• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bu arada teyzecanlar
dün doktor amcamıza gittik Derin 3100 gr olmuş...rahim ağzı kapalı kanalda ilerleme yok yani erken doğum riskimiz yok...doğum tarihini 11 aralık olarak kararlaştırdık tam 39. haftayı doldurmuş oluorum o zaman özellikle 39.hafta dolsun istedi doktorumuz..kalacağım hastaneyi gezdik, anestezi uzmanı ile görüştük sempatik bi tip:))
odamı beğendik ayırttık...beni bi heyecan bastı anlatamamm...sanırım korkuyorum..bu aralar inanılmazzzzz ağlıorum, fena hassasım, herşeye alınıorum(ki hiç huyum değildir), sinirim tepemde vs...normale dönmek istiorum:(:(

cnm maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kızımıza kocaman olmuş annesi allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım az kalmış ay şafak belli yani artık bakalım bizimkide bu gidişimizde belli olur inş bir sorun olmazsa tahminen 3 ocak olcak sanırım

AY BENİM DERİN KIZIM BÜYÜMÜŞ ARTIK ANNESİ...:nazar::nazar: ÇİFT BONCUK TAKALIM ONA.. HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA ÇOK SEVİNDİM EZGİM.. 11 ARALIK YANİ HAFTAYA CUMARTESİ.. AY BİŞİYCİK KALMAMIŞ.. YA VARYA HERŞEY RÜYA GİBİ GİBİ, MASAL GİBİ GELİYOR BANA HALA.. HİÇ GEÇMEZ DEDİĞİMİZ GÜNLER NASILDA ÇABUCAK GEÇTİ.. ÇOK ŞÜKÜR ÇOK BÜYÜK PROBLEMLER YAŞAMADAN BU ZAMANA KADAR GELDİK.. 2 KIZIMIZ 2 OĞLUMUZ OLDU BİLE.. ÖTEKİLERDE GAYET SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GÜNLERİNİ DOLDURUYORLAR.. ALLAH HEPİMİZİ NAZARDAN KORUSUN..

Uploaded with ImageShack.us
çoook teşekkür ederiz sevgi teyze nazar boncukları için:))
bende inanamıorum bazen ne kadar hızlı geçtiğine...
daha dün gibi..
cnm maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kızımıza kocaman olmuş annesi allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım az kalmış ay şafak belli yani artık bakalım bizimkide bu gidişimizde belli olur inş bir sorun olmazsa tahminen 3 ocak olcak sanırım

çok sağol canım
şafak belli geri sayım başladı
bugün 999999999999999999:9::9:
3 ocak yeni yıl bbeği olcak maşallahhhhhh:nazar:

bende 38i tam bitirmeyi düşünüyorum.. tabi kızım beklerse.. doktor kafası aşağı inmiş dediğinden beri endişelerim daha bir arttı sanki.. e tabi kaburgalarıma yediğim tekmelerden doğan ağrılarda.. yürürken çok zorlanıyorum artık.. normal doğumu bi istiyorum bi istemiyorum.. ama korkudan değil.. ben biraz sağlamcıyım... sürprizleri, anlık aksilikleri çok sevmem.. hep planlı olmak, yolun sonunu net görmek isterim.. ondan kaynaklı endişelerim var.. son saniyede bi problem yaşarım diye korkuyorum.. şu an için düşüncem 22 aralıkta kızıma kavuşmak.. ama tabi büyük allahım ne yazdıysa o olucak..

slm kızlar,
maşallah derin bebek kocaman olmul annesi. 9gün kalmış geri sayım başlamış ezgicim çok heycanlandım çok şükür bugünleri gördüğümüze bazen inanamıyorum mucize gibi. bereketli aya girdik teker teker kutlamalarla geçicek buay.

ayşecim maşallah kızımız kocaman olmuş :nazar: kız çocuğun bereketine bende inanıyrm. onlar bizim uğurumuz olacaklar. onların dünyaya gelmesiyle herşey nasıl yoluna girecek gör bak.

sevgim bende senin gibi normal düşünüp sona yaklaştıkça acabaları başlayanlardanım. ama daha önceki prof.doktorumun aksine bu yeni doktorum normal doğumu çok destrekliyor sen istedikten sonra normal olması için hiçbir engel yok diyor. öncelikle buna inanmamız gerekiyor. şuanda kızım 2350gr eğer normal doğum olursa benim günümde 10ocak görünüyormuşş:))) herhalde ozamana kadar 3,5kg olur kızım:)) ayy

slm kızlar,
maşallah derin bebek kocaman olmul annesi. 9gün kalmış geri sayım başlamış ezgicim çok heycanlandım çok şükür bugünleri gördüğümüze bazen inanamıyorum mucize gibi. bereketli aya girdik teker teker kutlamalarla geçicek buay.

ayşecim maşallah kızımız kocaman olmuş :nazar: kız çocuğun bereketine bende inanıyrm. onlar bizim uğurumuz olacaklar. onların dünyaya gelmesiyle herşey nasıl yoluna girecek gör bak.

sevgim bende senin gibi normal düşünüp sona yaklaştıkça acabaları başlayanlardanım. ama daha önceki prof.doktorumun aksine bu yeni doktorum normal doğumu çok destrekliyor sen istedikten sonra normal olması için hiçbir engel yok diyor. öncelikle buna inanmamız gerekiyor. şuanda kızım 2350gr eğer normal doğum olursa benim günümde 10ocak görünüyormuşş:))) herhalde ozamana kadar 3,5kg olur kızım:)) ayy

saol cnm benim kızmda dün gittik gene kilosu aynıydı 2.450 ayrıtılı ultrasyondada aynı çıktı ve başı dogum kanalındaydı vallahi o d.r prof dü bana diyor sen en tehlikeli günleri atlatmışsın maşallah daha bu kıza bir şey olmaz diyor orda ultrasyona bakarken bir sancım oldu d.r hemen baktı bebek kafasıyla rahime baskı yapıyor eger son günlerde dönmezse normal gibi görünüyor ama ben korkuyorm acıkcası dün gece aman allahım o neydi nerdeyse hastaneye gidecektim zilliya nasıl baskı yuapıyor ayaklarından destek alıyor sanırım sürekli kendini ileri ileri itiyor canımı çok yaktı hayırlısı olsun bakalım nasıl dogacak saglıkla gelsinde fark etmiyor valla

Herkese Maşallaaaahhhhhhhhhhhhhh:)))))
Ne güzel haberler geliyor bebişlerden.. DERİİİN kuzum çok güzel büyümüüş, Patlycim normal doğuracak ve herşey yolunda, Ayşenin bebişi iyi, eşi iş buldu, Sevgi gece kalkmak dışında çok iyi... Bende de o var kuzum,yataktan kalkmak için 10 dk uğraşıyorum resmen: )
Emek oğllumuz, Kaan Oğlumuz, Eflin kızımız çok iyii:)Cilveloşumuz da kısa zamanda toparlanacak, annesinin sonuçları iyi gelecek.... Hep bir ağızdan topiğimize MAŞALLAH diyelim arkadaşlar:)))

Son düzenleme:
Ne güzel haberler geliyor bebişlerden.. DERİİİN kuzum çok güzel büyümüüş, Patlycim normal doğuracak ve herşey yolunda, Ayşenin bebişi iyi, eşi iş buldu, Sevgi gece kalkmak dışında çok iyi... Bende de o var kuzum,yataktan kalkmak için 10 dk uğraşıyorum resmen: )
Emek oğllumuz, Kaan Oğlumuz, Eflin kızımız çok iyii:)Cilveloşumuz da kısa zamanda toparlanacak, annesinin sonuçları iyi gelecek.... Hep bir ağızdan topiğimize MAŞALLAH diyelim arkadaşlar:)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazardan korusun annelerimizi ve bebeklerimizi aminnnn funda cnm merveden haber varmı ? ben arayamadım ama akşam arıycam allahın izniyle inş konuşursan çok slm söyle cnm kızımızda anneside inş tez zamanda saglıklarına kavuşcaklarr dualarımız onlarla

Son düzenleme:
Kizlaaaarrrrr, bronsitim azdi, cok fenayim. 5 sene once rusya'dayken olmustum, bunca zaman tekrarlamamisti. Simdi gece kalktigimda terli oluyorum, emzirirken gene terliyorum diye tekrarladi. Ben bulasici degil saniyordum, ama bulasirmis. Simdi Atasehir civarinda hangi doktora gitsem diye arastiriyorum. Antibiyotik verir simdi doktor, sutumu bozar mi acaba?... Ooooooffffffff........

Kizlaaaarrrrr, bronsitim azdi, cok fenayim. 5 sene once rusya'dayken olmustum, bunca zaman tekrarlamamisti. Simdi gece kalktigimda terli oluyorum, emzirirken gene terliyorum diye tekrarladi. Ben bulasici degil saniyordum, ama bulasirmis. Simdi Atasehir civarinda hangi doktora gitsem diye arastiriyorum. Antibiyotik verir simdi doktor, sutumu bozar mi acaba?... Ooooooffffffff........

cnm çok geçmiş olsun çok dikkat et aman diyim bronsit hiç bir şeye benzemiyorm off o çok kötü oluyor rabbim acil şifalar versin tatlım inş tez zamanda gecer inş birde şimdi lousasın ya sen çok terlersin ben ablamı hatırlıyormda annem sürekli üzerini degiştiriyordu gece de 4 kez falan rabbim şifalar versin cnm bence de hemen d.r git sakın ihmal etme tatlım

Son düzenleme:
bu arada teyzecanlar
dün doktor amcamıza gittik Derin 3100 gr olmuş...rahim ağzı kapalı kanalda ilerleme yok yani erken doğum riskimiz yok...doğum tarihini 11 aralık olarak kararlaştırdık tam 39. haftayı doldurmuş oluorum o zaman özellikle 39.hafta dolsun istedi doktorumuz..kalacağım hastaneyi gezdik, anestezi uzmanı ile görüştük sempatik bi tip:))
odamı beğendik ayırttık...beni bi heyecan bastı anlatamamm...sanırım korkuyorum..bu aralar inanılmazzzzz ağlıorum, fena hassasım, herşeye alınıorum(ki hiç huyum değildir), sinirim tepemde vs...normale dönmek istiorum:(:(

ay çok az kalmış ya.bilipte beklemek daha heycan verici.valla ben şimdi dayanamıyorum düşündükçe.37+5 olsam senin gibi yerimde duramazdım heralde.

bizde senle hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız ayşecim.bemim dr 03-07 ocak arası demişti çok önceleri ama şimdi daha bişe demiyo.gidişata bakacaz diyo.

bilgecim çok geçmiş olsun. şimdi kendinide geçtin antibiotik sütüme zarar verirse diye düşünüyorsun annelik işte...
muhakkak emzirdiğini hesaplayarak bir ilaç verecektir. sen ileşiceksinki emekte iyi olsun..
tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah acil şifalar.

bizde senle hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız ayşecim.bemim dr 03-07 ocak arası demişti çok önceleri ama şimdi daha bişe demiyo.gidişata bakacaz diyo.

canım önce ben sonra ayşe ile sen sıradasınız:)))
normal doğum 10ocak görünüyor dedi doktorum. 3-7 ocak arası sezeryan için verilen tarihmi?

Doktora gittim geldim kizlar, bronsit degilmis cok sukur:)))) Gripmisim sadece. Terledikce artiyor diye bronsit sandim. Antibiyotik verdi, sute bir zarari yokmus neyse ki, oksuruge geniz akintisina antihistaminik birseyler veremezlermis. Oglana gecmesin diye kagit maskeler, dezenfektanlar filan aldim. Gecmez insallah.

Bu arada hastanemiz cumartesi gunu kan almaya cagirdi oglumu. Saglik bakanligi topuk kani ornegini begenmemis. Hastanenin kendi yaptigi temiz ama saglik bakanligi kendisi yapiyormus o ornekle. Oglumdan bir daha kan alacaklar:(((

bilgecim öncelikle bronşit olmayışına sevindim. geçmiş olsun canım.
topuk kanıda ençok bebeklerde bakamıyacağım bir olaydır. kendi yeğenimde bakamamıştım beni ağlatmıştı. artık bizim kuzularımıza nasıl bakarız bilmem. ama onun sinek ısırığı gibi hissedip unutucağını düşün ve bakma bu seni rahatlatır umarım. sonucu güzel olsun canım tekrar acil şifalar.

canım önce ben sonra ayşe ile sen sıradasınız:)))
normal doğum 10ocak görünüyor dedi doktorum. 3-7 ocak arası sezeryan için verilen tarihmi?

normal doğum 15 ocak görünüyor.3-7 arası sezeryan.benim doktor tüp bebeklerin doğum doğum yapılmaması taraftarı.sezeryan yapacak o yüzden.

bilgecim öncelikle bronşit olmayışına sevindim. geçmiş olsun canım.
topuk kanıda ençok bebeklerde bakamıyacağım bir olaydır. kendi yeğenimde bakamamıştım beni ağlatmıştı. artık bizim kuzularımıza nasıl bakarız bilmem. ama onun sinek ısırığı gibi hissedip unutucağını düşün ve bakma bu seni rahatlatır umarım. sonucu güzel olsun canım tekrar acil şifalar.

sagol canim, antibiyotigi kullanirsam iyilesirim saniyorum. Benim hastane anneyi kan alinirken disari cikariyor. Ben banyosunda bile agladigim icin kan alindigini gormeyi dusunemiyorum bile...

slm kızlar,

bende çook heyecanlıyım tatlımmm..
en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza alalım hepimizzz...
MAŞALLAHHHH:nazar::nazar:

ay çok az kalmış ya.bilipte beklemek daha heycan verici.valla ben şimdi dayanamıyorum düşündükçe.37+5 olsam senin gibi yerimde duramazdım heralde.
bende duramıorummm:37:
diorum ya deli deli ruh hallerine girip çıkıorummm:43:
Doktora gittim geldim kizlar, bronsit degilmis cok sukur:)))) Gripmisim sadece. Terledikce artiyor diye bronsit sandim. Antibiyotik verdi, sute bir zarari yokmus neyse ki, oksuruge geniz akintisina antihistaminik birseyler veremezlermis. Oglana gecmesin diye kagit maskeler, dezenfektanlar filan aldim. Gecmez insallah.

Bu arada hastanemiz cumartesi gunu kan almaya cagirdi oglumu. Saglik bakanligi topuk kani ornegini begenmemis. Hastanenin kendi yaptigi temiz ama saglik bakanligi kendisi yapiyormus o ornekle. Oglumdan bir daha kan alacaklar:(((

canımm çok geçmiş olsunn bronşit de değilmişsin çokkkk sevindimm..
bu kan mevzusunda hep aynı uyuzluğu yapıorlar sanırım özellikle özel hastaneden gelen kan lara hep aynı sonucu yolluorlar
çocukların tekrar canı yanıo
bende hayatta bakamamm o kan alırken hatta gebeliğin ilk başında anlaştım eşimle sağlık işlerinde o yanında olacak:):)şaka bir yana büyük konuşmak istemem hiiç mecbur etmesin allah ama gerçekten bakabileceğimi sanmıorum o sırada..

Bilgeciiiim; çok geçmiş olsun tatlım... Bronşit değil de kii iyiki değill, sadece grip ise neden antibiyotik verdiler ki?? acaba bakteriyel enfeksiyona çevirmesin diye profilaktik mi başladı ilacı??

Back