cucum ben varım facede olmayan, aslında facebooku aktif kullanıyorum ama bu topik başka bi de ben kaç yıldır buralardayım, ilk oğlumda kurduğumuz dostluklar, sohbetler beni bağladı buraya, ondan bi türlü facede üye olamadım gruba.
hapşurukcum bizim de ağlamalar bitti derken 3 gündür tam gaz devam etmeye başladı. ama garip olan dedsinin kucağına gidince anında susuyor ve saatlerce öyle kalabiliyor, zaten babamı gördüğü anda ıııııhhh diye kızıyo, babam yanında oturamaz oldu
sezencim bende de bel kalamdı ama oğlan benden sıkıldı, o kadar taşı yaranama yine de! benden başlasını görünce sırıtıp gülücükler atıyo!
mavrulam ve estamp ben de buralardayım, ıssız kalınca üzülüyorum, bi zamanlar sayfaları atlayarak okurdum, yetiştiremediğimden.
benim kız 4 ay bitince normal bir bebek olmaya karar verdi:))artık uyandıgında pek aglamıyor,gunduz mınderıne yatırınca oyncaklarla oynuyor ama hala bıraz kucaktayız,elini emerek etrafını izliyor..Allah ım cok sukur...
kizlar benim kizim evinden baska yerde uykuya dalmiyo artik
ne ananede ne babanede uyutamiyoruz
hersey yapiyoruz ama direniyo uyumamaya
eve gelip yerine yatirdigim an uykuya daliyo
ayagimizda salladik sessiz odada uyutmaya calistik
pispisladik ama nafile
napcam ben hep evdemi oturcam simdi??????????
bu bebisler resmen bizi kumanda ediyo sekerim
iki gun iyi
iki gun delirtecek kadar edepsiz
Slm genc garilar :))) nsil gidiyor coluk cocuk nasillar:))
komsunun oglu dik duruyor bizimki daha durmuyor eltisinin torunu el uzatinca elini verim kalkmak istiyormusbizimkinde tik yok damlanin surasinda ne var burnunda iki delik gozunun ustunde kas mi var dilini niye cikariyor
siz ogretiyorsunuz
tukurur gibi dudaklariyla ses cikariyor
nerden ogreniyor bunlari???
Offf yoruldum kv sozlerinden cocugu alip yakinda elekten gecirerecek
ohhhh sefam olsun gozleri maviydi dondu anasinin kizi tabi
selam kizlar nasilsiniz?kimler var burda facede olmayan?nasil gidiyor annelik:)?
aman kıyaslamadan olur mu! bizim komşunun kızı 3 aylıkken tamamen dik basıp, oyuncak bebeği eline alıp oynarmışmış mış mış mış!
bak tükürmeyi niye öğrettiniz çocuğa aaaa!
bizimki de aynen o hareketi yapıyo ama biz hep beraber gülüyoz öyle yapınca aradaki fark benim yanımda annem olması heralde canım
masallah!!!
darisi basimiza insallah canim ya
aramizda tam 1 ay varmis
aman kıyaslamadan olur mu! bizim komşunun kızı 3 aıylıkken tamamen dik basıp, oyuncak bebeği eline alıp oynarmışmış mış mış mış!
bak tükürmeyi niye öğrettiniz çocuğa aaaa!
bizimki de aynen o hareketi yapıyo ama biz hep beraber gülüyoz öyle yapınca aradaki fark benim yanımda annem olması heralde canım
aaa bizimki de ses çıkara çıkara tükürüyo...
ahh şu kayınvaldeler yaaaa...
buncacık bebe öğrenirmiymiş hiç tükürmeyi...
benim kayınvaldem de aslında çok iyi ama şimdi ne dese batıyo resmen...
hep kucağında tutsun istiyo,çocuğu evirip çeviriyo habire rahatsız oluyo tabi çocukcağızım...
anne nolur güzel tut diyorum ama nafile....
doğduğu ilk günden beri dilinde olan şey:
BİŞEY OLMAZZZZ diyo hep yaaaa.....
beni dinliyomuş gibi görünüp bildiğini yapıyo...
hiç istemiyorum kucağına almasını..aldı mı bırakmak bilmiyo çünkü...
slm nerdilcim
benim bebeğim tek tarafına dönüo daha
göz rengi de değişmedi ela kaldı şimdilik
pusete oturtuyorum ben hoşuna gidio mutfaktayken falan beni ordan izlio ama az oturtuyorum
ben de senin gibi korkuorum beli ağrıcak die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?