ben eylülde başlayacağım işe ve sen bunları söleyince içim acıdı şimdi
hepimizin duyguları aynı demek ki
Allah yardımcımız olsun
Canlar inanın çok zor şöyle söyleyeyim demişti dersiniz ; işin ilk günü galayana geliyor millet aaa hoşgeldin ay nasıl yavruş? nasıl bir duygu? tavsiye edemisinler filan derken gün bitiyor Dakika başı evi arıyorsun ama kafanı arkadaşların meşgul edebildikleri için ilk gün anlamıyorsun Ama 2. gün çok çok çok zor. Artık herkes geldiğini öğrendi ve rutin bir iş hayatı seni beklediğinden kendini daha çok dinliyorsun. Ve bebeğim naptı yedimi kaka yaptımı odur budur derken acayip özlediğini fark ediyorsun
Ve gözlerin doluyor şuan senin kucağında olması gereken yavru başkalarını kucağında (ne kadar güvendiğin kişi olursa olsun ) onun kokusunu başkaları çekiyor içine usulca ve sen dayanamıyorsun
İşte böyle birşeymiş çalışan bir annenin duyguları.
Daha çok şey var içimden gelen yazmak istediğim şey ama iş ben,i bekler
canım ya dayanamam
merhaba kızlar bende 21 aralık annesiyim... bebeğim dogdugundan beri sütüm azdı mecbur devam sütüyle takviye ettik... bu ay kontorlünde bizde bişeyler yemeye başlarız gibi geliyo... amabişeyleri anlamadım yaa yardımcı olurmusunuz ??? öncelikle meyve suları veriliyo galiba bunları illa rendede mi yapmak gerekiyo yani cok kafa karıştırıcı gibi geldi bana rendele tülbetnle sık filan ne kadar su kalır ki :44: meyve sıkacagı ile sıksak olmaz mı :)
ayrıca rendelenip veriliyo bi de galiba ama daha küçüçük bebiş yaa elma rendesini nası yicek ki ???
bende 21 aralık annesiyim :) bizde perşem 4. ay kontrolümüze gidicez bakalım ne diyecek..
benimde ilk 1,5 ay sütüm azdı devam sütü verdim sonra maşallah düzeldi gerek kalmadı 1,5 ayından bu güne kadar iç vermedim devam sütü sürekli emzirdim emzirme çayı içtim bol bol komposto suuu içtim bunları imal etme inşallah çoğalır seninde....
sütü azalınca gece bulgur pilavı yapıp yiyen bi arkadaşım vardı, ben daha çok su ve kompostoya takılıyorum ama, bulgurun direk etkisini görmedim...
hapşurukkkk pelinn canım benim kız 10gündür çok ağlıyo yarın idrar testi yapılcak idrar yolu enfeksiyonu varmı diye,sanırım senin bebeğininde öle çıkmış belirtileri nelerdi canım ne yaptınız ilaçmı kullanıyor,çok çok geçmiş olsun buarada inşallah hemencik iyileşsinler,canım istersen kk nın özel mesajına yazarmısın bana yazdığını görmezsem diye
merhaba fabuloso , seninle tanışmamaıştık sanırım ... face'e geçtiğimizden beri buraya doğru dürüst bakmamışım .. hoşgeldin..kuru incir de süt yapıyor ... hem kilo da aldırmaz canım .. bunu da dene istersen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?