geçmiş olsun sizede canım ama o nasıl bişiymiş öle ya hem kırmızı benekler bütür bütür mü ki döküntü dedi. için rahatlasın bencede götür bi baksınlar. umarım önemli değildir de dedğin gibi bişeye gerek kalmaz.
çok geçmiş olsun sakın canını sıkma benim etrafımdaki bütün bebekler üfürüm oldu hepsi kalp dr gitti ve hepsi iyi çok şükür iyi haberlerini bekliyoruz
eşekkür ederim.valla çok da iyi tanımıyorz.sonuçta 4.gidişim ama güvenmekten başka ne yapabilirim ki?geçmiş olsun canım.Doktoruna güveniyorsan üzülmemeye kendini yormamaya çalış.İnşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer
çok geçmiş olsun canım. doktor nasıl anladı böyle bişi olduğunu. benim kızımında kilo alımı biraz yavaş. doktor normal düzeyde dedi ama bana göre az. nasıl bi muayne ile anlaşılıyo böyle bişi olduğu. okuyunca panik oldum şimdi. benim kızında karnında isilik gibi bir sürü kırmızı benek var. dün farkettim. bugün sağlık ocağına gittik birdaha. döküntüsü var dedi doktor. çocuk hastanesine götürüp kan tahlili yaptırın dedi. ne olduğuna baksınlar dedi. canım sıkıldı çok. umarım önemli bişi değildir. geçen ay burun akıntısı yüzünden antibiyotik kullandı kilo alamadı emmedi. bide bu çıktı. offf.
benim klkalbımde de kucukken ufurme vardı,bı kac kez doktora gittik sonra gectı ama cok hatırlamıyorum ılac felanda kullanmadım zamanla gecti üzülme gecer ınsallahh...
oğlum geçen ay 200 gr.almıştı.bugun tekrar gittik yine almamış.dr.mamaya başla dedi.dedi demesine de kalbinde üfürüm çıktı. düşük de olsa varmış.belki de kilo alamamasının sebebi odur.nette araştırıdm da.çocuk kardiyoguna gidicez yarın ilk iş.korkmamaya çalşıyorum.dr.ciddi değildir önlem amaçlı dedi.eko çekilecekmiş ama ne biliyim.bu riskin olması bile darmaduman etti beni.o an dondum biliyor musunuz.dr.beni sakinleştirmeye çalıştı ama .......elimde değil.
oğlum geçen ay 200 gr.almıştı.bugun tekrar gittik yine almamış.dr.mamaya başla dedi.dedi demesine de kalbinde üfürüm çıktı. düşük de olsa varmış.belki de kilo alamamasının sebebi odur.nette araştırıdm da.çocuk kardiyoguna gidicez yarın ilk iş.korkmamaya çalşıyorum.dr.ciddi değildir önlem amaçlı dedi.eko çekilecekmiş ama ne biliyim.bu riskin olması bile darmaduman etti beni.o an dondum biliyor musunuz.dr.beni sakinleştirmeye çalıştı ama .......elimde değil.
canım sızma zeytinyağı kullan,günde yarım çay kaşığı falan olabilir...
ahh şekerim z.yagını agızdan mı vermedik poposunu mu dürtmedik karnına masaj da mı yapmadık yok yok yok hiçbiri kar etmiyobulundgumuz bölgede de doğru düzgün doktor yok tek kötülügü bu off off napıcamı sasırdım walalhi:87:
merhaba hazarfen benim sana önerim olacak bende yakın bir zamanda aynı şikayetlerle yapmadığım kkalmadı sonra kuru incir kuru kayısı yedim ve gerçekten işe yaradı kendiliğinden kakasını yaptı ve çok mutlu oldu tabiki bende hem sütünü artırıyorsun hemde bebeşini mutlu ediyorsun mutlaka dene...çok fazla fitil falan kullanma derim ben sana..
Gecmis olsun canım Allah'ın izniyle bı şey çıkmaz sen icini ferah tut
canım biz kardeşim 15 yaşındayken taşikardi nedeniylegötürmüştük doktora.doktor kalbinde üfürüm var dedi biz korktuk tabii nedir bu diye.doktor endişelenmenize hiç gerek yok bakın bu yaşa kadar hiç farkedilmemiş bile dedi,şuan sokaktan geçen 5 kişiyi çağırsak en az 3 ünde üfürüm vardır ve bunu farketmez çoğu yaşamı boyunca dedi.bence hiiiç endişelenme ama haziranda götür ekosu çekilsin için rahat etsin.
Bebeklerin kalp problemlerinin çoğu kendiiinden geçiyordiyorlar inşallah sşzinki de geçerbir an önce Allah bu cuma günü hürmetine şifaversin inşallah.
Hepinize çk geçmiş olsun
üfürüm yaseminin dediği gibi yeni doğanlarda oluyor ve kendiliğinden geçiyor Allah ın izniyle gecer inşallah. bende var şu anda üfürüm ve aritmi çok şükür hiçbir sorunum yok doğum için endişelendim ama öncesinde gittiğim prof beni rahatlatmıştı o yüzden hiç korkmadım normal doğum yaptım hatta
kızlar doktor 1.ay kontrolunde bızede az bı ufurum var demıstı . ama genelde oluyor bebeklerde ılerıdede duyarsak kalp ekosu ısterız demsıtı. 2 ve 3. ay kontrolumuzde yok bısı dedı hatta 3. ay kontrolu bugundu. o yuzden cok stres yapmayın .. allah sıfasını versın ıns.
Arkadaşlar bu arada sizlere bişey sorcam son 10gündür falan oğlumun bezini değiştirirken kalçasından ses geliyor.Bacaklarını hareket ettirdikçe küt şeklinde bi ses duyuyorum Allah korusun kalça çıkıklığı geliyor aklıma pazartesi günü usg çektircem bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?