hemen yanımda canım kapı komşum ama kendisi şimdi 25 yaşında!!!
içinde pedi varken rahattım yatar pozisyondaydı ama artık sığmıyo pedi çıkarınca tereddütte kaldım bende ana kucağını pusete takıp mutfağa alıyorum yemek yapıyoruz beraber... :)
bizimde gözümüz yeşil gb ela gb açıldı rengi bizimkiinin....
benimki tembel dönme isteği bile yok ....:44:
aynen biz de yemeği birlikte yapıoruz
aslında her işi birlikte yapıoruz ben gidince hemen ağlıo durmuo başkalarıyla
bu pek iyi bişe dedğil aslında
eylülde işe başlayınca napcam bilmiorm
canım benim bebeğim 4 aylık oldu o yüzden dönmesi normal senin daha ufak benimkinden döner yakında o da üzülmeeee
aaa bizimki de ses çıkara çıkara tükürüyo...
ahh şu kayınvaldeler yaaaa...
buncacık bebe öğrenirmiymiş hiç tükürmeyi...
benim kayınvaldem de aslında çok iyi ama şimdi ne dese batıyo resmen...
hep kucağında tutsun istiyo,çocuğu evirip çeviriyo habire rahatsız oluyo tabi çocukcağızım...
anne nolur güzel tut diyorum ama nafile....
doğduğu ilk günden beri dilinde olan şey:
BİŞEY OLMAZZZZ diyo hep yaaaa.....
beni dinliyomuş gibi görünüp bildiğini yapıyo...
hiç istemiyorum kucağına almasını..aldı mı bırakmak bilmiyo çünkü...
Bugun resmen kizimla kavga ettik magazaya gittik yuruyerek puseti yatirdim mi agliyor illaki oturacak bakacak istedigi gibi yapiyorum arada beli agrimasin diye duz yatiriyorum
gozleri maviydi dondu babasinin gozler mavi
simdi yesil gibi halen bazilari renkli diyor ama bana ela olacak gibi geliyor bakislari hep ayni babasi bana cekmemis bu kiz yaaa:)))
merhaba
bende ocak annesiyim aynen kv sürekli kucagında tutuyo birşey de diyemiyorum ilk dogdugunda agzından öpüyodu eşime dedim öpmesin diye çok alınmış eşime beim söylettirdiğimi bilmiyo bana şikayet ediyoben emzirip kanepenin üzerene koyuyorum ben yanındayken almıyo ben arkamı döner dönmez hemen alıyo gıcık oluyorum ama büyük ve çok alıngan birşey diyemiyorum malesef
bayadır buraya takılmıyorum kızlar, face çıktı mertlik bozuldu :) ama burası çok daha eğlenceliydi, orda pek muhabbet olmuyo, belki daha önce konuşulmuştur ama ben tekrar sorayım. Bebeklerin verem aşıları kabuk oldu mu? Benim kızım tam 4 aylık bugün. Aşı yeri kızarıktı önceden, 3-4 gündür de ortasında sarı bi tabaka oluşmaya başladı, sanırım kabuk bağlayacak, bu iyi bişey galiba, yani aşımız tutmuş :)
bayadır buraya takılmıyorum kızlar, face çıktı mertlik bozuldu :) ama burası çok daha eğlenceliydi, orda pek muhabbet olmuyo, belki daha önce konuşulmuştur ama ben tekrar sorayım. Bebeklerin verem aşıları kabuk oldu mu? Benim kızım tam 4 aylık bugün. Aşı yeri kızarıktı önceden, 3-4 gündür de ortasında sarı bi tabaka oluşmaya başladı, sanırım kabuk bağlayacak, bu iyi bişey galiba, yani aşımız tutmuş :)
hapsuruk,pandamm kizlar gelin biran öncee
iste geldim burdayimmmm
kizlar benim kizim acliktan agliyomus bi kac gundur
sinir oldum
sutum azalmis
otlamaya gitmis yani
hersey yapiyorum sut icin ama maalesef aksama dogru azaliyo
mecburen mama veriyorum simdi
gunde 3 kere 60cc veriyorum
umarim memeyi birakmaz cadi
selamlar...kızlar ya bi demir damlasına başladık.4.ayımız bitti de.yanlız kafam karıştı.siz kaç damla demir damlası veriyorsunuz?hemşire bize 7 damla dedi.bi arkadaş 3 damla diyor.ya siz?
Kasiklarim cok agriyor yaaa her sipiral kullanan Boyle mi oluyor yaa fena aciyor
burdayım kızlar :) oğlum cana kendim bakıyorum çok giremiyorum oğlumla ilgilenmekten... bi kaç kez cepten girdim evde bilgisayarımda yoktu ama şimdi vaaar inşallah bol bol girerim oğlumbırakırsa.... sürekli kucakta gezicek... kucakta uyuyacak işim var anlıyacağınız....
hoşgeldin canım bende 21.12.2010 da doğan can'ın annesiyim :) memnun olduk...
selamlar...kızlar ya bi demir damlasına başladık.4.ayımız bitti de.yanlız kafam karıştı.siz kaç damla demir damlası veriyorsunuz?hemşire bize 7 damla dedi.bi arkadaş 3 damla diyor.ya siz?
6. ayda başlanmıyo mu canım ona? bizim doktorumuz vermedi daha. büyük oğlumda 6. ayda başlamıştık.
merhabalar bende27 12 2010 destanın annesiyim bende aranızdayıöm
evet canım bizimki de iyice belirginleşti.dün 4.ay aşılarımızı olduk.hemşire kontrol etti tutmuş mu diye.kızarık görünce tutmuş dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?