2010 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım,gerçekten cok korkunç.insan korkuyu çoçuğuna bişe olcak diye.allah bi daha yaşatmasın.

canım çook geçmiş olsun.

canım gecmıs olsun artık bebıs ıcın bıraz dısını sıkman gerekıcek allah yardımcın olsn..

hiiç önemli değil valla ne gerekiyosa yaparım zaten gıda etiketlerini okurken buldum kendimi!
canım diş sıkmak deyince ben bu aralar farketmeden dişimi sıkıyormuşum, 2 dişimi bu sayede kırdım, şimdi kalsiyum da alamıycam için kalsiyum takviyesine başlattı doktor, bi de kırıklardan birine geçici dolgu yaptırdım.

Canım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Sevindim ama bir şeyi olmamasına.

Ahh o diş sıkmak yokmu.Bende hep var yüzden çenem 20 gün kitlendi Şimdi yine başladm bende aşırı sıkmaya galiba geçen dişimi kırmışım bende :))) Kitlenecek diye yine korkuyorum.

cnm cok gecmis olsun bir aydir bizdede oyle oluyor cok korkuyor insan allah bidaha gostermesin
biz eczaneden hemen bitkisel agirlikli ilac almistik surup gibi iki hafta kullaniyorsun icinde rezene papatya potakal cicegi varmis
normalde kullandigim gaz ilacini attim icinde sekerlendirici glikoz varya birde katkisi cok
zaten szlere onerim surubu actiniz mi en fazla uc hafta kullanin ben hemen atiyorum 4 haftaya kalmadan

canım geçmiş olsun gazlı bir bebek seninki de sanırım. korkma benim bebekte öyle ama bunu biraz önlemen için gazlı yiyeceklerden uzak durman lazım. anne sütü ile besliyorsan büyük bir ihtimalle sütünden geçiyor, soğan çikolata, çiğ sebzeler, kurubaklagiller, karnabahar gibi gaz oluşturanlandan uzak dur.

hanımlar nasılsınız bebeğim çok yaramaz olduğu için nete giremiyorum. Aklımı sıyıracam ütü yemek ev iş hiç birine yetişemiyorum çok huzursuz bir bebek, geceleri uyku yok gündüz 45 dakikada kalkıyor. gazlı ama ilaçları kullanıyorum fayda etti ama yine de kuçaktan inince bağırıyor, ve ayakta gezince duruyor. anne sütü ile besliyorum ee yemek bile çok zor yapıp yiyorum.gece gündüz ayaktayız sizde de böyle olanlarıız var mı bir aklı verin bana

ah canım ya ben de hiç bişeye yetişemiyorum ama oğlum en azından geceleri güzel uyuyor sadece emmek için kalkıyoruz o kadar belki zamanla düzene girer çok zor çok anne olmak..

geçmiş olsun canım,gerçekten cok korkunç.insan korkuyu çoçuğuna bişe olcak diye.allah bi daha yaşatmasın.

canım çook geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Sevindim ama bir şeyi olmamasına.

saolun kizlar
gercekten gazli bir bebegim var
yediklerime dikkat ediyorum kendimide sicak tutuyorum
ama maalesef bi sekilde gazlaniyo iste
3 ay bitince gaz bitiyo diyolar
benim hic inanasim gelmiyo buna

ah canım ya ben de hiç bişeye yetişemiyorum ama oğlum en azından geceleri güzel uyuyor sadece emmek için kalkıyoruz o kadar belki zamanla düzene girer çok zor çok anne olmak..

haklısın canım anne olmak çok zormuş annemin kıymetini şimdi anladım. annemin onda biri anne olsam yeter bana benim keretayı yatırdım nete bakayım diye yine uyandı sinir bebe.... ama yine de tatlııı Allahın büyük bir hediyesi....

saolun kizlar
gercekten gazli bir bebegim var
yediklerime dikkat ediyorum kendimide sicak tutuyorum
ama maalesef bi sekilde gazlaniyo iste
3 ay bitince gaz bitiyo diyolar
benim hic inanasim gelmiyo buna

valla canım bana da öyle dediler 3 aydan sonra benim ki daha da çoştu önceleri geceleri dört saat uyurdu şimdi iki saate bir kalkıyor... acaba süt yetmemeye mi başladı ki?

slm kızlar yine boşlamışız buraları
havalar güzelleşti ya bebeğini alan dışarı çıkıo sanırım
ben yine bunalımdayım her zamnki gibi
hayytan zevk alamaz oldum iyice
bir an önce işe başlamak istiorum
sadece bebeğimle ilgilenirken mutluyum onun haricinde kendimi çok gereksiz hissediorum sanki fazlalık gibi

ne işi?ücretsiz izinde değil misin?ssus da kıymetini bil izind olmanın.ben o kadar pişmanım ki başladığıma ?evdeyken ben de başlamayı az çok istiyordum.biraz da özlemiştim.boşunaymış meğer

ne işi?ücretsiz izinde değil misin?ssus da kıymetini bil izind olmanın.ben o kadar pişmanım ki başladığıma ?evdeyken ben de başlamayı az çok istiyordum.biraz da özlemiştim.boşunaymış meğer

ewt canım izindeyim ama bunaldım
aslında ilk başlarda çok iyyidi ama
son zamanlarda eşim kv çok üstüme geliolar hep onların istediği gibi yaşıoruz
haftasonları gezmek yerine kv ye gidioruz neymiş efenim bu da gezmekmiş
sinirlerim çok bozuk okul varken bi sürü işim oluodu fırsatım olmuodu düşünmeye şimdi çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…