Bilgeciiiim; çok geçmiş olsun tatlım... Bronşit değil de kii iyiki değill, sadece grip ise neden antibiyotik verdiler ki?? acaba bakteriyel enfeksiyona çevirmesin diye profilaktik mi başladı ilacı??
kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz Allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum
canım ciğdonun ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.. iyi dileklerimi iletirsen çok sevinirim..hayırlı cumalarrr guzel anneler ve melekleri!
maşallah ıkızlerımızemaşallah meralimize
rabbım bu mubarek günde sebnemınde yardımcısı olsun ıyı haberlerını beklıyoruz.....
kızlar öncellıkle cigdodan haberlerımı verım konustuk hala hastanede moralı ii herkese selamı var 28.haftaya gırdıler masallahbebeği dogumdan hemen sonra amelıyat olacak ve saglıgına kavusacak inşaallh...
bana geleliiiim
eşimin dedesi vefat etti şimdi kızımın babası şehir dışında bende dün cenaze evinde baya bi kasıldım kızımda hissettı heraldehayırlısı ile donsun inşallah....
yazık eşiminde aklı bende uzuntuden erken dogumu tetıkler dıye korkuyo ama simdi iyiiz cok sukur bakalım carsamba gunu dogum tarıhımız bellı olacak inşallah
bende senin gibiyim canım.. gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum..zaten sırt üstü yatamıyorum. sürekli yan yattığım için ağrım oluyor çok.. o yüzden de sık sık uyanıp yön değiştiriyorum.. sabahta hiç uyumamış gibi oluyorum.. en kısa zamanda geçicek inşallah. bu seferde minişler uyutmucak bizi :)slm kızlar.artıkm kendimi yorgun hissetmeye başladım.geceleri en uzun uykum 45 dk.her yarım saattebir uyanıyorum.ve dua ediyorum inşallah kızımın gece uykularıda doğduktan sonra böyle olmaz diye.tabii sabaha kadar 7-8 kere kalkınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan.sizdede varmı bilmiyorum ama tek yatakta yatamıyorum.uyandığımda yatağımı değiştirmek istiyorum.odaya kanepeye gidiyorum
yani sabaha kadar yatak odası ve kanepe de debeleniyorum.doğum yapan annelerin gözü aydın.allah bizlerede zamanı gelince nasip etsin inşallah.ikizlerde gelmiş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?