kizlar ya gobek deliginiz ne durumda?
benimki kara delige dondu
anlamadim niye boyle kara kara ici?
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Benim oğlumda da üfürüm varmış çocuk kardiyoloğuna götürdük hemen ve 3mm çapında bi açıklık olduğunu öğrendik.Doktor endişelencek bi durum olmadığını çapın küçük olduğunu ve kendiliğinden kapanacağını sölesede içim rahat etmedi ve bi de profa götürdüm o da aynı şeyleri söledi ardından eko sonucunu 3 uzman kardiyolağa gösterdim aynı yorumları aldım şimdi içim biraz daha rahat şükür.Bu konuyuda araştırınca ve çevrede çok fazla bu vakayı görünce biraz yatışıyor insan.Cnm bence sen yinede haziranı bekleme götür bi çocuk kardiyoloğuna bana 3ay sonraya randevu verdiler ama ben 1ay sonra tekrar gitcem tedbiri elden bırakmamak lazım.Tekrar geçmiş olsun..
kizlar ya gobek deliginiz ne durumda?
benimki kara delige dondu
anlamadim niye boyle kara kara ici?
Benimdogumdan bir ay sonra kara delik gibiydi temizledim
Ben de diyorum yahuuu ne bitmez kirim varmis:)) vallahi demin arkads soyledi 54 kiloya dusmus moral alt ust oldu ocak annesi 75 kiloya kadar cikti 25 kilo aldi zayifladi bir de demezmi o kadar da cok yiyorum diye + sezeryanla dogum yapti utandim kendimden sisko patatim koca gobis
bizler hep facedeyiz kızlar buraya takılmıyo pek genelde ordayız...gecende de senle bi kaç kişiden bahsettik hatta..
aynen canım ölüyorum bel ağrısından geçen hafta emar çekildi temiz çıktı ama gece uykum yok dönemiyorum sağa sola kalkamıyorum oğlumu beşikten zor alıyorum gündüz daha iyi ama gece berbat
oğlum geçen ay 200 gr.almıştı.bugun tekrar gittik yine almamış.dr.mamaya başla dedi.dedi demesine de kalbinde üfürüm çıktı. düşük de olsa varmış.belki de kilo alamamasının sebebi odur.nette araştırıdm da.çocuk kardiyoguna gidicez yarın ilk iş.korkmamaya çalşıyorum.dr.ciddi değildir önlem amaçlı dedi.eko çekilecekmiş ama ne biliyim.bu riskin olması bile darmaduman etti beni.o an dondum biliyor musunuz.dr.beni sakinleştirmeye çalıştı ama .......elimde değil.
merhaba arkadaşlar aralık 2009 annesiyim var mıdır sormak istediğiniz bir şey? dilimin döndüğü bilgimin yettiğince yardımcı olabilirim
Benimdogumdan bir ay sonra kara delik gibiydi temizledim
Ben de diyorum yahuuu ne bitmez kirim varmis:)) vallahi demin arkads soyledi 54 kiloya dusmus moral alt ust oldu ocak annesi 75 kiloya kadar cikti 25 kilo aldi zayifladi bir de demezmi o kadar da cok yiyorum diye + sezeryanla dogum yapti utandim kendimden sisko patatim koca gobis
bizde öyle bi şüphe oldu ama çok şükür bişi çıkmadı öyle kütlemeyle falan olmuyo benim bildiğim bizim kurbağa pozisyonunda yani dizlerden büküp dizleri yere değdirmeye çalışınca biraz kısıtlılık vardı bu şüphe konusuymuş sonra usg ve röntgen çekildi çok şükür bişi çıkmadı ama usg hiç çekilmediyse öneriliyor mutlaka erken teşhis için bişeycik yoktur inşallah annesi merak etme
canım çooook geçmiş olsun.nasılsın şimdi?rahatlaman lazım az da olsa en azından sonuç alabilmişsin.ben zaten haziranı baklemiycem.araya hafta sonu girmeseydi şimdi çoktan gösterirdim.zaten çocuk dr.yetişkin ekosunun geçersiz olduğunu söyledi.korktum yne.yarın çocuk hast.götürüxcez orda çocuk kardiyolog var.ya nasıl bi şehir bu,sadece 2 çocuk kardyolog var.olur mu böyle bişey?
içim içimi yiyor.netten baya bi araştırdım,anlamaya çalıştım.eko çekilmesi şart.inşallah yarın çekebiliriz ve inşallah bişey çıkmaz.
70 kilo ile hamile kaldım bende verdim dün tartıldım 1 kilo daha gitmiş kaldı 1,5 kilo 86,5 kilo ile doğuma gittim.
toplamda 16,5 kilo almıştım. ama çok şükür şimdi 71,5.
sıkma verirsin bol bol su iç sık sık emzir...
benim kadar bol su içip sık emziren varmıdır acaba?
ama gram veremiyorum..hem de çok yemek yemiyorum inanılmaz kaldı kilolar deli olacağım tam 10 kg öylece duruyor asla gitmiyor
kızlar oğlumda inek sütü alerjisi çıktı, aşırı ağlamalar kolikten değilmiş meğer. geçen hafta kakasını kanlı yaptı ve hastaneye koştuk tabi, doktor anüste çatlak var mı diye baktı, yokmuş, o zaman süt alerjisi olabilir dedi ve kan ve kaka tahlili yapıldı. sonucu bugün aldık, süt alerjisi...
emzirmeye devam edicem ama süt ve süt ürünleri yasak bana artık. önemli olan oğluşumun alerjisi geçsin, 1 yaş civarında geçer dedi doktor ama nette 1,2-3 yaşta geçer yazıyor.
ek gıdalarda peynir, yoğurt olmuycak bu durumda bakalım doktorumuzla halledicez umarım bunu da.
ben zaten doktora geçen hafta gittiğimizden beri süt ve ürünlerini kesmiştim, kakasında sorun yok şimdilik, ağlamalar da azaldı.
kızlar oğlumda inek sütü alerjisi çıktı, aşırı ağlamalar kolikten değilmiş meğer. geçen hafta kakasını kanlı yaptı ve hastaneye koştuk tabi, doktor anüste çatlak var mı diye baktı, yokmuş, o zaman süt alerjisi olabilir dedi ve kan ve kaka tahlili yapıldı. sonucu bugün aldık, süt alerjisi...
emzirmeye devam edicem ama süt ve süt ürünleri yasak bana artık. önemli olan oğluşumun alerjisi geçsin, 1 yaş civarında geçer dedi doktor ama nette 1,2-3 yaşta geçer yazıyor.
ek gıdalarda peynir, yoğurt olmuycak bu durumda bakalım doktorumuzla halledicez umarım bunu da.
ben zaten doktora geçen hafta gittiğimizden beri süt ve ürünlerini kesmiştim, kakasında sorun yok şimdilik, ağlamalar da azaldı.
70 kilo ile hamile kaldım bende verdim dün tartıldım 1 kilo daha gitmiş kaldı 1,5 kilo 86,5 kilo ile doğuma gittim.
toplamda 16,5 kilo almıştım. ama çok şükür şimdi 71,5.
sıkma verirsin bol bol su iç sık sık emzir...
Canım çok geçmiş olsun.İnşallahbundan sonra ağalamalrı azalırda rahatlar canım.
çok çok gçmiş olsun geçici bişey sonuçta oluyormuş öyle...
geçmiş olsun canım ne enterasan birşeymiş o öyle. herşey çocuklarımız için
çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun en azından ne olduğunu ve ne yapman gerektiğini biliyorsun
artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?