2010 Aralık Anneleri

kaan kocatepenin sitesi işte bende ordan zaten yumurtalama günümü hesaplayarak hamile kaldım.Her haftasını sürekli ordan okuyorum videoları var onları izliyorum bilinçlenmek istiyorum bebek konusunda çok acamiyim çünkü sürekli annemle ablamı arıyorum karnım ağrıyo,kasıklarım ağrıyo,belim ağrıyo ne oluyo diye şimdiden bezdirmeye başladım açıkçası gidiyim varmı yokmu bakalım görelim istiyorum,
Ben beklemek istemiyorum çünkü riski varsa biliyim çalışıyorum çünkü olmazsa rapor alırım diye düşünüyorum ama kısmet tabi herşey

yaş32
kilo 69
sat 1 mart
doğum tarihini dokotrdan öğrenince yzarım

aklımdayken sorayım ben doktora gidicem ya şimdi kan testi için aç karnına mı gitmek gerekiyor

Haklısın tabiii
bulantı falan iszlerdede yok değilmii ben hiç birşey hissetmiyorumm şuann

aklımdayken sorayım ben doktora gidicem ya şimdi kan testi için aç karnına mı gitmek gerekiyor

bende dün kan testi verdimmm ama sağlık ocağında verdimmm o yüzden pazartesi alacağım testii
amaa ben açtımmm bildiğimden değil amaa ben aç gitmiştimm hiçde birşey sormadılar ordaa

Haklısın tabiii
bulantı falan iszlerdede yok değilmii ben hiç birşey hissetmiyorumm şuann

aynen canım ben normalde hasta olacağım zaman çikolata canavarı oluyorum falan şimdi hiç birşey yok bende sadece karnım ve kasıklarım ağrıyor evde eğilerek falan yapınca belimde ağrıyor sence bunlar normal mi sen diğerlerinde nasıl sıkıntılar yaşadın :kedi:

bende dün kan testi verdimmm ama sağlık ocağında verdimmm o yüzden pazartesi alacağım testii
amaa ben açtımmm bildiğimden değil amaa ben aç gitmiştimm hiçde birşey sormadılar ordaa

12'de benim randevum ama birşey demedilerse kahvaltı yapıyım o zamancokacimcoook

12'de benim randevum ama birşey demedilerse kahvaltı yapıyım o zamancokacimcoook

internete yaz bi bakimm canımm ne çıkacakkk açmı tokmu olmakk lazımm yanii bilmiyorumm yanlış yaptırmakda istememmm bu sefer keşke aç gelseydiniz derlerse üzülürümmm

Y bende öyle hiç canım yemek yemek istemiyoo acıkmıyorumm şimdilikkk
en çokk korktuğumm dönemm baş dönmeleriii ,çokk kötüü oluyooo sabah ları uykudan uyanmak

Y bende öyle hiç canım yemek yemek istemiyoo acıkmıyorumm şimdilikkk
en çokk korktuğumm dönemm baş dönmeleriii ,çokk kötüü oluyooo sabah ları uykudan uyanmak

baktım canım farketmez diye cevap yazmış,soranlara doktorlar bende tok gidiyim o zaman,baş dönmeleri 5 ve 6 da başlıyor acaba birde mide bulantısı diyorlar oda mahvediyormuş buradaki arkadaşları biliyorum hiç birşey yiyemiyorlarmış çubuk kraker dışında bilmiyorumkismile
Ben çok keyifli hamilelik geçirmek istiyorum çalışıyorum ya işten ayrılmak istemiyorum zemuszemus

selam arkadaşlar, bugün nasılsınız ?Bende durumlar aynı, bulantı kusma ..vs yok.baş dönmelerimde azaldı sanki.Ama karnım kasıklarım geceri daha çok ağrıyor.ınşallah kolay hamilelik geçiririz

ınşallah çağlayancımm inşallah öyle olurrr ,doktor sanaa bugünn saten bulantıı hapıı verir,
bugünn güzel haberlerinii bekliyorumm
bende günüm geçtiğinden beri ağlıyorummm,bu 3ncü olacak bakabilecekmiyimmm ,üstesinden gelebilecekmiyimmm diye korkularımm var

selam arkadaşlar, bugün nasılsınız ?Bende durumlar aynı, bulantı kusma ..vs yok.baş dönmelerimde azaldı sanki.Ama karnım kasıklarım geceri daha çok ağrıyor.İnşallah kolay hamilelik geçiririz

İyiyimm canımm ben ,daha bende tık yok
sadece kasık ağrısının dışında

olsun canım, belki kolay hamililik geçerirsin.Benim internetteki hesaplamalara göre 5 +1 olması gerek.Daha dün kan verdim.pazartesi alıcam.sonrada bir doktora görüncem

selam arkadaşlar, bugün nasılsınız ?Bende durumlar aynı, bulantı kusma ..vs yok.baş dönmelerimde azaldı sanki.Ama karnım kasıklarım geceri daha çok ağrıyor.İnşallah kolay hamilelik geçiririz

saol canım iyiyim bende benimde kasıklarım ve karnım ağrıyo gündüz ama akşamları belime vuruyor bugün dr gidiyorum bakalım.

üzülme canım benim ya gelirsin tabi 2 tanenin rıskını veren allah 3.rıskını verir hayırlı olmasa yollamadız belkide onu üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…