2010 Aralık Anneleri

aynen biz de yemeği birlikte yapıoruz
aslında her işi birlikte yapıoruz ben gidince hemen ağlıo durmuo başkalarıyla
bu pek iyi bişe dedğil aslında
eylülde işe başlayınca napcam bilmiorm
canım benim bebeğim 4 aylık oldu o yüzden dönmesi normal senin daha ufak benimkinden döner yakında o da üzülmeeee

inşallah döneceği günü iple çekiyorum çok çabuk gelişiyorlar bende eylülde başlayacağım işe nasıl bırakıcam bilmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum.... ama zaman çabuk geçiyor...

Bugun resmen kizimla kavga ettik magazaya gittik yuruyerek puseti yatirdim mi agliyor illaki oturacak bakacak istedigi gibi yapiyorum arada beli agrimasin diye duz yatiriyorum
gozleri maviydi dondu babasinin gozler mavi
simdi yesil gibi halen bazilari renkli diyor ama bana ela olacak gibi geliyor bakislari hep ayni babasi bana cekmemis bu kiz yaaa:)))

Son düzenleme:

merhaba
bende ocak annesiyim aynen kv sürekli kucagında tutuyo birşey de diyemiyorum ilk dogdugunda agzından öpüyodu eşime dedim öpmesin diye çok alınmış eşime beim söylettirdiğimi bilmiyo bana şikayet ediyo ben emzirip kanepenin üzerene koyuyorum ben yanındayken almıyo ben arkamı döner dönmez hemen alıyo gıcık oluyorum ama büyük ve çok alıngan birşey diyemiyorum malesef

benim oğlum aynı babası hatta babasının babası dedesine benziyo ben napim peki hiç bir yeri bana benzemyo sinir oluyorum....

bişiy diyimmi benimki kızmak değilde ben kıskanıyorum onlardan garip bi duygu çok kötüyüm ben vermiyorum kimseye kadıncağız gelince sevmek için odaya kaçırıyo benim yanımda sevemiyo

Selamlar teyzeler...biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk.2 tane bacaktan bi tane de ağız yoluyla(ROTARİX)aşıda kollarını ben tutum,bacaklarını babası.ilk kez ben yanında oldum.önceleri hemşire hep çıkarırdı,sütün kaçmasın derdi.ya ilk defa bu kadar çok ağladı.ama nasıl....lal oldu nerdeyse...kucak ve bol bol öpmelerle azıcık sakinleşti sonra.çok huysuz şimdi.demin uykuda çığlık çığlıga uyandı.bakalım,inşallah ateşi çıkmaz...
bu arada yarın eko çekilecek.ne olur dua edin bize kalpte bişey çıkmasın diye...öyle korkuyorum ki...

bayadır buraya takılmıyorum kızlar, face çıktı mertlik bozuldu :) ama burası çok daha eğlenceliydi, orda pek muhabbet olmuyo, belki daha önce konuşulmuştur ama ben tekrar sorayım. Bebeklerin verem aşıları kabuk oldu mu? Benim kızım tam 4 aylık bugün. Aşı yeri kızarıktı önceden, 3-4 gündür de ortasında sarı bi tabaka oluşmaya başladı, sanırım kabuk bağlayacak, bu iyi bişey galiba, yani aşımız tutmuş :)

evet canım bizimki de iyice belirginleşti.dün 4.ay aşılarımızı olduk.hemşire kontrol etti tutmuş mu diye.kızarık görünce tutmuş dedi.

bizim daha 4. ayımız dolmadı ama verem aşı yerinde sertlik var kızarıklık vs yok... sadece sertlik...

hapsuruk,pandamm kizlar gelin biran öncee

iste geldim burdayimmmm
kizlar benim kizim acliktan agliyomus bi kac gundur
sinir oldum
sutum azalmis
otlamaya gitmis yani
hersey yapiyorum sut icin ama maalesef aksama dogru azaliyo
mecburen mama veriyorum simdi
gunde 3 kere 60cc veriyorum
umarim memeyi birakmaz cadi

bu aralar oluyor bebe ler buyudukce sut azaliyor canim once gunde bir kez vermeyi dene derim o ogun gogusler sut toplar mesela oglen mama verebilirsin tam sutun azalmaya basladigi zaman

selamlar...kızlar ya bi demir damlasına başladık.4.ayımız bitti de.yanlız kafam karıştı.siz kaç damla demir damlası veriyorsunuz?hemşire bize 7 damla dedi.bi arkadaş 3 damla diyor.ya siz?

selamlar...kızlar ya bi demir damlasına başladık.4.ayımız bitti de.yanlız kafam karıştı.siz kaç damla demir damlası veriyorsunuz?hemşire bize 7 damla dedi.bi arkadaş 3 damla diyor.ya siz?

6. ayda başlanmıyo mu canım ona? bizim doktorumuz vermedi daha. büyük oğlumda 6. ayda başlamıştık.

Kasiklarim cok agriyor yaaa her sipiral kullanan Boyle mi oluyor yaa fena aciyor

merhaba arkadasım bende uzun zamandır bu sitenin müdavimleri arasındayım fakat bir türlü fırsat bulsmıyordum bende aralı k 27 annesiyim yani sizinle beraber o heyecanalrı yasadım beni de aranıza alırsanız sık sık fikirlerimizi paylasmak isterim

soruna gelince evet cok fena kasık ağrısı yoğun kanama ve bas ağrısı yapıyor ben çıkarttırdım tabi kişiden kişiye değişebilir çok ta zayıflamaya baslamıstım..
ben pek tavsiye etmiyorum ama yine de sen bilirsin görüşmek üzere iyi geceler

merhabalar bende27 12 2010 destanın annesiyim bende aranızdayıöm

bize doktorumuz 15 günlük olunca başlayın dedi bizde başladık direk ağzına verirsen 3 damla ama kaşıkla verirsen 4 damla çünkü 1 damlası kaşıkta kalıyor...

6. ayda başlanmıyo mu canım ona? bizim doktorumuz vermedi daha. büyük oğlumda 6. ayda başlamıştık.

bize 15 günlükken dedi değişiyo doktordan doktora heralde...

merhabalar bende27 12 2010 destanın annesiyim bende aranızdayıöm

merhaba canım hoşgeldiiinnnn.... sağlıkla büyüt bebeişini...

evet canım bizimki de iyice belirginleşti.dün 4.ay aşılarımızı olduk.hemşire kontrol etti tutmuş mu diye.kızarık görünce tutmuş dedi.

arkadaşlar verem aşısı kızarmalı sonra işmeli içindeki öz akabilir de akmayabilirde ve kabuk bağlamalı
hiç dokunulmamalı bu süre zarfında die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…