2010 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar ...Nasıılsınız gördüğüm kadarı ile herkes iyi...
Hepinizi çok özledim bebeklerimiz kocaman oldu ...
Bizde herşey yolunda çok şükür...
Hepinizi öpüyorum anlatacak, konuşacak çok şey var...
İnşallah 2 ay sonra buralardayım...

kızlar benim oğlan 2 dk yatmıyor sürekli gezmek istiyor bide kuyruk sokumuna zararlı mı acaba hep oturmaya çalışıyor ne yapıcam ben kollarım koptu gezdirmekten

kızlar benim oğlan 2 dk yatmıyor sürekli gezmek istiyor bide kuyruk sokumuna zararlı mı acaba hep oturmaya çalışıyor ne yapıcam ben kollarım koptu gezdirmekten

Canim benim kizda oyle arada oturuyoruz oyle hosuna gidiyorzaten belini kaldiriyor kucagimda oturur pozisyon veriyorum bi de bizyemek yerl
Ken durmuyor ne halisinda ne salincaginda yémek yerken de kucagimda ellerini masaya koyar bazen kasla goz arasinda tabagima elini sokar ama oyle susuyor:)) fazla za

durdurmazsin sende yarim oturt ama kucaginda yada yastikla destek:)

bebekleri oturtmak için erken değil mi?
bizimki de oturmak istio ama ben engelliorum 6. ayda belki başlarım ya
beline zarar olcak die korkuorum

selam annisler
hani bu gaz sancilari 3. ayda bitiyodu?
bizim dahada fazlalasti resmen
idrar yolu enfeksiyonumuz gecti cok sukur
ama gaz mevzusu delirtecek beni
aksam saatlerine dogru cilginlar gibi agliyo kizim

selam annisler
hani bu gaz sancilari 3. ayda bitiyodu?
bizim dahada fazlalasti resmen
idrar yolu enfeksiyonumuz gecti cok sukur
ama gaz mevzusu delirtecek beni
aksam saatlerine dogru cilginlar gibi agliyo kizim

canım sen yediklerine dikkat ediosundur muhakkak ama bi de kimyon tavsiye ederim sana
hertabağına 1 çay kaşığı katıver bi de öle dene belki faydasını görürsün
ayakların ya da onun ayakları mı üşüyor acaba dikkat ediosundur eminim aklıma gelenler bunlar

aaah ah pandam
ne kimyon kaldi ne kekik
neler deniyorum bi bilsen
damak tadi diye bisey kalmadi
her sey gaz icin
ama yok yok
yine gazli
onun ayaginda yun patikler var hep
bende dikkat ediyorum ama caresiz kaldim artik
her yontemi denedim inanan

Son düzenleme:
iyiyim canim,aynen,kosturmaca:)
neden gelmiyorsun?eski hali kalmamis buralarin,ama özlemisim...

eşimle ortak kullanıoruz face yi
buraya üye olduğumu bilmior
ama faceyi ayırmayı teklif edicem inşalllah o zamn katılmak istiorum burda pek kimse olmuo dediğin gibi

Birşeyler yazıyorum ama cevap veren olmamış unutulduk demek ki
Ve bende faceye giremiyorum burayı ihmal etmeyin biz burada tanışıp dostluk kurduk ...
Bizim gaz sancılarımız bitti çok şükür zaten çokta gazlı bir oğlum yoktu inşallah seninde çabucak geçer hapşuruk

kızlar herkes işbaşı yapsın yavaş yavş başlar yine muhabbetler.şimdi girilmiyo pek.ama face e cepten bile laf yetiştiriyoruz daha kolay iletişim yani.neyse hoşçakalın.

kızlar ara sıra burayada uğrayın yahu,biz burada tanıştık,buranın tadıda bi başka

selam kızlar
oğluşun bir günü bir gününü tutmuyor..artık bel ağrısından uyuyamıyorum hep kucak hep kucak ne yapacağımı şaşırdım eskiden salıncağında falan dururdu şimdi mız mız işe başlayınca ne yapıcam bilmem

cucum ben varım facede olmayan, aslında facebooku aktif kullanıyorum ama bu topik başka bi de ben kaç yıldır buralardayım, ilk oğlumda kurduğumuz dostluklar, sohbetler beni bağladı buraya, ondan bi türlü facede üye olamadım gruba.

hapşurukcum bizim de ağlamalar bitti derken 3 gündür tam gaz devam etmeye başladı. ama garip olan dedsinin kucağına gidince anında susuyor ve saatlerce öyle kalabiliyor, zaten babamı gördüğü anda ıııııhhh diye kızıyo, babam yanında oturamaz oldu

sezencim bende de bel kalamdı ama oğlan benden sıkıldı, o kadar taşı yaranama yine de! benden başlasını görünce sırıtıp gülücükler atıyo!

mavrulam ve estamp ben de buralardayım, ıssız kalınca üzülüyorum, bi zamanlar sayfaları atlayarak okurdum, yetiştiremediğimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…