2010 Aralık Anneleri

Kızlar ben listenin bir örnek halini buldum birşeyler yapmaya deniycem bakalım olacakmı.Listede isimleri ilk haber verenlere göre ayaladım eksik yazdığım varsa siz bana söylersiniz olur mu ?Ben buraya ilk adlarımızı yazdım yavaş yavaş siz söyledikçe eksiklerimizi tamamlarız
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|ıllet |28|26 şubat|3 aralık|52|
[/table]

hadi bakalım bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
İnşallah güzel haberlerle dönersin.Bende bir doktara yada bir kuruma karar verip gidicem haftaya...Önce kan testimi görmek istiyorum.

kan testini yaptırdın mı canım sen ben sen yazınca öyle doktrora gittin o yaptı diye düşündüm doktoruna karar verebildin mi peki seçim konusunda kime gideceksin

saol canım seninkileride hemen ekliyorum
bu arada biz seninle tanışmadık diymi benim adım çağlayan canım:1hug:a.s.
teşekkür ederim çağlayan ben de şebnem memnun oldum. :))
aklımdayken sorayım ben doktora gidicem ya şimdi kan testi için aç karnına mı gitmek gerekiyor
aç yada tok farketmez canım ben sormuştum doktora daha önce.
senin kaçıncı bebişin olacak
benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle canım. geç evlendim birtürlü korunmamamıza rağmen olmadı en sonunda ikinci tüp bebek tedavisiyle sonuca ulaştık çok şükür.

Daha karar veremedim.H.sonu eşimle araştırcaz.Birine başlarım artık.Kan testimide sağlık ocağına verdim.oda pazartesi çıkıcakmış.Benide listeye ekleyebilirsn canım.Yaş:28, sat 26 şubat tahmini doğum 3 aralık, kilo 52,yada 51 ..sen 52 yaz ama ..

yeni hamişlerle dolu bir topik olacak ilk heyecan yaşacak anımız çok olacak demek ki çok güzül :1hug:a.s.

İnş.güzel haberlerler alırız hepimiz ben öğlen olmasını heyecanla bekliyorum gerçi şimdi göremem belki onu ama ne yapıyım ilk ya çok heyecanlıyım :asigim:

çağlayancım bu listeyi en baş sayfaya ekleyip güncelleme yapmak için yeni aralık anneleri topici açın bu konuyu açan arkadaş sık sık girmiyo sanırım onumu bekliyceksiniz bizimde baştan sizin gibi kasın annesi olmayan arkadaş açmış ama güncelleme yapamadık yeniden topik açtık size özel olsun topicinizz

Kan testimi alır almaz gidicem canım.Bidahaki h. içi giderim.Şu anda sağlık durumumda iyi.Zaten kötü bişi olsa hiç beklemem.Pazartesi kan testimin sonucu çıkıcak.

ellerine saglikk canimm listenizz hayirli olsun Şeniz
bende dunden berii ariyodum kim hamis diye listeyii .. insallah bu ay bu listede bende yer alirimm:Saruboceq::Saruboceq:

profilinde bebek resmii görünce senin bebeğin sandımm maşallah çok tatlııı

çağlayana listede bir arkadaşımızın satı 24 ocak nasıl onunn aralık babaği oluyoooo anlamadım yanlışlık olmasın

herkese selam

bende 11 aralık 2009 da dogum yapacaktım ama sezeryanla dogum oldu 25 kasımda
normalde aralık annesıydım ama kasım annesı oluwerdım..ınsallah herkes ewlat sahıbı olur hayırlısıyla..hamılelık ayrı dogum ayrı bebek bakımı ayrı zor,ama cok ama cok guzel duygulara.s.

kızlar benide ekleyin. sat. 3 mart 07.12.2010 inş. meleğimle kavuşacağım gün olacak.
33 yaşındayım ilk bebişim (3 yıldan beri istiyoruz) ve ilk hamileliğim olacak. test yaptırdım 42,16 çıktı. henüz doktora göstermedim. bugün gidebiliriz. henüz kese için erken biliyorum ama herşeyin normal olduğunu duymak istiyorum. hepimiz için sağlıklı hamilelik dönemi olur inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
hepimize nazar değmesin.... allah isteyen herkesin gönlüne göre versin...

hg canım hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim inş hepimizin bebişleri hayırlısıyla sağlıklı doğarlar inş

hoş geldinn canım aramıza

profilinde bebek resmii görünce senin bebeğin sandımm maşallah çok tatlııı
evet çok şeker o resmi internetten bulmuştum :) senin de iki çocuğun varmış üçüncüyü bekliyormuşsun. süper kalabalık ailelere bayılırım. ben de iki olur inşallah diyorum hayırlısı tabi. malum geç kaldım epeyce bu sayede kalabalık aile yaparız belki. senin profildeki resmin deki senin çocuklarından biri mi? asıl o çok güzel maşallah maşallah kız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…