2010 Aralık Anneleri

Canım tekrardan çok geçmiş olsun kıyamam ben o kuzuya ya.İnşallah ilaçla hallour canım biran önce iyileşir dularım sizinle canım.Allah yardımcınız olsun.

teşekkürler kızlar...beklemedeyiz bakalım hayırlısı...
canım sızma zeytinyağı kullan,günde yarım çay kaşığı falan olabilir...
mrb arkadaşlar ben 8 aralık doğumlu nisanur un annesiyim yazılarınızı uzun zamandır okuyorum bende aranıza katılabilirmiyim

hoğgeldin canım...

canım sızma zeytinyağı kullan,günde yarım çay kaşığı falan olabilir...

ahh şekerim z.yagını agızdan mı vermedik poposunu mu dürtmedik karnına masaj da mı yapmadık yok yok yok hiçbiri kar etmiyo bulundgumuz bölgede de doğru düzgün doktor yok tek kötülügü bu off off napıcamı sasırdım walalhi:87:

Slm ben burdayimmmm masajdan geldim:))
belim yine ağrıyor yaa( yemek yapılacak daha kv de gezmede pufff

offf bu bel ağrıları benim can'ı taşımaktan sırtım çok fena özellikle gece sağa sola dönemiyorum bi an öyle tutulup kalıcakmışım gb ağrıyor çok zorlanıyorum kamburum çıktı çok çirkin....

kızlar bu arada doğum izni ücrtlerinizi aldınız mı? nasıl bir yol izlediniz? benim 21inde bitiyoda...
süt iznini nasıl kullanıyosunuz? süt izni paralarını nasıl alıcaksınız?
ben hem süt iznimi toplu kullanmak hemde ücretsiz iznimi almak istiyorum iş yerim ücretsiz izne karşı değil kabul ettiler. ama süt izni nasıl olucak bilmiyorum. siz naptınız?

nerdil nerelerdesin yahu

burdayım canım giremedim baya evde bilgisayarım yoktu arada cepten girdim ama olmuyo işte... olumda hep kucakta geziyo bırakmıyo beni... yapışık olduk... :) şmdi uyuyo girim dedim... ama her an çıkabiilirim...

sizler nasılsınız?

Canım Kaç da gece uykusuna yatıyor seninkİ ve kaç saat ara ile kalkıyor.Kızım geceleri yine çok sık uyanmaya başladı üstelik şimdiği kalktığı gibi de uyumuyor 1-2 saat uyanık, şakıyor bülbül gibi : ) 5 saat deliksiz uyudğunu hiç bilmem geceleri.En fazla 4 saat uyumuştur oda 1.2 kere genelde 3 ssat uyur sonra 2 saat ara ile kalkar.Haa, yattığı zamanda ara ara gözünü açar ben yine sallarım , offf bunaldım

Bizimle aynı durumu yaşayan?

bizler hep facedeyiz kızlar buraya takılmıyo pek genelde ordayız...gecende de senle bi kaç kişiden bahsettik hatta..

aynen canım ölüyorum bel ağrısından geçen hafta emar çekildi temiz çıktı ama gece uykum yok dönemiyorum sağa sola kalkamıyorum oğlumu beşikten zor alıyorum gündüz daha iyi ama gece berbat

canım benim kızım gece 11 12 gibi yatıo gece 3buçuk gibi kalkıo emio uyuyo
5buçuk gibi kalkıo emio uyuyo
bi de sabah 7 de uaynıo emio yatıo en son 9buçukta kalkıo kalkış o kalkış güne başlıoruz
ama geceleri elini emio ona uyanıorum öle ağlamıo uyurken emio emzirince çok şükür uyuyo

oğlum geçen ay 200 gr.almıştı.bugun tekrar gittik yine almamış.dr.mamaya başla dedi.dedi demesine de kalbinde üfürüm çıktı. düşük de olsa varmış.belki de kilo alamamasının sebebi odur.nette araştırıdm da.çocuk kardiyoguna gidicez yarın ilk iş.korkmamaya çalşıyorum.dr.ciddi değildir önlem amaçlı dedi.eko çekilecekmiş ama ne biliyim.bu riskin olması bile darmaduman etti beni.o an dondum biliyor musunuz.dr.beni sakinleştirmeye çalıştı ama .......elimde değil.

canım ya çok geçmiş olsun doktor önemli değil dediyse doğrudur
tedbir amaçlı bi kontrol olur inşallah
üzme kendini sakin oolmaya çalış
Rabbim hayırlı haberle gelmeni nasip etsin inşallah

canım ya çok geçmiş olsun doktor önemli değil dediyse doğrudur
tedbir amaçlı bi kontrol olur inşallah
üzme kendini sakin oolmaya çalış
Rabbim hayırlı haberle gelmeni nasip etsin inşallah

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok geçmiş olsun sakın canını sıkma benim etrafımdaki bütün bebekler üfürüm oldu hepsi kalp dr gitti ve hepsi iyi çok şükür iyi haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım.Doktoruna güveniyorsan üzülmemeye kendini yormamaya çalış.İnşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer

çok geçmiş olsun canım. doktor nasıl anladı böyle bişi olduğunu. benim kızımında kilo alımı biraz yavaş. doktor normal düzeyde dedi ama bana göre az. nasıl bi muayne ile anlaşılıyo böyle bişi olduğu. okuyunca panik oldum şimdi. benim kızında karnında isilik gibi bir sürü kırmızı benek var. dün farkettim. bugün sağlık ocağına gittik birdaha. döküntüsü var dedi doktor. çocuk hastanesine götürüp kan tahlili yaptırın dedi. ne olduğuna baksınlar dedi. canım sıkıldı çok. umarım önemli bişi değildir. geçen ay burun akıntısı yüzünden antibiyotik kullandı kilo alamadı emmedi. bide bu çıktı. offf.

geçmiş olsun sizede canım ama o nasıl bişiymiş öle ya hem kırmızı benekler bütür bütür mü ki döküntü dedi. için rahatlasın bencede götür bi baksınlar. umarım önemli değildir de dedğin gibi bişeye gerek kalmaz.

benim klkalbımde de kucukken ufurme vardı,bı kac kez doktora gittik sonra gectı ama cok hatırlamıyorum ılac felanda kullanmadım zamanla gecti üzülme gecer ınsallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…