2010 Aralık Anneleri

canım yaa, ben sözleşmeliyim, rapor işi bizde biraz sorun, zaten okula doğum iznindeyken atandım eş durumundan, daha yeni tanışıcam idareyle filan, nasıldırlar hiç bilmiyorum. Annem bakacak benim, o yüzden biraz içim rahat, annem ne yapar eder doyurur onun karnını, ama almazsa da dediğin gibi nereye kadar inatlaşacaklar ki, acıkınca içmek zorunda

walla kızlar ben ücretsiz izne çıkıcam inşallah
annem biraz uzak yani 2 saatlik yolda
kayınvalideme güvenemem açıkcası çünkü çok küçük
seneye 9 aylık olacak o zamn daha ii bilir herşeyi
ne bileyim işte
sıkışacaz biraz maddi yönden ama herşeyimden kısarım artık yeter ki bebeğimi ben büyüteyim en azından 9 ayına kadr
sora bakıcaz bi çaresine artık

Allah yardım etsin.valla arabanın kredisi falan olmasa ben de ayrılırdım ücretsiz izne ama olmuyor işte.2 maaş zor yetiriyoruz her ay eksideyiz.tekle hayatta ödeyemeyiz borçlarımızı.oyüzden gücün varsa iyi,ayrıl ücretsiz izne.

haklısın idare konusunda.annende vars özün arkada kalmasın hiç.tabi yüreğine söz geçirirsin umarım.ayrılmak o kadar zor ki

canım ya çok geçmiş olsun,bak sen güçlü olucaksınki kızınla en iyi şekilde ilgilenesin,inşallah bieşyi çıkmıcak bak,allah yardımcınız olsun canım bol bol sıvı tüket ve protein ağırlıklı beslen,stress yapma bunlar hep süt oluşumunu etkiliyor,bu ay biraz mama takviyesiyle toparlar yavruşun,inşallah önümüzdeki ay güzel kg almış olur
canım ben de 14 şubatta yaptırdım.iz blli ama yara yok.olursa yazarım.sen de yaz emi?

canım benimde biara sinek ısırığı gibi minicik nokta var şimdi oda yok kabuk olursa sölerim bende cuma dr.a sorcam bakalım ne dicek

walla canım biz de ew borcu ödüoruz benim öğrenim kredisi borcumu ödüoruz
ama hamilelikten önce birikim yapmıştık ona güveniorz
3 ay ayrılcam inş
RAbbim hepimize yardım etsin inş

korkma Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah yavruna. ama sen kendini dahada stres yapma bence. gün gelecek kızın kucağında gülücükler saçarken bunların hepsi tatsız bi anı olarak kalacaklar geride.

slm kizlar...

uzun zamandir girmedim ozlemisim

estamp laviusc gecmis olsun insallah cabucak iyilesir yavrulariniz....

İşe başlayan arkadaşlar Allah kolaylık versin.Bol bol süt versin size canlarım.Estamp ve Laviusc kızlat çok çok geçmiş olsun.Allah bebeklerimize sağlık sıhat ihsan etsin.

sende belirtilerii anlatsana canımm neler yapıyorduu bebekk
yok canımm dahaa nee oyuncaklaaa oynamasıı
internette arattırdımm benn dahaa ancakk 5 aylıkk oluncaa oynamayaa başlıyorlarr

bebeklıgınde çok sorunluydu.. sureklı aglama nöbetleri olurdu.. en buyk sorun kakasını yapamıyordu. motorunda sorun vardı.. ve onlara guzel gelen bazı şeyler aslında sorun belırtısı oldugunu geç anladılar.. takıntıları oluyor. aynı saatlerde aynı şeyleri yapmak gibi..

çamaşır makınası karşısına oturup saatlerce izlerdi. elıne gelen eşyaları alır tıpkı çamasır makınasındakı gibi çevırırdı. sıkma devrını biile hizlıca yapışı vardı..

dönen şeyler çok dıkkatını çekerdı.. dönen ve işiklı nesneler...

odanın içinde dönerek kesıntısız koşardı..

uyanık yatarken başini süreklı saga,sola sallardı.. ve uzun sure yapardı.. dr. bunu engelemeleri gerektıgını söylemiştı..

asla bır şeyı unutmazlar. gittigi yeri vs.. 7 yaşında şu an ama bızım evi bulabiliyor rahatlıkla ( yanında brı varken o önden yuruyerek gıdıyor ve buluyor)

tepkı vermıyor, acıyı hıssetmıyor, sogugun farkında da degil fazla..

hatırladıklarım bunlar...

kızlar sız nıye taktınız bu otizm e ben bunun dersini aldım merak etmeyin ole bi şey olursa hemen anlasılır,sole 1 yasına dogru cıkar ortaya...sız anlamazsanız doktor anlar...tv den felan olmaz o,varsa vardır,tv ızlemek felan cok az etkı eder... benım bı ogrencıme ozel egıtımdekıler otıstık dedıydı cok ustun yeteneklıydı dıkkatını toplayamıyordu...Allah korusun hepımızın bebıslerını...

BU ARADA ben face aldım kım onaylıcak beni..ıstek de yolladım...

yok canım taktığımızdan değil,bu dönemde bebeklerin tv izleme alışkanlığı edinmemesi için
desire onaylıcak cnm,halleder o,hadi sende hoşgeldin

acaba odada tv açık olsa ama bebişi ana kucağına tvye ters oturtsak zararlı olurmu yinede sesi falan ben hep öyle yapıyorum birde emzirirken tv izliyorum uzun uzun emiyo çünkü bizimki...

acaba odada tv açık olsa ama bebişi ana kucağına tvye ters oturtsak zararlı olurmu yinede sesi falan ben hep öyle yapıyorum birde emzirirken tv izliyorum uzun uzun emiyo çünkü bizimki...

yok canım sesten bir şey olmuyor bildiğim kadarıyla. Ama seyrettirmek zararlı.

estampcım geçmiş olsun canım.
inşllah en yakın zamanda iyileşir.
moralini yüksek tutmaya çalış.
hep ağlayarak sütünü azaltırsın.
insan bieyrde hep kendi kendine kalıyo
ve kaldıkça öğreniyo ve güçleniyo. lütfen canını sıkma.
düzelicek inşallah.

laviusc canım ya send emoralini bozma lütfen böle strees gşiree girersen sütün daha da azalır
düzenli yemek yemeye çalış.
bol sıvı tüket.
çalışmak zor evet.
ben heyet raporu aldım Allahtan.
biarz büyümüş olucak başaldığımda Allah nasip ederse.
inşallah seninkide alışır biberona
ama alamsa da kaşıla verin yapıcak bişi yok
ama 50 ml le doymaz be kuzum o.

ayyyy korkyum bede bu otizm konuşmalrından
bzide yanında tv izliyoruz ama ona göströiyorum
ama sesini duyuyodur
bişi olmaz inşallah.
Allahım uzak tutsun böle şeyleri bzilerden bebişleirmziden

kızlar ben adet oldum buarada

evde tam gaz mevlid hazrlıkalrı deavm ediyo.
cumartesi yapıcaz nasipse.

yok canım taktığımızdan değil,bu dönemde bebeklerin tv izleme alışkanlığı edinmemesi için
desire onaylıcak cnm,halleder o,hadi sende hoşgeldin

hosbulduk bıde anlasam bakıom bakıom bı sey cıkartamıom hadı hayırlısı ınsallah...ben korkuom bole konular konusulunca biz hep güzel seylerden bahsadelım yaaaa

estamp gecmış olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsınız
bende sozlesmelıyım ama artık bızımde rapor hakkımız var bugun bana mufettiş geldiıyı gectı sukur oyle fenaydı ki çocuklara kukla kosesınde kukla oynattıAllahtan sıpalar kıvırdı da yırttım...bı de mudur bana 1 saat ızın verdmıstı sabah gec gıdıodum nerden aklına geldıyse adam dedı kı kacta gelıon? acaba dedım mdur soledı mı?ben mudur e bakıom mufettıs bana bakıo..kekeledım felan sonra dedım normal saatte gelıom..bı demesın mı normal saat kacta?bılıomkı kacta baslıolar?sonra yuvarladım 7 gibi dedim inşallah cakmamıstır

Son düzenleme:

canım ılk gunler benım kızımda tutmamıstı bozma moralını,sutunu okulda goguslerın dolunca sag o zaman cok cıkar bırde bıberonunu degıstır chıcco nun kaucuk uclu bıberonu var benım kız ala ala onu aldı bırsuru bıberon dedım 1 aydır ugrasıoz daha yenı tuttu.. bı sey olmaz benım kızımda ac kalıyordu delı gıbı emıyordu benı gelınce ,artı uyku duzenını degıstır sana zor olur ama sen yokken uyuyucak sekılde ayarla,ben yokken 1 saat felan uyanık kalıyor benım kız...gece gec yatır gunduz de uyusun...bıraz zor olur ama ugrasmak gerekıyor moral cok onemlı unutma...bır düzenini tutturunca cok rahat edersın... bıde bıberonun ucunu azıcık daha del ama cok olmasın bu seferde memeyı unutabılır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…