kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz Allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum
merhaba kızlar biz bir topiğimize girelim teyzelerden dualarını rica edelim dedik yarın saat 10:30 doğuma giriyorum hepinizi çok seviyoruz bize dua edin aksi birşeyler olmasın çok heyecanlı ve karmaşığım sürekli aglamaklıyım eşimin gözlerine bakamıyorum oda benim heyecanlandırıyoruz birbirimizi .bebeğimle son birlikte banyomuzu yapıp saçlarımızı yapıp annesini güzelleştiricez ve sabaha hazırlıklarımızı tam tamına hazırlıcaz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu zorlu yolu birlikte paylaştık rabbim hepimizin meleklerini zamanında sağlıklı nasip eylesin hakkınızı helal edin halayla gidiyoruz halayla dönücezzzzzz inşallah
kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz Allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum
bizde senle hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız ayşecim.bemim dr 03-07 ocak arası demişti çok önceleri ama şimdi daha bişe demiyo.gidişata bakacaz diyo.
seboo cum şimdiden hayırlı olsun ve kocaman geçmişşş olsun canımm..,merhaba kızlar biz bir topiğimize girelim teyzelerden dualarını rica edelim dedik yarın saat 10:30 doğuma giriyorum hepinizi çok seviyoruz bize dua edin aksi birşeyler olmasın çok heyecanlı ve karmaşığım sürekli aglamaklıyım eşimin gözlerine bakamıyorum oda benim heyecanlandırıyoruz birbirimizi .bebeğimle son birlikte banyomuzu yapıp saçlarımızı yapıp annesini güzelleştiricez ve sabaha hazırlıklarımızı tam tamına hazırlıcaz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu zorlu yolu birlikte paylaştık rabbim hepimizin meleklerini zamanında sağlıklı nasip eylesin hakkınızı helal edin halayla gidiyoruz halayla dönücezzzzzz inşallah
Yaaw Ayşeciim sıra gelecek hepimize elbet, hayırlısıyla.. ama ben geç doğuracam sanırımdr a göre daha 23 günüm var ((
bizde senle hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız ayşecim.bemim dr 03-07 ocak arası demişti çok önceleri ama şimdi daha bişe demiyo.gidişata bakacaz diyo.
kizlaaaarrrrr, bronsitim azdi, cok fenayim. 5 sene once rusya'dayken olmustum, bunca zaman tekrarlamamisti. Simdi gece kalktigimda terli oluyorum, emzirirken gene terliyorum diye tekrarladi. Ben bulasici degil saniyordum, ama bulasirmis. Simdi atasehir civarinda hangi doktora gitsem diye arastiriyorum. Antibiyotik verir simdi doktor, sutumu bozar mi acaba?... Ooooooffffffff........
ilk mesajın heyecanladırdı beni ama 2.okuyunca rahatladım.. çok geçmiş olsun tatlım..bronşit olmamasına çok sevindim.. Umarım hafif bir şekilde atlatırsın.. şu gece emzirirken terleme işi benimde korkutuyor.. O yüzden yataktan kalkar kalkmaz bi yelek, hırka yada sabahlığımızı alsak üstümüze iyi olur.. Dikkat et güzelim.. Emeğimin hiç canı yanmaz annesi.. Erkek adam o.. Sen sıkma canını..doktora gittim geldim kizlar, bronsit degilmis cok sukur:)))) gripmisim sadece. Terledikce artiyor diye bronsit sandim. Antibiyotik verdi, sute bir zarari yokmus neyse ki, oksuruge geniz akintisina antihistaminik birseyler veremezlermis. Oglana gecmesin diye kagit maskeler, dezenfektanlar filan aldim. Gecmez insallah.
Bu arada hastanemiz cumartesi gunu kan almaya cagirdi oglumu. Saglik bakanligi topuk kani ornegini begenmemis. Hastanenin kendi yaptigi temiz ama saglik bakanligi kendisi yapiyormus o ornekle. Oglumdan bir daha kan alacaklar((
ay ay bugün bi meleğimiz daha mı geliyor.. Maşallah kızlar bize.. Teker teker geliyo minişler..merhaba kızlar biz bir topiğimize girelim teyzelerden dualarını rica edelim dedik yarın saat 10:30 doğuma giriyorum hepinizi çok seviyoruz bize dua edin aksi birşeyler olmasın çok heyecanlı ve karmaşığım sürekli aglamaklıyım eşimin gözlerine bakamıyorum oda benim heyecanlandırıyoruz birbirimizi .bebeğimle son birlikte banyomuzu yapıp saçlarımızı yapıp annesini güzelleştiricez ve sabaha hazırlıklarımızı tam tamına hazırlıcaz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu zorlu yolu birlikte paylaştık rabbim hepimizin meleklerini zamanında sağlıklı nasip eylesin hakkınızı helal edin halayla gidiyoruz halayla dönücezzzzzz inşallah
NE DİYOSUN SEN GÜLCAN.. İNANMIYORUM YA.. NE GÜZEL Bİ HABER BU BÖYLE.. İKİZLERİMİZDE Mİ GELDİ..kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?