• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

merhaba güzel aralık anneleri ben de 23 aralık doğumlu Can ın annesiyim sizleri 9 ay takip ettim hala da ediyorum hepiniz ailemden biri gibisiniz artık aranıza katılmak istiyorum geçte olsa.umarım siz de beni kabul edersizniz.bebişlerinize ve sizlere sevgiler...:69:

hoşgeldin............

kızlar bugün komşuya geçtik
kadın görüne ne dese beğenirsiniz. birz tombalak olmuşsun dio
okadar sinirim bozulduki akşam akşam
ya doğum yaptık heralde
diyet yapmayayımki kilo vereyim dedim
benim içim bebeğin emmesi daha önemli dedim.
sonra topalmya çalışıyo
insanalr nie böle
acayip canım sıkıldı bakdara kilo mevzusunu kafaya takarkenn
cuamrtesi mevlid var
bütün hevesim gitti.
kesin yien birileri kilo almışsın der
acilen spora başlamam gerek

birde dişim ağrıyo ahfif.
dolgu yaptırmam gerek
nasıl olucak
anestezininz ararı olur galiba
sağsam bir gün yetecek sütü sağıp biriktirmrk zmana alıcak
hemde o gün yaptırıncada o günkü süüde sağıp dökmek gerekecek galiba
offffffff
ben adet oldum ama hala dopumdan sonra 7. günde gittim doktora dikişlere baktı okadar
ultrasonla kontrole gitmedim ihmal ettim galiba
bişi olmaz dimi
yakında gitsem iii olucak

iyi geceler

denız bende diş dolgusu yaptırdım.. yarım gun emzırmedım.. olanı sagıp attım... sonra emzırdım.. bır şey olmıyor.. eger sınıre denk gelmemişse anestezı de yapılmıyor.. hemen dolduruyorlar..

@estamp lavıusk szlere cok gecmıs olsun ıns bı an once bebıslerınız saglıklarına kavusur...

@yasemın kk ve tuubacan hosgeldınız aramızaaa..

@denızım canımmm hıcc canını sıkma bılıosun bende aynı dertten muzdarıbım ama yapcak bısı yok vucut kendını 1 yılda toparlıcak su an bebeklerımız onemlı .. sutum olsun dıe yaptıklarım sonunda kılo almamak mumkun degıl benımde hamılelık boynca sıfır tatlı tuketen ben sımdı tatlı krızınden cıkamıyorum bıle... naalım emzırme bıtınce sıkı dıyet spor azım halledıcez yapcak bısı yok sekerım ... senı cok ıyı anlıyorummm

@sporstar masallah kızına buyuyolar artık cok guzelll yaaaa aramızda 1 hafta var 3 ay nasıl gectı demı

@ sezen 10 bu asıyı ılkkez duydum bıraz acıklarmısın .. ozel asımı mesala

slmm
kızlar ne oldu biliyor musunuz,gece 3 te kalktım sütümü sağdım.bi ara bebişimi emzirdim ve yattım.veeeeeeee gözümü açtığımda saat 7.47....ilk ders bitmiş,2.derse girmek üzereler ve ben uykuda kalmışım...hemen müd.yard.aradım,idare et dedim.üstümü 2 saniyede giydim,saçımı taramadan,yüzümü yıkamadan hatta çorap giymeden kendimi attım dışarı.80-90 km hız yaparak 5'okula vardım ve derse yetiştim.umarım müdür öğrenmemiştir.hiç iyi olmadı bu ya ilk haftada ..

slmm
kızlar ne oldu biliyor musunuz,gece 3 te kalktım sütümü sağdım.bi ara bebişimi emzirdim ve yattım.veeeeeeee gözümü açtığımda saat 7.47....ilk ders bitmiş,2.derse girmek üzereler ve ben uykuda kalmışım...hemen müd.yard.aradım,idare et dedim.üstümü 2 saniyede giydim,saçımı taramadan,yüzümü yıkamadan hatta çorap giymeden kendimi attım dışarı.80-90 km hız yaparak 5'okula vardım ve derse yetiştim.umarım müdür öğrenmemiştir.hiç iyi olmadı bu ya ilk haftada ..

canım ya inşallah öğrenmemiştir senin müdr kıldı yanlış hatırlamıosam

okulda yoktu.çocuklarda ses çıkarmamışlar,gidip de sormamışlar kimseye.uslu uslu oturmuşlar,beni beklemişler.bakalım,öğrenirse iyi olmaz da napalım.olan oldu bi kere

kızlar bugün komşuya geçtik
kadın görüne ne dese beğenirsiniz. birz tombalak olmuşsun dio
okadar sinirim bozulduki akşam akşam
ya doğum yaptık heralde
diyet yapmayayımki kilo vereyim dedim
benim içim bebeğin emmesi daha önemli dedim.
sonra topalmya çalışıyo
insanalr nie böle
acayip canım sıkıldı bakdara kilo mevzusunu kafaya takarkenn
cuamrtesi mevlid var
bütün hevesim gitti.
kesin yien birileri kilo almışsın der
acilen spora başlamam gerek

birde dişim ağrıyo ahfif.
dolgu yaptırmam gerek
nasıl olucak
anestezininz ararı olur galiba
sağsam bir gün yetecek sütü sağıp biriktirmrk zmana alıcak
hemde o gün yaptırıncada o günkü süüde sağıp dökmek gerekecek galiba
offffffff
ben adet oldum ama hala dopumdan sonra 7. günde gittim doktora dikişlere baktı okadar
ultrasonla kontrole gitmedim ihmal ettim galiba
bişi olmaz dimi
yakında gitsem iii olucak

denizim boşver aldırma millete torba değilki büzesin işte ağzını, kendini yarına hazırla bencede inşallah sorunsuz atlatırsın mevlidünü. ben hala regl olmadım tırsıyorummm,bizde kırkımız çıktıktan sonra gitmiştik bakmıştı ultrasonla sorun yok demişti, ama bişiyden bahsetmişti ya hatırlamıyorum onun bişiy testi yapcaz demişti rahimle alakalı ama gidemedim işte iş iş iş ve bana diş demeyin taa hamilelk öncesi çektirmem gerekn diş hala ağzımda duruyor

@estamp lavıusk szlere cok gecmıs olsun ıns bı an once bebıslerınız saglıklarına kavusur...

@denızım canımmm hıcc canını sıkma bılıosun bende aynı dertten muzdarıbım ama yapcak bısı yok vucut kendını 1 yılda toparlıcak su an bebeklerımız onemlı .. sutum olsun dıe yaptıklarım sonunda kılo almamak mumkun degıl benımde hamılelık boynca sıfır tatlı tuketen ben sımdı tatlı krızınden cıkamıyorum bıle... naalım emzırme bıtınce sıkı dıyet spor azım halledıcez yapcak bısı yok sekerım ... senı cok ıyı anlıyorummm

@sporstar masallah kızına buyuyolar artık cok guzelll yaaaa aramızda 1 hafta var 3 ay nasıl gectı demı

evet özel bir aşı 3 ay ara ile 3 defa oluyorsun her birinde 250 tl ödüyorsun toplam 750 civarı ama rahim ağzı kanseri olma ihtimalin yok..çareyi bulmuşlar bu konuda yani..

kızlar aranızda spiral taktıran var mıııı
ben de taktırmayı düşünüorum ama kararsızım

ben 40 ım çıkınca taktırdım çok rahat en azından kafam rahat canım

bende sınır oluyorum.. dogudan bır hafta sonra aaaa dogum yapmamiş gıbısın dıyorlardı... manyaklar ya.. sankı onlar dogurmamiş... bırde çocugu olanlar dıyor ya onlara daha çok sinir oluyorum..

geçen gun bır akraba da bana artık dogum yaptın kılo vermene gerek yok dedi.. :)))) buda fazla iyimserdi

bebeğin nasıl biberonu tuttu mu

yok canım.tutmuyor ve ben gelede dek aç kalıyor.eşim kaşıkla ne verdiyse artık.yarın yeni bi beberon başı alıcam.anne göğsüne benzeyenden.umarım onu tutar.yoksa 200gr alabilen bebeğim daha da zayıflıycak.

iyi geceler

denız bende diş dolgusu yaptırdım.. yarım gun emzırmedım.. olanı sagıp attım... sonra emzırdım.. bır şey olmıyor.. eger sınıre denk gelmemişse anestezı de yapılmıyor.. hemen dolduruyorlar..

sen anestezi yaptırmadınmı canım
ya yaptırmam gerek ama nasıl
doktora danışıım öle
bi rahatlatıcı etkili diş macunu aldım
belki işe yarar
ağrı yok ama sızlıo
sırada da ağrı var biliorum

denizim boşver aldırma millete torba değilki büzesin işte ağzını, kendini yarına hazırla bencede inşallah sorunsuz atlatırsın mevlidünü. ben hala regl olmadım tırsıyorummm,bizde kırkımız çıktıktan sonra gitmiştik bakmıştı ultrasonla sorun yok demişti, ama bişiyden bahsetmişti ya hatırlamıyorum onun bişiy testi yapcaz demişti rahimle alakalı ama gidemedim işte iş iş iş ve bana diş demeyin taa hamilelk öncesi çektirmem gerekn diş hala ağzımda duruyor

bende sınır oluyorum.. dogudan bır hafta sonra aaaa dogum yapmamiş gıbısın dıyorlardı... manyaklar ya.. sankı onlar dogurmamiş... bırde çocugu olanlar dıyor ya onlara daha çok sinir oluyorum..

geçen gun bır akraba da bana artık dogum yaptın kılo vermene gerek yok dedi.. :)))) buda fazla iyimserdi
işte insanlar gıcıkkkk
üzülüo işte insan
bilmiolarki gaza gelip spora başlıcam
inşallahhhh
bu tembellikten kurtulmam gerek

[

Kızlar, an itibariyle Facebook hesabımı dondurmuş bulunmaktayım.. bunun sebebi de orada fazla zaman geçirmem yalnızca.. ben yine ara ara açar sizlerle paylaşımda bulunurum.. bunu yazmamın nedeni de ters bi durum olduğunu zannedip beni merak etmemeniz için.. ben gayet iyiyim unutmayın mümkün olduğunca KK'ya uğrayacağım..

Gunaaaaaydin milleeetttt nasilsiniz ben iyi değilim çok kötü kabus gördüm sabah 7 gibi gelecekle ilgili bir ruyaydi veee korktum.:((
kızıma gelince çok meraklı teyzeleri arkamı dönmeye gelmiyor gözü tv ye dalıyor boyNu tutulacaktv den zor çekiyorum kafasını duymuyor bile beni şimdi uyuyttum 10 dk sonra uyanır :))
sizde ne var ne yok

Gunaaaaaydin milleeetttt nasilsiniz ben iyi değilim çok kötü kabus gördüm sabah 7 gibi gelecekle ilgili bir ruyaydi veee korktum.:((
kızıma gelince çok meraklı teyzeleri arkamı dönmeye gelmiyor gözü tv ye dalıyor boyNu tutulacaktv den zor çekiyorum kafasını duymuyor bile beni şimdi uyuyttum 10 dk sonra uyanır :))
sizde ne var ne yok

hayırlara gelsin inşallah...
benim kızım da tv de gözünü alamıyo, çok korkuyorum, baktırmıyorum ama iki ara bi dereden yine bakmak için kendini zorluyo, ışıklı olması sanırım dikkatini çekiyo. Benimki de uyuyo şu an ama sanırım birazdan uyanır. Aslında o uyanmadan akşam yemeğimi yapmalıyım :)

elbise çok tatlı olur bence :)
nerdil nerelerdesin ya hiç görünmüosun

Allah kabul etsin canım şimdiden.Nerelerdesin sen yoksun ortalıklarda ?

burdayım kızlar :) oğlum cana kendim bakıyorum çok giremiyorum oğlumla ilgilenmekten... bi kaç kez cepten girdim evde bilgisayarımda yoktu ama şimdi vaaar inşallah bol bol girerim oğlumbırakırsa.... sürekli kucakta gezicek... kucakta uyuyacak işim var anlıyacağınız....

merhaba güzel aralık anneleri ben de 23 aralık doğumlu Can ın annesiyim sizleri 9 ay takip ettim hala da ediyorum hepiniz ailemden biri gibisiniz artık aranıza katılmak istiyorum geçte olsa.umarım siz de beni kabul edersizniz.bebişlerinize ve sizlere sevgiler...:69:

hoşgeldin canım bende 21.12.2010 da doğan can'ın annesiyim :) memnun olduk... :16:

Back
X