• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar, bende bu sabah doktora gittim. Bugün 5+2, keseyi gördük. Kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gideceğim. Benim tüp bebek olduğu için iç gebelik olduğundan emin olmamız gerekiyordu, o yüzden bu kadar erken gittim.
Neyse şimdilik herşey yolunda, inşallah hepimiz kalp atışını duyar, Aralık ayında da sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

kızlar benide ekleyin. sat. 3 mart 07.12.2010 inş. meleğimle kavuşacağım gün olacak.
33 yaşındayım ilk bebişim (3 yıldan beri istiyoruz) ve ilk hamileliğim olacak. test yaptırdım 42,16 çıktı. henüz doktora göstermedim. bugün gidebiliriz. henüz kese için erken biliyorum ama herşeyin normal olduğunu duymak istiyorum. hepimiz için sağlıklı hamilelik dönemi olur inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
hepimize nazar değmesin....:nazar: allah isteyen herkesin gönlüne göre versin...

Kııısss cadı hayırlı olsun, bizim topiğe uğramıyorsun uzun süredir ama bak yakaladım seni, hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.zemuszemus

Kızlar ben listenin bir örnek halini buldum birşeyler yapmaya deniycem bakalım olacakmı.Listede isimleri ilk haber verenlere göre ayaladım eksik yazdığım varsa siz bana söylersiniz olur mu ?Ben buraya ilk adlarımızı yazdım yavaş yavaş siz söyledikçe eksiklerimizi tamamlarız
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|İllet |28|26 şubat|3 aralık|52|
[/table]

hadi bakalım bekliyorum kızlar

Çağlayan eline sağlık. ben 35 yaşındayım. Kilom 56.
SAT 24 Şubat ama benim tüp bebek. Beklenen doğum tarihi 02.12.2010.

evet çok şeker o resmi internetten bulmuştum :) senin de iki çocuğun varmış üçüncüyü bekliyormuşsun. süper kalabalık ailelere bayılırım. ben de iki olur inşallah diyorum hayırlısı tabi. malum geç kaldım epeyce bu sayede kalabalık aile yaparız belki. senin profildeki resmin deki senin çocuklarından biri mi? asıl o çok güzel maşallah maşallah kız galiba

Ya canım benim deeğill am şimdikii prrofildekii benim kızımmm,
bende onu intertten bulmuştumm bayıldımm benn sarışınn bebekleri çokk seviyomm, o yüzden koymuştummm

selam bende karabiber sayesinde düstüm buralara:))))) benim sat 3 martti ve INSALLAH bende aralik annesi olurum.henüz hamilemiyim bilmiyorum beklemedeyim...sürprizzzzz

Ya canım benim deeğill am şimdikii prrofildekii benim kızımmm,
bende onu intertten bulmuştumm bayıldımm benn sarışınn bebekleri çokk seviyomm, o yüzden koymuştummm
ok ccanım ama kızın çok şekermiş maşallah ona.

arkadaşlar son mart ayında adet gören aralık annesimi oluyo?
şubatın 24 ü aralımk 1 olduğuna göre martın sonu da artık ocak başı doğum oluyordur. öyle hesapla yada nette gebelik takvimleri diye arat çıkıyo son satını girince tahmini doğum vaktini veriyo. ama bizimkiler biraz farazi olabilir çünkü tahmini doğum tarihinden önce gelebiliyo bebekler.

kızlar merhaba hamile kalmadan bende şimdiden düşünmüştüm aralık topiki açmayı baktım ki açmışlar çok iyide yapmışlar vallahi hihoyyyt son sat 9 mart ,yaş 33 şu anki kilomda 50 hepimize hayırlı olsun bakalım inşallah hamile kalırsak burda buluşacağız

canım ben dr gittim kanama olmadıktan sonra ağrılar normal dedi. bide süt içiyoruz ya oda gaz ağrısı yapabilirmiş.benim 13 marttı

merhaba kizlar bende hayirlisi ile Allah nasip kismet ederse insallah, aralik annesi olacagim.SAT;4 MART YAS 32 ,KILO 64.....ilk bebegim olacak Allah nasip kismet ederse insallah....2 yildir istiyorduk, Allah'im nasip etti sonunda hala inanamiyorum.sukurler olsun Allah'im sana...ALLAH hepimize saglikli gebelikler ,saglikli gelisen bebekler ,hayirli evlatlar ve saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip kismet etsin insallah.Amin... Allah'im, isteyen herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.Amin..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar yazdığınız bilgilerinin hepsini tabloya ekliycem ama bugün çok kötü dişim ağrıyo izin alıp gidebilirim eve.
Cumartesi doktora gittim kan değerim 10.63 çıktı emin olamıyorum varmı yokmu diye birşey söylemedi tabi bende moral sıfır oldu perşembe günü tekrar gidicem testi tekrarlıycaz ama bu arada kanamam başladı ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkkın

Back