2010 Aralık Anneleri

Canım geçmiş olsun , Allah tan hayırlısını iste..Bu arada gelişmeleri haberdat et.Kanaman varsa bir nce doktora git görün:a015:

canım kanaman varsa hemen doktora git yerleşme kanamasıda olabilir ama düşük tehlikeside varsa ilaç verir hemen

bende 2009 aralık annesiyim oğlum 3,5 aylık oldu bile sizlerin yazdıklarını görünce geçen seneki heycanımı tekrar yaşadım sanki... hepinizi tebrik ederim allahım sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

canim cok gecmis olsun ve de allah yardimcin olsun..moralini bozma ins hersey yoluna girecek....

kızlar çift çizgiyi gördüm 5 mart satım ama 10aralık çıkıo ama sezaryan olduğum için kasımda olabilir 2topiktede olucam çok mutluyum

Listeyi çağlayan yapacaktı ama onun hamileliği kesinleşmedi galiba.. Aslında topiği açan kişinin ilk sayfaya ekleyip sürekli güncellemesi lazım ama bu topiği açan kişi de şu an hamile değil sanırım

ben liste yapmaya çalışıyorum olursa tabi

KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM İSMİ OLMAYAN SÖLESİN
06/04/2010

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|İllet |
15esin58
16yasil_haktanemin sat 11 mart
17zeymuren
18rufeydeserra
[/table][/QUOTE]

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…