2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

pelin çok geçmiş olsun güzelim.. çok şükür sorunsuz atlamşsın bunu da.. kaanda annesini hiç üzmemiş maşallah..umarım kaşıntında bi an önce geçerde rahat rahat oğluşunla ilgilenirsin..

Son düzenleme:
ay bende tam gizemliyi sorucaktim Allah yardimcisi olsun cilvelos gelse de vakti haftasi uygun sanirim. her sey annesinin istedigi gb olsun dursun azcik daha yavru kus

Pelin iyi olmana çok sevindim Canım... Kurtuldun bundan da inşallah:) Şimdi oluşunla daha rahat ilgilenirsin:)) Çok geçmiş olsun tekrar

slm kızlar ,
pelıncım gecmış olsun bunuda atlatttın cok sukur canım mınık kuzuyada masallah....
kızlaaar!dra gıttık burda bı yere gıtım kılo olayına takmıştım ya bebiş 2268 olmus 1 haftada 68 gr almış yaaa bana azz gıbı geldı neler yemem lazım bebışi kılo aldırmak için sutumu fılan ıcıyorum dısarıda yemek yemıorum evde yıyorum ama canım sıkılıo yaa bıseyler soleyın normalde her hafta 200 gram alması lazımmış 34+5 deyız acıl cevappppp
bu arada sag kaburgamda ayakları varmış onun için agrıyomuş batıyo resmen zilli nolcak

Pelincim cok gecmis olsun, bunu da atlattin. Urtiker biraz can sikar tabi ama aman baska dert olmasin...

Patly'cigim senin de yeni yasin kutlu olsun, nicelerine kizin ve ailenle erersin insallah:))) Nabizin 100'un uzerinde olmasindan endiselenmeleri cok ilginc, ben hamilelik boyunca 110'un altina hic inmedim, dogumdan cikar cikmaz 80'e indi ama:)))

Kizlar ya grip oldum ya da bir sinuzit atagi geciriyorum, oglani yikadigimiz gun sanirim sicak soguk farkindan etkilendim. Bir de lodos ve alcak basinc bende ciddi bas agrisi yapiyor. 3 gundur surunuyorum. Basim catliyor, bogazim batiyor, atesim hafif yokluyor. Oksurmek istiyorum ama dikislerim aciyor, zaten anestezi sirasinda bogazima soktuklari birsey bogazimi tahris etmisti, sezaryenden ciktiktan sonra oksurmemek icin ne hallere girmistim, o zamandan kalmis, oksurmeye korkuyorum. Neyse ki ogluma gecmedi. Sanirim mikrobik degil. Geceleri emzirmek icin kalktigimda kan ter icinde oluyorum, daha yatakta saga sola donuk yatmayi beceremedigim icin hep ayni pozisyonda yatmaktan sirtim sucuk gibi oluyor. O yuzden de atlatamadim sanirim.

Simdi de guzel bir haber, hamilelikte aldigim 11 kg'dan sadece 800 gr kalmis uzerimdeDD Ben hala odemim oldugunu dusunuyorum cunku yuzuklerimi takamiyorum. Onlar da gidince eksiye dusecegim sanirim. Galiba hamilelik suresince ben aslinda bir taraftan kilo vermisim:)))

Panyyyy sen neden bu kadar telaşe yaptın .. Bak benim haftam senden ileride TANEM de cuma günü 2250 gr idi.. Bebeğinin kilosu gayet iyi... Üzme artık kendini

bilgem geçmiş olsun.. bende de sinüzit var.. bu havalar bizim için gerçekten çok iç sıkıcı oluyor.. umarım hemen atlatırsın.. kilo olayı süper olmuş.. bak hiç kendine kilo almamışsın demek ki.. maşallah size..

canım ya.. sen böyle strese girip duruyorsun kuzucukta etkileniyor yapma gözünü seveyim ya...
bak bu linke bir gir.. orda haftasında olması gereken kiloyu gösteriyor..
Gebelik (hamilelik) haftaları ve bebeğin kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Ben böyle haberleri vermeyi hiç beceremem kendim heyecandan bayılacak gibi olurum ama
Funda aradı şimdiiii hastanede olduğu için(annesinin yanında)kendi haber veremedi
merve ile görüşmüşler az önceeeee ve merveyiii doğuma alıorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Dün gece ağrıları olmuş sanırım hemen hastaneye gitmişler, şimdi patoloji uzmanını bekliorlarmış sanırım o gelir gelmez alacaklar doğuma
bilginize...

Panyyyy sen neden bu kadar telaşe yaptın .. Bak benim haftam senden ileride TANEM de cuma günü 2250 gr idi.. Bebeğinin kilosu gayet iyi... Üzme artık kendini

canım ya.. sen böyle strese girip duruyorsun kuzucukta etkileniyor yapma gözünü seveyim ya...
bak bu linke bir gir.. orda haftasında olması gereken kiloyu gösteriyor..
Gebelik (hamilelik) haftaları ve bebeğin kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe[/QUOTE]

canlarım napım 1 ay once haftada 300-400 gr alıyordu haftasından onde gıdıyordu şimdi bole olunca korktum bılıosunuz dıger bebegımıde kaybettıgım ıcın korkum ıkı kat napım ya ama sız yınede haklısınız drlarda normal dıo hatta hastanede bı kız vardı son haftası 1650 idi bebegı yınede halımıze sukur tabıkı iice sitres heyecan basladı rabbım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsin haftaya kendı druma gıdecegım bakalım ne dıcek 8 aralık randevum var. eşimide deli ediyorum galıba bebek buyumemiş diyorum adamada gına geldicanım ya oda arastırıyomus haftalık kılo takıbı olarak normal dio....

ya quality ve bee sizin yedıgınız ozel bişi varmı yınede sorım kac saatte bı yemek yıyorsunuz canlarım

Mervem beni de aradı şimdi.. Aynı şeyleri bana da söyledi.. Ay çok heyecanladım ben ya.. Ellerim titriyor şu an.. Açılması varmış..sesi çok stresli geliyordu.. Umarım herşey istediği gibi gider..cilveloşumuz sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah..

Pany ben hiç yemek yeme programımı yazmıyım.. Bana çok kızarsınız.. özellikle son 1.5 aydır çok kötü besleniyorum.. Hiç sağlıklı bi şekli yok.. Sabah kahvaltı yapmaya üşeniyorum.. Simitle geçiştiriyorum.. öğlen lokanta yemeklerini çok kötü bozdu.. Bazen sadece pilav ve yoğurt yiyorum.. Akşam yemeğine bazen üşeniyorum.. Dışardan lahmacun falan söylüyoruz.. Yada kızartma ile falan geçiştiriyorum.. Ara öğün alışkanlığım yok benim..çok kızıyorum ben de kendime bu yüzden.. Sütü de bayadır içmiyordum.. Ayaklarım ağrımaya başlayınca içmeye tekrar başladım.. Hatta gece kutuyu yanıma alıyorum.. Her wc ye kalkışımda bir bardak içiyorum.. Yani kısacası çok kötü besleniyorum kızlar.. Her türlü kızmanıza, eleştirinize açığım..

kızlaaar merveyle konustum acılması artmış drda alalım demiş saat 5te gırıyo cok heyecanlı dualarımızı beklı inşallah saglıklı gelır cılveloş mervenın amelıyatıda ii gecer inşallah

ya gercekten sok oldum canım napıyosun ya demekkı senın gıbı beslensem hepten sucu kendımde arardım dıkkat ettttya bebişe hazır yemek yedırme ben dısarıya gezmeye gıtsem bıle yemek için eve donuyorum bişi olcak die dikkat et lutfeen

Bende kızıyorum kendime.. Ama yapıcak bişiy yok.. Akşamları eve çok ama çok yorgun gidiyorum.. Her zaman olmuyo tabi bu dışardan söyleme.. Ama arada kaçamak yapıyoruz.. Genelde sebze ağırlıklı besleniyorum ben.. Yani hep öyleydi.. Hatta hamilelikle beraber zorlada olsa tavuk ve kırmızı et yiyorum.. Kendime tam tahıllı kahvaltı gevreklerinden aldım meyvelii.. Canım tatlı çektiğinde ondan yiyorum ki normal de çok da tatlı sevmem.. Böyle işte.. Dediğim gibi bu sanırım ağırlaşmamla ilgili bi tembellik.. Yani 7 ay boyunca sürekli kahvaltı yaptım evde.. Ama sabahları o 10 dakikalık uyuma bile bana öyle bir tatlı geliyor ki.. Sanırım işten ayrılınca daha iyi ilgilenicem kızımla..

inşallah canım eminim bende senin dikkat edeceğine onun için sasırdım .zaten sana beslenmeni sormamda ilginden dolayı zaten canım benım

aaaaaaaaaaaaaa amanınnnnnnnnnnnnn merve şimdi gördüm oğluşum bile şaşırdı ya hareketlendi birden rabbim onunla olsun dua ediyorum inş diğer ameliyatı tertemiz çıkar cilveloş geliorrrrrrrrrrr ama bakarmısınız kasım annesi olursam çok glerim diyordu kasım annesi oldu :))))))) ya acaba benimki beklicekmi cumaya kadar ben hala iş güç derdindeyim :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…