- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim oğlan 2 dk yatmıyor sürekli gezmek istiyor bide kuyruk sokumuna zararlı mı acaba hep oturmaya çalışıyor ne yapıcam ben kollarım koptu gezdirmekten![]()
fazla takılamıyorum buraya ama face i sürekli takip edebiliyorum.hem diğer arkadaşlarda face e daha fazla giriyolar.kandır şu kocişini bi şekilde.
selam annisler
hani bu gaz sancilari 3. ayda bitiyodu?
bizim dahada fazlalasti resmen
idrar yolu enfeksiyonumuz gecti cok sukur
ama gaz mevzusu delirtecek beni
aksam saatlerine dogru cilginlar gibi agliyo kizim![]()
canım sen yediklerine dikkat ediosundur muhakkak ama bi de kimyon tavsiye ederim sana
hertabağına 1 çay kaşığı katıver bi de öle dene belki faydasını görürsün
ayakların ya da onun ayakları mı üşüyor acaba dikkat ediosundur eminim aklıma gelenler bunlar
selam annisler
aksam saatlerine dogru cilginlar gibi agliyo kizim[/QUOTE
bizimde başta olmuştu gaz sancısı sonra face de bi arkadaş paylaşmıştı.muskatı havanda dövün içine muskattan daha çok olack şekilde nöbet şekeri dövüp ekleyin.gece yatmadan gögsüne yada emzik ucuna sür..sabaha kadar rahatlıyo bebiş..ben çok faydasını gördüm.artık hiç sıkıntımız yok maşallah diyeyim..dilerim sende de etkili olur...
selam kizlar nasilsiniz?kimler var burda facede olmayan?nasil gidiyor annelik:)?
ben varım face de olmayan
ii gidio cucum herşey koşturmaca halinde işte
sen de iyisindir inş
iyiyim canim,aynen,kosturmaca:)
neden gelmiyorsun?eski hali kalmamis buralarin,ama özlemisim...
selam annisler
aksam saatlerine dogru cilginlar gibi agliyo kizim[/QUOTE
muskati duymustum ama denemedim
onuda bi deniym bari
yarin kvye aldiriym
insallah yarar bizede
bizimde başta olmuştu gaz sancısı sonra face de bi arkadaş paylaşmıştı.muskatı havanda dövün içine muskattan daha çok olack şekilde nöbet şekeri dövüp ekleyin.gece yatmadan gögsüne yada emzik ucuna sür..sabaha kadar rahatlıyo bebiş..ben çok faydasını gördüm.artık hiç sıkıntımız yok maşallah diyeyim..dilerim sende de etkili olur...
sorma mavrulam buralar terkedilmis bolgeye donduBirşeyler yazıyorum ama cevap veren olmamış unutulduk demek ki
Ve bende faceye giremiyorum burayı ihmal etmeyin biz burada tanışıp dostluk kurduk ...
Bizim gaz sancılarımız bitti çok şükür zaten çokta gazlı bir oğlum yoktu inşallah seninde çabucak geçer hapşuruk
eskisi gibi muhabbet donmuyo
bebeklerden vakit bulan facete takiliyo
insallah kurtuluruz gaz sancilarimizdan saol canim
oglusun nasil?
nasi gidiyo annelik canim?