• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

:16::8: oh oh Masallah haberler guzel, tahmin etmistim kuvez konusunun cok ciddi olmadigini bazen birkac gun minikler ogrenne alisana kadar ihtiyac oluyormus cunku. ay yerim annesinin kuzusunu Masallah :nazar:

slm arkadaşlarrr Rabbim merveye ve bebeğine şifa versin.okuyunca şok oldum cnm bnm ya şimdi kızına kavuştu hayırlısıyla bizde kavuşuruz vaktinde inş. çok heyecanlandım.dualarımız merve ve bebeğiylee inş....aralık ocak annelerinden 4 kişi kasımda anne oldu:)hakkımızda hayırlısıı....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrrrrrr ben geldim geneeee eşim laptopu satın almışşş o pislik patronu ucuza vermişş :))))))) oda almış saolsun ay iyki almışş lap topu elinde görünce dedim ne oluyor birden şaşırdım başkasının dedi bir baktımm benim laptopum hehe yupppiiiiii keşke beleş verseydi pislik heriffffama olsunl en azında degerinin çok altında vermiş 2.500 falan laptop o 300 ytl vermiş bu arada bir güzel haberim daha var size eşim özel bir şirkette bir iş bulmuş ve parası öbür taraftan daha ii benim kızım babasına maşallah şans getirdi 15 gün deneme yapcaklarmış eger begenirlerse devam edecek allahın izniyle rabbim utandırmasın inş hayırlısıyla olurr babamız işsiz kalmadı çok şükür çok kafama takılıyordu valla tam dogum zamanı elde avuçta hiç bir şey kalmadı zaten bu iş bize ilaç gibi geldi veeeeeeeeeeeeee bu gün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı hamdolsun çok ii geçti bir sorun çıkmadı bebegi eger sorun çıksaydı 35 haftada alcaklardı şimdi gerek kalmadı 38 kadar bekliycez 15 gün sonra dogum tarihimiz heralde belli olur bakalım ne zaman olcak

Son düzenleme:
mervem cnm kızmız inş tez zamanda küvezden çıkar inş maşallah kızmızın kilosu çok ii annesi merak etme inş ikinizde tez zamanda saglıgınıza kavuşursunuz çok öpüyorm cnm seniiii:54::54::54::54:

bakyıldız cnm hayırlı olsun tatlım kızımız saglıkla yatsın içinde bu arada cici topigimize koyarsın resimleri bizde bakarız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ya ayşe bu kötü oldu işte.. Eşinin işten çıkarılmasına da üzüldüm.. Hiç sırası değil yani.. Umarım herşey yolunda gider tatlım..
Pany sen hala panikmisin ya.. O sıkıştırmalar bende çoooookkk uzun zamandr var.. Lütfen artık sakin ol biraz.. Başka şeyler düşünmeye çalış..
Esracım maşallah prensesimize.. Emzirme esnasında anneyle bebeğin arasındaki o sevgi alışverişini izlemek gerçekten çok keyifli.. Sen bir de yaşıyorsun, kimbilir nasıl tarif edilemez bir duygudur.. Allah hepimize yaşatsın inşallah..

cnm benim çok saol rabbim sesimizi duydu bu gün eşime yeni bir iş teklifi geldi yarın rabbim izin verise yeni işine başlıyor melegim babasına şans getirdi çok şükürrr allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin tam dogum yaklaşmışken çıkardılar kaç gündür düşünmekten kafam durmuştu ama çok şükür rabbim insanın rızkını başka bir yerden veriyorr yaradana hamdolsunn

Ayşe; önce eşinin işi için çok üzüldüm, ama sonraki mesajını okudum, çok mutlu oldum...Kızın size şans getirecek.. Zaten gelen kısmeti ile gelirmiş.. Aksini hiç duymadım:) Şimdiden hayırlı olsun tatlım

Merveciiiiiiimm hayırlı olsun,geçmiş olsun tatlım...lina kızım turp gibidir ben eminimmmm en kısa zamanda annesinin kollarına kavuşacak..seninde sonuçların süper çıkacak işalllahhhhhh:nazar::nazar:
Ayşecimm eşiinin iş bulmasına beğin sağlıklı olmasına çoook sevindimmmm nasibiyle gelen bebek babasına şans getirdi hem de ne kadar hayırlı olmuş işten çıkması çok daha ii para kazanacığı iş bulmuş 15 günde sorunsuz geçer işallahhhhh:nazar:

Ayşe; önce eşinin işi için çok üzüldüm, ama sonraki mesajını okudum, çok mutlu oldum...Kızın size şans getirecek.. Zaten gelen kısmeti ile gelirmiş.. Aksini hiç duymadım:) Şimdiden hayırlı olsun tatlım
fundacım cnm çok saol valla bu gün ayaklarım yere basmıyor çok şükürrr:))))))) en kötü günümüz böyle olsun inşşş
Merveciiiiiiimm hayırlı olsun,geçmiş olsun tatlım...lina kızım turp gibidir ben eminimmmm en kısa zamanda annesinin kollarına kavuşacak..seninde sonuçların süper çıkacak işalllahhhhhh:nazar::nazar:
Ayşecimm eşiinin iş bulmasına beğin sağlıklı olmasına çoook sevindimmmm nasibiyle gelen bebek babasına şans getirdi hem de ne kadar hayırlı olmuş işten çıkması çok daha ii para kazanacığı iş bulmuş 15 günde sorunsuz geçer işallahhhhh:nazar:

cnm benim çok saol evet eşim bana hep demişti ayşe panik yapma bu iştede bir hayır var belki daha ii bir yere gecerim demişti gercekten dedigi oldu hamdolsun yaradana kızım nasibiyle geldi :17::17::17::17:melegim benim allahım bebeklerimizi bizlere bagışlasın ve saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsinn aminn

Herkese Merhaba,

Mervecimm canim hayirli olsunn artik sen de anne oldun;-)) insan yazarken bile duygulaniyor... Lina yla beraber hep beraber saglikli guzel mutlu gunler gecirirsiniz inss.. Kizinin bahti acik olsunn gule gule buyutunn.. En kisa zamanda evinize cikarsiniz hayirlisiyla ins..

Fundacim cok gecmis olsunn annecigine.. umarim biraz daha iyidir..

Aysecimm hersey yolundaymis cok sukur.. babanizin isi de yoluna girmis.. Kiz cocuklari bereket getirir diye bosuna demiyorlar;-))

Pelincim umarim sen de iyisindeir birazzz..

Arim balim canim evet dayimizi bekliyoruz asayis berkemal;-))

Bilgecim ben nabizdan sikayet ettim cunku nerdeyse bayilacak gibi oluyordu. Elimde ne varsa birakip cokuyordum yere. 48 saatlik holter monitor takmislardi neyseki sonuclar guzel gelmis.. Normal doguma bir etkisi yok dediler buyuk sevincle Drlar;-)) hee hee..

Bizde durumlar ayni.. Bekliyoruz nazli kizimizi.. 12 Araligi gecirirsek eger suni sanci veririz dediler. Haftaya carsamba gene NST ve DR randevulari var.. tabi minik kzimizin bizim icin baska planlari yoksa;-))

kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlarım var galiba rabbim hiç ayırmasın diğer arkadaşlarıma da doğumlarının çok kolay geçip bebeişlerine sağlıcakla kavuşmalarını diliyorum.

kizlaar, merve'nin yanindan geliyorum, gayet iyiydi, cok hizli toparlamis, ilk aksamdan ayaklanip asagi cafe'ye inmis, her isini kendi gormus. Cilvelosumuz kuvezde ama premature dogan bebeklerin kondugu kuvezlerden birinde degil, solunumuna yardimci duzenegi olan kuvezlerden birinde duruyormus. Enfeksiyon bulunmus, bir hafta gibi bir sure orada kalabilirmis. Her ikisi icin de endise edilecek bir durum yok yani, merve yenidogan unitesindeki diger bebekleri gorunce kizinin durumunun ne kadar iyi oldugunu kavramis. Her ikisi de herhalde onumuzdeki hafta saglikla evlerine gececekler. Merve hastanede duracakmis. Haberler boyle. Kizimizi goremedim ama merve birazcik daha toparlansin bizi habersiz birakmaz saniyorum:)))
oh çok şükür.. Bilgecim sağol.. Dün aradım onu ben açmayınca endice ettim.. Ama şimdi seni okuyunca rahatladım..
kızımın odası geldi.teyzeleri.şimdi kuruluyor.ay nası duygulandım.allahım şu 1 ay hemen geçiverse.
amanın ne güzel bi haber.. Hemen yerleştir koy resimlerini topişe.. Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşallah.. Bizimki de kısmetse cumartesi gelicek.. Ben de çok heyecanlıyım..
kızlarrrrrrr ben geldim geneeee eşim laptopu satın almışşş o pislik patronu ucuza vermişş :))))))) oda almış saolsun ay iyki almışş lap topu elinde görünce dedim ne oluyor birden şaşırdım başkasının dedi bir baktımm benim laptopum hehe yupppiiiiii keşke beleş verseydi pislik heriffffama olsunl en azında degerinin çok altında vermiş 2.500 falan laptop o 300 ytl vermiş bu arada bir güzel haberim daha var size eşim özel bir şirkette bir iş bulmuş ve parası öbür taraftan daha ii benim kızım babasına maşallah şans getirdi 15 gün deneme yapcaklarmış eger begenirlerse devam edecek allahın izniyle rabbim utandırmasın inş hayırlısıyla olurr babamız işsiz kalmadı çok şükür çok kafama takılıyordu valla tam dogum zamanı elde avuçta hiç bir şey kalmadı zaten bu iş bize ilaç gibi geldi veeeeeeeeeeeeee bu gün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı hamdolsun çok ii geçti bir sorun çıkmadı bebegi eger sorun çıksaydı 35 haftada alcaklardı şimdi gerek kalmadı 38 kadar bekliycez 15 gün sonra dogum tarihimiz heralde belli olur bakalım ne zaman olcak
ay ay ne güzel haberler bunlar.. öncelikle eşinin yeniden iş bulmasına çok sevindim ayşe.. çünkü tam böyle bir zamanda işsiz kalması gerçekten çok sıkıntı verirdi size.. Laptopunun gelmesine de çok sevindim.. Artık bizden ayrılmana gerek kalmıcak..
Hadi halay çekelim bu haberlerin üstüne..
:64::64::64::64::64::64::64:
herkese merhaba,

mervecimm canim hayirli olsunn artik sen de anne oldun;-)) insan yazarken bile duygulaniyor... Lina yla beraber hep beraber saglikli guzel mutlu gunler gecirirsiniz inss.. Kizinin bahti acik olsunn gule gule buyutunn.. En kisa zamanda evinize cikarsiniz hayirlisiyla ins..

Fundacim cok gecmis olsunn annecigine.. Umarim biraz daha iyidir..

Aysecimm hersey yolundaymis cok sukur.. Babanizin isi de yoluna girmis.. Kiz cocuklari bereket getirir diye bosuna demiyorlar;-))

pelincim umarim sen de iyisindeir birazzz..

Arim balim canim evet dayimizi bekliyoruz asayis berkemal;-))

bilgecim ben nabizdan sikayet ettim cunku nerdeyse bayilacak gibi oluyordu. Elimde ne varsa birakip cokuyordum yere. 48 saatlik holter monitor takmislardi neyseki sonuclar guzel gelmis.. Normal doguma bir etkisi yok dediler buyuk sevincle drlar;-)) hee hee..

Bizde durumlar ayni.. Bekliyoruz nazli kizimizi.. 12 araligi gecirirsek eger suni sanci veririz dediler. Haftaya carsamba gene nst ve dr randevulari var.. Tabi minik kzimizin bizim icin baska planlari yoksa;-))
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..valla bu kadar sürpriz doğumdan sonra ben bile her an bekliyorum minişimi.. E senin günün baya yaklaştı.. Allah hayırlı doğumlar versin hepimize..
kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlarım var galiba rabbim hiç ayırmasın diğer arkadaşlarıma da doğumlarının çok kolay geçip bebeişlerine sağlıcakla kavuşmalarını diliyorum.
çok sağol zeynepçim.. Geçen geldiğinde de sorduk.. Ne aşamasındasın sen tedavinin şimdi.. Anlatsana biraz..

Günaydın kızlar.. Gerçi kimsecikler yok ama :63::63: Biz iyi sayılırız kızımla.. şu gece yataktan kalkmanın zorluğunu da yaşamasak gayet iyiyiz.. Reflümüz tüm hızıyla devam ediyor ama alıştık artık çok etkilenmiyoruz.. Cuma akşamı olan randevumuzu cumartesi sabahına aldık.. Cuma akşamı babamız nöbetçiymiş.. O yüzden bi akşam daha sabretçez.. Onun dışında bi problem yok çok şükür..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:37::37:
sevgi reflü deme nolurrr:(:( dün gece saat 4 bi uyandım ama inanılmazzzzz bir acı midemde ölüorum sandım...nasıl kaynıor ama:(:( hemen içtim şurubumu hemen kesti şükür on dakika daha sürse iptal olcam:(:
PATLY'cim burda hepimiz heyecanlıyız ama senin ki en heyecan verici bence, sanırım topiğimizin ilk normal doğumunu yaşayacağız seninle ve asıl sürpriz tarih sende..çook rahat atlatırsın umarım çok kolay olur...

bu arada teyzecanlar
dün doktor amcamıza gittik Derin 3100 gr olmuş...rahim ağzı kapalı kanalda ilerleme yok yani erken doğum riskimiz yok...doğum tarihini 11 aralık olarak kararlaştırdık tam 39. haftayı doldurmuş oluorum o zaman özellikle 39.hafta dolsun istedi doktorumuz..kalacağım hastaneyi gezdik, anestezi uzmanı ile görüştük sempatik bi tip:))
odamı beğendik ayırttık...beni bi heyecan bastı anlatamamm...sanırım korkuyorum..bu aralar inanılmazzzzz ağlıorum, fena hassasım, herşeye alınıorum(ki hiç huyum değildir), sinirim tepemde vs...normale dönmek istiorum:(:(

AY BENİM DERİN KIZIM BÜYÜMÜŞ ARTIK ANNESİ...:nazar::nazar: ÇİFT BONCUK TAKALIM ONA.. HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA ÇOK SEVİNDİM EZGİM.. 11 ARALIK YANİ HAFTAYA CUMARTESİ.. AY BİŞİYCİK KALMAMIŞ.. YA VARYA HERŞEY RÜYA GİBİ GİBİ, MASAL GİBİ GELİYOR BANA HALA.. HİÇ GEÇMEZ DEDİĞİMİZ GÜNLER NASILDA ÇABUCAK GEÇTİ.. ÇOK ŞÜKÜR ÇOK BÜYÜK PROBLEMLER YAŞAMADAN BU ZAMANA KADAR GELDİK.. 2 KIZIMIZ 2 OĞLUMUZ OLDU BİLE.. ÖTEKİLERDE GAYET SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GÜNLERİNİ DOLDURUYORLAR.. ALLAH HEPİMİZİ NAZARDAN KORUSUN..

Uploaded with ImageShack.us

günaydın kızlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
patly .cnm çok saol evet gercekten kız çoçukları çok bereketli oluyorlar hamdolsun yaradana
cnm maşallah sizede normal dogum yapcan inş rabbim tek avazda kurtulmayı nasip etsin aminn
bee009 .:64::64::64::64::64::64::)))))))) çekelim tatlım valla ben hala şoktayım yaradan bir kapıyı kapatıyor digerini acıyor a:64:allahım kimseyi işsiz bırakması aminn çok saol tatlımm evet artık burdayım allahın izniyle bu arada kızlar merveden haber alan varmı ?

Son düzenleme:
Back