• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

arkadaşlar listeyi yapmaya çalıştım ama tam yapamadım yapmayı bilen varsa o yapsın yoksa yapmaya çalışıyım

KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM İSMİ OLMAYAN SÖLESİN
06/04/2010

***KK Nick*** ***YAŞ*** ***SAT*** ***Tahmini D.T.*** ***Hamiş kaldığı kilo*** ***Cinsiyet*** ***Bebişimizin Adı*** ***Güncel notları***
1 Esin58
2 Alabama 39 26 şubat 3 aralık 65
3 Orays 25şubat
4 Serpil_20de
5 Pelly1
6 Bebişkom58
7 Caglayancicek 25 2mart 7 aralık 87
8 Lady_D
9 Matherandbaby9
10 Karabiber01 32 1mart 69
11 Navris
12 Yenicherry 27 24 ocak
13 Vildan1 25
14 İllet
15Iesin58
16Iyasil_haktanemin 11martI
17Izeymuren
18Ierkil 22 5mart
19Ibebişkom88 22 2mart

kızlar çift çizgiyi gördüm 5 mart satım ama 10aralık çıkıo ama sezaryan olduğum için kasımda olabilir 2topiktede olucam çok mutluyum

hoş geldin canım aramızaaaa hayırlı olsunnn
amaa bebişin cinsiyet belli değilkii senn pembe yapmışsınn annesiiiii

canım benim bilgiler vardı neden ekmedin ki?

canım yapamadımki listeyi bilgileri ekleyince karışıyrodu şimdilik sadece isim yazmıştım ama bilen varsa değiştirsin canım yoksa diğer topikten yardım alıcam sonra değiştiricem bunu şimdilik yaptım

bende 2009 aralık annesiyim ve geçen sene tam da bugun (6 nisan) hamile oldugumu ogrenmiiştim. şuanda 4 aylık çok tatlı bi kızım var. allah sızlerede bebişlernızı kucaklarınıza almayı nasip etsın sorunsuz bır sekılde. kolay hamilelikler, kolay dogumlar dılıyorum hepınıze...

bende 2009 aralık annesiyim ve geçen sene tam da bugun (6 nisan) hamile oldugumu ogrenmiiştim. şuanda 4 aylık çok tatlı bi kızım var. allah sızlerede bebişlernızı kucaklarınıza almayı nasip etsın sorunsuz bır sekılde. kolay hamilelikler, kolay dogumlar dılıyorum hepınıze...

inşallah canımmmmm bizlerde sizler gibii kucağımıza alırızz

çağlayan nerde yaa nolduu acabaa inşallah kötü birşey yokturrr kıyamamm yaa

aralık annelerii hiçç gelmiyorsunuzzzzz
mide bulantılarr varmıı aslında erkenmii bende hiç bir belirtii yok dahaaaa

Back