Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinemcim online oldugunu gordugum icin buraya yaziyorum
benim kizim aglama krizine giriyodu hic bi sekilde avutamiyoduk
dra goturdum kizlarda cok rastlandigini ve hic belirti vermedigini soyledi dr
hemen idrar kultur ve analizini istedi
1 hafta antibiyotik kullandik sadece
tekrar idrar testi yapildi temizlenmisti
cok sukur
yani pek belirtisi olmuyo sinemcim
dr tedbir olarak hemen idrar testi istedi
gecmis olsun canim
opuyorum masal bebiside
sormak istedigin bisey olursa konusuruz yine
ayy ne güzel bir 21 aralık annesi daha senin kaç lio doğdu bebişin ve şuan kaç kilo merak ediyorum çünkü benimki prematüre doğdu acaba aynı gün normal doğan arkadaşlarını yakalayabildimi diye boyu ve baş çevresi ne bebişinin benimki ayın 7 sinde tartılmıştı 6100 kg boy:62cm ve başcevreside 40 cm
evet doğru ben de ksıırı gece yemiştim gece uyandırmadan muhakkak emziriyorum ona rağmen sabah taşıyordu çocugun eli yüzü süt içinde kalıyor muhakkak deneyin
napımm ben de canım memede bebek sürekli
bu aralr yerimden kalkamz duruma geldim
40 50 dk emio bi seferde bırakmıo
canını mı sıktın da sütün azaldı?
selam kızlarrr tüm bebişler iyidir inşallahhh.. sizlere bi sorum olacak bu ara oğlusumun tukurmesı arttı bazen baloncuk bıle yapıyor bazen de şıp şıp damlıyor kv de diş çıkarcak bu diyooelimizi yada baska bı nesneyı tuttugunda da hemen agzına goturmeye calısıyor baktım diş yerleri beyaz beyaz belli olmuş gibi.. var mı aranızda böle bi durum yaşayan
![]()
selam kızlarrr tüm bebişler iyidir inşallahhh.. sizlere bi sorum olacak bu ara oğlusumun tukurmesı arttı bazen baloncuk bıle yapıyor bazen de şıp şıp damlıyor kv de diş çıkarcak bu diyooelimizi yada baska bı nesneyı tuttugunda da hemen agzına goturmeye calısıyor baktım diş yerleri beyaz beyaz belli olmuş gibi.. var mı aranızda böle bi durum yaşayan
![]()
canım 3450gr 49cm doğdu baş çevresini hatırlamıyorum ama en son 3 aylık kontrolumuzde 7kiloydu (21 martta) maşallah seninki çok güzel toparlamış yetişmiş kuzucuk ...
bak ben ay ay gelişimini buraya yazdım burdan takip edebilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/410552-2010-aralik-bebisleri-buyume-tablosu.html
teşekkür ederim nerdil çok güzel doğmuşkuzucuğun maşallah kilosuda çok iyi biz daha yetişemedik o kilolara ama bunada şükür şimdilik
bu sıralarda benim paşam emmek istemiyor fazla
bir iştahsızlık oluştu niyeyse sizde nasıl emziriyorsundur sanırım
nerdilcim sorma benim ve bebeğimin saçların da çok dökülüo
gerçi bebeğimin 2 aydır dökülüo arkası kel :)
ek gıdaya ne zamn geçiceksin ben sormadım doktora ya
demir ilacı kullanıorum ben pazartesiden beri kakasının kokusunu çok değiştirdi bi de pek sevmio![]()
bende özledim burayı,biraz yüküm azalsa girerim yine,bizimde kan ilacından ber genelde günde 1 kaka yapıyr bazen 1gün hiç yapmadığıda oluyor ama normalmiş
ben de çok özlemişim burayı gireyim dedim.
demir ilacı bizim kaka sayımızı azalttı rengi de koyulaştı.
tadına baktım iğrenç ya yazık bu yavrulara abartmıyorum benim midem bulandı.
içiyor yavrum ama ne eziyetle.
selam herkese
benim bebegimdede var aynı durum sellesi akıyo bu ara arttı birde:44:
acaba gercekten de dişmi cıkarcaklar başka sebeb gelmiyo aklıma :97:
birde agzında cok öpülürse akar diyolar ama bilmiyorum :101:
selam kızlar kontrolümüze gittik herşey yolunda... bize ek gıda ve demir ilacı vermedi sadece anne sütüne devam dedi ... rota virüs aşımızıda olduk ...
hastanede bir çocuk vardı rota virüse yakalanmış annesi ben yaptırmadım iyiki yaptırıyosunuz şu an çok vicdan azabı çekiyorum dedi oğlu 3 gün hastanede yatmış serum vermişler bence önemli merak edenlere duyrulur...
aynı canım bizdede öyle bide tüü tüü die tükürüyo ağlaması bile tükürükle elleri ağzında oyuncakları ağzında ellerini ağzına götürdüğünde çok keyif alıyo. bu arada bizim çok saçlarımız dökülüyo...
hem oğlumun hem benim benimkini sormayın feci dökülme var tiroid hastası olduğum için takipteyim ilaçlarımda ayarlama yapılıyor bizim gb olan var mı saç dökülmesi?