2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

herkeze çok teşekkür ederim kızlar çocuklar uyurken bi bakayım dedim benimde bugün biraz ağrım var zaten 2 çocuk
maşallah 2 390 biri 2 350 biri doğdu yavrularum hepimizi sevindirdi 3 gün hastanede herkez beklesinler diye dua etti tabi yavrumun biri beklemeyi hiç istemedi
doğum korkulduğu gibi değilmiş gülerek girdim gülerek çıktım
muhammet yiğit mustafa yağız diye koyduk isimlerini
çok benziyolar karıştırmamaya çalışıyorm mama veriyoruz sütüm geldi ama biraz zor çekiyolar

mervecimle aynı saatte yaşamışız o duyguyu demekki
rabbim diğer arkdaşalrıda kurtarsın biran önce korkmayın gülerek girin ameliyata gülerek uyanın inş
ben öle yaptım
şükürlerrr olsun

.İyiki kızımın adı Elif bu yazıyı okuduktan sonra bunu daha iyi anladım!
ELİF'İM SAĞLIKLA GEL YAVRUM!

Elif !!!
Hayatın anlamı yaşama sevinci
Ve dünyanın en tatlı varlığı Elif dir.
Elif olmak zordur...
Yuvarlak bir dünyada
Dik ve en önde olmanın adıdır Elif olmak...
Bu yüzden boş yere
Kendinizi yormayınız

Çünkü Elif'i unutmanız imkânsızdır
Elif'ler özeldir ve çok farklıdır..
Bunu sadece yaşayanlar bilir.

'Elif' tek demek
Ondan başka yok demek.
O her şeyin içindedir ama hiç bir şeyde
Gözükmez.
Hiç bişey onsuz başlamaz.

Elif kelime anlamı ;
dost demek
Elif
ne ise, güzellik odur.
Elif
uzun, ince, sade bir sızıdır
Elif
sevgi demek
Hayatımızın anlamı demek
Canımızın bir parçası demek
Ama hayatımızın anlamının
Dildeki anlamına gelince;
Herkesle iyi geçinen İyi huylu ,
Güzel ,
O
Elif bir demek,
'Elif'
Selvi boylu yâre ülfettir.....
Elif vahdet demek,
Elif doğruluk demek,
Bir de 'elif ' kelimesi vardır
Ülfet eden, dost,
Tanıdık manalarına gelir.
Kıza/hanıma yakışan En güzel isimlerdendir.

''Aslı denizdir
Dünyanın zatında yoktur Elif...''

Pany canım ne güzel bi yazı bu böyle.. Bende 2.ismini elif istiyordum.. Ama arkadaş koydu.. Senin kızının adı gibi güzel bi ömrü olur inşallah..

canım isimleriyle yaşasın, isimleri gibi mert olsunlar inşallah.. Inşallah bundan sonra hep güle oynaya geçer günleriniz tatlım..

pany canım bende elifi çok seviyorum. ve elif ile ipek arasında gidip geliyorum. elif ismini eşim istiyor. şuan için kararsızım:)) ama anlamı çook güzelmiş.

elvinaz maşallah kuzularına ikiz olmalarına ve erken gelmelerine rağmen maşallah.
isimleri ile analı babalı bir ömür sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah.

pany canım bende elifi çok seviyorum. ve elif ile ipek arasında gidip geliyorum. elif ismini eşim istiyor. şuan için kararsızım:)) ama anlamı çook güzelmiş.

saol canım rabbim bebeklerimize isimleriyle uzun hayırlı ömürler nasip etsin

sevgi bugün işte songünün ohh negüzel. yarında odanız geliyor ne heycanlısındır sen şimdi. bundan sonrası keyifle onlar yerleştirmek kalıyor. bende 17aralık gibi ayrılmayı düşünüyorum.. bakalım hayırlısı.

Nalancigim iyiyim cok sukur. Dun gece de bir onceki gece kadar oksurmedim. Bu sefer de oglan uyutmadi:))) Zaten oksurugun disinda bir problemim yoktu, burnum filan da akmiyor. Atlattik herhalde. Vucudumdaki mikrop da yok olursa tehlike kalmayacak:)))

Nalancigim iyiyim cok sukur. Dun gece de bir onceki gece kadar oksurmedim. Bu sefer de oglan uyutmadi:))) Zaten oksurugun disinda bir problemim yoktu, burnum filan da akmiyor. Atlattik herhalde. Vucudumdaki mikrop da yok olursa tehlike kalmayacak:)))

cnm ii olmana sevındım allah daha ii etsin emek bebişi kokla annesi yerimize

ohh maşallah gezmeleri bile düşünüyoruz...
yaa bende nasıl zormu uykusuz geceler vs. diye sorsam yorarmıyım bilgeyi düşünüyordum:))

elvinaz ikizlerine Masallah, cok uzun omurlu sanslari bahtlari acik hayirli evlatlar olsunlar Insallah ay ikonlar gitmis koca koca nazar boncuklari koymak isterdim buraya:)
hayatloscum cok gecmis olsun, bebisin neler yapiyor?
kizlar gizemliden haber yok mu? linamiz cikmis mi kuvozden?

cnm maşallahhhne güzel yaaa allahım nazardan korusun bebeklerimizi ve annelerimizi of yaa her gün biraz daha heycanlanıyorm ay allahım ne zaman sıra bize gelcek çok merak ediyorm tatlım meleginle bir ömür boyu mutlu ve huzulu günler geçirmeni diliyorm gözün aydın tatlımm

Nalancim galiba hamileligin son zamanlarindaki mide kaynamalarimdan biraz antrenmanliyim:))) Saat 24:00'e kadar bir sekilde emziriyorum, altini temizliyorum, yatiyoruz, o gece sansimiz varsa saat 03:00 gibi uyaniyor, emzirip altini temizleyip tekrar yatiyoruz ve 06:00 / 07:00'ye kadar uyuyor. O zaman tekrar emzirip 09:00 / 10:00 a kadar tekrar uyuyoruz. Bazen bir turlu doymak bilmiyor, saat 24:00 den 03:00 e kadar dura dinlene ama surekli emiyor, eger uyudu sanip yatagina koyarsam yaygarayi basiyor. Bu tur durumlar icin gun icinde sagdigim 60-80 ml sutu buzdolabinda tutuyorum, benden emdigi yetmezse ustune onu veriyorum. Ondan sonra taaa saat 08:00 / 09:00'a kadar uyuyor:))) Gunduz zaten hic problem yok, bazen uykusu o an derinse sadece bir memeyi 15-20 dk emip daliyor, ikinciyi vermek mumkun olmuyor. O zaman 3 saat degil 1 saat sonra bir kez daha emmek istiyor. Butun gun boyle geciyor isteD

Günaydın kızlar.ilk defa topiğe ilk giren ben oldum.sizlere bilgi vermek istedim.çok heycanlıyım ve çok tedirginim.dün doktor amcamıza gittik akşam.kızım gayet iyi 2,900 olmuş.bende 650 gr almışım 2 haftada.iyi gidiyosunuz dedi.sonra aaaa dedi.korktum noldu dedim.senin kız kafayı kanala iyi yerleştirmiş azcıkta sokmuş dedi.artık bu pozisyondan dönmez dedi.sert bir kafa darbesinde suyunu patlatır dedi.yani heran hazırlıklı ol dedi.çantan hazırmı dedi.hayır dedim.bu akşamdan hazırla ve arabanın bagajına koy dedi.sonra nst istedi.ilk defa nst ye girdik kızımla.10 dk falan nst ye bağlı kaldıktan sonra sancın ve açılman yok dedi.ama bebek yola girmiş bu şekilde haftalarcada devam edebilir yada dediğim gibi bir kafa darbesinde suyunuda patlatabilir dedi.yani hazırlıklı olacak artık dedi.şoka girdim tabi ben.daha 34 haftalık yeni olucaz demişim.gelişimi gayet sağlıklı bir problem yaşamayız dedi.ama ne kadar fazla durursa akciğerleri açısından okadar iyi dedi.kafana takıpta stres yapma ben sana hazırlılı ol diye söylüyorum dedi.bide bu hafta kendisi istanbulda dersi var.dün gece gitti.çıkarken bide bana bir kağıt yazıp vermezmi hani bişe olursa bunu nöbetçi doktora veririsin senle ilgili yapılması gerekenler dedi.iyice şaşırdım.ve işe gitme dedi.ben bugün geldim ama konuşup ayrılacağım.15 ince başlıyodu raporum ama kalan yıllıkiznimide kullanıp bugün ayrılacağım.dün bide idrar tahlili istedi.akşam saat 7 diydi beni aradı.idrarında 0,1 oranında protein kaybı var.çok yüksek bir değer değil ama yinede kontroll etmeliyiz dedi.idrardaki protein kaybı neye işaret bilmiyorum.hiçte sormamışım.kontrolleride haftada 1 e düşürdü.haftaya perşembeye randevu verdi.ve idrar tahlininin sonucuna görede çarşamba günü hastaneye gel idrar ve kan tahlillerine bakalım dedi.kesin kafasına takılan bişe varmışta bana söylememiş gibi geldi.sonrada rahat ol diyo nası olacaksam.gece uyandıkça iç çamaşırı kontrol ettim valla ıslaklık varmı diye.bundan sonraki günler nası geçecek bilmiyorum.çok tedirgin oldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…