soğol canım.valla bugün sonuçları gösterdik.lökosit çok yüksek değilmiş.ilaca gerek yok kendiliğinden geçer dedi.yaşasınnn
soğol canım.valla bugün sonuçları gösterdik.lökosit çok yüksek değilmiş.ilaca gerek yok kendiliğinden geçer dedi.yaşasınnn
sporstar18073984 .!.:
canım bol bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen,stress yapma bunlar hep süt oluşumunu etkiliyor,bu ay biraz mama takviyesiyle toparlar yavruşun,inşallah önümüzdeki ay güzel kg almış olur
canım benimde biara sinek ısırığı gibi minicik nokta var şimdi oda yok kabuk olursa sölerim bende cuma dr.a sorcam bakalım ne dicek
katılıorum cnm sanahiç sorma ben de eylül gibi başlayacağım şimdiden düşündükçe içim sızlıyor..bebeklerini çalışmak zorunda olmadan kendi büyüten anneler çok şanslı ne mutlu
ewt ya 1 saat görmesem çok kötü oluorum ama onun geleceği için çalışıoruz işteayy bebeğin özlemiş seni ama kavuştun bak yanındasın hep artık
seneyede zor olur ayrılmak ama büyücek ek gıdaya başlamış olcak
ama duygusal olarak zor olucaktır mutlaka aman allah yardımcımız olsun bende 1.5-2yaşlarında başlıyayım diyorum nasipse hayırlısı diyelim ya
haklısın canım size daha zor Allh kolytlık versin inşöğretmen olanlar yine yarım gün pek özel de olanlar ne yapsın ben tam 13 saat yavrumdan ayrıyım.2 saat ancak yüzünü görüyorum sonra uyuyor. bence bu durumda sizler çok çok şanslısınız. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Keşke Hiç birimiz çalışmak zorunda kalmasak.
dün madela nın süt sağma makinasını aldım.150 lira ya.ne de pahalıymış..neyse,sağdım,75 bi defa,50 bi defaçıktı.iyiydi sanrım.bi de mama aldım.yetmediğinde takviye yapıcam.
aşıyı da bugun hemşiremize sordum.1 ay sonra başlar dedi.hatta bazen 6 ay sürebilirmiş.
ha bende aşı oldum bugün.3.doz tetanoz aşısı.ikisi gebeyken yapıldı.3.şimdi,4.de 1 yıl sonra.hatıırlatırım size de.
canım ılk gunler benım kızımda tutmamıstı bozma moralını,sutunu okulda goguslerın dolunca sag o zaman cok cıkar bırde bıberonunu degıstır chıcco nun kaucuk uclu bıberonu var benım kız ala ala onu aldı bırsuru bıberon dedım 1 aydır ugrasıoz daha yenı tuttu.. bı sey olmaz benım kızımda ac kalıyordu delı gıbı emıyordu benı gelınce ,artı uyku duzenını degıstır sana zor olur ama sen yokken uyuyucak sekılde ayarla,ben yokken 1 saat felan uyanık kalıyor benım kız...gece gec yatır gunduz de uyusun...bıraz zor olur ama ugrasmak gerekıyor moral cok onemlı unutma...bır düzenini tutturunca cok rahat edersın... bıde bıberonun ucunu azıcık daha del ama cok olmasın bu seferde memeyı unutabılır..
canım geçmiş olsun. dualarımız sizinle....
kızlar bişi sorucam. benim kızın inanılmaz alyası akıyo ve eli sürekli ğzında. daha 3 aylıkken diş çıkarırmı bebekler. merak ettim. sizinkilerdede varmı salya problemi...
gözünüz aydın canım. ALLAH başka dert vermesin inşaALLAH.
slm kızlar..
bızımde çok salyamız akıyor.. önu hep ıslanıyor..
ve artık dogrulup oturmaya çalişiyor.. ben daha hıç oturtmayı denemedım.. ama kızım kendısı oturacak
oy canım benim çok geçmiş olsun RABBİM sağlık sihhat versin. Kuzuna Can veren RABBİM en kısa zamanda Şifasını da versin. ANNE olmak ne zor değil mi. RABBİM korusun kuzucuklarımızı. inşaALLAH en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik kızın.
canım geçmiş olsun kızına. Onun senin moraline ihtiyacı var, aman kendini üzüp de sütünü kaçırma. Allah şifasını da verir korkma, dualarımız sizinle...
canım çooooook geçmiş olsun ya
bebeğin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur
çok üğzüldüm ama sen harap etme kendini moralin yüksek olsun ki bebeğin enerji güç alsın senden
EStamp geçmiş olsun canım ya.sabır ve şifa diliyorum snin için.
kızlar ben de dertliyim.
1.oğlumun dün aylık kontrolü vardı.200 gr.almış.dr.tahlil istedi.çıkan tahlillerde gaita ve idrrda lokosit çıktı.sonuçları kalan tahlillerle bereber yarın göstereceğiz.moralim çok bozuk.
2.ilk kez dün akşam iki göğsümü de sağdım.çıka çıka 50 ml çıktı!!!!!!!!!!
3.bugun okula başladım.o 50 ml sütü içememiş bebeğim.çünkü biberon tutmamış.babamız kaşıkla da verememiş.boş dersim vardı.ve geldiğimde ağlamaktan bi hal olmuştu bbeğim.hatta mememi bile tutamadı.neyse ki doyurdum da tekrar okula gittim.ama artık arada boş dersim yok..
ben nedennnnn rapor almadım ki
canım ya çok geçmiş olsun,bak sen güçlü olucaksınki kızınla en iyi şekilde ilgilenesin,inşallah bieşyi çıkmıcak bak,allah yardımcınız olsun
canım bol bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen,stress yapma bunlar hep süt oluşumunu etkiliyor,bu ay biraz mama takviyesiyle toparlar yavruşun,inşallah önümüzdeki ay güzel kg almış olur
canım benimde biara sinek ısırığı gibi minicik nokta var şimdi oda yok kabuk olursa sölerim bende cuma dr.a sorcam bakalım ne dicek
korkma Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah yavruna. ama sen kendini dahada stres yapma bence. gün gelecek kızın kucağında gülücükler saçarken bunların hepsi tatsız bi anı olarak kalacaklar geride.
slm kizlar...
uzun zamandir girmedim ozlemisim
estamp laviusc gecmis olsun insallah cabucak iyilesir yavrulariniz....
İşe başlayan arkadaşlar Allah kolaylık versin.Bol bol süt versin size canlarım.Estamp ve Laviusc kızlat çok çok geçmiş olsun.Allah bebeklerimize sağlık sıhat ihsan etsin.
estampcım geçmiş olsun canım.
inşllah en yakın zamanda iyileşir.
moralini yüksek tutmaya çalış.
hep ağlayarak sütünü azaltırsın.
insan bieyrde hep kendi kendine kalıyo
ve kaldıkça öğreniyo ve güçleniyo. lütfen canını sıkma.
düzelicek inşallah.
laviusc canım ya send emoralini bozma lütfen böle strees gşiree girersen sütün daha da azalır
düzenli yemek yemeye çalış.
bol sıvı tüket.
çalışmak zor evet.
ben heyet raporu aldım Allahtan.
biarz büyümüş olucak başaldığımda Allah nasip ederse.
inşallah seninkide alışır biberona
ama alamsa da kaşıla verin yapıcak bişi yok
ama 50 ml le doymaz be kuzum o.
ayyyy korkyum bede bu otizm konuşmalrından
bzide yanında tv izliyoruz ama ona göströiyorum
ama sesini duyuyodur
bişi olmaz inşallah.
Allahım uzak tutsun böle şeyleri bzilerden bebişleirmziden
estamp gecmış olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsınız
bende sozlesmelıyım ama artık bızımde rapor hakkımız varbugun bana mufettiş geldi ıyı gectı sukur oyle fenaydı ki çocuklara kukla kosesınde kukla oynattı Allahtan sıpalar kıvırdı da yırttım...bı de mudur bana 1 saat ızın verdmıstı sabah gec gıdıodum nerden aklına geldıyse adam dedı kı kacta gelıon? acaba dedım mdur soledı mı?ben mudur e bakıom mufettıs bana bakıo..kekeledım felan sonra dedım normal saatte gelıom..bı demesın mı normal saat kacta?bılıomkı kacta baslıolar?sonra yuvarladım 7 gibi dedim inşallah cakmamıstır
estamp ve laviusc çok geçmiş olsun kızlar,Allah şifa versin yavrularınıza.Bozmayın moralinizi ama,çok şükür şimdi herşeyin çaresi var,Allah dermansız dert vermesin kimseye..
denizim gözün aydın canım ya,darısı bize inşallah.Özel bişe yaptın mı peki(Hamişken soruyoduk ya doğum yapanlara,şimdide bunun için soralım bari )
Çalışan anneler, Allah yardımcınız olsun ya,okudukça üzülüyorum.İnşallah gönlünüzce olur herşey..
canım benim inşallah birşeycikk olmadann atlatacaksınızzz
Allah acil şifa versin canım moralini yüksek tut Allah'ın izniyle bugünlerde geride kalacaktır hersey iyi olacaktır
canım geçmiş olsun. dualarımız sizinle....
kızlar bişi sorucam. benim kızın inanılmaz alyası akıyo ve eli sürekli ğzında. daha 3 aylıkken diş çıkarırmı bebekler. merak ettim. sizinkilerdede varmı salya problemi...
Oğlum biraz tembel o yüzden boynunu yüzüstü iken tutamıyordu daha fazla egzersiz yaptırın dedi doktor. Artık başını kaldırıyor çok şükür. Sizinkiler de maşallah diş çıkarcaklar herhalde salya aktığına göre
Sağol canım...Allahım acil şifa versin bebişine, sen hep iyi düşün bol bol dua et her şey yoluna girecek inşallah, Allah beter hastalıklardan korusun şifasız hastalık vermesin.
Eylül ayının gelmesini ben de istemiyorum bu ufaklığı bırakıp gitmeyi düşündükçe gözüm doluyor. oğlumun her anını sadece 8 ay paylaşabilmek çok acı ama buna da şükür daha zorda olanlar da vardır. Allah yardımcımız olsun
kızlar hepinizden Allah razı olsun,çooookkk teşekkürler,beni anladığınızı bilmek çok güzel...
biz bugün doktora gittik,muayenemizi olduk,bebişim 10 günde 4. kez kan verdi,ellerinin üzeri mosmor...
karaciğer ve safra kesesine ultrason çekildi,safra kesesinde minicik bi taş varmış,taş değil taşın oluşma sebebi önemli dedi dr,araştırılacak.10 gün sonra bi kan tahlili daha yapılacak,ayrıntılı bi kan taraması olacak,karaciğerden dolayı ise kolay ilaçla hallolur ama kandan kaynaklanan bi durumsa tedavisi biraz daha zorlu dedi...fıtık ameliyatı ise beklemede,değerler düşmeden acil olmadıkça yapılmayacak,hayırlısı artık...ama tuhaftırki o kadar hayat dolu bi bebişim varki,çok güleç,sürekli aguluyo,köpük yapıyo eğleniyo,babasını yada beni görünce çırpınıyo,bu hastalık nerden çıktı anlamadım ((
kafam karmakarışık,endişelyim...bize dua edin...
bu arada laviusc canım Allah yardımcın olsun,yazdıklarını okurken gözlerim doldu... bende eylülde bırakıcam kızımı ve okulum eve 60 km ,en azından eve gelebilmişin canım,okuldan çıkınca eve erken gidebilirsin demekki... ben çıkınca 2 saatte varıyorum eve...
herşey bebişler için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?