biraz zor oluyo ama bırakıosun ıste gercı ben yarım gun calıom ama arada burnuma kokuyor valla..kızlar i sorum daha olacak ben hala oğlumukimseye bırakamıyorum annemler dahil bırakıp hiç bir yere gidemyorum içim acıyo işe başlayanlar nasıl bıraktıı acaba allah sabır versin çok zor ya bende başlıcaktım ama vazgeçtim çok küçük bırakamam 6 ay ücretsiz iznimi alıcam 9 aylık olunca başlıcam işe kıyamıyorum oğluma sanki kimse ona benden iyi bakamaz altını değşştiremez kucağında tutamaz bi garip oldum normal değil ama annelik heralde eşim sinemaya gideim diyo yok bırakamam diyorum al dvd evde izleyelim diyorum :) nolucam ben böyle...
canım dün sağdığım sütler yine duruyodu.ben gidince uyumuş.9.30 gibi geldim ve yine eşim verememiş.bn emzirdim,arada da kaşıkla verdim.maksat kaşığa alışsın.aventin biberonu var ama olmazsa senin dediğini alırım.
slmm
kızlar ne oldu biliyor musunuz,gece 3 te kalktım sütümü sağdım.bi ara bebişimi emzirdim ve yattım.veeeeeeee gözümü açtığımda saat 7.47....ilk ders bitmiş,2.derse girmek üzereler ve ben uykuda kalmışım...hemen müd.yard.aradım,idare et dedim.üstümü 2 saniyede giydim,saçımı taramadan,yüzümü yıkamadan hatta çorap giymeden kendimi attım dışarı.80-90 km hız yaparak 5'okula vardım ve derse yetiştim.umarım müdür öğrenmemiştir.hiç iyi olmadı bu ya ilk haftada ..
ben de oda sıcaklığında 16 saat dolapta 1 hafta buzlukta 3 ay kalabilir diye biliyodum
denizim boşver aldırma millete torba değilki büzesin işte ağzını, kendini yarına hazırla bencede inşallah sorunsuz atlatırsın mevlidünü. ben hala regl olmadım tırsıyorummm,bizde kırkımız çıktıktan sonra gitmiştik bakmıştı ultrasonla sorun yok demişti, ama bişiyden bahsetmişti ya hatırlamıyorum onun bişiy testi yapcaz demişti rahimle alakalı ama gidemedim işte iş iş iş ve bana diş demeyin taa hamilelk öncesi çektirmem gerekn diş hala ağzımda duruyor
Kızlar, an itibariyle Facebook hesabımı dondurmuş bulunmaktayım.. bunun sebebi de orada fazla zaman geçirmem yalnızca.. ben yine ara ara açar sizlerle paylaşımda bulunurum.. bunu yazmamın nedeni de ters bi durum olduğunu zannedip beni merak etmemeniz için.. ben gayet iyiyim unutmayın mümkün olduğunca KK'ya uğrayacağım..
burdayım kızlar :) oğlum cana kendim bakıyorum çok giremiyorum oğlumla ilgilenmekten... bi kaç kez cepten girdim evde bilgisayarımda yoktu ama şimdi vaaar inşallah bol bol girerim oğlumbırakırsa.... sürekli kucakta gezicek... kucakta uyuyacak işim var anlıyacağınız....
hoşgeldin canım bende 21.12.2010 da doğan can'ın annesiyim :) memnun olduk...
Kızlar, an itibariyle Facebook hesabımı dondurmuş bulunmaktayım.. bunun sebebi de orada fazla zaman geçirmem yalnızca.. ben yine ara ara açar sizlerle paylaşımda bulunurum.. bunu yazmamın nedeni de ters bi durum olduğunu zannedip beni merak etmemeniz için.. ben gayet iyiyim unutmayın mümkün olduğunca KK'ya uğrayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?