Maşallah Sali Deniz'e :)))
Meralcim verem aşısından sonra sadece aşı yerine su gelmemesi yeterli. Belden aşağısını yıkayabilirsin.
teşekkür ederiz teyzesi ama bacaklarına da aşı oldu 5'li karma ve KPA aşısı, bugün yıkanıcaz şükür ...
Kaan'a da maşallah ve geçmiş olsun iyi olsun annesi
Bilgecim ben süt için iki üç saatte bir yemek dışında meyve yiyorum, bol su içiyorum, mutlaka sulu yemek yiyorum, tahin helvası az da olsa ara sıra atıyorum ağzıma, hurma da faydalı; yani hepsini birden değilde hergün bir çeşitinden azar azar yiyorum
bir de bizim memlekette yaparlar, sahana az yağ ile yarım çay bardağı pekmezi koyup kaynayacak kadar ısıtıyorsun üzerine 1 yumurta kırıp az tuz ekleyip iyice karıştırıyorsun baya iyi süt yapıyor
bir de kuru inciri ayıklayıp doğrayıp suda iyice piştikten sonra içine pekmez koyup koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz, soğuyunca her gün azar azar yiyorum.bir çatal felan..:))) bu hem bebişin gazını azaltıyo hem de kabızlığını hafifletiyor. hem de süt oluyor.
işte öyle ... süt olsun diye iyice sütçü olcam ben de
bebişlerimiz iyi olsunda
ayesunay değerin son derece iyi hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
kizlar aklima gelmisken banyo tecrubelerinizi yazar misiniz? nasil bebek banyosu alalim yani kucuk kuveyt icine file mi ya da icine transat dedikleri plastik bebegi kafasini hafif dik tutabilcegimiz materyallaerden mi kusura bakmayin tam turkce bilemedim nasil denir? ama eminim anladiniz:) sizler nasil yaptiniz memnun kaldiniz mi? bu konuda cok dertliyim hic anlamiyorum bakip da gorduklerimden en iyisi hangisidir tecrubeye ihtiyacim var.
pellycim cok tesekkur ederim zahmet edip koymussun ama eline saglik bu sayede kaan prensi gorduk:) kirbirkere MAsallah yerim onu, Allah nazarlardan korusun, bayildim tatliskoya:))
bir de gordugunu de mi anlamiyorsun ozlem diyeceksin ama:) file dedginiz seyi su an resimde minder gb kalin bir sey gordum, delikli burda gorduklerim bir de vantuz ne demek?
kaannnnnn seni yerimmmmmmmmm
pellycim gercekten de cok tesekkur ederim cunku cok ise yarar bir urun, hicbir baktigim urune bu kadar sicak bakmamistim, hemen siparis vericem annem gelirken getirsin. burda su ana kadar hic gormedim muhtemelen arasam bulurum ama hazir annem gelicek ugrasmaya gerek yok. cok isime yaradi yardimùlarin cok, teskkurler.Teşekkür ederiz teyzeleri :))
Özlemcim burada banyo filesi diye satılıyor, İçi strafor toplarla dolu dışı file (delikli kumaş türü birşey) yastık gibi. İstersen küvetin kenarlarına takıp (kancalı kolları var 5 tane) gerdirebiliyorsun, suya değmeden, hava yastığı gibi duruyor. Ya da altında 2 tane vantuz var, hani cama veya duvara asmak için kullanılır, yuvarlak plastikten, tutturucu gibi birşey. Küvete yapışıyor ve kaymamasını sağlıyor.
Sana linkini de veriyorum, oradan bakabilirsin.
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
pellycim gercekten de cok tesekkur ederim cunku cok ise yarar bir urun, hicbir baktigim urune bu kadar sicak bakmamistim, hemen siparis vericem annem gelirken getirsin. burda su ana kadar hic gormedim muhtemelen arasam bulurum ama hazir annem gelicek ugrasmaya gerek yok. cok isime yaradi yardimùlarin cok, teskkurler.
pelincim sızma zeytinyağı bildiğimiz şişelerdeki mi
ben onların asit oranı yüksek diye biliyorum
sen hangisini kullanıyorsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?