canım çok çok geçmiş olsun ameliyatının iyi geçmiş olmasına çok sevindim maşallah oğluşunla sana annesi bütün zorlukların üzerinden bir bir geliyosunuz kırkbir kere maşallah sizeKızlar selam, dün bayağı maceralıydı, akşam evdeydim ama bilgisayarı açmaya üşendim.
Dün saat 11'de hastaneye gittik. Yeditepe Üniversite Hastanesini tercih ettim. Kaşıntım için cildiyeden de randevu almıştım, hastaneye yatmadan önce doktora göründüm. Ürtiker olmuşum ve nedeni belli değil. Havadan, sudan, gıdadan vs herşeyden olabilirmiş. İlaç verdi tabi. Eğer ürtiker 6 hafta sürerse alerji testi yapılırmış. Doktor ameliyat olacağımı öğrenince "bence bugün olmayın, narkoz daha azdırabilir" dedi. Hemen anestezi uzmanına gittik. Kararı bana bıraktılar. Narkoz azdırabilirmiş ama ameliyat öncesinde "avil" diye bir antialerjik iğne yapıyorlarmış. Ben de ameliyat olmaya karar verdim ve hastaneye yattık. Bizi önce genel cerrahi katına aldılar. Oradaki hemşire Kaan'ın benimle kalamayacağını, eve gitmesi gerektiğini söyledi. Katta enfeksiyonlu hastalar varmış, bebeği riske atamayız dediler. Ctesi konuştuğumuzda enfeksiyonlu hasta yoktu ama şans işte. ben bayağı panik oldum tabi. Sabah süt sağmıştım, hastanede tekrar sağdım ama Kaan eve giderse bütün gece yetecek süt olmayacaktı. Sabah kaçta çıkacağım da belli değil. Doktora haber yolladım, ameliyattan vazgeçtim, eve gidiyorum diye :) Ya da ameliyattan sonra beni taburcu edin, burada kalmam dedim. Doktorum sağolsun hemen müdahale etti, eğer herşey yolunda olursa erken çıkarsın ya da seni başka kata aldıracağım dedi. Biraz bekledik. Tam ben Kaan'ı eve gönderiyordum ki bizi karma cerrahi katına aldılar. O katta enfeksiyonlu hasta yokmuş, hatta ameliyat olan bir bebek bile varmış. Neyse yeni odamıza yerleştik. Kaan'a da beşik getirdiler. SOn kez süt sağdım ve beni ameliyata götürdüler. 1 saat sürdü, o arada annem Kaan'a biberonla süt vermiş. Maşallah oğluma hiç sorun çıkarmamış, hatta 2. kez süt istemiş. memeden tam ne kadar alıyor bilemedğimden başta 50 cc verdik. yetmemiş kuzuma :) Sonrasında akşam bir seferde 120 cc içti.
Akşamüstü 5'te odaya geldim, 8'de doktorum eve gidebileceğimi söyledi. Ağrım olursa minoset alabileceğimi söyledi ama çok şükür gene bende sıfır ağrı. Bugün de iyiyim. Azıcık bir sızı var ama o geçen hafta çektiğim ağrının yanında sinek ısırması gibi kalır.
Kaşıntım devam ediyor. bakalım ondan ne zaman kurtulacağım.
Kaan'ın yanaklarındaki kızarıklık geçti :) Göbeği düştü düşecek. Bu akşam düşer sanırım. Artık biz de banyo yapabileceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?