2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

[table="head"]|*KK Nick*|*Miniğin İsmi*|Miniğin Doğum Tarihi*|*Miniğin Doğum Saati* |*Miniğin Doğum Kilosu*|*Miniğin Boyu*|*Minik Neler Yapıyor*|*Annecikten tavsiyeler*|*Minik Kaç Günlük Oldu*|

01|Haymatlos|Emek|18.Kasım.10| ?|3.495 gr| ?|?|?|
02|Pelly1|Kaan |18.Kasım.10| ?|3.440 gr|48 cm|?|?|
03|Gizemli83|Lina |30.Kasım.10| ?|2800gr|? cm|?|?| [/table]

becere bildim mi acaba:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz bir topiğimize girelim teyzelerden dualarını rica edelim dedik yarın saat 10:30 doğuma giriyorum hepinizi çok seviyoruz bize dua edin aksi birşeyler olmasın çok heyecanlı ve karmaşığım sürekli aglamaklıyım eşimin gözlerine bakamıyorum oda benim heyecanlandırıyoruz birbirimizi .bebeğimle son birlikte banyomuzu yapıp saçlarımızı yapıp annesini güzelleştiricez ve sabaha hazırlıklarımızı tam tamına hazırlıcaz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu zorlu yolu birlikte paylaştık rabbim hepimizin meleklerini zamanında sağlıklı nasip eylesin hakkınızı helal edin halayla gidiyoruz halayla dönücezzzzzz inşallah

kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz Allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum

kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz Allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum

aaaaaaaaa elvinaz tatlım maşallah sizee hayırlı olsun tatlım gözün aydın ay allahım ya çok şükür sana kızlar bir bir pıt pıt dogum yapıyorzzsıra bize geliyor y:62 yuppiii cnm ii olmanıza çok sevindim bebeklerinle ve eşinle bir omur boyu hep mutlu ol tatlım benimmmm

elvinaz bu halay ikizlerimize ve sana gelsin yuhhuuuuu

Son düzenleme:
deneme yaptım kızlaaar:) Tabloyu yapmaya çalışıyorum:)) Mervenin yokluğunu aratmayalım dedim..

Son düzenleme:

canım benim seninde gözün aydın oh ya ne güzel maşallah bebeklerimize biz sizin duacınızız tatlım inş sorunsuz bir şekilde doguma girip çıkarsın melegini kucagına alırsın aminngüzel haberlerini bekliyorz yarın bol şanslar tatlımmm merak etme her şey güzel olcak inş yarın allahın izniyle bebegin bu saatlerde kucagında olcak ay allahım düşünmesi bile beni deli ediyor rabbim bu günleri görmeyi bizlerede nasip etsin AMİNNNNNNNN

ELVİNNAZ Maşallahhhhhh:))))))) Allah analı babalı büyütsün :)) Çok sevindiiim:))) ayyy ikizler de sağlıkla geldi ya,çok şükür:)

Funda sıra size geliyorrrrrrrrrrrr:))))))))) sonrada bizeeee inşş

[table="head"]|*KK Nick*|*Miniğin İsmi*|Miniğin Doğum Tarihi*|*Miniğin Doğum Saati* |*Miniğin Doğum Kilosu*|*Miniğin Boyu*|*Minik Neler Yapıyor*|*Annecikten tavsiyeler*|*Minik Kaç Günlük Oldu*|

01|Haymatlos|Emek|18.Kasım.10| ?|3.495 gr| ?|?|?|
02|Pelly1|Kaan |18.Kasım.10| ?|3.440 gr|48 cm|?|?|
03|Yeshill-Yansima |Eflin |25.Kasım.10| ?|? gr|? cm|?|?|
04|Gizemli83|Sevde Lina |30.Kasım.10| ?|2800gr|? cm|?|?|
05|Elvinnaz|Yiğit&Yağız |30.Kasım.10| ?|?gr|? cm|?|?| [/table]

Son düzenleme:
bizde senle hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız ayşecim.bemim dr 03-07 ocak arası demişti çok önceleri ama şimdi daha bişe demiyo.gidişata bakacaz diyo.

:))))))) inş cnm bellimi olur belki aynı dogum yaparız inşş:)))))))

seboo cum şimdiden hayırlı olsun ve kocaman geçmişşş olsun canımm..,
bütün dualarımız sizinle sen elinden geldiğince huzurlu olmaya ve uyumaya çalış..
bir de son kez iki kişilik evinizin tadını çıkarın..
en kısa zamanda haber vermeye çalış öpüldünüz...

aman Allahıııııııııııııııııımmmmm
elvinaz siz de mi
maşallahhhhh hepinizeee sana ve eşine hayırlı olsun canım..sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsünnler inşallah....
merve de doğum yaptı o da 30 kasım da ve 5 de sanırımmm...

Yaaw Ayşeciim sıra gelecek hepimize elbet, hayırlısıyla.. ama ben geç doğuracam sanırım dr a göre daha 23 günüm var((

Yaaw Ayşeciim sıra gelecek hepimize elbet, hayırlısıyla.. ama ben geç doğuracam sanırım dr a göre daha 23 günüm var((

fundacım geç olsun temiz olsun bizim olsun tatlım sen merak etme o günlerde gelcek aaa bir bakmışsın tanem kollarında inşş bana da d.r 3 ocak dedi ama tam net bir tarih vermedi sezaryan olursa tam 38. haftada alırız dedi yani oda tam 3 ocaga geliyor

günaydın kızlarrr biz geldik sanırım erkenden gelen bi biz varızz
hayırlı cumalar kızlarrr.......
şebnemcim doguma az saatler kaldı rabbim bu cuma gününde inş saglıkllı ve hayırlı dogum nasip etsin bizleri habersiz bırakma tatlım şimdiden hayırlı olsun gözün aydın olsunnn

Son düzenleme:
bizde senle hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız ayşecim.bemim dr 03-07 ocak arası demişti çok önceleri ama şimdi daha bişe demiyo.gidişata bakacaz diyo.

:)))))))inş cnm bellim olur belkide aynı günde dogum yaparızz senlee

Günaydın kızlarr hayırlı cumalarr,
hiç boş bırakmaya gelmiyor heran sıcak haber var:))
elvinaz gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün ikizlerinle bir ömür mutlulular

şebnemcim Allah kurtarsın bu hayırlı günde meleğini kucağına alacaksın inşallah dualarımız seninle.

fundacım acele etme bebişlerimiz nekadar bizimle kalırsa okadar iyi. bugünleri özleyecez sonra içimize sokmak isticez zaten:)) songünlerimizin tadını çıkartalım. sayılı günlerdeyiz.

ilk mesajın heyecanladırdı beni ama 2.okuyunca rahatladım.. çok geçmiş olsun tatlım..bronşit olmamasına çok sevindim.. Umarım hafif bir şekilde atlatırsın.. şu gece emzirirken terleme işi benimde korkutuyor.. O yüzden yataktan kalkar kalkmaz bi yelek, hırka yada sabahlığımızı alsak üstümüze iyi olur.. Dikkat et güzelim.. Emeğimin hiç canı yanmaz annesi.. Erkek adam o.. Sen sıkma canını..

ay ay bugün bi meleğimiz daha mı geliyor.. Maşallah kızlar bize.. Teker teker geliyo minişler..
kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum
NE DİYOSUN SEN GÜLCAN.. İNANMIYORUM YA.. NE GÜZEL Bİ HABER BU BÖYLE.. İKİZLERİMİZDE Mİ GELDİ.. ÇOK SEVİNDİM TATLIM.. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.. ÇOK GÜZEL Bİ HAYATLARI OLSUN İNŞALLAH..
HAYDİ HALAYA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…