bendede 6.haftadan sonra tiksinme oldu ağzımın tadı bozuldu bu haftada öğürme çok vardı bugünde ilk kez kustumm şu an midem allak bullak ne zaman geçer onuda tam bilmiyorumm evden dışarı çıkmak istemiyorumm canımm haşlanmış yumurta ye her sabah 12 dakika pişir muhakkak yanına peynir zeytin açık çay yada süt yada meyva suyu iç taze sıkılmışş bol bol meyva yiyoruz biz kivi çok yararlıymış özelliklede bide portakal yada elma zaten bu mevsimde organik şu anda bunlar varr 4 ceviz yiyoruz hergün bebişin beyin gelişimine yardımcı oluyomuşş haftada 1 kere balık var ama ben sevmediğim için yiyemiyorum kırmızı et haftada 2 kere tüket buda çok iyi ha bide uzun yeşil yapraklı yeşillikler marul roka kıvırcık gibi bunları salata yapıp tüket folik asit miktarı yüksekmiş bunlarda bu bilgiler bizim topicteki kızların doktorlarından öğrenip birbiriyle paylaşmasıyla ortaya çıktıı bizde bunları uyguluyoruzz
benim de ilk bebek olucak kısmetse.eşimde bende sağlıklı gelişimi görmeden söylemeyi düşünmüyoruz.önce bir biz görelim, herşey normalse az büyür ozaman söyleriz.şimdi bir kayıp yaşarsam başkaları bilirken daha çok üzülürüm, herkes yine olur üzülme falan teseli edicek.bunları yaşamak bana çok ağır gelir.sonra da birdaha nezaman denicen oluyomu olmuyomu bir sürü soru sorarlar.bu sebeple ağırdan almak istedim
doktorlar sormadan malesef pek bişey söylemiyolar bizde bir iki sorup öğrendiklerimizi paylaştık bide doğal mineralli su maden suyu değilde mineralli su olandan hergün 1 tane içiliyoo içindeki mineraller çok fayfalı kızılayın var o iyi yada özkaynak cnmm şişeyi aç 5 dakka bekle asidi kırılsın iç sen nerde rahat edersen orda ol canım kasımada gel aralığada ikisindede bulunabilirsin kafana takılan bişey olursa sorularını sorarsınteşekkür ederim canım dr gittiğimde hiçbişey sölemedi ne yemem gerekli ne yememeliyim sölemediği için araştırıyorum her yerden öbür ay gittimde sölücekdir
bu arada ben netten doğum tarihine baktığımda aralık 2 diyor ama kasımda da olma ihtimali yüksek ama ben aralık annelerinin topiğine girdim acaba kasım annelerinemi gelseydim
ne güzel yolun sonundasınız geçen gün nisan annelerinin doğumu başlamış onlara baktım ne güzell darısı başımakızlar hepinize sağlıklı bilinçli ve güzel bir hamilelik diliyorum. ben nisan annesiyim hiç geçmez dediğimiz günler okadar çabuk geçtiki kızımı kucağıma almanın heyecanı sardı artık. inşallah sizinde hamileliğiniz su gibi geçsin
çağlayancım tebrik ederim cnm hamişmişin çok sevindim yerleşme kanamasıdır cnmm ilk haftalarda oluyooleyla sende hoşgeldin canım aramıza
ben yarın doktora gidiyorum ama kızlar şimdi baktım çok hafif sanki böyle kılcal damar çatlaması gibi pembe bir kan gibi birşey gelmiş sizde bu nedir fikri olan varmı
ve şu anda sol kasığım çok ağrıyor
doktorlar sormadan malesef pek bişey söylemiyolar bizde bir iki sorup öğrendiklerimizi paylaştık bide doğal mineralli su maden suyu değilde mineralli su olandan hergün 1 tane içiliyoo içindeki mineraller çok fayfalı kızılayın var o iyi yada özkaynak cnmm şişeyi aç 5 dakka bekle asidi kırılsın iç sen nerde rahat edersen orda ol canım kasımada gel aralığada ikisindede bulunabilirsin kafana takılan bişey olursa sorularını sorarsın
beypazarıda güzel ben aklıma doğal olarak onlar geldi o yüzden yazdımmm ama üstünde mineralli su yazsın muhakkakevet öle başka şey sormaktan fırsat olmamıştı bunlareı sormaya canım
sodayı bende duydumda beypazarı içiyordum ben özkaynak yada kızılaymı içicem bilgilerin için saol canım
beypazarıda güzel ben aklıma doğal olarak onlar geldi o yüzden yazdımmm ama üstünde mineralli su yazsın muhakkak
çağlayancım tebrik ederim cnm hamişmişin çok sevindim yerleşme kanamasıdır cnmm ilk haftalarda oluyoo
kusmam başladı bugün onun dışında iyiyim cnmmm yarın keseyi görebilirmisin bilmiyorum çok erken cnmmsaol canım yarın dr.gidicem ama endişe ediyorum işte,senin nasıl gidiyor hamilelik meleğin iyiğimi
Oy canım kıyamamm inşallah bu sefer kavuşursunn bebeğineeMErhaba kılzar bende rabbim izin verirse aralık annesi olcam
Bu arada ben 3bebeğimi 10.haftada kalp atımı durması nedeniyle kaybettim
Bu 4.hamileliğim inşallah bu sefer kucağıma alırım
Benim için dua edin kızlar lütfen
hoş geldin aramızaaarkadaşlar bende yeni öğrendim .Testimi yaptım pozitif.Sat 26 şubattı..
Kızlar birşey söyliycem sizlere tanışalım mı artık yavaş yavaş gelmeye başlıyor zaten aralık anneleri
hem böylece daha kolay kaynaşırız :kedi: benim adım çağlayan son satım:2 martzemuszemus
Kızlar rahatsızlığınız varmı..Benim 3-4 gündür karnımın bazen sağ bazen solu ağrıyo.birde dışarı çıkınca yürürken başım dönüyor.bulantı falan henüz yok.Kasıklar hafif batmalar oluyor.şimdilik böyle
teşekküğr ederim canım saol bende başlamadı henüz bulantı falan 5 haftalıkmış daha ondanmıdır yoksa bu haftaya kadar başlamadıysa bu haftadan sonra başlamaz diye düşünüyordum demek başlayabilir
cevizden başka ne yemeliyiz günlük süt yoğurt peynire başlayımmı
leyla sende hoşgeldin canım aramıza
ben yarın doktora gidiyorum ama kızlar şimdi baktım çok hafif sanki böyle kılcal damar çatlaması gibi pembe bir kan gibi birşey gelmiş sizde bu nedir fikri olan varmı
ve şu anda sol kasığım çok ağrıyor
kızlar hepinize sağlıklı bilinçli ve güzel bir hamilelik diliyorum. ben nisan annesiyim hiç geçmez dediğimiz günler okadar çabuk geçtiki kızımı kucağıma almanın heyecanı sardı artık. inşallah sizinde hamileliğiniz su gibi geçsin
teşekkür ederim canım dr gittiğimde hiçbişey sölemedi ne yemem gerekli ne yememeliyim sölemediği için araştırıyorum her yerden öbür ay gittimde sölücekdir
bu arada ben netten doğum tarihine baktığımda aralık 2 diyor ama kasımda da olma ihtimali yüksek ama ben aralık annelerinin topiğine girdim acaba kasım annelerinemi gelseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?