Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fundacım cnm annene çok geçmiş olsun tatlım benimde aynı bu zilli maşallah çok hareketli ama siz bizden bayag öndesiniz sizin ki daha farklıdıraz daha sabır annesi az kaldı allahın izniyle o bir dogsun bütün bu yaşananları unutturcak sana inşş saglıkla gelsin melegimizz çok öptüm tatlımmGülcancım, panik yapma.. Kızının kilosu iyi, bi de ciğer geliştirici iğne falan yaptıkları zaman hiiç sorun olmayacaktır.. Suyun gelse bile hastanede 24 saate kadar bekletebiliyorlar..Bu da ciğer gelişimi için yeterli zaten.. içini ferah tut, sakin geçirmeye çalış günlerini..
Ben de üç gündür çok kötüyüm.. Bebek hareket ettikçe canımdan can ayrılıyor..Aşırı derecede gazım var, atıyorum ama hiç sonu yokmuş gibi, sanki yukarıdan ha bire gaz basıyorlarmış gibiyim.. Hareket edemiyorum o nedenle.. Evde annem ameliyatlı, ben böyle.. çok ama çok zor günler yaşıyoruz( Pazartesi bizim de doktor randevumuz var... Bakalım neler söyleyecek dr umuz...
Bu hamilelik boyunca herşey zor gitti bizim için..Tüp bebek yapmaya karar verme aşamasından taaa bu güne kadar.. İnşallah kzıım geldiğinde tüm şanssızlıklar bitecek.. Zaten hayatın bize verdiği en büyük şans bebeklerimiz değil mi? Sonu hayırlı olsun inşallah....
Bu arada Merve ye ben de ulaşamadım.. akşam aradım Teli kapalı idi, az önce aradım, açmadı... Şans onlarada gülsün en kısa zamanda.. Lina bebek sağlıklı bir şekilde çıksın, gelsin annesinin kollarına.... Dualarım seninle mERVE
Günaydın kızlar.ilk defa topiğe ilk giren ben oldum.sizlere bilgi vermek istedim.çok heycanlıyım ve çok tedirginim.dün doktor amcamıza gittik akşam.kızım gayet iyi 2,900 olmuş.bende 650 gr almışım 2 haftada.iyi gidiyosunuz dedi.sonra aaaa dedi.korktum noldu dedim.senin kız kafayı kanala iyi yerleştirmiş azcıkta sokmuş dedi.artık bu pozisyondan dönmez dedi.sert bir kafa darbesinde suyunu patlatır dedi.yani heran hazırlıklı ol dedi.çantan hazırmı dedi.hayır dedim.bu akşamdan hazırla ve arabanın bagajına koy dedi.sonra nst istedi.ilk defa nst ye girdik kızımla.10 dk falan nst ye bağlı kaldıktan sonra sancın ve açılman yok dedi.ama bebek yola girmiş bu şekilde haftalarcada devam edebilir yada dediğim gibi bir kafa darbesinde suyunuda patlatabilir dedi.yani hazırlıklı olacak artık dedi.şoka girdim tabi ben.daha 34 haftalık yeni olucaz demişim.gelişimi gayet sağlıklı bir problem yaşamayız dedi.ama ne kadar fazla durursa akciğerleri açısından okadar iyi dedi.kafana takıpta stres yapma ben sana hazırlılı ol diye söylüyorum dedi.bide bu hafta kendisi istanbulda dersi var.dün gece gitti.çıkarken bide bana bir kağıt yazıp vermezmi hani bişe olursa bunu nöbetçi doktora veririsin senle ilgili yapılması gerekenler dedi.iyice şaşırdım.ve işe gitme dedi.ben bugün geldim ama konuşup ayrılacağım.15 ince başlıyodu raporum ama kalan yıllıkiznimide kullanıp bugün ayrılacağım.dün bide idrar tahlili istedi.akşam saat 7 diydi beni aradı.idrarında 0,1 oranında protein kaybı var.çok yüksek bir değer değil ama yinede kontroll etmeliyiz dedi.idrardaki protein kaybı neye işaret bilmiyorum.hiçte sormamışım.kontrolleride haftada 1 e düşürdü.haftaya perşembeye randevu verdi.ve idrar tahlininin sonucuna görede çarşamba günü hastaneye gel idrar ve kan tahlillerine bakalım dedi.kesin kafasına takılan bişe varmışta bana söylememiş gibi geldi.sonrada rahat ol diyo nası olacaksam.gece uyandıkça iç çamaşırı kontrol ettim valla ıslaklık varmı diye.bundan sonraki günler nası geçecek bilmiyorum.çok tedirgin oldum ben.
funda cnm normalde hiç böyle yapmazdı ama ben hastayım ya oda uykusuz kaldı ben gece hiç uyumadım sürekli ayaktaydım oda benle sabaha uyumadı en son saat 12:30 muaynemiz vardı o zaman uyanıktı hatta tekmeliyordu ümit bey maşallah bu kız çok hareketli dedi bende bebegi şikayet ediyordum hiç uyumadı hocam bu gece die oda sen hastasın ya o bebegede yansımıştır o yüzden uyumamıştır dedi 15 dakiak sonra nts girdik minigim uyumuşş :)))))) ama inan bak saat kaç olmuş daha hala uyuyorr ara arar dönüyor hissediyorm sadece o kadarr sanırım bu gece gene uyumıycak çünkü iyice uykusunu aldı zillimAyşeciiim, kızımıza maşallah:)) Analarının karnında bu kadar uyuyorlar, çıkınca da uyurlar inşallah zilli tazeler bi daha dr amcaya gittiğinizde yanına tatlı bişeyler al.. nst ye girmeden 5-10 dk once yiince başlıyolar oynamaya:))) Mesela biz BENİMO diye bi bisküvi var ya, ondan alıyoruz, bi de meyve suyu.. Tanem hanım bayılıyoo BENİMO ya valla daha hiç sekmedi:) Ne zaman yesem başlıyor yumruklamaya tekmelemeye.. bu son günlerde de artık büyüdü sanırım kaburgamın altına ayağını sokuyor.. benimki aşağıda kaburgalarıma baskı yapmıyo demiştim geçen hafta, yumurcak hemen kaptı hereketi:))))))))
Ayşee pardon yahu:) Bebeklere odaklanıyoruz, anneleri unutuyoruz.( Bronşitin azmiş, çoook geçmiş olsun tatlım...
Bu arada Merve ile görüştüm.. Sesi nispeten iyi geliyordu.. Hastaneden çıkmış, günde iki kez Lina yı görmeye gidiyorlarmış.. Herkese çok selamları var.
kızlar ii akşamlar hepinize.. kimseler uğramamış bugün topiğimize.. herkes bebişlerine konsantre herhalde..
bizim dün doktor amca ziyaretimiz vardı.. maşallah herşey yolunda görünüyor.. 2 hafta kadar süremiz kaldı.. inşallah kızım bi sürpriz yapmaz..
dün kızımın odası da geldi.. sabaytan gelicekti normalde... akşam saat 6 gibi geldi.. ama eksik... komidinleri ve en önemlisi de civata ve vidalarının olduğu kutu kayıp.. bugün aradım üreticiyi.. adam imkansız tam gönderdik diyor.. yarın ilgilencekler.. büyük ihtimalle kargoda kaybolmuş.. eğer bulamazlarsa tekrar üretim yapacaklarmış.. o da haftaya cumartesi ancak elimizde olurmuş.. ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık.. ama tabi beklemekten başka elimizden bişiy gelmiyo..
dünden beri biraz ağrım var.. doktora söylediğimde normal dedi..ama artarsa ara beni dedi. bakalım şimdilik iyi gibiyim.. sanırıım dün çok gerildim eşyaları beklerken.. o yüzden ağrım oldu..
ayşem çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda geçer inşallah.. meleğimiz de çok iyi annesi.. biz sıkılınca onlarda sıkılıyor galiba.. rahatlayınca da normale dönüyorlar.. zaten kavuşmamıza az kaldı.. allahım hepsini korusun inşallah..
funda o gaz sorunu bende hiç bitmedi.. aynen senin gibiyim.. biri gidiyo yerine hemen yenisi geliyor.. yer kapmaca oynuyorlar sanki. bi de 4 gündür kabızlık çekiyorum.. onunla beraber iyice arttı sıkıntım.. az kaldı sevgi diyerek teskin ediyorum kendimi..
herşey yolunda gidecek güzelcim sen hiç endişe etme.. kızımız tam zamanında katılacak inşallah..Topiğimiz iyice boş kalmış.dün itibariyle doktorumunda sözünü tutarak kalan yıllık iznimide kullanarak izne ayrıldım.tek dileğim kızımın 37.haftaya kadar annesinde kalması.inşallah acele etmez.elimden geldiğince yataktan kalkmamaya özen göstereceğim.ağrımız sızımız yok çok şükür.perşembe dr amcamıza gidecez daha var ama bakalım ozaman ne diyecek.çarşamba kan ve idrar tahlilleri yapacak.inşallah herşey iyi çıkar.
cnm çok tşk ederim bitanem saoll senle aynı gün kızlarımızı gördük:)))))))) ay 24 saat ultrasyonda kızımı izleylebilirim sevgi ay çok tatlıydı zilliyaa sevgicim sanırım antibiyotik etki etmeye başladı birazdan 3. antibiyotigi alcam inş yarın sabah dahada ii olur ama öksürük başladı ((((((((( inş bu antibiyotik öksürügümüde kuruturr
ilaçların etki etmesine çok sevindim canım benim.. umarım en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulacaksın.. ayşecim bende kızımı hemen özlüyorum ya.. videosunu izleyip duruyorum valla..sevgi cnm kızının odası hayırlı olsun sanırım eksik ama canını sıkma inş onlarda tez zamanda gelir tatlım artık resimlerini koyarsın cici topigimize bizde bakarız allahım içinde güle güle yatmak nasip etsin dila kızmıza aminnn
herşey yolunda gidecek güzelcim sen hiç endişe etme.. kızımız tam zamanında katılacak inşallah..
ilaçların etki etmesine çok sevindim canım benim.. umarım en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulacaksın.. ayşecim bende kızımı hemen özlüyorum ya.. videosunu izleyip duruyorum valla..
merhaba kızlar eve geldik bebişimle biraz zayıf doğdu 2780 gr onun dışında herşey yolunda çok sağlıklı koçum emme sorunumuz var göğüs ucum yok uc takıyorum acıyor sağıyorum ve arada mama veriyorum mecbur ama sarılık ve susuz kalmaması için beslenmesine dikkat etmem gerekiyormuş elimden geleni yapmaya çalışıyorummmm ahhhh ahhhh ha oldu ha olmadı ha tuttu hatutmadı derken şimdi de sütüm beslenmesi annnelik çok meşakatliiii ama harikaaaa bir duyguuu çok cici bebeişim elimi sıkıyor bakıyor ve her seferinde içim eriyorrr rabbim hepinize nasip eylesin