2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar, bende bu sabah doktora gittim. Bugün 5+2, keseyi gördük. Kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gideceğim. Benim tüp bebek olduğu için iç gebelik olduğundan emin olmamız gerekiyordu, o yüzden bu kadar erken gittim.
Neyse şimdilik herşey yolunda, inşallah hepimiz kalp atışını duyar, Aralık ayında da sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Kııısss cadı hayırlı olsun, bizim topiğe uğramıyorsun uzun süredir ama bak yakaladım seni, hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.zemuszemus

Çağlayan eline sağlık. ben 35 yaşındayım. Kilom 56.
SAT 24 Şubat ama benim tüp bebek. Beklenen doğum tarihi 02.12.2010.

Ya canım benim deeğill am şimdikii prrofildekii benim kızımmm,
bende onu intertten bulmuştumm bayıldımm benn sarışınn bebekleri çokk seviyomm, o yüzden koymuştummm

selam bende karabiber sayesinde düstüm buralara:))))) benim sat 3 martti ve INSALLAH bende aralik annesi olurum.henüz hamilemiyim bilmiyorum beklemedeyim...sürprizzzzz

arkadaşlar son mart ayında adet gören aralık annesimi oluyo?

Ya canım benim deeğill am şimdikii prrofildekii benim kızımmm,
bende onu intertten bulmuştumm bayıldımm benn sarışınn bebekleri çokk seviyomm, o yüzden koymuştummm
ok ccanım ama kızın çok şekermiş maşallah ona.

arkadaşlar son mart ayında adet gören aralık annesimi oluyo?
şubatın 24 ü aralımk 1 olduğuna göre martın sonu da artık ocak başı doğum oluyordur. öyle hesapla yada nette gebelik takvimleri diye arat çıkıyo son satını girince tahmini doğum vaktini veriyo. ama bizimkiler biraz farazi olabilir çünkü tahmini doğum tarihinden önce gelebiliyo bebekler.

kızlar merhaba hamile kalmadan bende şimdiden düşünmüştüm aralık topiki açmayı baktım ki açmışlar çok iyide yapmışlar vallahi hihoyyyt son sat 9 mart ,yaş 33 şu anki kilomda 50 hepimize hayırlı olsun bakalım inşallah hamile kalırsak burda buluşacağız

canım ben dr gittim kanama olmadıktan sonra ağrılar normal dedi. bide süt içiyoruz ya oda gaz ağrısı yapabilirmiş.benim 13 marttı

inş bende aralık annesi olurum sat 5marttı bakalım yarın gelecekmi kırmızılarrr

merhaba kizlar bende hayirlisi ile Allah nasip kismet ederse insallah, aralik annesi olacagim.SAT;4 MART YAS 32 ,KILO 64.....ilk bebegim olacak Allah nasip kismet ederse insallah....2 yildir istiyorduk, Allah'im nasip etti sonunda hala inanamiyorum.sukurler olsun Allah'im sana...ALLAH hepimize saglikli gebelikler ,saglikli gelisen bebekler ,hayirli evlatlar ve saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip kismet etsin insallah.Amin... Allah'im, isteyen herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.Amin..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar yazdığınız bilgilerinin hepsini tabloya ekliycem ama bugün çok kötü dişim ağrıyo izin alıp gidebilirim eve.
Cumartesi doktora gittim kan değerim 10.63 çıktı emin olamıyorum varmı yokmu diye birşey söylemedi tabi bende moral sıfır oldu perşembe günü tekrar gidicem testi tekrarlıycaz ama bu arada kanamam başladı ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…