çağlayanacımm bence üzülmeyinn çünküü kalp atışınıı duyana kadar doktorlarr hep bunuu diyecekk bizee şuann risklii dönemdeyizz o yüzden diyorlarr
gebelik org den okuyunn bebeğin 4 haftalıkk durumunuu orda yazıyoo satenn dokotrtunuz sizee bunu diyecek diye
çok güzel bir süpriz yapmış meleğin sana annnesi çok sevindim canım sağlıcakla haberlerini alırsın sende inş.25 sayfada bir tane tablo oluşturdum baktın mı bilgilerini verirsen seninkileride düzeltiyim canım
bravo çağlayan sana ellerine sağlık. bugün doktora gittiğinde inşallah herşeyin yolunda olduğunu göreceksin.
sat 26 şubat tahmini doğum tarihi 3 aralık, yaş 39, 65 kiloyum :)
kaan kocatepenin sitesi işte bende ordan zaten yumurtalama günümü hesaplayarak hamile kaldım.Her haftasını sürekli ordan okuyorum videoları var onları izliyorum bilinçlenmek istiyorum bebek konusunda çok acamiyim çünkü sürekli annemle ablamı arıyorum karnım ağrıyo,kasıklarım ağrıyo,belim ağrıyo ne oluyo diye şimdiden bezdirmeye başladım açıkçası gidiyim varmı yokmu bakalım görelim istiyorum,
Ben beklemek istemiyorum çünkü riski varsa biliyim çalışıyorum çünkü olmazsa rapor alırım diye düşünüyorum ama kısmet tabi herşey
aklımdayken sorayım ben doktora gidicem ya şimdi kan testi için aç karnına mı gitmek gerekiyor
Haklısın tabiii
bulantı falan iszlerdede yok değilmii ben hiç birşey hissetmiyorumm şuann
bende dün kan testi verdimmm ama sağlık ocağında verdimmm o yüzden pazartesi alacağım testii
amaa ben açtımmm bildiğimden değil amaa ben aç gitmiştimm hiçde birşey sormadılar ordaa
12'de benim randevum ama birşey demedilerse kahvaltı yapıyım o zamancokacimcoook
Y bende öyle hiç canım yemek yemek istemiyoo acıkmıyorumm şimdilikkkaynen canım ben normalde hasta olacağım zaman çikolata canavarı oluyorum falan şimdi hiç birşey yok bende sadece karnım ve kasıklarım ağrıyor evde eğilerek falan yapınca belimde ağrıyor sence bunlar normal mi sen diğerlerinde nasıl sıkıntılar yaşadın :kedi:
Y bende öyle hiç canım yemek yemek istemiyoo acıkmıyorumm şimdilikkk
en çokk korktuğumm dönemm baş dönmeleriii ,çokk kötüü oluyooo sabah ları uykudan uyanmak
selam arkadaşlar, bugün nasılsınız ?Bende durumlar aynı, bulantı kusma ..vs yok.baş dönmelerimde azaldı sanki.Ama karnım kasıklarım geceri daha çok ağrıyor.İnşallah kolay hamilelik geçiririz
İlk bebek olucak nasipse.Yaşımda 28..sat 26 şubat..illet senin ilk bebekmii
selam arkadaşlar, bugün nasılsınız ?Bende durumlar aynı, bulantı kusma ..vs yok.baş dönmelerimde azaldı sanki.Ama karnım kasıklarım geceri daha çok ağrıyor.İnşallah kolay hamilelik geçiririz
İnşallah çağlayancımm inşallah öyle olurrr ,doktor sanaa bugünn saten bulantıı hapıı verir,
bugünn güzel haberlerinii bekliyorumm
bende günüm geçtiğinden beri ağlıyorummm,bu 3ncü olacak bakabilecekmiyimmm ,üstesinden gelebilecekmiyimmm diye korkularımm var
saol canım iyiyim bende benimde kasıklarım ve karnım ağrıyo gündüz ama akşamları belime vuruyor bugün dr gidiyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?