Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze çok teşekkür ederim kızlar çocuklar uyurken bi bakayım dedim benimde bugün biraz ağrım var zaten 2 çocuk
maşallah 2 390 biri 2 350 biri doğdu yavrularum hepimizi sevindirdi 3 gün hastanede herkez beklesinler diye dua etti tabi yavrumun biri beklemeyi hiç istemedi
doğum korkulduğu gibi değilmiş gülerek girdim gülerek çıktım
muhammet yiğit mustafa yağız diye koyduk isimlerini
çok benziyolar karıştırmamaya çalışıyorm mama veriyoruz sütüm geldi ama biraz zor çekiyolar
mervecimle aynı saatte yaşamışız o duyguyu demekki
rabbim diğer arkdaşalrıda kurtarsın biran önce korkmayın gülerek girin ameliyata gülerek uyanın inş
ben öle yaptım
şükürlerrr olsun
pany canım bende elifi çok seviyorum. ve elif ile ipek arasında gidip geliyorum. elif ismini eşim istiyor. şuan için kararsızım:)) ama anlamı çook güzelmiş.
Nalancigim iyiyim cok sukur. Dun gece de bir onceki gece kadar oksurmedim. Bu sefer de oglan uyutmadi:))) Zaten oksurugun disinda bir problemim yoktu, burnum filan da akmiyor. Atlattik herhalde. Vucudumdaki mikrop da yok olursa tehlike kalmayacak:)))
günaydın kızlar nasılsınız
ben de ancak yazabildim
ben de 26 kasım da doğum yaptım , bebeğimiz sağlıkla geldi çok şükür , evimizdeyiz
Diğer doğum yapan arkadaşları da tebrik eiyorum , Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
bekleyen arkadaşlar Rabbim kolaylık versin , sasğlıkla kavuştursun inşallaaah
şimdi fazla giremiyoruz nete , görüşürüz inşallah... :)