• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

geldik biz..
nalancım bugün son mesai günüm.. çok şükür bitirdik artık.. yarın kızımın odası gelicek, o yüzden bugün çıkıyoruz iznimize..
ayşecim valla ne iyi olurdu.. eşim sabah kahvaltıyı hazırlamış ama benim canım istemedi.. burda çok güzel dereotlu poğaça yapan bi yer var.. ordan poğçamızı aldık gelirken.. şimdi sütümüzü de içicez.. mesajını sabah gördüm.. akşam üstü ararım ben seni.. öpüyorum...

kızlar cumanız mübarek olsun

Allahım!
Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rah*****le muamele buyur Allahım! Gazabından bizi emin kıl Rabbim.

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
...
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

Amin.. Amin... Amin...

Zübeydecim bu güzel dua için çok teşekkür ederiz.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız

ben de ancak yazabildim

ben de 26 kasım da doğum yaptım , bebeğimiz sağlıkla geldi çok şükür , evimizdeyiz

Diğer doğum yapan arkadaşları da tebrik eiyorum , Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

bekleyen arkadaşlar Rabbim kolaylık versin , sasğlıkla kavuştursun inşallaaah

şimdi fazla giremiyoruz nete , görüşürüz inşallah... :)

Son düzenleme:
herkese merhabaaaaa

aaaaaaaaa meralun sana da hayırlı olsun arkadaşım...sağlıkla,huzurla mutlulukla geçsin bebeğinin ömrü inşallah...sen ve eşinde bi ömür bebeğinizle mutlu kalın..

hayırlı cumalarrr guzel anneler ve melekleri!
maşallah ıkızlerımıze:nazar:maşallah meralimize:nazar:
rabbım bu mubarek günde sebnemınde yardımcısı olsun ıyı haberlerını beklıyoruz.....
kızlar öncellıkle cigdodan haberlerımı verım konustuk hala hastanede moralı ii herkese selamı var 28.haftaya gırdıler masallah:nazar:bebeği dogumdan hemen sonra amelıyat olacak ve saglıgına kavusacak inşaallh...
bana geleliiiim:59:
eşimin dedesi vefat etti şimdi kızımın babası şehir dışında bende dün cenaze evinde baya bi kasıldım kızımda hissettı heralde :59:hayırlısı ile donsun inşallah....
yazık eşiminde aklı bende uzuntuden erken dogumu tetıkler dıye korkuyo ama simdi iyiiz cok sukur bakalım carsamba gunu dogum tarıhımız bellı olacak inşallah

Bilgeciiiim; çok geçmiş olsun tatlım... Bronşit değil de kii iyiki değill, sadece grip ise neden antibiyotik verdiler ki?? acaba bakteriyel enfeksiyona çevirmesin diye profilaktik mi başladı ilacı??

Fundaaam, sagol canim, CRP diye enfeksiyon indikatoru bir zikkim varmis, o cok yuksek cikti, lokosit de yuksekti. Hem bu degerler yuksek diye hem de bebek var hemen mikrobu yok edelim diye verdi antibiyotigi. Hayatimda ilk defa grip yuzunden doktora gittim:))) Doktora tup bebek tedavisi dahil hayatimin dorduncu antibiyotigini kullanicam diyince adam dumur oldu:))))

kızlar ben geldim hemde bebeklerimle 30 kasımda akşam 5 de girdim doğuma beklemediler bizim yaramazlar çok şükür herşey yolunda şimdi evdeyiz Allah herkeze nasip etsin merve de mi doğum yaptı pek giremiyorum malum :1:

Elvinnazcigim Masallah size, cok cok tebrik ederim. Bebeklerinin saglikli olmasina ve hic problem yasamadan eve gelmis olmaniza cok sevindim. Bundan sonrasi zaten cok guzel ve cok zevkli gececek. Allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin:))))

Aaaaa, Meralcigim, gecmis olsun, gozun aydin:)))) Allah anali babali buyutsun bebegini. neler yapiyor minik, nasil gidiyor annelik?

Sebnemden haber yoktu daha herhalde, saat 10:00 da girdiyse su aralar ayiliyor olmali. Kimsede telefonu var mi kizlar?

slm kızlar.artıkm kendimi yorgun hissetmeye başladım.geceleri en uzun uykum 45 dk.her yarım saattebir uyanıyorum.ve dua ediyorum inşallah kızımın gece uykularıda doğduktan sonra böyle olmaz diye.tabii sabaha kadar 7-8 kere kalkınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan.sizdede varmı bilmiyorum ama tek yatakta yatamıyorum.uyandığımda yatağımı değiştirmek istiyorum.odaya kanepeye gidiyorum
yani sabaha kadar yatak odası ve kanepe de debeleniyorum.doğum yapan annelerin gözü aydın.allah bizlerede zamanı gelince nasip etsin inşallah.ikizlerde gelmiş maşallah.

hayırlı cumalarrr guzel anneler ve melekleri!
maşallah ıkızlerımıze:nazar:maşallah meralimize:nazar:
rabbım bu mubarek günde sebnemınde yardımcısı olsun ıyı haberlerını beklıyoruz.....
kızlar öncellıkle cigdodan haberlerımı verım konustuk hala hastanede moralı ii herkese selamı var 28.haftaya gırdıler masallah:nazar:bebeği dogumdan hemen sonra amelıyat olacak ve saglıgına kavusacak inşaallh...
bana geleliiiim:59:
eşimin dedesi vefat etti şimdi kızımın babası şehir dışında bende dün cenaze evinde baya bi kasıldım kızımda hissettı heralde :59:hayırlısı ile donsun inşallah....
yazık eşiminde aklı bende uzuntuden erken dogumu tetıkler dıye korkuyo ama simdi iyiiz cok sukur bakalım carsamba gunu dogum tarıhımız bellı olacak inşallah
canım ciğdonun ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.. iyi dileklerimi iletirsen çok sevinirim..
sizinde başınız sağolsun tatlım.. ölümde doğumda allahın emri.. allah sabır versin.. kendine çok dikkat et tatlım..
slm kızlar.artıkm kendimi yorgun hissetmeye başladım.geceleri en uzun uykum 45 dk.her yarım saattebir uyanıyorum.ve dua ediyorum inşallah kızımın gece uykularıda doğduktan sonra böyle olmaz diye.tabii sabaha kadar 7-8 kere kalkınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan.sizdede varmı bilmiyorum ama tek yatakta yatamıyorum.uyandığımda yatağımı değiştirmek istiyorum.odaya kanepeye gidiyorum
yani sabaha kadar yatak odası ve kanepe de debeleniyorum.doğum yapan annelerin gözü aydın.allah bizlerede zamanı gelince nasip etsin inşallah.ikizlerde gelmiş maşallah.
bende senin gibiyim canım.. gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum..zaten sırt üstü yatamıyorum. sürekli yan yattığım için ağrım oluyor çok.. o yüzden de sık sık uyanıp yön değiştiriyorum.. sabahta hiç uyumamış gibi oluyorum.. en kısa zamanda geçicek inşallah. bu seferde minişler uyutmucak bizi :)

kızlar merveden haber yokmu.bende teli yok.merak ettim.linanın solunum problemi düzelmişmi.durumları nasıl.telefonu olan arkadaşlar bir ulaşsalarda bilgi verseler.

Back