kızlar benide ekleyin. sat. 3 mart 07.12.2010 inş. meleğimle kavuşacağım gün olacak.
33 yaşındayım ilk bebişim (3 yıldan beri istiyoruz) ve ilk hamileliğim olacak. test yaptırdım 42,16 çıktı. henüz doktora göstermedim. bugün gidebiliriz. henüz kese için erken biliyorum ama herşeyin normal olduğunu duymak istiyorum. hepimiz için sağlıklı hamilelik dönemi olur inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
hepimize nazar değmesin....allah isteyen herkesin gönlüne göre versin...
Kızlar ben listenin bir örnek halini buldum birşeyler yapmaya deniycem bakalım olacakmı.Listede isimleri ilk haber verenlere göre ayaladım eksik yazdığım varsa siz bana söylersiniz olur mu ?Ben buraya ilk adlarımızı yazdım yavaş yavaş siz söyledikçe eksiklerimizi tamamlarız
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|İllet |28|26 şubat|3 aralık|52|
[/table]
hadi bakalım bekliyorum kızlar
evet çok şeker o resmi internetten bulmuştum :) senin de iki çocuğun varmış üçüncüyü bekliyormuşsun. süper kalabalık ailelere bayılırım. ben de iki olur inşallah diyorum hayırlısı tabi. malum geç kaldım epeyce bu sayede kalabalık aile yaparız belki. senin profildeki resmin deki senin çocuklarından biri mi? asıl o çok güzel maşallah maşallah kız galiba
selam bende karabiber sayesinde düstüm buralara:))))) benim sat 3 martti ve INSALLAH bende aralik annesi olurum.henüz hamilemiyim bilmiyorum beklemedeyim...sürprizzzzz
ok ccanım ama kızın çok şekermiş maşallah ona.Ya canım benim deeğill am şimdikii prrofildekii benim kızımmm,
bende onu intertten bulmuştumm bayıldımm benn sarışınn bebekleri çokk seviyomm, o yüzden koymuştummm
şubatın 24 ü aralımk 1 olduğuna göre martın sonu da artık ocak başı doğum oluyordur. öyle hesapla yada nette gebelik takvimleri diye arat çıkıyo son satını girince tahmini doğum vaktini veriyo. ama bizimkiler biraz farazi olabilir çünkü tahmini doğum tarihinden önce gelebiliyo bebekler.arkadaşlar son mart ayında adet gören aralık annesimi oluyo?
Çağlayan eline sağlık. ben 35 yaşındayım. Kilom 56.
SAT 24 Şubat ama benim tüp bebek. Beklenen doğum tarihi 02.12.2010.
amin serpil tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?