2010 Aralık Anneleri

opuyorumnanaktan saol canım 2010 anneleri olmaya adayız o zaman
doktora giden varmı hiç aranızda bebeklerinizi gördünüz mü kızlar

ben dr a gittiğimde henüz görünmüyordu kese bile yoktu ama nisanın sonunda gidicem o zaman görücem inş hayırlısıyla

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
RABBİM HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN İNŞ.
a.s. a.s. a.s. a.s.

Günaydın kızlar dün akşam ben test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
sizce hamişmiyimdir.eyvahedigeldismile

canım bende test yaptıgımda 2. cızgım cook silikti.. ancak 1 haqfta sonra netleşiyordu çizgi.. bencede hamilesindir.. :ecrin_bebek:

MErhaba kılzar bende rabbim izin verirse aralık annesi olcam
Bu arada ben 3bebeğimi 10.haftada kalp atımı durması nedeniyle kaybettim
Bu 4.hamileliğim inşallah bu sefer kucağıma alırım
Benim için dua edin kızlar lütfen

ben dr a gittiğimde henüz görünmüyordu kese bile yoktu ama nisanın sonunda gidicem o zaman görücem inş hayırlısıyla

kaç haftalıkken kesin gebelik kesesi gözüküyormuş peki ben bugün 4+4 günlük oluyor erken mi acaba benim içinde
dr.verdi dimi canım sana tarihi nisan sonunda gelmen için

allah hayırlısı ne ise onu versin hepimiz için,inş.senin bebeğinde benim bebeğimde bizimledir canım hayırlı olsun

Günaydın kızlar dün akşam ben test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
sizce hamişmiyimdir.eyvahedigeldismile

a.s. gözün aydın yeni anne adayı:)
senin ve tüüüüüüüüüüm diğer anne adaylarının sağlıklı ve kolay geçer hamileliğiniz canım benim olumunekankayizsmile

nedenini araştırdınmı canım çok üzüldüm
iiiiinşallah meleğin sana sıkıca tutunup yapışır hayata,
iiiiiiiiiiinşallah bu aralık alırsın yavrunu kucağına canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Vildancığım hg canım bende burdayım rufeyde serra da gelicek inş burda da görüşücez ne güzel

hoşbulduk canım inşallah sağlıklı bi hamileleik geçirirriz canım bütün hamiş olanlar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar banim sat 23şubat

Son düzenleme:
hoşbulduk canım inşallah sağlıklı bi hamileleik geçirirriz canım bütün hamiş olanlar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah kızlar banim sat 23mart

hoşgeldin vildan inş.sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Kızlar birşey söyliycem sizlere tanışalım mı artık yavaş yavaş gelmeye başlıyor zaten aralık anneleri
hem böylece daha kolay kaynaşırız :kedi: benim adım çağlayan son satım:2 martzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…