Canım geçmiş olsun , Allah tan hayırlısını iste..Bu arada gelişmeleri haberdat et.Kanaman varsa bir nce doktora git görün:a015:Günaydın kızlar yazdığınız bilgilerinin hepsini tabloya ekliycem ama bugün çok kötü dişim ağrıyo izin alıp gidebilirim eve.
Cumartesi doktora gittim kan değerim 10.63 çıktı emin olamıyorum varmı yokmu diye birşey söylemedi tabi bende moral sıfır oldu perşembe günü tekrar gidicem testi tekrarlıycaz ama bu arada kanamam başladı ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkkın
canım kanaman varsa hemen doktora git yerleşme kanamasıda olabilir ama düşük tehlikeside varsa ilaç verir hemenGünaydın kızlar yazdığınız bilgilerinin hepsini tabloya ekliycem ama bugün çok kötü dişim ağrıyo izin alıp gidebilirim eve.
Cumartesi doktora gittim kan değerim 10.63 çıktı emin olamıyorum varmı yokmu diye birşey söylemedi tabi bende moral sıfır oldu perşembe günü tekrar gidicem testi tekrarlıycaz ama bu arada kanamam başladı ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkkın
Günaydın kızlar yazdığınız bilgilerinin hepsini tabloya ekliycem ama bugün çok kötü dişim ağrıyo izin alıp gidebilirim eve.
Hayırlı olsun erkilcim.Neden sezeryan olucaksın?Benimde sat 26 şubatkızlar çift çizgiyi gördüm 5 mart satım ama 10aralık çıkıo ama sezaryan olduğum için kasımda olabilir 2topiktede olucam çok mutluyum
Hayırlı olsun erkilcim.Neden sezeryan olucaksın?Benimde sat 26 şubat
selamlar sevgiler herkese benide alın aranıza. Sat 28 şubat yaş 31 kilo 55
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun seninde,Kızlar bugün nasılsınız bakim?selamlar sevgiler herkese benide alın aranıza. sat 28 şubat yaş 31 kilo 55
listeyi çağlayan yapacaktı ama onun hamileliği kesinleşmedi galiba.. Aslında topiği açan kişinin ilk sayfaya ekleyip sürekli güncellemesi lazım ama bu topiği açan kişi de şu an hamile değil sanırım
[/QUOTE]KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM İSMİ OLMAYAN SÖLESİN
06/04/2010
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|İllet |
15Iesin58
16Iyasil_haktaneminI satI 11I martI
17Izeymuren
18Irufeydeserra
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?