canım yaa, ben sözleşmeliyim, rapor işi bizde biraz sorun, zaten okula doğum iznindeyken atandım eş durumundan, daha yeni tanışıcam idareyle filan, nasıldırlar hiç bilmiyorum. Annem bakacak benim, o yüzden biraz içim rahat, annem ne yapar eder doyurur onun karnını, ama almazsa da dediğin gibi nereye kadar inatlaşacaklar ki, acıkınca içmek zorunda
canım ya çok geçmiş olsun,bak sen güçlü olucaksınki kızınla en iyi şekilde ilgilenesin,inşallah bieşyi çıkmıcak bak,allah yardımcınız olsunmeraba kızlar...
dışarda lapa lapa kar var...
bikaç yıl önce olsa,kızkardeşlerimle dışarıya çıkar,parmaklarımızı hissetmeyinceye kadar kar oynardık...
ama bugün çok farklı
10 gündür kızımın kanındaki sgot değerinin düşmesini bekliyorduk, ki fıtık ameliyatı yapılabilsin... dün tahlil yapıldı yine düşmemiş,sgot karaciğerden salgılanan bi enzim ve karaciğerin hastalıklardan sonra yıpranma miktarına göre kanda artan bi salgıymış,kızım daha önce hiç hasta olmadıki...neticede ameliyat bi 10 gün daha ertelendi,ve çocuk gastroenteroloji uzmanına sevkedildik,koca şehirde 1uzman var,yarın görünücez inşallah...
sgot nin yüksek çıkması pek çok karaciğer hastalığının habercisi olabilirmiş,doktor erken teşhis olmuş olur dedi,burun damlası,vitamin dahil bebeğimde bende hiç ilaç kullnmıycaz,zaten bi 10 gündür kullanmıyoduk...
gribim fıtıktan dolayı o kadar huzursuz ki sürekli ağlıyoruz ana-kız...
psikolojm bozuk,çok kötüyüm,kimse beni anlamıyor
annem bile bişey yoktur diyo,sabahı zor yaptım...daha çok küçük benim kızım.5 kilocuk
nolur dualarınıza ihtiyacım var,bişeyi olmasın...
canım bol bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen,stress yapma bunlar hep süt oluşumunu etkiliyor,bu ay biraz mama takviyesiyle toparlar yavruşun,inşallah önümüzdeki ay güzel kg almış olurkızlar ben de dertliyim.
1.oğlumun dün aylık kontrolü vardı.200 gr.almış.dr.tahlil istedi.çıkan tahlillerde gaita ve idrrda lokosit çıktı.sonuçları kalan tahlillerle bereber yarın göstereceğiz.moralim çok bozuk.
2.ilk kez dün akşam iki göğsümü de sağdım.çıka çıka 50 ml çıktı!!!!!!!!!!
3.bugun okula başladım.o 50 ml sütü içememiş bebeğim.çünkü biberon tutmamış.babamız kaşıkla da verememiş.boş dersim vardı.ve geldiğimde ağlamaktan bi hal olmuştu bbeğim.hatta mememi bile tutamadı.neyse ki doyurdum da tekrar okula gittim.ama artık arada boş dersim yok..
ben nedennnnn rapor almadım ki
canım ben de 14 şubatta yaptırdım.iz blli ama yara yok.olursa yazarım.sen de yaz emi?
Allah yardım etsin.valla arabanın kredisi falan olmasa ben de ayrılırdım ücretsiz izne ama olmuyor işte.2 maaş zor yetiriyoruz her ay eksideyiz.tekle hayatta ödeyemeyiz borçlarımızı.oyüzden gücün varsa iyi,ayrıl ücretsiz izne.
meraba kızlar...
dışarda lapa lapa kar var...
bikaç yıl önce olsa,kızkardeşlerimle dışarıya çıkar,parmaklarımızı hissetmeyinceye kadar kar oynardık...
ama bugün çok farklı
10 gündür kızımın kanındaki sgot değerinin düşmesini bekliyorduk, ki fıtık ameliyatı yapılabilsin... dün tahlil yapıldı yine düşmemiş,sgot karaciğerden salgılanan bi enzim ve karaciğerin hastalıklardan sonra yıpranma miktarına göre kanda artan bi salgıymış,kızım daha önce hiç hasta olmadıki...neticede ameliyat bi 10 gün daha ertelendi,ve çocuk gastroenteroloji uzmanına sevkedildik,koca şehirde 1uzman var,yarın görünücez inşallah...
sgot nin yüksek çıkması pek çok karaciğer hastalığının habercisi olabilirmiş,doktor erken teşhis olmuş olur dedi,burun damlası,vitamin dahil bebeğimde bende hiç ilaç kullnmıycaz,zaten bi 10 gündür kullanmıyoduk...
gribim fıtıktan dolayı o kadar huzursuz ki sürekli ağlıyoruz ana-kız...
psikolojm bozuk,çok kötüyüm,kimse beni anlamıyor
annem bile bişey yoktur diyo,sabahı zor yaptım...daha çok küçük benim kızım.5 kilocuk
nolur dualarınıza ihtiyacım var,bişeyi olmasın...
sende belirtilerii anlatsana canımm neler yapıyorduu bebekk
yok canımm dahaa nee oyuncaklaaa oynamasıı
internette arattırdımm benn dahaa ancakk 5 aylıkk oluncaa oynamayaa başlıyorlarr
kızlar sız nıye taktınız bu otizm e ben bunun dersini aldım merak etmeyin ole bi şey olursa hemen anlasılır,sole 1 yasına dogru cıkar ortaya...sız anlamazsanız doktor anlar...tv den felan olmaz o,varsa vardır,tv ızlemek felan cok az etkı eder... benım bı ogrencıme ozel egıtımdekıler otıstık dedıydı cok ustun yeteneklıydı dıkkatını toplayamıyordu...Allah korusun hepımızın bebıslerını...
BU ARADA ben face aldım kım onaylıcak beni..ıstek de yolladım...
acaba odada tv açık olsa ama bebişi ana kucağına tvye ters oturtsak zararlı olurmu yinede sesi falan ben hep öyle yapıyorum birde emzirirken tv izliyorum uzun uzun emiyo çünkü bizimki...
kızlar ben adet oldum buarada
evde tam gaz mevlid hazrlıkalrı deavm ediyo.
cumartesi yapıcaz nasipse.
yok canım taktığımızdan değil,bu dönemde bebeklerin tv izleme alışkanlığı edinmemesi için
desire onaylıcak cnm,halleder o,hadi sende hoşgeldin
canım yaa, ben sözleşmeliyim, rapor işi bizde biraz sorun, zaten okula doğum iznindeyken atandım eş durumundan, daha yeni tanışıcam idareyle filan, nasıldırlar hiç bilmiyorum. Annem bakacak benim, o yüzden biraz içim rahat, annem ne yapar eder doyurur onun karnını, ama almazsa da dediğin gibi nereye kadar inatlaşacaklar ki, acıkınca içmek zorunda
kızlar ben de dertliyim.
1.oğlumun dün aylık kontrolü vardı.200 gr.almış.dr.tahlil istedi.çıkan tahlillerde gaita ve idrrda lokosit çıktı.sonuçları kalan tahlillerle bereber yarın göstereceğiz.moralim çok bozuk.
2.ilk kez dün akşam iki göğsümü de sağdım.çıka çıka 50 ml çıktı!!!!!!!!!!
3.bugun okula başladım.o 50 ml sütü içememiş bebeğim.çünkü biberon tutmamış.babamız kaşıkla da verememiş.boş dersim vardı.ve geldiğimde ağlamaktan bi hal olmuştu bbeğim.hatta mememi bile tutamadı.neyse ki doyurdum da tekrar okula gittim.ama artık arada boş dersim yok..
ben nedennnnn rapor almadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?