• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

estamp ve laviusc çok geçmiş olsun kızlar,Allah şifa versin yavrularınıza.Bozmayın moralinizi ama,çok şükür şimdi herşeyin çaresi var,Allah dermansız dert vermesin kimseye..
denizim gözün aydın canım ya,darısı bize inşallah.Özel bişe yaptın mı peki:1: (Hamişken soruyoduk ya doğum yapanlara,şimdide bunun için soralım bari:1:)

Çalışan anneler, Allah yardımcınız olsun ya,okudukça üzülüyorum.İnşallah gönlünüzce olur herşey..

yok canım hiç özel bişi yapmadım
hafif lekelenmeyle başaldı
bugün tam oldum
evet darısı size inşallah.

canım saolasın bende çok üzülüyorum valla oda minicik çünkü ama şeyi çok iyi hatırlıyorum ozamanlarda o da bilmiyorumuş tabi,ek gıdasını getiriyodu önünde şebeklik yapıyorduk yesin diye annesi bakın şimdi nasıl yicek diye reklamları açıyordu gözünü bile kırpmadan izlerken nanasını veriyorduk reklamlar bitince çığlığı basıyordu kanal kanal reklam arıyorduk mamasını yesin diye daha 10-12aylıkken falan
işte 2yaşında olup hiç konuşmamasından farkettiler canım nette bakarken bütün sonuçlar otizme çıkınca hemen dr.a işte allah nerde varsa şifa versin kimseye yaşatmasın inşallah
bende öle canım herşeyi buralardan öğreniyoruz

gözün aydın canım
aslında bana sorarsanda yağmasın alışmamışız soğuğu çok zor geliyor canım geçen yıl bile olmamıştı böyle bu 2. böyle soğuğu yaşadık,ben sevmiyorum şahsen
diğererinde de sağ salim gitsin gelsin cnm
bu demek oluyuorkii kesinlikle televizyon karşısında yemek yedirmeyeceğizz
şöyle bir geçmişee gittimdee kızlarımıı hiçç öyle reklamlarla kandırmadım yemek yesinler diyeee
Aklımaa biz polonyadann bir arkadaşınn çocuğuu geldii bu belirtilerr o çocuğa çok uyuyorr
çokk tatlıı bir erkekk çocuğuyduu
Çocuk 2 yaşındaa bırakk zor olann anne demesinii baba bile demezdii
nenden acaba kolayy babayıı demez diye düşünürdümmm
acıktığında mamayıı bilee ağlıyarakk huysuzlanarak isterdi
mamm demezdi yanii
sonra aklımaa bize gelirlerkenn bu çocuğunn elindee mutlakaa arabasıı olurduu o olmadann bir yere gitmezdii
ellerii süreklii kulaklarındaa ve kulağıyla çokk fazlaa oynardıı hattaa
hatta beniim çektiğimm resimlere bile baktımda ellerii kulağındaa
suyuu çokk severlerr diyee meselaa internette
annesii günlükk banyo yaptırdığınıı yanii duşuu açıpp altınaa bırakırdıı
adınıı ardaa diye çağırsann hiçç bakmıyorduu,ve kumandayıı all yada verr ardaa derdikk yapmazdıı
amaa benn acaba sağırmıı buu diye düşünürüdmm otizimm hiç aklımaa gelmedii
inşallahh yokutrr
insann soramıyordaa şimdii ne olduu diye ailesinee

meraba kızlar...
dışarda lapa lapa kar var...
bikaç yıl önce olsa,kızkardeşlerimle dışarıya çıkar,parmaklarımızı hissetmeyinceye kadar kar oynardık...
ama bugün çok farklı:59::59::59:
10 gündür kızımın kanındaki sgot değerinin düşmesini bekliyorduk, ki fıtık ameliyatı yapılabilsin... dün tahlil yapıldı yine düşmemiş,sgot karaciğerden salgılanan bi enzim ve karaciğerin hastalıklardan sonra yıpranma miktarına göre kanda artan bi salgıymış,kızım daha önce hiç hasta olmadıki...neticede ameliyat bi 10 gün daha ertelendi,ve çocuk gastroenteroloji uzmanına sevkedildik,koca şehirde 1uzman var,yarın görünücez inşallah...
sgot nin yüksek çıkması pek çok karaciğer hastalığının habercisi olabilirmiş,doktor erken teşhis olmuş olur dedi,burun damlası,vitamin dahil bebeğimde bende hiç ilaç kullnmıycaz,zaten bi 10 gündür kullanmıyoduk...
gribim fıtıktan dolayı o kadar huzursuz ki sürekli ağlıyoruz ana-kız...
psikolojm bozuk,çok kötüyüm,kimse beni anlamıyor:43::43::43:
annem bile bişey yoktur diyo,sabahı zor yaptım...daha çok küçük benim kızım.5 kilocuk:43::43::43:
nolur dualarınıza ihtiyacım var,bişeyi olmasın...
canım benim inşallah birşeycikk olmadann atlatacaksınızzz

bebeklıgınde çok sorunluydu.. sureklı aglama nöbetleri olurdu.. en buyk sorun kakasını yapamıyordu. motorunda sorun vardı.. ve onlara guzel gelen bazı şeyler aslında sorun belırtısı oldugunu geç anladılar.. takıntıları oluyor. aynı saatlerde aynı şeyleri yapmak gibi..

çamaşır makınası karşısına oturup saatlerce izlerdi. elıne gelen eşyaları alır tıpkı çamasır makınasındakı gibi çevırırdı. sıkma devrını biile hizlıca yapışı vardı..

dönen şeyler çok dıkkatını çekerdı.. dönen ve işiklı nesneler...

odanın içinde dönerek kesıntısız koşardı..

uyanık yatarken başini süreklı saga,sola sallardı.. ve uzun sure yapardı.. dr. bunu engelemeleri gerektıgını söylemiştı..

asla bır şeyı unutmazlar. gittigi yeri vs.. 7 yaşında şu an ama bızım evi bulabiliyor rahatlıkla ( yanında brı varken o önden yuruyerek gıdıyor ve buluyor)

tepkı vermıyor, acıyı hıssetmıyor, sogugun farkında da degil fazla..

hatırladıklarım bunlar...

çok sağol canım anlattığın içinnn

estamp gecmış olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsınız

bende sozlesmelıyım ama artık bızımde rapor hakkımız var:66: bugun bana mufettiş geldi:27:ıyı gectı sukur oyle fenaydı ki çocuklara kukla kosesınde kukla oynattı:27:Allahtan sıpalar kıvırdı da yırttım...bı de mudur bana 1 saat ızın verdmıstı sabah gec gıdıodum nerden aklına geldıyse adam dedı kı kacta gelıon? acaba dedım mdur soledı mı?ben mudur e bakıom mufettıs bana bakıo..kekeledım felan sonra dedım normal saatte gelıom..bı demesın mı normal saat kacta?bılıomkı kacta baslıolar?sonra yuvarladım 7 gibi dedim inşallah cakmamıstır:23::23:

:60::60::60:kemall sunalınn filmine benzemişş
adile naşit öğretmen oluyor yaa

Denizim ne güzel adet olmkuşsun ben de istiyorumm olucak gibi oluyorum ama yok bişey

ayy denizim gözün aydın, şimdi daha hızlı kilo vereceksin emin ol, benim arkadaşlarım hep öyle olmuştu. Benim de 2 aydır aynı tarihlerde 4-5 gün süren renkli akıntım oluyo, benki bu ay olabilirim yani, bilmiyorum, bir an önce yeniden düzene girmesini istiyorum açıkcası

meraba kızlar...
dışarda lapa lapa kar var...
bikaç yıl önce olsa,kızkardeşlerimle dışarıya çıkar,parmaklarımızı hissetmeyinceye kadar kar oynardık...
ama bugün çok farklı:59::59::59:
10 gündür kızımın kanındaki sgot değerinin düşmesini bekliyorduk, ki fıtık ameliyatı yapılabilsin... dün tahlil yapıldı yine düşmemiş,sgot karaciğerden salgılanan bi enzim ve karaciğerin hastalıklardan sonra yıpranma miktarına göre kanda artan bi salgıymış,kızım daha önce hiç hasta olmadıki...neticede ameliyat bi 10 gün daha ertelendi,ve çocuk gastroenteroloji uzmanına
sevkedildik,koca şehirde 1uzman var,yarın görünücez inşallah...
sgot nin yüksek çıkması pek çok karaciğer hastalığının habercisi olabilirmiş,doktor erken teşhis olmuş olur dedi,burun damlası,vitamin dahil bebeğimde bende hiç ilaç kullnmıycaz,zaten bi 10 gündür kullanmıyoduk...
gribim fıtıktan dolayı o kadar huzursuz ki sürekli ağlıyoruz ana-kız...
psikolojm bozuk,çok kötüyüm,kimse beni anlamıyor:43::43::43:
annem bile bişey yoktur diyo,sabahı zor yaptım...daha çok küçük benim kızım.5 kilocuk:43::43::43:
nolur dualarınıza ihtiyacım var,bişeyi olmasın...

Allah acil şifa versin canım moralini yüksek tut Allah'ın izniyle bugünlerde geride kalacaktır hersey iyi olacaktır

canım geçmiş olsun. dualarımız sizinle....

kızlar bişi sorucam. benim kızın inanılmaz alyası akıyo ve eli sürekli ğzında. daha 3 aylıkken diş çıkarırmı bebekler. merak ettim. sizinkilerdede varmı salya problemi...

karabibercanım bizde ilk duymuyo sanmıştık valla işitme testi falan yapıldı hatta
sonra internette araştırırken aklımıza geldi
aman allah kimseye vermesin çok zor gerçekten

canım geçmiş olsun. dualarımız sizinle....

kızlar bişi sorucam. benim kızın inanılmaz alyası akıyo ve eli sürekli ğzında. daha 3 aylıkken diş çıkarırmı bebekler. merak ettim. sizinkilerdede varmı salya problemi...

buayda tükürük salgıları başlıyo hepimizde oluyor canım normal
diş çıkarma değil yani ama tabi az da olsa diş ihtimalide var
ama şuanki durum hepimizde mevcut bubizde face te konuşmuştuk

bende okumuştum ama ne bileyim işte.... iyi bari daha çok erken çünkü....

slm kızlar
bugün göreve başladım tekrar izne ayrıldım
yarından itibaren 3 ay ücretsiz izindeyim inşallah
sabah bebeğimi bırakıp gitmek çok koydu
okuldayken emme saatinde gözüslerim nasıl sızladı :(
içim yandı
sürekli çalışmak zorunda olan anneleri daha iyi anladım ya
Allah kimseyi ewladından ayıröasın kokusu hep burnumdaydı
yawrum ewe gelince mememe bi yapıştı nasıl emdi kuzum
elleriyle de tutuo sanki kaçıcam sanırım özlemiş beni
kv vermiş biberonla süt ama içmemiş
çay kaşığıyla vermiş az az işte aldığı kadr
seneye nasıl bırakıcam ben bu sıpayı yaaaa:5:

slm kızlar
içim yandı

hiç sorma ben de eylül gibi başlayacağım şimdiden düşündükçe içim sızlıyor..bebeklerini çalışmak zorunda olmadan kendi büyüten anneler çok şanslı ne mutlu

slm kızlar
içim yandı

ayy bebeğin özlemiş seni ama kavuştun bak yanındasın hep artık
seneyede zor olur ayrılmak ama büyücek ek gıdaya başlamış olcak
ama duygusal olarak zor olucaktır mutlaka aman allah yardımcımız olsun bende 1.5-2yaşlarında başlıyayım diyorum nasipse hayırlısı diyelim ya

öğretmen olanlar yine yarım gün pek özel de olanlar ne yapsın ben tam 13 saat yavrumdan ayrıyım.:43::43::43: 2 saat ancak yüzünü görüyorum sonra uyuyor. bence bu durumda sizler çok çok şanslısınız. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Keşke Hiç birimiz çalışmak zorunda kalmasak.

İşe başlayan arkadaşlar Allah kolaylık versin.Bol bol süt versin size canlarım.Estamp ve Laviusc kızlat çok çok geçmiş olsun.Allah bebeklerimize sağlık sıhat ihsan etsin.

soğol canım.valla bugün sonuçları gösterdik.lökosit çok yüksek değilmiş.ilaca gerek yok kendiliğinden geçer dedi.yaşasınnn:1::1:

Back
X