2010 Aralık Anneleri

seni ekledim face te ama bu dediğin arkadasa mesajı nasıl yollucam face te beni kabul etmeden mesaj yollanmıyor ki canım

merhabalar bende27 12 2010 destanın annesiyim bende aranızdayıöm

hoşgeldiniz kızlar

cam rende çözüm canım, küçücük basit bişey ama ek gıdaya geçişte meyve vermek için en ideali o.

sütü azalınca gece bulgur pilavı yapıp yiyen bi arkadaşım vardı, ben daha çok su ve kompostoya takılıyorum ama, bulgurun direk etkisini görmedim...

Sesom mail geldimi

merhaba fabuloso , seninle tanışmamaıştık sanırım ... face'e geçtiğimizden beri buraya doğru dürüst bakmamışım .. hoşgeldin..kuru incir de süt yapıyor ... hem kilo da aldırmaz canım .. bunu da dene istersen ..

Son düzenleme:
Canlar günaydın
Ya dün iş başı yaptım. İlk gün zordu evet ama bugün daha zorrrr (((((

canım ya allah sabır versin ne diyim çok zor ben bırakamadım ücretsiz iznimi kullandım iş yerim müsade etti şimdilik evdeyim kuzum 9 aylık olunca başlıyacağım allahım kolaylık versin inşallah alışırsın ama hep özleyeceğiz kuzuları ayrı kalır mı ana yavrusundan dayanamayız....

eylülde işe başlayacağım şimdiden çok üzgünüm ve yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi ağladım bu kadar mı içten dökülür kelimeler satırlara..

hapşurukkkk pelinn canım benim kız 10gündür çok ağlıyo yarın idrar testi yapılcak idrar yolu enfeksiyonu varmı diye,sanırım senin bebeğininde öle çıkmış belirtileri nelerdi canım ne yaptınız ilaçmı kullanıyor,çok çok geçmiş olsun buarada inşallah hemencik iyileşsinler,canım istersen kk nın özel mesajına yazarmısın bana yazdığını görmezsem diye

güzelim ben eylülde başlayacağım işe ve sen bunları söleyince içim acıdı şimdi
hepimizin duyguları aynı demek ki
Allah yardımcımız olsun

kızlar biz dünden beri demir yani kan damlasına başladık
hemşire 6 damla dedi
kilosuna göre veriolarmış
pek sewmedi prenses ama verioruz

eylülde işe başlayacağım şimdiden çok üzgünüm ve yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi ağladım bu kadar mı içten dökülür kelimeler satırlara..

güzelim ben eylülde başlayacağım işe ve sen bunları söleyince içim acıdı şimdi
hepimizin duyguları aynı demek ki
Allah yardımcımız olsun

Canlar inanın çok zor şöyle söyleyeyim demişti dersiniz ; işin ilk günü galayana geliyor millet aaa hoşgeldin ay nasıl yavruş? nasıl bir duygu? tavsiye edemisinler filan derken gün bitiyor Dakika başı evi arıyorsun ama kafanı arkadaşların meşgul edebildikleri için ilk gün anlamıyorsun Ama 2. gün çok çok çok zor. Artık herkes geldiğini öğrendi ve rutin bir iş hayatı seni beklediğinden kendini daha çok dinliyorsun. Ve bebeğim naptı yedimi kaka yaptımı odur budur derken acayip özlediğini fark ediyorsun
Ve gözlerin doluyor şuan senin kucağında olması gereken yavru başkalarını kucağında (ne kadar güvendiğin kişi olursa olsun ) onun kokusunu başkaları çekiyor içine usulca ve sen dayanamıyorsun
İşte böyle birşeymiş çalışan bir annenin duyguları.
Daha çok şey var içimden gelen yazmak istediğim şey ama iş ben,i bekler

canım ya dayanamam

canım ya dayanamam

Sabah sabah ağlattım sizi
Yok ya ağlamayın. Eve dönüş süper oluyor ama :)
Bir gülücüğü dünyaya bedel
alıyorsun kucağına sarılıyorsun öpüyorsun kokluyorsun sana dokunması yetiyor gün boyu çektiğin çileğe belkide anneliğin ve evlat sahibi olmanın kıymetini anlıyorsun.

canım bende 21 aralıkta doğum yaptım ama ben şubat annesi olacaktım normalde erken doğdu aceleci oğlum 2070 kg doğdu 1900 e düştü bende emzirme prblemleri yaşadım bayağı başlarda sağarak verdim 20cc ancak çıkıyordu devam sütü verdim bende şimdi arttı artık sütüm ama öyle milletin dediği gibi taşmıyor sütyenimi ıslatmıyor yani yine devam sütüne devam ediyorum ben aptamil conformil kullandım gaz problemi için şimdi aptamilin 1 numara devam sütünü kullanıyorum
doktora sorduğumda ek gıdalarla ilgili şimdi erken 6. ayında başlayacaksın dedi zaten mama veriyorsun dedi ama çogu kişi 4. ayında meyve suyula başlamaış bende merak ediyorum aslında başlasammı bilemedim elmayı cam rende de yapmak daha sağlıklı olacağı için cam rende deniyor zaten 1 çay kaşığı verip bebeğin tepkisene bakılmalı yavaş yavaş artırılmalı benim bildiğim ilk olarak suyunu sonradan püresine geçilmeli

ayy ne güzel bir 21 aralık annesi daha senin kaç lio doğdu bebişin ve şuan kaç kilo merak ediyorum çünkü benimki prematüre doğdu acaba aynı gün normal doğan arkadaşlarını yakalayabildimi diye boyu ve baş çevresi ne bebişinin benimki ayın 7 sinde tartılmıştı 6100 kg boy:62cm ve başcevreside 40 cm

sütü azalınca gece bulgur pilavı yapıp yiyen bi arkadaşım vardı, ben daha çok su ve kompostoya takılıyorum ama, bulgurun direk etkisini görmedim...

evet doğru ben de ksıırı gece yemiştim gece uyandırmadan muhakkak emziriyorum ona rağmen sabah taşıyordu çocugun eli yüzü süt içinde kalıyor muhakkak deneyin

sinemcim online oldugunu gordugum icin buraya yaziyorum
benim kizim aglama krizine giriyodu hic bi sekilde avutamiyoduk
dra goturdum kizlarda cok rastlandigini ve hic belirti vermedigini soyledi dr
hemen idrar kultur ve analizini istedi
1 hafta antibiyotik kullandik sadece
tekrar idrar testi yapildi temizlenmisti
cok sukur
yani pek belirtisi olmuyo sinemcim
dr tedbir olarak hemen idrar testi istedi
gecmis olsun canim
opuyorum masal bebiside
sormak istedigin bisey olursa konusuruz yine

merhaba canım ben de 9 ay boyunca burayı takip ettim ama pek fazla yazmadım incir de yiyordum önceleri ama bu kadar etksini görmemiştim incirin de bildiğim kadarıyla kalorisi fazla kaçış yok kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…