merhaba arkadaşlar ben de aralık annesiyim çocuğum sırt üstü yatıyor ve hapşuruk öksürük var
tükürükten midir
bir de sabahları az hırıltı duyuyorum
emzirirken de genzine mi kaçıyo bilmem öksürüyor
bunlar normal mi
bronşit olur die korkuyom
çocuğum bu yıl doğdu bu arada
dr a önceki aylarda götürdüm de ciğerini dinledi ii dediydi ama aradan zaman geçti
fikirlerinizi almak istiyorum
meraba kıalzr nasılsınız.
nasıl gidiyor bebişlerle.
büyüyor tontişler dimi.
bebeklerimiz nasıl doğucak die heveslenirken şimdi kocaman oluolar.
baksanıza 2011 aralık anneleri topiği açılmış.
kızlar bende aralık annesiyimm benim kuzucumm hareketlenmeye basladı icee yarım olarak dönüyorr ve artık sesli gülüyorr allahım bütün herkesin bebişi korusun ve olmayanlara wersın bıran once
kızlarr aralıkk bebişlerınızz kac kıloydu mart kontrolundee?????
Slm canım.bende 2009 aralık annesiyim.sorunu görünce cvp vermek istedim.bende bebeğim ilk doğduğunda böyle kaygılar yaşıyordum.sen bebişinin öksürüğünü anlarsın zaten,tükürükten mi yoksa rahatsızlık mı geçiriyor daha iyi bilirsin.korkma bronşit olması için o öksürürken senin ona öksürük kesici şurup vermen lazım.sen öksürüğü yukardan kesersen ciğerlerine iner ve hırıltı başlar.onun için sakın ama sakın soğuk algınlığı ilacı kullanma(yın).
sezeryanla doğan çocuklarda genelde olurmuş normal doğumda bebek son ciğer gelişimini doğumkanalında tamamlarmış benimkide sezeryan ve aynı problemler bizdede var ama bbüyüdükçe geçicek sıkma canını takipte ol yinede....
süpeeer ay ya ne heyecan vardır şimdi orda ben hamiş görünce kıskanıyorum hamile olsam diyorum çok güzel günlerdi....
bizim daha dönme yok harekt bile yok tembel kuzu ama bayadır sesli kahkaha atıyo ce yapınca kırılıyo ve çok gıdıklanıyooo ....
Slm canım benim kızımda donüyor bu aylarda donmesi normal üçüncü ayın sonu dördüncü ayda kesin donerler)
kızlar günaydınn
bebeğim 3 gecedir 3 de kalkıo sabah 7 ye kadr uyutamıorum gün içinde de az uyuyor ne yapmalıyımmmm[/QUOT
3 gecedir normal yatma saatinden erken mi yatıyor
ya arkadaş benm kızım 4 aylık olacak daha dönme hareketimiz yok endişelendim şimdi
tembel midir
kollarını bacaklarını oynatıyo
kızlar günaydınn
bebeğim 3 gecedir 3 de kalkıo sabah 7 ye kadr uyutamıorum gün içinde de az uyuyor ne yapmalıyımmmm[/QUOT
3 gecedir normal yatma saatinden erken mi yatıyor
yok canım ya hatta bi gün beklettim 12.30 a kadr gece uyusun die ama yoook
gece 3 deyince ayakta
ya arkadaş benm kızım 4 aylık olacak daha dönme hareketimiz yok endişelendim şimdi
tembel midir
kollarını bacaklarını oynatıyo
yok canım ya hatta bi gün beklettim 12.30 a kadr gece uyusun die ama yoook
gece 3 deyince ayakta
gazı vardır belki canım benim bebeğim de gündüz uzun uyumuyor en fazla uykusu yarım saat alıştırayım diye didinip durdum yok yok ne yapsam oladı şimdi kendimi o kadar kasmıyorum doktora söyledik her bebek farklıdır uyumayabilir diyor.Keyfi ne zaman isterse o zaman uyutuyorum bakıyorum gözler kızarmış mızmızlanmaya başlamış o zman uyutuyorum. Gece uykuları da değişiyor en gec 11de ytıyor 5 te kalkıyor ne yapalım artık kabullendim uykuyu sevmiyor çok sitede baktım çok kişi var uyku problemi olan demek ki normal
arkadaşım çok teşekkür edrim ilgin için
şuanda bir de gaz problemmiz var sizinki kaçıncı ayda geçmişti kız mı oğlan mı sizinki benmki kız
4 aylık oluyoruz ama sanki daha şiddetli ve tekrardan başladı
fikrini almak istedim
ha bir de uyumadiği zamn dursa bıraktığım yerde içim yanmıcak sürekli ilgi bekliyor hanfendi.Allahtan cok kucak istemiyor ama konusulsun ilgilenilsin istiyor ilgilenmeyince sinir yapıyor bağırıyor çok yaramaz çok çalışmaya başlayınca nasıl olacak ben de bilmiyorum bazen keşke kangurular gibi kesemize saklayıp götürsek gittiğimiz yere diyorum:)kimseye güvenemiyorum bırakamıyorum
pandammmmm nerelerdesin özledim kız face e gelsene
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ben buralardayım kızzzz asıl sen neresin :)
şekerim kocam izin vermio faceyi tek başıma kullanmama
buraya üye olduğumu da bilmiokızıo böle sitelere karşı nedense
takılamıosun sen buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?