ayyyyyyy çok şükür şifre işlemimi yenileyebildi kk da sahalara geri dönebildim herkesi de çok özledimmmmm....
çok uzun zamandır giremediğim için sizden haberler hep eksik bende umarım hepinizz ve tatlı bebekleriniz çok sağlıklısınızdır..
bizde haberler kısaca şöyle;
Derin 2 ayını bitirdi..ayın 15 nde aşıları yapıldı..5530 gr ve 59 cm...geçen haftalarda nezle atlattık buhar çok ii geldi..şimdi keyfi çok yerinde aşıdan sonra da sorun yaşamadık..bir iki gün için de rota aşısıda yapılacak..
Pelincim sen rotanın ilk dozunu 2. diğer dozunu 3. ayda mı yaptıracaksın merak ettim...burda hem doktorumuz hem sağlık ocağı ilk dozun 2. diğer dozun 4. ayda yapılacağını söyledi..arada 2 ay olması gerekior dediler..
Bilgemm eskişehirdesin harikaaaa ben de çok özledimm..keyfini çıkarın eşinde yanında ailende yanında emek sağlıklı maşallah size..
Funda'cım ameliyatın haftaymışş en kısa zamanda gelsin geçsin tatlımm..sen hiç endişelenme Tanem hep yanında olacak çok da ii bakılacak zaten 2 gün emziremeyeceksin sadece sonra heeeep yanyana olacaksınız..Merveye katılıorum biraz acıkır sende vicdan yapmadan ağlamasına biraz dayanırsan biberonu alırr die düşünüorumm...kuzuumm benimm anne kıymeti bilior çocuk Derin gibi ne verirsen almıor işte:):)
biz derini dışarı çıkaramıoruz babamız çok pimpirikli soğuk die endişelenior,bense soğuğunda faydalı olacağını düşünüorum ama yine de cesaret edemiorum
yaz gelsinn artıkk
hepinizi çok öpüorumm