Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşecim meleğinin iyi olmasına sevindim tatlım.umarım ayrıntılıda suyunda hiç problem görünmez.. Ama 35.haftada alınması gerekiyorsa da yapacak birşey yok.. Allah hayırlısını versin..
Bak ata beye bak.. Gelir ayak annesine heyecan yaşatmak istiyor galiba..4 gün inşallah güzel ve çabuk geçer tatlım.. Sen de oğluna kavuşursun bi an önce..
allah hepinizi nazardan saklasın sağlıklı bebekler nasip etsinaranızda tüp bebek yaptıran varmı 39 oldum 40 gün aldım
canım hepimiz tüp bebek yaptırdık.. sen yaptırdın mı yoksa yaptıracan mı?allah hepinizi nazardan saklasın sağlıklı bebekler nasip etsinaranızda tüp bebek yaptıran varmı 39 oldum 40 gün aldım
çok teşekkür ederim tatlım.. valla artık gittikçe zorlanıyorum.. ayakta iken iyiyim, otururkende... ama pozisyon değiştirmek benim için ölüm gibi.. otururken kalkmak yada kalkarken oturmak.. hele yatarken kalkmak oy oy.. geceleri binbir eziyetle wc ye gidiyorum.. az kaldı diyorum.. sütü arttırdım biraz.. ama dün okuduğum yazıda çokta ilgisi olmadığını öğrendim.. hamileyken kan sıvılaştığından dolayı kalsiyum ister istemez azalırmış.. ne yapsan yükselmiş.. o da kemik ağrısı yaparmış..:96::96:SEVGİCİM; son çalışma haftana girmiş olmana sevindiiim:) Evde dinlenerek geçirmek sana çok iyi gelecek.. Dila ile başbaşa güzel günler geçirin tatlım:)
çok teşekkür ederim tatlım.. valla artık gittikçe zorlanıyorum.. ayakta iken iyiyim, otururkende... ama pozisyon değiştirmek benim için ölüm gibi.. otururken kalkmak yada kalkarken oturmak.. hele yatarken kalkmak oy oy.. geceleri binbir eziyetle wc ye gidiyorum.. az kaldı diyorum.. sütü arttırdım biraz.. ama dün okuduğum yazıda çokta ilgisi olmadığını öğrendim.. hamileyken kan sıvılaştığından dolayı kalsiyum ister istemez azalırmış.. ne yapsan yükselmiş.. o da kemik ağrısı yaparmış..:96::96:
ŞEBNEM; çok az zamanın kaldııııııı:) hadi bakalım... 4. bebeğimizi dörtgözle bekliyoruz:)
AYŞE; kızımıza maşallah... Ne güzel büyüdü kuzucuk bak son zamanda... İnşallah gününü de bekleyecek tatlı minik:)
Merve nerelerde hiç girmemiş bugün:S
ELVİNNAZ habersiz bırakma...
çok geçmiş olsun tatlım. baya olmuştu annenin düşeli.. neden hala geçmemiş ki.. ne ameliyatı olucak şimdi..Bizim C.tesi ananemiz gelmişti kızlar... Bir kaç ay evvel düşüp kolunu incitmişti, Çanakkalede tedavi ettirmeye çalıştı ama ağrıları geçeceği yere iyice artmıştı.. Bir de burada gidip bi muayene ol dedim .. Bu sabah hastaneye gittik, benim dr bizi bir arkadaşına yönlendirdi... Elimizde MR CD si vardı... Baktılar, muayene ettiler ve annemi yatırdılar apar topar.. Yarın sabah ameliyat olacak...
İyileşeceği için çok seviniyorum, ama bizi zor bir dönem bekliyor... Ben zaten çok zorlanıyordum.. Sizlerle çok paylaşmadım ama son bir aydır asla kendi işimi göremez haldeyim...Bütün gün sadece oturup ya da yatıyorum.. Ayakta kalamıyorum... komşu teyzemiz olmazsa bazen aç bile kalıyorduk( Bakalım, annemin bu iyileşme sürecinde kendimizi nasıl çekip çevireceğiz... Umarım acısı sancısı az olur, tez zamanda toparlar kendini... Ben de çünkü çok ilgilenecek durumda değilim... Babam yanımzda ama nereye kadar yapabilir o da meçhul.... Hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak bişey yok... Şimdi babam annemin yanında.. Yarın sabah ben gideceğim... Altından kalkarız inşallah bu sürecinde...
herşey çok güzelmiş maşallah.. sen yine de çok yormak kendini tatlım.. inşallah kızımızda dayısını bekler.. sonra da tombiş tombiş kucaklarınızı doldurur..Fundacim dogum gunun kutlu olsun..Benimkisi de birkac gun evveldi. Sukran gunuydu, kara cumaydi alisveristi derken yazamadim.. inss bir sene sonra bebislerimizle kutluycaz onlarin da ilk dogum gunleri yaklasmis olacak.. Annene acil sifalar diliyorum..
Cok gerileri okuyamadim ama tosun pasalarin keyfi yerinde ins.. Pelin inss sende duzelirsin bir an once...
Bizde asayis berkemal. Gecen carsamba nebzimdaki artis nedeniyle NST e girmistim. Bu carsamba gene NST ve DR kontrolu var.. Aslinda burda gerekli olmadikca NST ye sokmuyorlar iste ben de nabiz 100 un uzerinde cikinca girdik. Bakalim carsamba ne diyecekler..NST zamani bebegin kalbi iyiydi ben de sanci yoktu..Annemle dolasiyoruz gun icinde AVM lerde. Sonra da korkuyorum dogumu tetikliycem diye;-)) Dayimiz 11 Aralikta gelicek biletini aldi. O burda olsun istiyorum umarim bizim kizda bekler dayisini 11 Araliga kadar..
yazmaya callisirimmmm gene..
günaydın tatlım.. maşallah ataya.. e bütün haraketlerini bi önceki akşam göstermiş sana.. yorgun düşmüştür tatlış..günaydın teyzoşlarrrrr:)))) biz buğün annemle erkenciyiz ben dün gece çok uslu idimmmmmm
PATLYciiim sana da mutlu seneleeer:)) Yeni yaşın ve sonraki yaşlarında kızınla çoook güzel, çoook dolu ve çok uzun yıllar sizlerin olsun:)
ATA ya aferinnnnn:)) içerideki son günlerinde annesini üzmüyo oğlumuz, aferin ona:))))))
Bu arada Merve yi de çok merak ettim... dün hiç girmedi ne buraya ne msn ye, bugün de sabah erken falan dinlemedim artık, az evvel aradım kapalı telefonu.. inşallah iyidir..