İnşallah güzel haberlerle dönersin.Bende bir doktara yada bir kuruma karar verip gidicem haftaya...Önce kan testimi görmek istiyorum.
teşekkür ederim çağlayan ben de şebnem memnun oldum. :))saol canım seninkileride hemen ekliyorum
bu arada biz seninle tanışmadık diymi benim adım çağlayan canım:1hug:a.s.
aç yada tok farketmez canım ben sormuştum doktora daha önce.aklımdayken sorayım ben doktora gidicem ya şimdi kan testi için aç karnına mı gitmek gerekiyor
benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle canım. geç evlendim birtürlü korunmamamıza rağmen olmadı en sonunda ikinci tüp bebek tedavisiyle sonuca ulaştık çok şükür.senin kaçıncı bebişin olacak
teşekkür ederim çağlayan ben de şebnem memnun oldum. :))
aç yada tok farketmez canım ben sormuştum doktora daha önce.
benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle canım. geç evlendim birtürlü korunmamamıza rağmen olmadı en sonunda ikinci tüp bebek tedavisiyle sonuca ulaştık çok şükür.
Daha karar veremedim.H.sonu eşimle araştırcaz.Birine başlarım artık.Kan testimide sağlık ocağına verdim.oda pazartesi çıkıcakmış.Benide listeye ekleyebilirsn canım.Yaş:28, sat 26 şubat tahmini doğum 3 aralık, kilo 52,yada 51 ..sen 52 yaz ama ..
Günaydın oraysGünaydın herkese
günaydın orays
ellerine saglikk canimm listenizz hayirli olsun ŞenizKızlar ben listenin bir örnek halini buldum birşeyler yapmaya deniycem bakalım olacakmı.Listede isimleri ilk haber verenlere göre ayaladım eksik yazdığım varsa siz bana söylersiniz olur mu ?Ben buraya ilk adlarımızı yazdım yavaş yavaş siz söyledikçe eksiklerimizi tamamlarız
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|İllet |
[/table]
profilinde bebek resmii görünce senin bebeğin sandımm maşallah çok tatlıııteşekkür ederim çağlayan ben de şebnem memnun oldum. :))
aç yada tok farketmez canım ben sormuştum doktora daha önce.
benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle canım. geç evlendim birtürlü korunmamamıza rağmen olmadı en sonunda ikinci tüp bebek tedavisiyle sonuca ulaştık çok şükür.
kızlar benide ekleyin. sat. 3 mart 07.12.2010 inş. meleğimle kavuşacağım gün olacak.
33 yaşındayım ilk bebişim (3 yıldan beri istiyoruz) ve ilk hamileliğim olacak. test yaptırdım 42,16 çıktı. henüz doktora göstermedim. bugün gidebiliriz. henüz kese için erken biliyorum ama herşeyin normal olduğunu duymak istiyorum. hepimiz için sağlıklı hamilelik dönemi olur inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
hepimize nazar değmesin....allah isteyen herkesin gönlüne göre versin...
kızlar benide ekleyin. sat. 3 mart 07.12.2010 inş. meleğimle kavuşacağım gün olacak.
33 yaşındayım ilk bebişim (3 yıldan beri istiyoruz) ve ilk hamileliğim olacak. test yaptırdım 42,16 çıktı. henüz doktora göstermedim. bugün gidebiliriz. henüz kese için erken biliyorum ama herşeyin normal olduğunu duymak istiyorum. hepimiz için sağlıklı hamilelik dönemi olur inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
hepimize nazar değmesin....allah isteyen herkesin gönlüne göre versin...
evet çok şeker o resmi internetten bulmuştum :) senin de iki çocuğun varmış üçüncüyü bekliyormuşsun. süper kalabalık ailelere bayılırım. ben de iki olur inşallah diyorum hayırlısı tabi. malum geç kaldım epeyce bu sayede kalabalık aile yaparız belki. senin profildeki resmin deki senin çocuklarından biri mi? asıl o çok güzel maşallah maşallah kız galibaprofilinde bebek resmii görünce senin bebeğin sandımm maşallah çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?