2010 Aralık Anneleri

dün madela nın süt sağma makinasını aldım.150 lira ya.ne de pahalıymış..neyse,sağdım,75 bi defa,50 bi defaçıktı.iyiydi sanrım.bi de mama aldım.yetmediğinde takviye yapıcam.

aşıyı da bugun hemşiremize sordum.1 ay sonra başlar dedi.hatta bazen 6 ay sürebilirmiş.

ha bende aşı oldum bugün.3.doz tetanoz aşısı.ikisi gebeyken yapıldı.3.şimdi,4.de 1 yıl sonra.hatıırlatırım size de.

hiç sorma ben de eylül gibi başlayacağım şimdiden düşündükçe içim sızlıyor..bebeklerini çalışmak zorunda olmadan kendi büyüten anneler çok şanslı ne mutlu
katılıorum cnm sana
ewt ya 1 saat görmesem çok kötü oluorum ama onun geleceği için çalışıoruz işte
2 yaşında başlarsan daha raht edersin walla kendini iice ifade eder cnm
haklısın canım size daha zor Allh kolytlık versin inş

cnım bak sütün gelio ne güzel
üzme kendini napalım gitmek zorundaysan işe bunu kendine eziyete dönüştürme

canım dün sağdığım sütler yine duruyodu.ben gidince uyumuş.9.30 gibi geldim ve yine eşim verememiş.bn emzirdim,arada da kaşıkla verdim.maksat kaşığa alışsın.aventin biberonu var ama olmazsa senin dediğini alırım.

hemde çok.omzm oyuyorum ıslanıyor hep.bi de bi güzel balon yapıyoruz.

slm kızlar..
bızımde çok salyamız akıyor.. önu hep ıslanıyor..
ve artık dogrulup oturmaya çalişiyor.. ben daha hıç oturtmayı denemedım.. ama kızım kendısı oturacak

slm kızlar..
bızımde çok salyamız akıyor.. önu hep ıslanıyor..
ve artık dogrulup oturmaya çalişiyor.. ben daha hıç oturtmayı denemedım.. ama kızım kendısı oturacak

sormaaa ileriye doğru itiyor kendisini değil mi? oğlum da hep oturma derdinde..

Oğlum biraz tembel o yüzden boynunu yüzüstü iken tutamıyordu daha fazla egzersiz yaptırın dedi doktor. Artık başını kaldırıyor çok şükür. Sizinkiler de maşallah diş çıkarcaklar herhalde salya aktığına göre

canım geçmiş olsun kızına. Onun senin moraline ihtiyacı var, aman kendini üzüp de sütünü kaçırma. Allah şifasını da verir korkma, dualarımız sizinle...

canım çooooook geçmiş olsun ya
bebeğin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur
çok üğzüldüm ama sen harap etme kendini moralin yüksek olsun ki bebeğin enerji güç alsın senden

EStamp geçmiş olsun canım ya.sabır ve şifa diliyorum snin için.

korkma Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah yavruna. ama sen kendini dahada stres yapma bence. gün gelecek kızın kucağında gülücükler saçarken bunların hepsi tatsız bi anı olarak kalacaklar geride.

slm kizlar...

uzun zamandir girmedim ozlemisim

estamp laviusc gecmis olsun insallah cabucak iyilesir yavrulariniz....

İşe başlayan arkadaşlar Allah kolaylık versin.Bol bol süt versin size canlarım.Estamp ve Laviusc kızlat çok çok geçmiş olsun.Allah bebeklerimize sağlık sıhat ihsan etsin.

canım benim inşallah birşeycikk olmadann atlatacaksınızzz

Allah acil şifa versin canım moralini yüksek tut Allah'ın izniyle bugünlerde geride kalacaktır hersey iyi olacaktır

kızlar hepinizden Allah razı olsun,çooookkk teşekkürler,beni anladığınızı bilmek çok güzel...
biz bugün doktora gittik,muayenemizi olduk,bebişim 10 günde 4. kez kan verdi,ellerinin üzeri mosmor...
karaciğer ve safra kesesine ultrason çekildi,safra kesesinde minicik bi taş varmış,taş değil taşın oluşma sebebi önemli dedi dr,araştırılacak.10 gün sonra bi kan tahlili daha yapılacak,ayrıntılı bi kan taraması olacak,karaciğerden dolayı ise kolay ilaçla hallolur ama kandan kaynaklanan bi durumsa tedavisi biraz daha zorlu dedi...fıtık ameliyatı ise beklemede,değerler düşmeden acil olmadıkça yapılmayacak,hayırlısı artık...ama tuhaftırki o kadar hayat dolu bi bebişim varki,çok güleç,sürekli aguluyo,köpük yapıyo eğleniyo,babasını yada beni görünce çırpınıyo ,bu hastalık nerden çıktı anlamadım((
kafam karmakarışık,endişelyim...bize dua edin...
bu arada laviusc canım Allah yardımcın olsun,yazdıklarını okurken gözlerim doldu... bende eylülde bırakıcam kızımı ve okulum eve 60 km ,en azından eve gelebilmişin canım,okuldan çıkınca eve erken gidebilirsin demekki... ben çıkınca 2 saatte varıyorum eve...
herşey bebişler için...

Son düzenleme:

hoşgeldin canım...
bu arada benim kızda habire salya akıtıyo,önü hep ıslak,2 saatte bir önlük değiştiriyorum,doktorumuz normal dedi...

Son düzenleme:
Allahım acil şifa versin bebişine, sen hep iyi düşün bol bol dua et her şey yoluna girecek inşallah, Allah beter hastalıklardan korusun şifasız hastalık vermesin.

Eylül ayının gelmesini ben de istemiyorum bu ufaklığı bırakıp gitmeyi düşündükçe gözüm doluyor. oğlumun her anını sadece 8 ay paylaşabilmek çok acı ama buna da şükür daha zorda olanlar da vardır. Allah yardımcımız olsun

Sağol canım...
Biz tıp fak. hastanesine gittik bugün,Allahım neler vardı yaaa... biz çocuk gastroenterolojiye göründük, bizim katta çocuk onkoloji,hemaatoloji vs. vardı,irkildim...Allah hepimizi,bebeklerimizi korusun...Tabiki beterin beteri var,bunada şükür...

Canım tekrardan çok geçmiş olsun kıyamam ben o kuzuya ya.İnşallah ilaçla hallour canım biran önce iyileşir dularım sizinle canım.Allah yardımcınız olsun.

selam kizlar
kizim rota asisi oldugundan beri cok huzursuz
karin agrisi var galba
katilarak agliyo
asinin yan etkisi yok demisti dr
sizdede oldumu acaba boyle huzursuzluk?
bu arada ben adet oldum ama 3 gun surdu
dra gittim kontrole kadinda eminmisin erken olmussun dedi
muaynede yumurtaliklar calismaya baslamis dedi

merhaba güzel aralık anneleri ben de 23 aralık doğumlu Can ın annesiyim sizleri 9 ay takip ettim hala da ediyorum hepiniz ailemden biri gibisiniz artık aranıza katılmak istiyorum geçte olsa.umarım siz de beni kabul edersizniz.bebişlerinize ve sizlere sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…