Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bişe sorcam.lina bebek 36+5 te dünyaya geldi.emek bebekte 37+1 de yanlış hatırlamıyorsam.2800-3495 3 gün için bu fark normalmi.ben şimdi anlamadım emek bebekmi kilolu doğdu lina bebekmi zayıf doğdu.normali hangisi kızlar.
yaaselam kızlar:)
bizimde dün kontrolümüz vardı eflinin kilo kaybı iyi gidiyor. beklenenden az kilo kaybediyor. bende baş ağrım için muayene oldum serum takıldı bir sürü ilaç verdiler. 4 litre su ve kahve içmemi de söylediler. bir kaçgün kullanırsam geçermiş dediler bebeğe zararı olmazmış. ama bi migren ilacı verdiler onun yanetkileri eflini çok etkiledi.dün gece sabaha kadar sancılandı kızım bende ilaçları içmemeye karar verdim.4 litre suyumu içiyorum. bugün biraz daha rahatladı bebeğim. çok su içmekten sütüm nasıl arttı anlatamam:) stil tee de içiyorum. baş ağrım hafifledi. bikaç gün daha bol su içersem geçecek sanırım. biz her akşam banyo yapıyoruz. çok rahatlıyor ve güzel uyuyor eflin banyodan sonra. masajınıda yapıyoruz. ben bir süre daha annemlerde kalıcam eşim kendi evimizde kalıyor haftasonu bizimle kalıcak. ben yatakları bile ayırmama taraftarıyken evleri ayırmış olduk her akşam geliyor eşim gece yarısına kadar bizimle. eflin sadece anne sütü alıyor mama emzik vs vermedik eşimle hayran hayran izliyoruz onu. o kadar muhteşem bir duyguymuş ki allaha çok şükür yaşayabildik. beslenme ve uyuma faslımız yaklaşık 1 saat sürüyor sonra 2-2.5 saat uyuyoruz bu böle tüm gün devam ediyor:) ben ara ara girmeye çalışıcam hepinizi öpüyorum.
pelincim bu arada çok geçmiş olsun cnm, mervecim hayırlısıyla almışsın cilveloşunu kucağına inşallah herşey yolundadır. sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem günde en az 3 litre su için sütünüzün nasıl arttığına inanamayacaksınız. iyi haberlerinizi bekliyorum:)
canım arayınca dualarımızın onunla ve minik kızıyla olduğunu söyle Allahım yar ve yardımcısı olsun inanıyorum ki o güçlü annenin bebişide güçlü olucak ikiside kısa zamanda yeniden aramızda olucakKızlr biraz önce merveyi aradım annesi çıktı merve bebeğe bakmaya inmiş bebek hala kuvezdeymiş acayip üzüldüm tekrar arıycağımı söledim allah yardımcısı olsun rabbim minik kızımıza güç kuvvet versin
tahmin edebiliyorum tatlım.. bizimkilerde ben izne çıkıcam diye gezme ve oturma programları yapmışlar bile.. hiç kusura bakmayın dedim valla ben evde oturmanın tadını çıkarıcam... bir kaç eksik var onları almak için çıkarım belki o kadar..kızlar merhaba nasılsınız ben izindeyim ama doğru düzgün bilgisayar başına oturamıyorum hergün eve birileri geliyo veya ben dışarı çıkıyorum bi dün gece girebildim anca geçmişi okudum mervecime ve erken gelen bebişine çok sevinmiştim ama geçmişi okuyunca Allahım kendisine ve bebişimize yardım edicek ve sağlıkla kısa zamanda hastaneden çıkıcaklar inşallah