2010 Aralık Anneleri

kızlar hepinize sağlıklı bilinçli ve güzel bir hamilelik diliyorum. ben nisan annesiyim hiç geçmez dediğimiz günler okadar çabuk geçtiki kızımı kucağıma almanın heyecanı sardı artık. inşallah sizinde hamileliğiniz su gibi geçsin

teşekkür ederim canım dr gittiğimde hiçbişey sölemedi ne yemem gerekli ne yememeliyim sölemediği için araştırıyorum her yerden öbür ay gittimde sölücekdir
bu arada ben netten doğum tarihine baktığımda aralık 2 diyor ama kasımda da olma ihtimali yüksek ama ben aralık annelerinin topiğine girdim acaba kasım annelerinemi gelseydim

anlıyorum canım benimde aklıma öle geldi ama ben anneme söleyince oda duramadı tabi çok sevindi ve sevincini herkesle paylaştı yoksa benimde aklımda allah korusun bırakırsa diye ama inş bırakmaz bebişlerimiz bizleri
bunları bildiğim için inanamıyorum hala hamile olduğuma kalp atışını duyunca inanırım herhalde
peki kocan duyunca nasıl tepki verdi

doktorlar sormadan malesef pek bişey söylemiyolar bizde bir iki sorup öğrendiklerimizi paylaştık bide doğal mineralli su maden suyu değilde mineralli su olandan hergün 1 tane içiliyoo içindeki mineraller çok fayfalı kızılayın var o iyi yada özkaynak cnmm şişeyi aç 5 dakka bekle asidi kırılsın iç sen nerde rahat edersen orda ol canım kasımada gel aralığada ikisindede bulunabilirsin kafana takılan bişey olursa sorularını sorarsın

ne güzel yolun sonundasınız geçen gün nisan annelerinin doğumu başlamış onlara baktım ne güzell darısı başıma

test aldığımı bilmiyordu.akşam o gelmeden testimi yaptım öğrendim.işten eve geldi, işle ilgili bi yarım saat tel konuştu yemek yedi, ben heyecanla bekliyorum uygun zamanı..neyse içeri geçtik, Bende elimde testle içeri geldim verdim eline ..Aldı bu ne şimdi çift diyo şaşkın şaşkın baktı bende gülmeye başladım.inanamadı,ciddimisin doğrumu bu falan dedi.şaşırdı,halada ikimizde şaşkınız.Allah dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin..

çağlayancım tebrik ederim cnm hamişmişin çok sevindim yerleşme kanamasıdır cnmm ilk haftalarda oluyoo

evet öle başka şey sormaktan fırsat olmamıştı bunlareı sormaya canım
sodayı bende duydumda beypazarı içiyordum ben özkaynak yada kızılaymı içicem bilgilerin için saol canım

evet öle başka şey sormaktan fırsat olmamıştı bunlareı sormaya canım
sodayı bende duydumda beypazarı içiyordum ben özkaynak yada kızılaymı içicem bilgilerin için saol canım
beypazarıda güzel ben aklıma doğal olarak onlar geldi o yüzden yazdımmm ama üstünde mineralli su yazsın muhakkak

Oy canım kıyamamm inşallah bu sefer kavuşursunn bebeğinee

arkadaşlar bende yeni öğrendim .Testimi yaptım pozitif.Sat 26 şubattı..
hoş geldin aramızaa

Ben edaa,32 yaşındayım 2 kızım var ve 3ncü olacakk
eşimin çok istemesinden dolayı karar verdimmmm

Aynısıı bende oluyoo canımm ama rahtsızlıkk değill o bebek yer yapıyooo onun sancılarınıı çekiyoruzz bulantı fazln bende yokk
6 haftadan sonra başlayacak diye okudummm

yok canım yokk öyle şey olurmuu başlayacakkk daha yenii günlerimiz geçtiii,6 haftayıda bitirelim bir buzdolabı kokacak,yemekler kokacak,uykudan kalkarkar başımız dönecez kusma isteği olacakkk

senin kaç gün geçmiştii gününn bendendee geldii 3 gün boyunca hep hastalanacamm diye bekledimm ama gerisii gelmediii
yarın sor bakalım neymiş bende merak ettim
ben 6 haftalık olduktan sonra gitmeyi düşünüyorum

aminnnn

benimde senin gibii oluyoo amaa biz yinede aralık annesiyizz canımm çünküü onlar artıkk biden çok ilerdelerr
biz dahaa yeni yenii öğreniyoruz bebek haberleriniii
benim 1 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…