2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ay nalan varya merveyle konuştuktan sonra o kadar heyecanlandım ki eşime anlatırken ağladım.. Ya nasıl güzel şeyler paylaşmışız biz böyle.. Ne kadar önemli olmuşuz birbirimiz için....
Inşallah hep beraber büyütücez meleklerimizi..

aynen canım çünkü gerçek bir aile olduk. esranın bebeğini kucağına aldığını hissettiklerini paylaşması, pelinin kaanla son durumunu hastalağını sağlını merak edişimiz, bilge emekle nasıl son durumunu böyle merak ederek geçiriyoruz artık. şimdi civeloşun haberlerini bekliyoruz. derken kendi bebeğimizin müjdesini vericez. yaa engüzel yanıda her doğumda kendimiz doğurmuşuz gibi o duyguyu yaşıyoruz. artık çok şükür endişeler, kaygılar bitti... yada ben artık okadar önemsemiyorum bu aşamaya gelmek bişe mucizeydi benim için. oyüzden artık kızımı kucağıma alıcağımı hayal ediyorum çok şükür.

kızlar merveyle konuştuk şimdi.. haberler biraz can sıkıcı.. ama ben herşeyin yoluna girceğinden eminim. gece kızımız birazcık nefes problemi yaşamış.. direk yoğun bakıma, küveze almışlar.. saat 1.30 gibi doktoru gelip bakıcakmış.. merve doğal olarak biraz endişeli.. onun da örneğini almışlar bu arada.. 1 hafta içinde sonuçlar çıkacakmış..
bütün dualarımız onlarla olsun.. bizim kızımız güçlü annenin güçlü kızı.. bu safhayı da çok rahat atlatacağından eminim ben..

Son düzenleme:
ben takipçiniz olarak bu kadar heyecanlanıyorsam merk ediyorsam bugün ne olmuş diye kimblir sizler neler hissediyorsunuzdur?? Hayırlı olsun Merveye ve sıradakilere. Tekrar tekrar tebrik ediyor selam ve dualarımı yolluyorum.

cilvelosumuz kucuk bir problem yasamis demek( ama birkac hat erken dogan bebeklerde olabiliyor birkac gun kuvezde kalmak die duydum hep bebis kendi kendine nefes almaya alisiyormus birkacgun o sirada konurmus. Linamiz da oyle oluce Insallah. gizemlicim canim Allah bahtini acik etsin cok saglikli cok huzurlu cok neseli uzun uzun omru olsun kizimizin Insallah.

slm kızlar.düngece hep merveyi düşündüm valla.şimdi uyanmışmıdır kızını emzirmişmidir durumları nasıldır diye.çok şükür iyilermiş.nefes problemide geçicidir eminim.bende tlf yok.bee009 1.30 tan sonra bidaha arasan durumu hakkında bizlerede bilgi versen.benimde dün gece feci belim ağrıdı ne yatabildim ne oturbildim.en ufak biyerim ağrısın bi sancım olsun hemen aklıma doğummu başlıyor acaba diye geliyo.oysaki çevremdeki insanlar butür ağrıların gayet normal olduğunu söylüyorlar.

Merhaba arkadaşlar..

Dün Merve arayıp haber verdiği esnada ben de annemin ameliyattan çıkmasını bekliyordum hastanede... Zaten elim ayağım kesilmiş, titrer vaziyette idim, bir de Merve ben doğuma giriyorum dedi, ben iyice titremeye başladım... Cilveloş birazcık erken geldi... Ama hayırlısı ile, hepimizin pozitif enerjisini de alarak, tez zamanda toparlayacak kuzucuk kendisini... Bütün kalbimle inanıyorum buna..

Yaklaşık bir saat önce de Merve ile konuştum... Endişeli, üzgün biraz... Ama geçecek... Sütü ilk anda gelmiş, sonrasında kesilmiş... Bebek de zaten serum ile besleniyormuş şimdi, sütü biriktirmek için istemişler.. Üzülmemesini ve kendisini sağlam tutmasını tembihledim:) Tabi ki kolay değil ama, ona cesaret vermekten ve dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor şuanda..
Bir kaç gün içerisinde toparlayacağına inanıyorum Cilceloşun kendisini... Sağlıklı bir kız olacak bizim kızımız hayırlısı ile...

ya bişe sorcam.lina bebek 36+5 te dünyaya geldi.emek bebekte 37+1 de yanlış hatırlamıyorsam.2800-3495 3 gün için bu fark normalmi.ben şimdi anlamadım emek bebekmi kilolu doğdu lina bebekmi zayıf doğdu.normali hangisi kızlar.

canlarım nasılsınız ?misafirim var ara ara gırıp bakarım merveye msj atcam belkı uyuyodur dıe. hayırlısı ile saglıkla cıksın anne kız insallah hastaneden.neyse ben arada gelırım

canim kiz bebeklerle erkek bebekler ayni haftalarda ayni kilolarda pek olmuyor zaten erkekler biraz dtiiiaha iri oluyor genelde. bir de gizemli diyabet diyeti yapiyordu bebege yetiyordu diyeti ama yine de az da olsa birkac yuz gr farkeidiyor. arkadasim da kizini ayni kiloda dogurdu 38.haftada hem de. ve o da diyet yapiyordu az degil mi die sormus doktoruna bu aciklamayi yapmis ama yine de kiza gore zayif olmadigini soylemis. ayrica anne minyonsa bebek de minyon doguyor demis arkadasim biraz minyon tipli. sonuc olarak etrafimdan duydugum iki bebis de normal kilolar sinirinda geldi. biliyorsun bir alt sinir ve bir de ust sinir. ayrica bebekler bu haftalarda hala kilo almaya devam ediyor.

Kızlr biraz önce merveyi aradım annesi çıktı merve bebeğe bakmaya inmiş bebek hala kuvezdeymiş acayip üzüldüm tekrar arıycağımı söledim allah yardımcısı olsun rabbim minik kızımıza güç kuvvet versin

şebnemcim 1.30 da doktor gelcekti.. O yüzden o da yanına gitmiştir.. Biraz geçsin ararız tekrar.. Sen nasılsın bu arada..

canım vallahi şaşkınım zaten korkum var ameliyattan faln şimdi mervenin durumu beni baya gerdi bakalım cumaya bişey kalmadı merve ile aynı hastane hatta aynı doktorumuz hayırlısı linama dua ediyorum

kızlar merhaba nasılsınız ben izindeyim ama doğru düzgün bilgisayar başına oturamıyorum hergün eve birileri geliyo veya ben dışarı çıkıyorum bi dün gece girebildim anca geçmişi okudum mervecime ve erken gelen bebişine çok sevinmiştim ama geçmişi okuyunca Allahım kendisine ve bebişimize yardım edicek ve sağlıkla kısa zamanda hastaneden çıkıcaklar inşallah

yaa
koccamaaaannn maşallah annemiz ve minik prensesimiz eflin'e.... dünyaya hoşgeldin güzel kızımız ...maşallah ne güzel annesinin sütünüde alıyomuş afiyet şeker olsun güzelimize ayyy bana hayal gibi geliyo çok ilginç

canım arayınca dualarımızın onunla ve minik kızıyla olduğunu söyle Allahım yar ve yardımcısı olsun inanıyorum ki o güçlü annenin bebişide güçlü olucak ikiside kısa zamanda yeniden aramızda olucak

tahmin edebiliyorum tatlım.. bizimkilerde ben izne çıkıcam diye gezme ve oturma programları yapmışlar bile.. hiç kusura bakmayın dedim valla ben evde oturmanın tadını çıkarıcam... bir kaç eksik var onları almak için çıkarım belki o kadar..

kizlaar, Merve'nin yanindan geliyorum, gayet iyiydi, cok hizli toparlamis, ilk aksamdan ayaklanip asagi cafe'ye inmis, her isini kendi gormus. Cilvelosumuz kuvezde ama premature dogan bebeklerin kondugu kuvezlerden birinde degil, solunumuna yardimci duzenegi olan kuvezlerden birinde duruyormus. Enfeksiyon bulunmus, bir hafta gibi bir sure orada kalabilirmis. Her ikisi icin de endise edilecek bir durum yok yani, Merve yenidogan unitesindeki diger bebekleri gorunce kizinin durumunun ne kadar iyi oldugunu kavramis. Her ikisi de herhalde onumuzdeki hafta saglikla evlerine gececekler. Merve hastanede duracakmis. Haberler boyle. Kizimizi goremedim ama Merve birazcik daha toparlansin bizi habersiz birakmaz saniyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…