2010 Aralık Anneleri

Kızlar ben de burada olanlardanım.
Benim oğlan da sürekli kucakta durmak istiyor.
Bir de bizim emme problemimiz var.
2 saatte bir yarım saat emziriyorum doktorumuzn önerisiyle
Ama benim sıpa emmiyor 3 saat bazen 4 saati buluyor emme arası
O emmek istemiyor ben zorluyorum
Beyefendi anca uyku moduna geçince emmiyor malesef
Bütün gün mücadeleyle geçiriyoruz
İnş en kısa sürede emme olay düzelir

Selam kızlar nasılsınız bakim.Face takılınca çok uğrayamaz olduk buralara :))) Birde uğradığımda da kimse olmayınca bende yazmıyorum genelde.

kizlar benim kizim evinden baska yerde uykuya dalmiyo artik
ne ananede ne babanede uyutamiyoruz
hersey yapiyoruz ama direniyo uyumamaya
eve gelip yerine yatirdigim an uykuya daliyo
ayagimizda salladik sessiz odada uyutmaya calistik
pispisladik ama nafile
napcam ben hep evdemi oturcam simdi??????????

bu bebisler resmen bizi kumanda ediyo sekerim
iki gun iyi
iki gun delirtecek kadar edepsiz

benim kız 4 ay bitince normal bir bebek olmaya karar verdi:))artık uyandıgında pek aglamıyor,gunduz mınderıne yatırınca oyncaklarla oynuyor ama hala bıraz kucaktayız,elini emerek etrafını izliyor..Allah ım cok sukur...

masallah!!!
darisi basimiza insallah canim ya
aramizda tam 1 ay varmis

Canım benimkide uyumuyor.Dün eltime gittik çocukların odasında uyutuyım dedim yok inat etti :)) Napcaz bilmem :)))

bizimki de misafir gelince şaşarıyor.dün akşam 6 da uyandı gece 4 te anca yatırabildik.ama besleme kabusumuz tüm hızıyla devam ediyor....biberon tutmuyor.kağığıd reddediyor.ağzını kapatıyor,diliyle itiyor,yutmayıp ağzında tutuyor ya da bol bol tükürüyor.....ama memeye gelince somalide yaşamışcasına saldırıyr fakat maalesf onda da süt yokkkkkk..........humana aldım,rezene içiyorum,süt,tarçın,incir.yaklaşık 4-5litre su...nafile...kilosu da az...6 civarı...ya...

slm hatunlar nasılsınız.
nasıl gidiyor bebişler neler yapıyo
herkes face de buraya pek vakit kalmıo
ama buranın da tadı başkaydı dimi ama.
bi toplanabilsek gzüel olucak ama
ama orda çabucak bakıp çıkılıo ya belki ondan
bizde 1 hafta sonra 4 aylık olucaz
artık gaz sancıalrımız bitti
ama benim kız hep kaka yapmak isteyenlerden ve bunun için ıkınankardan
buda genelde meme emerken aklıan geliyo
oksaki yun halımızı falan çok seviyouz
biraz biarz yan dönme çabaalrımız var.
sadece meme emiyo ek gıdaya geçen arkadaşımız çok ama duruma göre dğişecek bizimki
bu ay az kilo aldı gibi bakıcaz bakalım
ama benimkini sorunu süt olmamasından değil
cadı attıyo kendini kucaktan. yoksaki ben 2 saatte bir de emziririm
ama benim kız istediğ an istediği kadar emiyo napalım
Allahtan başalrd iyi kilo aldı da ena zından açık öle göze çarpmıyo
bi doktor denedik 2 gün önce
aman Allahım be ne ağla sanki biyerlerini kopardıalr durudrmadık
çığlık çığlığa
artık ağlamaktan kıpkırmızı oldu sesi kısıldı düşünün yai.
kaç saat hep içini çekti
ya ortamı sevemdi doktoru yabancıladı
demekki o doktora gidilmeyeck. napalım bunlar adam oynaıyolar valla
işete böle sizlerde ne var ne yokk

Slm genc garilar :))) nsil gidiyor coluk cocuk nasillar:))
komsunun oglu dik duruyor bizimki daha durmuyor eltisinin torunu el uzatinca elini verim kalkmak istiyormusbizimkinde tik yok damlanin surasinda ne var burnunda iki delik gozunun ustunde kas mi var dilini niye cikariyor
siz ogretiyorsunuz
tukurur gibi dudaklariyla ses cikariyor
nerden ogreniyor bunlari???
Offf yoruldum kv sozlerinden cocugu alip yakinda elekten gecirerecek
ohhhh sefam olsun gozleri maviydi dondu anasinin kizi tabi

selam.. birçok kişi gazdan şikayet etmiş. şu an 4 aylık olan oğlum var. İnanın ilk 2,5 ay kabus gibi geçti. Sürekli ağlıyordu oğlum. Gece gündüz, sürekli... Ve ağlarken ıkınıyordu, bacaklarını karnına doğru çekiyordu. Herkes gaz dedi. Denemediğim şey kalmadı. Bitkisel ilaçlar, bitki çayları, acı elma yağı... vs. aklınıza ne gelirse denedim ama yok, fayda etmedi hiçbiri. Doktora götürdüm o da gaz dedi. Ama ben şüphelendim. Gaz sancısı bu kadar olmaz dedim. Sürekli mi gazı oluyordu oğlumun... Sonra bir başka doktora götürdüm. İdrar tahlili istedi ve enfeksiyon çıktı. Oysa ki çok dikkat etmiştim ama olmuş işte. Sonra 1 haftalık ilaç tedavisine başladık. Ve ağlamaları da ıkınmaları da kesildi çok şükür. Ve bir daha da gaz sancısı bile olmadı Yani bu durumda olanlar varsa bu ihtimali mutlaka göz önüne alsınlar. İdrar tahlili istesinler. Gaz deyip geçiştirmeyin benim gibi. Allah tüm bebekleri korusun...

aman kıyaslamadan olur mu! bizim komşunun kızı 3 aylıkken tamamen dik basıp, oyuncak bebeği eline alıp oynarmışmış mış mış mış!
bak tükürmeyi niye öğrettiniz çocuğa aaaa!
bizimki de aynen o hareketi yapıyo ama biz hep beraber gülüyoz öyle yapınca aradaki fark benim yanımda annem olması heralde canım

selam kizlar nasilsiniz?kimler var burda facede olmayan?nasil gidiyor annelik:)?

ben varım canım çok şükür iyiyiz sizde iyisinizdir işallah.... özlemişim valla göremiyordum seni face e takılıyosunuz galiba ama benim face hesabım yok kocişle bana yasak....

bizimkide tükürüyo tü tü yapıyo bide... :) çok komikler oyunaklarını tutuyo ama bakıyo dikkatli dikkatli bide desenli bişi giyerse kolunu kaldırıp bir inceliyo çok komik bakışları felan şaşırmış gb ...

aaa bizimki de ses çıkara çıkara tükürüyo...
ahh şu kayınvaldeler yaaaa...
buncacık bebe öğrenirmiymiş hiç tükürmeyi...
benim kayınvaldem de aslında çok iyi ama şimdi ne dese batıyo resmen...
hep kucağında tutsun istiyo,çocuğu evirip çeviriyo habire rahatsız oluyo tabi çocukcağızım...
anne nolur güzel tut diyorum ama nafile....
doğduğu ilk günden beri dilinde olan şey:
BİŞEY OLMAZZZZ diyo hep yaaaa.....
beni dinliyomuş gibi görünüp bildiğini yapıyo...
hiç istemiyorum kucağına almasını..aldı mı bırakmak bilmiyo çünkü...

kız nerdeymıs o cocuk tv ye cıkartalım onu nası alıomus oyuncak bebgı elıne bıde oynuyormus 3 aylık bı de he mı?:90::90:

bende bı de kayınbaba var aben 2 kısıyle bırden mucadele edıyorum:))artık kural koydum almayın dıyorum sız yokken ben napıcam?sureklı kucak ısteyecek..yıne de nafıle ıste

selam kızlar ....

dönen bebişlerimiz oldu mu merak ettim....
göz rengi değişen oldu mu bizimki hala yeşil değişirmi acaba?
bide ana kucağındaki 0-3 ay arası kullanılan pedi çıkarttım şu an ana kucağında hafif oturur gb siz nasıl kullanıyorsunuz onu rahatsız olucak diye beli ağrıcak diye korkuyorum?:26:

slm nerdilcim
benim bebeğim tek tarafına dönüo daha
göz rengi de değişmedi ela kaldı şimdilik
pusete oturtuyorum ben hoşuna gidio mutfaktayken falan beni ordan izlio ama az oturtuyorum
ben de senin gibi korkuorum beli ağrıcak die

içinde pedi varken rahattım yatar pozisyondaydı ama artık sığmıyo pedi çıkarınca tereddütte kaldım bende ana kucağını pusete takıp mutfağa alıyorum yemek yapıyoruz beraber... :)

bizimde gözümüz yeşil gb ela gb açıldı rengi bizimkiinin....

benimki tembel dönme isteği bile yok .... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…