Meral Lina'da hırpalanarak sevilince gülmeye başlıyor zaten annem seni yutayım mı ısırayım mı diye mıncıklıyorum orasını burasını gülüveriyor hoyrat alıştı çocuğum ölede olsun zaten ben öle okşayarak sevemiyorummervecim hoşgeldin canım
lina'nın iyi olmasına çok sevindim
seninle aynı duyguları paylaşıyorum, çoğu zaman emzirirken yüreğim daralır gibi sevinçten bir iç çekiyorum
bu arada biz parmağımızı emiyoruz , emziği atıp elini yumruk halinde ağzına sokuyor benim oburcuk
ağzından da su akıyor acaba diş mi oluşuyor anlamadım
devamlı şükrediyorum, ve ona sağlık huzur afiyet vermesi, bizi ayırmaması için dua ediyorum
Rabbim isteyen herkeze tattırsın inşallah , 5-6 yıllık acılı tedavi sürecinin hiçbiri gözümde yok , çok şükür
ben de çok hırpalayarak seviyorum Selih Deniz'i alıştı artık gülüyo, hatta kendi ,istiyo hırpalanmayı
ücretsiz izne ayrıldım ben de yaza kadar... bebeğimin yanından hiç ayrılamıyorum ki ..
çok şükür , çooookkk şükür maşallah illa billah bebişlerimize
canım sen ne suyu veriyorsun ben anlamadım mama verilen bebeğe mutlka su verilir durumu eskidendi formül mamalar bebeğin her ihtiyacını karşılıyor ki etrafımdaki insanların yoğun ısrarına dayanamayıp doktorumuza sordum ben bu durumugizemlicim güzel haberlerinize sevidim senin kızınla benim oğullarım aynı gün doğdu biliyrsun gelişimleri hemen hemen aynı benim paşalarda öle kucak konusunda benim iki tane olduğu için öle devamlı almak lüksüm yok eninde sonunda yalnız kalıcam elbet bi gün gidicekler bizimkilerinşşş
bende oğullarımı içime sokasım geliyo artık yavaş yavaş görebiiyolar ve beni artık iyce seçiyolar
çok güzel bir duygu
bizim burnumuz çok tıkalı damla işe yaramıyo sanırım
onun dışında hafif gaz sancılarımız var rezene ile çözüyoruz birazcık
artık su vermeye başladım galiba geç kaldım su konusunda
onun dışında herşeymizi çok güzelll
artık iyiden iyiye yleşmeye başladım inş başka hastalık çıkmaz
paşalarım gece uyursa ki bu çok seyrek gündüz uyumuyo gündüz uyuması daha çok bizde
öle biz çocuklarımla mutluyuz
herkezi öpüyoruz
Bilgeciğim çok sevindim sütün kaçmamasına olsunda az olsun çok olsun yeter ki olsun boşver sen emzirmeye devam et demek Eskişehir güzeli oldun heKizlarrrr; gunaydiiiinnn:))))
Herkesin keyfinin yerinde olmasina sevindim. Bebeklerimiz guzel guzel buyuyorlar, sagliklari ve neseleri yerinde; dolayisiyla biz anneleri de mutluyuz cok sukur:)))
Biz gectigimiz cumartesi Eskisehir'e anneannemizin evine geldik. Babamiz aslinda gectigimiz sali yurtdisina cikacakti, bizi birakip buradan direkt gidecekti ancak vizesi gecikince o da yanimizda kaldi, cumartesiden beri Eskisehir'de tatildeyiz:))) Ablam ve cocuklari da somestr dolayisiyla geldi, kalabaliktan cok memnun Emek:)) Yolculuktan ev degisikliginden ya da kalabaliktan hic rahatsiz olmadi. Yemesi icmesi uyumasi hic etkilenmedi.
Elvincigim 3 gun kabizlik daha dogrusu kaka yapmama normal karsilaniyor doktorlar tarafindan. Eger Cocugun bariz ikinmasi ya da agri belirtisi yoksa normal duzeni seyreklesiyor olabilirmis. Bizim de aynisi oldugunda cok endise edip kosa kosa doktora gitmistik, doktor ucuncu gunun sonunda cok endise edersen fitil ver demisti, o sefer verdim ama daha sonra ara ara gene oldu ama ucuncu gunun sonunda kendisi gayet rahat bir sekilde kakasini yapti. Yani o benden cok daha rahatti hep:))
Sut konusu gunu gunune uymuyor. Su gunlerde ciddi bir problemimiz yok, emdikce (ki emmeye baslamasi 5 dakikalik bir aglama seansinin arkasindan mumkun olabiliyor ancak) sutum duzenli oluyor. O iyice azaldigi donem 2 gun hic emzirmeden sadece sagdim yoksa sut hepten gidecekti. Sutu cogalttiktan sonra oglanin keyfini kacirarak emmesini sagladim tekrar. Toplamda ne kadar sut bir bebegi tok tutar bilemiyorum, nette cok arastirdim herkes istedigi zmaan emsin diyor ama miktar belirtmiyor. Gunde 350-400 ml sutum cikiyor, gunde yaklasik 400-500 ml de mama veriyorum. son muayenemizden bu yana uc hafta gecti ve kabaca evde tarttigima gore simdiden 1000 gr almis durumda. Onceki aylarda ayda 800 gr aliyordu, bu ay 1200 gr olacak gibi gorunuyor. Genel saglik durumu da oldukca yerinde, cok kalin giydirmiyorum, evi cok sicak tutmuyorum, banyosunu bile ozel olarak isitmiyorum ama seytan kulagina kursun simdiye kadar hic hasta da olmadi, bu sekilde 6. aya gelirsek mamanin yerini ek gida alir ve kalan sut de normal ihtiyacini karsilar herhalde.
Kendimi hic iyi hissetmiyorum kizlar, kilo beni hic bu kadar rahatsiz etmemisti. Cok hareketsiz kaliyorum. Su sut isini tam olarak duzene koyayim hazir Eskisehir'e de gelmisken spora ve hamama (cok meshurdur bizim hamamlar, saunaya buhar banyosuna fark atar:)) tekrar baslayip kilo vermeyi planliyorum.
Bizde durumlar boyle, topic hiz kesse de bos kalmiyor, siz de bahsedin kendinizden ki miniklerden haberdar olalim:))
Sevgiler
kizlar guzel haberlerinizi almak cok guzel hepinize MAsallah
lina kiveye hayran demekki cok guldum okurken buyusunde bol bol yesin
Selaaaam.....
Kızlar uzun zamandır kimsecikler yoktu, benim misafirlerim geldi, siz kaynatmaya başlamışsınız:))) Eltimler bende.... 2.5 yaşında bir kızı var, başımız belada.. Tanem çok huzursuz oldu, çünkü evde çığlık hiç bitmiyor(( Bir de benim kızım da benim gibi kalabalıktan hoşlanmıyor hep mıkır mıkır, hep huzursuz, çok az uyuyor ((((( e evde onca insana yemek yapmak yine bana kaldı.. Kimse kılını kıpırdatmıyor... E bu benim kaderim midir nedir (((((((((((((((( El bir rahat bir rahat anlatamam.. Saat 12 de kalkıyolar, e kahvaltı yapalım oluyorlar ( Biz emzikli kadınız yahu, sabahın köründe midemiz yapışmış gibi uyanıyoruz, zorla kahvaltı hazırlıyoruz kendimize,, E o saatte kalkıyosunuz barı kendiniz bir çay koyun da oturun yiyin di mi ( Karınları acıkıyo, e ne yiyecez oluyorlar ( Ispanak var dedim geçen onu pişirelim.. tamam pişireliiiim dedi.. Bekliyo.. Akşam saat 7 oldu hala pişirecek.. Yine ben yaptım ((
Amaaaannnn ben bu kaderden sıkıldım( Töbe töbeeee (( İstemiyorum kimseyi, böyle yapacaklarsa... Kuzum minnacık daha, onun anneye ihtiyacı var.. Ben kızımı bırakıp ameliyat olamadım, millet gelip Ankara'da feyk atıp, akşam benden yemek bekliyor yaaaa (((((( Gezmeyi biyosanız karnınızı da doyurun gelin o zaman.. YA da yapın, siz de yiyin, bana da bir faydanız olsun... İki çay bardağını bile makinaya koymaktan aciz yaw...Sonra da kimseyi memnun edemezsın... BIKTIIIIM ((((((
linaya bak sen:)) gizemlicim tut kendini verme yoksa mama sut kesmeyecek:)) anne karninda yediklerini ozluyor galiba:)) yerim onun yalanan agzini:))))))
qualitycim yazini okurken nasil sinir oldum misafirlerine anlatamam!!! ama sana da kizdim gikini cikarmadan peslerinden kosarsan daha senden cok hizmet beklerler, ayip denen bir sey var!!!nasil insanlarmis da hem bebisine hem sana kiyabiliyorlar(bir an once gitsinlerrrrrrrrrrrrrr
Fundacığım özelm haklı walla sen bu salaklara ses çıkarmazsan bunlar hep böyle yapacak geliyorum dedikleri zaman millete bu aralar bebek hasta vs gibi bir yalan atıp geçiştir sana gelen ne hikmetse hep hizmet bekliyor kafayı yemişler ya insan bi kahvaltı hazırlar hiç mi anne olmadı bunlar birde cır cır çocuğu tövbe tövbe dediğin gibi biz bebeklerimiz rahat etsin diye kendimizden kısıtlıyoruz şunların yaptığına bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?