Canım tekrardan çok geçmiş olsun kıyamam ben o kuzuya ya.İnşallah ilaçla hallour canım biran önce iyileşir dularım sizinle canım.Allah yardımcınız olsun.
teşekkürler kızlar...beklemedeyiz bakalım hayırlısı...@estamp lavıusk szlere cok gecmıs olsun ıns bı an once bebıslerınız saglıklarına kavusur...
@yasemın kk ve tuubacan hosgeldınız aramızaaa..
@denızım canımmm hıcc canını sıkma bılıosun bende aynı dertten muzdarıbım ama yapcak bısı yok vucut kendını 1 yılda toparlıcak su an bebeklerımız onemlı .. sutum olsun dıe yaptıklarım sonunda kılo almamak mumkun degıl benımde hamılelık boynca sıfır tatlı tuketen ben sımdı tatlı krızınden cıkamıyorum bıle... naalım emzırme bıtınce sıkı dıyet spor azım halledıcez yapcak bısı yok sekerım ... senı cok ıyı anlıyorummm
@sporstar masallah kızına buyuyolar artık cok guzelll yaaaa aramızda 1 hafta var 3 ay nasıl gectı demı
@ sezen 10 bu asıyı ılkkez duydum bıraz acıklarmısın .. ozel asımı mesala
canım sızma zeytinyağı kullan,günde yarım çay kaşığı falan olabilir...mrba kızlarr ben de doğumdan beri giremedim nete doğru düzgün Minik Hazar ile uğraşmaktan fırsat bulamadım. Bide Türkiyede doğumu yaptıktan sonra Türkmenistan a geldim eşimin yanına kv de benimle geldi saolsun herşey yolunda çok şükür sadece kabızlık sorunumuz var oğlum gazını alttan güzelce çıkarmasına ve onca çabayla ıkınmasına rağmen kakasını yapamıyo en son 5 gün bekledık baktım hala yapamıyo fitil verdim kanzuk adı napıcam bılmıyorum buraya gelınce oldu böle bi öneriniz var mı bu durumum için..
mrb arkadaşlar ben 8 aralık doğumlu nisanur un annesiyim yazılarınızı uzun zamandır okuyorum bende aranıza katılabilirmiyim
Slm ben burdayimmmm masajdan geldim:))
belim yine ağrıyor yaa( yemek yapılacak daha kv de gezmede pufff
nerdil nerelerdesin yahu
merhaba kızlar
kontrole gittik bugün bebeğimle
hava çok güzel gezdik azıcık da :)
bebeğim 600 gr almış 6100 gr olmuş
boyumuz 61 cm
ii dedi hemşire teyzesi
uyuyo şimdi
bebeğimin uykuları da yarım saat gündüzleri
geceleri güzel ut-yuyo
nerdil senin dediğin gibi gece yatağında gündüz salonda yatıo öle alıştı topağım :)
bizler hep facedeyiz kızlar buraya takılmıyo pek genelde ordayız...gecende de senle bi kaç kişiden bahsettik hatta..burdayım canım giremedim baya evde bilgisayarım yoktu arada cepten girdim ama olmuyo işte... olumda hep kucakta geziyo bırakmıyo beni... yapışık olduk... :) şmdi uyuyo girim dedim... ama her an çıkabiilirim...
sizler nasılsınız?
offf bu bel ağrıları benim can'ı taşımaktan sırtım çok fena özellikle gece sağa sola dönemiyorum bi an öyle tutulup kalıcakmışım gb ağrıyor çok zorlanıyorum kamburum çıktı çok çirkin....
Canım Kaç da gece uykusuna yatıyor seninkİ ve kaç saat ara ile kalkıyor.Kızım geceleri yine çok sık uyanmaya başladı üstelik şimdiği kalktığı gibi de uyumuyor 1-2 saat uyanık, şakıyor bülbül gibi : ) 5 saat deliksiz uyudğunu hiç bilmem geceleri.En fazla 4 saat uyumuştur oda 1.2 kere genelde 3 ssat uyur sonra 2 saat ara ile kalkar.Haa, yattığı zamanda ara ara gözünü açar ben yine sallarım , offf bunaldım
Bizimle aynı durumu yaşayan?
oğlum geçen ay 200 gr.almıştı.bugun tekrar gittik yine almamış.dr.mamaya başla dedi.dedi demesine de kalbinde üfürüm çıktı. düşük de olsa varmış.belki de kilo alamamasının sebebi odur.nette araştırıdm da.çocuk kardiyoguna gidicez yarın ilk iş.korkmamaya çalşıyorum.dr.ciddi değildir önlem amaçlı dedi.eko çekilecekmiş ama ne biliyim.bu riskin olması bile darmaduman etti beni.o an dondum biliyor musunuz.dr.beni sakinleştirmeye çalıştı ama .......elimde değil.
canım ya çok geçmiş olsun doktor önemli değil dediyse doğrudur
tedbir amaçlı bi kontrol olur inşallah
üzme kendini sakin oolmaya çalış
Rabbim hayırlı haberle gelmeni nasip etsin inşallah
oğlum geçen ay 200 gr.almıştı.bugun tekrar gittik yine almamış.dr.mamaya başla dedi.dedi demesine de kalbinde üfürüm çıktı. düşük de olsa varmış.belki de kilo alamamasının sebebi odur.nette araştırıdm da.çocuk kardiyoguna gidicez yarın ilk iş.korkmamaya çalşıyorum.dr.ciddi değildir önlem amaçlı dedi.eko çekilecekmiş ama ne biliyim.bu riskin olması bile darmaduman etti beni.o an dondum biliyor musunuz.dr.beni sakinleştirmeye çalıştı ama .......elimde değil.
çok geçmiş olsun canım. doktor nasıl anladı böyle bişi olduğunu. benim kızımında kilo alımı biraz yavaş. doktor normal düzeyde dedi ama bana göre az. nasıl bi muayne ile anlaşılıyo böyle bişi olduğu. okuyunca panik oldum şimdi. benim kızında karnında isilik gibi bir sürü kırmızı benek var. dün farkettim. bugün sağlık ocağına gittik birdaha. döküntüsü var dedi doktor. çocuk hastanesine götürüp kan tahlili yaptırın dedi. ne olduğuna baksınlar dedi. canım sıkıldı çok. umarım önemli bişi değildir. geçen ay burun akıntısı yüzünden antibiyotik kullandı kilo alamadı emmedi. bide bu çıktı. offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?