2010 Aralık Anneleri

kızlar bende aralık annesiyimm benim kuzucumm hareketlenmeye basladı icee yarım olarak dönüyorr ve artık sesli gülüyorr allahım bütün herkesin bebişi korusun ve olmayanlara wersın bıran once

sezeryanla doğan çocuklarda genelde olurmuş normal doğumda bebek son ciğer gelişimini doğumkanalında tamamlarmış benimkide sezeryan ve aynı problemler bizdede var ama bbüyüdükçe geçicek sıkma canını takipte ol yinede....

süpeeer ay ya ne heyecan vardır şimdi orda ben hamiş görünce kıskanıyorum hamile olsam diyorum çok güzel günlerdi....

kızlar bende aralık annesiyimm benim kuzucumm hareketlenmeye basladı icee yarım olarak dönüyorr ve artık sesli gülüyorr allahım bütün herkesin bebişi korusun ve olmayanlara wersın bıran once

bizim daha dönme yok harekt bile yok tembel kuzu ama bayadır sesli kahkaha atıyo ce yapınca kırılıyo ve çok gıdıklanıyooo ....

teşekkür ederim arkadaşım ilgilendiğin için
sana bir de gaz olayını sormak istiyorum kaçıncı ayda geçti
biz 4 aylık oluyoruz yakında ama gaz tekrardan başladı sanki
fikrini almak istedim

arkadaşım çok teşekkür edrim ilgin için
şuanda bir de gaz problemmiz var sizinki kaçıncı ayda geçmişti kız mı oğlan mı sizinki benmki kız
4 aylık oluyoruz ama sanki daha şiddetli ve tekrardan başladı
fikrini almak istedim

kızlar günaydınn
bebeğim 3 gecedir 3 de kalkıo sabah 7 ye kadr uyutamıorum gün içinde de az uyuyor ne yapmalıyımmmm

ya arkadaş benm kızım 4 aylık olacak daha dönme hareketimiz yok endişelendim şimdi
tembel midir
kollarını bacaklarını oynatıyo

:)). Canım donüyor desimde yüzünün üstü donmuyor ya sagına yada soluna donüyor o da her zaman değil arada bir iki haftaya kalmaz doner.. Tembel olurmu hiç kolu bacağı oynar ne güzel belini arada kaldırıyor mü??genelde 4. Ayda donuyorlar biz 4 olduk 8 Aralık doğumlu Damla'm

son zamanlarda öyle haberler çıkıyor ki, midem bulanıyor izlemek okumak istemiyorum. kayserideki çocukları unutmadan başka vahşet haberleri geldi, onlar bitmeden kartaldaki hastanedeki o rezil olayı duyduk ve bugün yeni bişey daha okudum ki aynı yerde yenidoğan yavruya makyaj yapıp fotoğrafını çekmiş ruh hastasının biri. fotoğraf gözümün önünden gitmiyor, biz yavrularımızın sağlığını kendi sağlığımızı kimlere emanet edicez? depresyona giricem diye haber izlemek istemiyorum. eskiden okulda 7-8. sınıflara artık neler olup bitiyor haberdar olun haber izleyin derdim, şimdi aman haber izlemeyin diyorum. oğlum yanımdayken kumanda elimde vahşet haberlerinden kaçıyorum, ne hale geldik?

ha bir de uyumadiği zamn dursa bıraktığım yerde içim yanmıcak sürekli ilgi bekliyor hanfendi.Allahtan cok kucak istemiyor ama konusulsun ilgilenilsin istiyor ilgilenmeyince sinir yapıyor bağırıyor çok yaramaz çok çalışmaya başlayınca nasıl olacak ben de bilmiyorum bazen keşke kangurular gibi kesemize saklayıp götürsek gittiğimiz yere diyorum:)kimseye güvenemiyorum bırakamıyorum

canı oğlumun 3. aydan sonra hafifledi gz sancları gaz ilacıda vermiyorum 15 gündür iyiyiz maşallah ama bebekten bebeğe değişiyormuş....

bende güvenemiyorum annemlere bile.... :78:

selam kızlar herkesler iyidir inş epeydır gıremedım bende nete bızım oğlan kucaktan ınmek ıstemıyor buda benı zorluyor halıyle sızlere bırsey sorcam ek gıdaya 6. aydan sonra mı gecılcek ben sutume ılaven mama da verıyorum acaba mama alan bebeklerde daha erken mı baslanıyor bılemedım.:44:

fazla takılamıyorum buraya ama face i sürekli takip edebiliyorum.hem diğer arkadaşlarda face e daha fazla giriyolar.kandır şu kocişini bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…