arkadaşlar fecabooktaki adresinizi alabilirmiyim
2010 aralık anneleri canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar fecabooktaki adresinizi alabilirmiyim
BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma...l#post18750571 (BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....)
resimler verdiğim adreste ordan devam edelim mi??? :))
![]()
slm anneler... nasılsınız.... guneşi beklıyorum.. dişarı çıkmayı özledım.. :)))
kızımın 4. ay aşısını yaptırdık.. ama rota aşısı için geç mi kaldık acaba... içinizde yaptırana varmı?.. hala kararsızım
15 günlükken başladığımz d vitamini. demir damlası daha sonra başlıyor. biz heniz başlamadık. benim yiğit miraçım da 30 aralık doğumlu. mayıs kontrolünde ek gıdaya geçin der bizim doktorumuz da..
bize doktorumuz 15 günlük olunca başlayın dedi bizde başladık direk ağzına verirsen 3 damla ama kaşıkla verirsen 4 damla çünkü 1 damlası kaşıkta kalıyo
ya o dediğin d viamini damlası olmalı.demir 4.ayda başlanan bi damla.yok mu bu dmlaya başlayan?????
merhaba kızlar bende 21 aralık annesiyim... bebeğim dogdugundan beri sütüm azdı mecbur devam sütüyle takviye ettik... bu ay kontorlünde bizde bişeyler yemeye başlarız gibi geliyo... amabişeyleri anlamadım yaa yardımcı olurmusunuz ??? öncelikle meyve suları veriliyo galiba bunları illa rendede mi yapmak gerekiyo yani cok kafa karıştırıcı gibi geldi bana rendele tülbetnle sık filan ne kadar su kalır ki :44: meyve sıkacagı ile sıksak olmaz mı :)
ayrıca rendelenip veriliyo bi de galiba ama daha küçüçük bebiş yaa elma rendesini nası yicek ki ???![]()
![]()
merhaba kızlar bende 21 aralık annesiyim... bebeğim dogdugundan beri sütüm azdı mecbur devam sütüyle takviye ettik... bu ay kontorlünde bizde bişeyler yemeye başlarız gibi geliyo... amabişeyleri anlamadım yaa yardımcı olurmusunuz ??? öncelikle meyve suları veriliyo galiba bunları illa rendede mi yapmak gerekiyo yani cok kafa karıştırıcı gibi geldi bana rendele tülbetnle sık filan ne kadar su kalır ki :44: meyve sıkacagı ile sıksak olmaz mı :)
ayrıca rendelenip veriliyo bi de galiba ama daha küçüçük bebiş yaa elma rendesini nası yicek ki ???![]()
ya o dediğin d viamini damlası olmalı.demir 4.ayda başlanan bi damla.yok mu bu dmlaya başlayan?????
benden de bir tavsiye bol bol kısır yiyin iki gün önce misafirim geldi kısır yaptım ertesi gün sütler akıyordu maşallah acaba kısırdan mı oldu diye sonraki gün tekrar yaptım gerçektende arttı mutlaka deneyin keşke kilo aldırmasa bu kadar emzirip kilo vermeyen üstüne alan bi ben varım sanırım hamileyken bu kadar hızlı kilo almadım
Selam güzel annişler. Burayı çok ihmal ediyoruz ya. Ama zor geliyor işte,face de başlıklar falan takibi daha kolay. Gelemeyenleri de bekliyoruz.
Merhaba. Hoşgeldin sabrina. Doktorun sana hangi gıda ile başlaman gerektiğini zaten söyleyecek ama nacizane bir kaç önerimi ileteyim.
Ben meyve suyu ile başlamayı tavsiye etmiyorum. Zira ilk aldığı besin tatlı olursa o tatsız tutsuz sebze karışımı kavanoz mamalarını,ev yapımı yoğurtları yediremeyiz. Öncelikle günlük süt ile mayaladığın yoğurdu yarım çay bardağı kadar vermekle başlayabilirsin. sonra püre halinde sebze olabilir. Kavanoz mamaları da var 4. aydan itibaren kullanılan. Meyve suyu ile ilgili soruna gelince. Cam rende de rendeleyince zaten püre oluyor. Bizim rendedeki gbi parçalar kalmıyor. Suyundan fazla olmak kaydıyla azıcık posasından da yedirebilirsin. Zaten portakal gibi asitli meyveler vermeyeceğimiz için sıkacak söz konusu değil. Sevgiler..
Biz başladık. Kaç damla olacağı demirin markasına göre değişiyor. Kimi 3 kimi 7 kimi de benim gibi 9. Kafana takma...
Canım bulgur çok süt yapar evet. Sütün kalitesini de artırır üstelik. Sık sık bulgur pilavı yiyorum. 15 aralık doğumlu sıpam sadece anne sütüyle 8 kilo![]()
canım face te ben de ktılmak istiyorum ama nasıl yaıcam verilen adres kapalı
evet adresimiz gizli. Katılım olacağı zaman açılıyor. ben sana kurucunun adını yazayım özelden onu ekle nickini ve gruba katılmak istediğini yaz. O sana davet gönderir.