• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Kızlar birşey söyliycem sizlere tanışalım mı artık yavaş yavaş gelmeye başlıyor zaten aralık anneleri
hem böylece daha kolay kaynaşırız :kedi: benim adım çağlayan son satım:2 martzemuszemus

BENDE ORAYS İSMİM AYŞEGÜL SON SATIM 25 ŞUBAT
MEMNUN OLDUM ÇAĞLAYAN :1hug: vereliniortak vereliniortak

Kızlar rahatsızlığınız varmı..Benim 3-4 gündür karnımın bazen sağ bazen solu ağrıyo.birde dışarı çıkınca yürürken başım dönüyor.bulantı falan henüz yok.Kasıklar hafif batmalar oluyor.şimdilik böyle

kızlar rahatsızlığınız varmı..benim 3-4 gündür karnımın bazen sağ bazen solu ağrıyo.birde dışarı çıkınca yürürken başım dönüyor.bulantı falan henüz yok.kasıklar hafif batmalar oluyor.şimdilik böyle

bende de kasık ağrısı hafif hafif oluyor bende dışarı çıktığımda gözümün önü kararıyor da öle fazla baş dönmesi yok
ve çok uykum geliyor ağzımın tadı değişik sık sık karnım acıkıyor hatırladıklarım bu kadar canım gerçi benimki 5 haftalık olmuş ondanmı acaba

Kızlar rahatsızlığınız varmı..Benim 3-4 gündür karnımın bazen sağ bazen solu ağrıyo.birde dışarı çıkınca yürürken başım dönüyor.bulantı falan henüz yok.Kasıklar hafif batmalar oluyor.şimdilik böyle

benim akşamları çok karnım ve belim ağrıyor,sol kasığımdada hafif hafif batmalarım var canım

bende de kasık ağrısı hafif hafif oluyor bende dışarı çıktığımda gözümün önü kararıyor da öle fazla baş dönmesi yok
ve çok uykum geliyor ağzımın tadı değişik sık sık karnım acıkıyor hatırladıklarım bu kadar canım gerçi benimki 5 haftalık olmuş ondanmı acaba

Seninki artık kendini belli etmeye başlamış demekki canım:ecrin_bebek:,uyku problemi bendede var oturduğum yerde uyukluyorum geceleri

Kıslar dr unuz ilaç falan verdimi yada başka bişey dedimi
benimki sadece folik asit verdi adı:folbiol
başkada bişi demedi

uyku problemim yok ama dün karnım ciddi ağrıdı..Gündüz karın ağrısı çok yokta akşamları sıklaşıyor.Çok heyecanlıyım , daha neler yaşıcaz bakalım.Kaç kiloyla hamile kaldınız..

uyku problemim yok ama dün karnım ciddi ağrıdı..gündüz karın ağrısı çok yokta akşamları sıklaşıyor.çok heyecanlıyım , daha neler yaşıcaz bakalım.kaç kiloyla hamile kaldınız..

ben 60 kiloyum

Kıslar dr unuz ilaç falan verdimi yada başka bişey dedimi
benimki sadece folik asit verdi adı:folbiol
başkada bişi demedi
Henüz bir doktora görünmdedim.doktor araştırıyorum.birde terslik çıkmazsa gittiğimde keseyi görmek istiyorum.bu sebeple doktor olayı nı haftaya erteledim.kendim folbol almayı düşünüyordum.Sanırım gidince bana da vericek.Ben eczaneden alıp başlasam bişi olmaz herhalde:1rolleyes:

evet tanışalım canım benim adım leyla istanbulda oturuyorum 25 yaşındayım bu ikinci gebeliğim birincisi karnımda öldü gelişmemezlik vardı takdiri ilahi rabbim neylerse güzel eylr bu ikinci inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almak nasip olur rabbimin izniyle ve bütün arkadaşlar

kızlar hepinizi tebrik ederim aralık annişlerii allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin...bende kasım annesiyim 9 haftalık oldumm ama bugünlerinize şükredin bulantı tiksinme vs..bunalrın hepsi başladı bende çok kötüyüm bu sıralar hergün ceviz yiyin bebişiniz için çok yararlı

henüz bir doktora görünmdedim.doktor araştırıyorum.birde terslik çıkmazsa gittiğimde keseyi görmek istiyorum.bu sebeple doktor olayı nı haftaya erteledim.kendim folbol almayı düşünüyordum.sanırım gidince bana da vericek.ben eczaneden alıp başlasam bişi olmaz herhalde:1rolleyes:

onu bilmiyorum ama bence hemen dr gitmelisin bir ay sonra gör keseyi hemde dr un test yapar kan testi folik asitini verir hemde kansızsan kan hapı falan vericek bence geç kalmadan git canım

kızlar hepinizi tebrik ederim aralık annişlerii allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin...bende kasım annesiyim 9 haftalık oldumm ama bugünlerinize şükredin bulantı tiksinme vs..bunalrın hepsi başladı bende çok kötüyüm bu sıralar hergün ceviz yiyin bebişiniz için çok yararlı

teşekküğr ederim canım saol bende başlamadı henüz bulantı falan 5 haftalıkmış daha ondanmıdır yoksa bu haftaya kadar başlamadıysa bu haftadan sonra başlamaz diye düşünüyordum demek başlayabilir
cevizden başka ne yemeliyiz günlük süt yoğurt peynire başlayımmı

araştırıyorum canım.Ben daha kimselere hiç bişi demedim.Aileden kimse bilmiyor,muhtemelen hafta sonu araştırıp h.içide doktora görüncem.

Kan testi için kanımı verdim sonuç pazartesiye kaldı.Onuda alıp doktora gidicem sanırım.ınşallah bir aksilik çıkmaz

araştırıyorum canım.ben daha kimselere hiç bişi demedim.aileden kimse bilmiyor,muhtemelen hafta sonu araştırıp h.içide doktora görüncem.

oo bizde benim test yaptığım gün herkes öğrendi bide ilk çocuk olunca ilk torunda olacak cumartesi test yaptım evde baktım pozitif dr a gittim baktı sonra bide kan testi yaptırdı sonucu eşimle beraber gittik aldık ben sonucu alana kadar annem saolsun herkese yaymış

Benim de ilk bebek olucak kısmetse.Eşimde bende sağlıklı gelişimi görmeden söylemeyi düşünmüyoruz.Önce bir biz görelim, herşey normalse az büyür ozaman söyleriz.Şimdi bir kayıp yaşarsam başkaları bilirken daha çok üzülürüm, herkes yine olur üzülme falan teseli edicek.Bunları yaşamak bana çok ağır gelir.Sonra da birdaha nezaman denicen oluyomu olmuyomu bir sürü soru sorarlar.Bu sebeple ağırdan almak istedim

teşekküğr ederim canım saol bende başlamadı henüz bulantı falan 5 haftalıkmış daha ondanmıdır yoksa bu haftaya kadar başlamadıysa bu haftadan sonra başlamaz diye düşünüyordum demek başlayabilir
cevizden başka ne yemeliyiz günlük süt yoğurt peynire başlayımmı
bendede 6.haftadan sonra tiksinme oldu ağzımın tadı bozuldu bu haftada öğürme çok vardı bugünde ilk kez kustumm şu an midem allak bullak ne zaman geçer onuda tam bilmiyorumm evden dışarı çıkmak istemiyorumm canımm haşlanmış yumurta ye her sabah 12 dakika pişir muhakkak yanına peynir zeytin açık çay yada süt yada meyva suyu iç taze sıkılmışş bol bol meyva yiyoruz biz kivi çok yararlıymış özelliklede bide portakal yada elma zaten bu mevsimde organik şu anda bunlar varr 4 ceviz yiyoruz hergün bebişin beyin gelişimine yardımcı oluyomuşş haftada 1 kere balık var ama ben sevmediğim için yiyemiyorum kırmızı et haftada 2 kere tüket buda çok iyi ha bide uzun yeşil yapraklı yeşillikler marul roka kıvırcık gibi bunları salata yapıp tüket folik asit miktarı yüksekmiş bunlarda bu bilgiler bizim topicteki kızların doktorlarından öğrenip birbiriyle paylaşmasıyla ortaya çıktıı bizde bunları uyguluyoruzz

leyla sende hoşgeldin canım aramıza
ben yarın doktora gidiyorum ama kızlar şimdi baktım çok hafif sanki böyle kılcal damar çatlaması gibi pembe bir kan gibi birşey gelmiş sizde bu nedir fikri olan varmı
ve şu anda sol kasığım çok ağrıyor

Back