2010 Aralık Anneleri

hepinizin melekleri hayırlı olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin ben 2008 aralık annesiyim biz burda çok güzel şeyler paylaştık birbirimizi dinledik ve çok güzel arkadaşlıklar kurduk inşallah sizde burda çok güzel arkadaşlıklar kurarsınız hepinizin melekleri tekrar hayırlı olsun

ben çizelgemi hamile değilken ölesine yapmıştım sonrada değiştirmedim kaldı öle
tamam canım ben aynı hatayı yaptığım için sende öyle yaptın sandım :) bu arada düzeltmişsin hayırlı olsun çizelgen

aaaaaaaaaaa bende yapayımm çizelgeee
çizelgen hayırlı olsun
saol canım teşekkür ederim çok şükür benim artık bir çizelgem oldu zemuszemus

Kıslar dr unuz ilaç falan verdimi yada başka bişey dedimi
benimki sadece folik asit verdi adı:folbiol
başkada bişi demedi
benim doktorum folic plus için yetmez dedi başka vitaminler de almamız gerekiyormuş. elevit kullan sabahları kahvaltıyla beraber dedi. ben de onu kullanıyorum canım. birde benim tüp olduğu için günde üç defa progestan desteği alıyorum. birde beslenmenize dikkat edin beş ögün yiyin. sebze meyve tüketin sağlıklı beslenin dedi.

erencim ben kasım topiğini okuyorum ara ara merak ediyorum tecrübelerinizi ordan biliyorum seni. teşekkürler bilgiler için. 6hafta bitince mi başladı bulantı vs allah yardım etsin hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim.
kızlar hepinize hepimize sağlıklı gebelikler dilerim. herkesin hamileliğini kutluyorum.

benimde senin gibii oluyoo amaa biz yinede aralık annesiyizz canımm çünküü onlar artıkk biden çok ilerdelerr
biz dahaa yeni yenii öğreniyoruz bebek haberleriniii
benim 1 mart
evet aynı fikirdeyim onlar bizden öndeler biz dört haftalıkken onlar artık 8 haftalık oldukları için bizden öndeler. aynı düşünceleri bende yaşadım 3 aralık olduğu için acaba kasım annelerine mi gitsem diye ama sonra aralık annelerine geldim...

herkese bollll sevgiler

saol ballım iyi dileklerin için inşallah bizde sizin gibi çoook güzel dostluklar yaşayacağız. allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı şanslı ömürler versin.allah analı babalı büyütsün canım.

kizlarr tebrikler oncelile .ama bisey soracam siz bir liste yapmadinizmii yoksa benmi gormedimmmbilmiyorumkismile

evet liste yok canımmm
ama benn yapmasınıı bşlmiyorumm bilen arkadaşlar varmıı

Günaydın arkadaşlar ben bugün doktora gidiyorum bebeğimi görmek için sormak istediğiniz birşeyler varmı gidince soruyım onlarıda doktoruma

eda canım benim 4 gün geçtikten sonra kahverengi akıntı geldi çok az damla şeklinde dün az biraz geldi ama sonra gelmedi şimdide kesin emin olmak için gidiyorum

canim yaa hayirli olsun.ins bebegin sagliklidir.ben bu gun gittim 5+2 gunluk cikti.keseyi gordu fakat kalp atisi henuz yok.daha erken falan dedi ama surekli dusukten bahsetti.bisey olursa beni mutlaka ara falan diye israrla bastirdi.2 hafta sonraya randevu vermsiti ama sonra yok yok ben seni haftaya cumaya goreym o zaman kesin kalp atisinin olmasi lazim dedi..normalde 6 haftada baslamasi gerekiyomus ama adamin haraketleri beni rahatsiz etti biraz..daha onceden tecruben varmi tam oalrak kacinci haftada duyulur

saol canım seninde hayırlı olsun bebeğin.bildiğim kadarıyla en erken 6 haftada başlıyorlar duymaya benimde ilk heyecanım daha önceden tecrüben yok ama istersen bugün doktoruma soruyım neden böyle söyleyip seni telaşlandırdı bugün benim hesabıma göre bende 4+5 benim gitme sebebimse gebelikten kesin emin olmak için gidiyorum.
Başka bir doktora daha gitsen peki böyle şimdi bende üzüldüm neden telaşlandırdıki seni

***KK Nick*** ***YAŞ*** ***SAT*** ***Tahmini D.T.*** ***Hamiş kaldığı kilo*** ***Cinsiyet*** ***Bebişimizin Adı*** ***Güncel notları***
1
2
3
4
5

Son düzenleme:
Kızlar ben listenin bir örnek halini buldum birşeyler yapmaya deniycem bakalım olacakmı.Listede isimleri ilk haber verenlere göre ayaladım eksik yazdığım varsa siz bana söylersiniz olur mu ?Ben buraya ilk adlarımızı yazdım yavaş yavaş siz söyledikçe eksiklerimizi tamamlarız

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Esin58 | | | | | | |
2|Alabama | 39|26 şubat |3 aralık |65 | | |
3|Orays | |25şubat | | | | |
4|Serpil_20de | | | | | | |
5|Pelly1 | | | | | | |
6|Bebişkom58 | | |
7|Caglayancicek | 25|2mart |7 aralık | 87|
8|Lady_D |
9|Matherandbaby9 |
10|Karabiber01 |32 | 1mart| | 69|
11|Navris |
12|Yenicherry |27 |24 ocak |
13|Vildan1 |25 | | |
14|ıllet |
[/table]

Son düzenleme:

canim cok sagol yaa valla bende bilmiyorum keseyi gordu ama ..kafam karisti ins hersey yolundadir..sana zahmet bi soruver doktoruna yaa ins haftaya gittigimde duyarim kalp atislarini..seninde gebelgn hayirli olsun canm..saglikla kucagimiza aliriz ins..bu arada benm yasim 27 sat 24 ocak

bravo çağlayan sana ellerine sağlık. bugün doktora gittiğinde inşallah herşeyin yolunda olduğunu göreceksin.
sat 26 şubat tahmini doğum tarihi 3 aralık, yaş 39, 65 kiloyum :)

tamam canım sorucam diğer bilgilerinide yazarmısın tabloda onlarıda değiştiriyim.

Çok sevindimm canımm bebişinii göreceksinn yanii bu günnn ben 6ncı haftamız bitsinn gittiğimde bebişii göreyim diyorumm,görmezsem üzülürüm çünküüü
Benim kanama günüme 3 gün kala hergün az az geldii o yüzden hastalanacam sandımm hiç hamile olduğum aklıma gelmediii ve 1 kere deneme yaptımmm bebek planından vazgeçmiştimm ve onla hamile kalmışımm çok şaşkınımm

İşte bende bu yüzden bekleyeyimm diyorumm
kızlar benim 2 kızımm var 10 ve 7 yaşındaa ama varya unutmuşumm hamileliğii sankii ilkk hamilelik gibii sizlerle bende tecrübe kazanacağımmm

bravo çağlayan sana ellerine sağlık. bugün doktora gittiğinde inşallah herşeyin yolunda olduğunu göreceksin.
sat 26 şubat tahmini doğum tarihi 3 aralık, yaş 39, 65 kiloyum :)

saol canım seninkileride hemen ekliyorum
bu arada biz seninle tanışmadık diymi benim adım çağlayan canım:1hug:a.s.

çağlayanacımm bence üzülmeyinn çünküü kalp atışınıı duyana kadar doktorlarr hep bunuu diyecekk bizee şuann risklii dönemdeyizz o yüzden diyorlarr
gebelik org den okuyunn bebeğin 4 haftalıkk durumunuu orda yazıyoo satenn dokotrtunuz sizee bunu diyecek diye

çok güzel bir süpriz yapmış meleğin sana annnesi çok sevindim canım sağlıcakla haberlerini alırsın sende inş.25 sayfada bir tane tablo oluşturdum baktın mı bilgilerini verirsen seninkileride düzeltiyim canım

canımmm ilk haftalarda bunu herkese söylerlerr hiç üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…