Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımın odası geldi.teyzeleri.şimdi kuruluyor.ay nası duygulandım.allahım şu 1 ay hemen geçiverse.
Ya ayşe bu kötü oldu işte.. Eşinin işten çıkarılmasına da üzüldüm.. Hiç sırası değil yani.. Umarım herşey yolunda gider tatlım..
Pany sen hala panikmisin ya.. O sıkıştırmalar bende çoooookkk uzun zamandr var.. Lütfen artık sakin ol biraz.. Başka şeyler düşünmeye çalış..
Esracım maşallah prensesimize.. Emzirme esnasında anneyle bebeğin arasındaki o sevgi alışverişini izlemek gerçekten çok keyifli.. Sen bir de yaşıyorsun, kimbilir nasıl tarif edilemez bir duygudur.. Allah hepimize yaşatsın inşallah..
fundacım cnm çok saol valla bu gün ayaklarım yere basmıyor çok şükürrr:))))))) en kötü günümüz böyle olsun inşşşAyşe; önce eşinin işi için çok üzüldüm, ama sonraki mesajını okudum, çok mutlu oldum...Kızın size şans getirecek.. Zaten gelen kısmeti ile gelirmiş.. Aksini hiç duymadım:) Şimdiden hayırlı olsun tatlım
Merveciiiiiiimm hayırlı olsun,geçmiş olsun tatlım...lina kızım turp gibidir ben eminimmmm en kısa zamanda annesinin kollarına kavuşacak..seninde sonuçların süper çıkacak işalllahhhhhh
Ayşecimm eşiinin iş bulmasına beğin sağlıklı olmasına çoook sevindimmmm nasibiyle gelen bebek babasına şans getirdi hem de ne kadar hayırlı olmuş işten çıkması çok daha ii para kazanacığı iş bulmuş 15 günde sorunsuz geçer işallahhhhh
oh çok şükür.. Bilgecim sağol.. Dün aradım onu ben açmayınca endice ettim.. Ama şimdi seni okuyunca rahatladım..kizlaar, merve'nin yanindan geliyorum, gayet iyiydi, cok hizli toparlamis, ilk aksamdan ayaklanip asagi cafe'ye inmis, her isini kendi gormus. Cilvelosumuz kuvezde ama premature dogan bebeklerin kondugu kuvezlerden birinde degil, solunumuna yardimci duzenegi olan kuvezlerden birinde duruyormus. Enfeksiyon bulunmus, bir hafta gibi bir sure orada kalabilirmis. Her ikisi icin de endise edilecek bir durum yok yani, merve yenidogan unitesindeki diger bebekleri gorunce kizinin durumunun ne kadar iyi oldugunu kavramis. Her ikisi de herhalde onumuzdeki hafta saglikla evlerine gececekler. Merve hastanede duracakmis. Haberler boyle. Kizimizi goremedim ama merve birazcik daha toparlansin bizi habersiz birakmaz saniyorum:)))
amanın ne güzel bi haber.. Hemen yerleştir koy resimlerini topişe.. Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşallah.. Bizimki de kısmetse cumartesi gelicek.. Ben de çok heyecanlıyım..kızımın odası geldi.teyzeleri.şimdi kuruluyor.ay nası duygulandım.allahım şu 1 ay hemen geçiverse.
ay ay ne güzel haberler bunlar.. öncelikle eşinin yeniden iş bulmasına çok sevindim ayşe.. çünkü tam böyle bir zamanda işsiz kalması gerçekten çok sıkıntı verirdi size.. Laptopunun gelmesine de çok sevindim.. Artık bizden ayrılmana gerek kalmıcak..kızlarrrrrrr ben geldim geneeee eşim laptopu satın almışşş o pislik patronu ucuza vermişş :))))))) oda almış saolsun ay iyki almışş lap topu elinde görünce dedim ne oluyor birden şaşırdım başkasının dedi bir baktımm benim laptopum hehe yupppiiiiii keşke beleş verseydi pislik heriffffama olsunl en azında degerinin çok altında vermiş 2.500 falan laptop o 300 ytl vermiş bu arada bir güzel haberim daha var size eşim özel bir şirkette bir iş bulmuş ve parası öbür taraftan daha ii benim kızım babasına maşallah şans getirdi 15 gün deneme yapcaklarmış eger begenirlerse devam edecek allahın izniyle rabbim utandırmasın inş hayırlısıyla olurr babamız işsiz kalmadı çok şükür çok kafama takılıyordu valla tam dogum zamanı elde avuçta hiç bir şey kalmadı zaten bu iş bize ilaç gibi geldi veeeeeeeeeeeeee bu gün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı hamdolsun çok ii geçti bir sorun çıkmadı bebegi eger sorun çıksaydı 35 haftada alcaklardı şimdi gerek kalmadı 38 kadar bekliycez 15 gün sonra dogum tarihimiz heralde belli olur bakalım ne zaman olcak
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..valla bu kadar sürpriz doğumdan sonra ben bile her an bekliyorum minişimi.. E senin günün baya yaklaştı.. Allah hayırlı doğumlar versin hepimize..herkese merhaba,
mervecimm canim hayirli olsunn artik sen de anne oldun;-)) insan yazarken bile duygulaniyor... Lina yla beraber hep beraber saglikli guzel mutlu gunler gecirirsiniz inss.. Kizinin bahti acik olsunn gule gule buyutunn.. En kisa zamanda evinize cikarsiniz hayirlisiyla ins..
Fundacim cok gecmis olsunn annecigine.. Umarim biraz daha iyidir..
Aysecimm hersey yolundaymis cok sukur.. Babanizin isi de yoluna girmis.. Kiz cocuklari bereket getirir diye bosuna demiyorlar;-))
pelincim umarim sen de iyisindeir birazzz..
Arim balim canim evet dayimizi bekliyoruz asayis berkemal;-))
bilgecim ben nabizdan sikayet ettim cunku nerdeyse bayilacak gibi oluyordu. Elimde ne varsa birakip cokuyordum yere. 48 saatlik holter monitor takmislardi neyseki sonuclar guzel gelmis.. Normal doguma bir etkisi yok dediler buyuk sevincle drlar;-)) hee hee..
Bizde durumlar ayni.. Bekliyoruz nazli kizimizi.. 12 araligi gecirirsek eger suni sanci veririz dediler. Haftaya carsamba gene nst ve dr randevulari var.. Tabi minik kzimizin bizim icin baska planlari yoksa;-))
çok sağol zeynepçim.. Geçen geldiğinde de sorduk.. Ne aşamasındasın sen tedavinin şimdi.. Anlatsana biraz..kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlarım var galiba rabbim hiç ayırmasın diğer arkadaşlarıma da doğumlarının çok kolay geçip bebeişlerine sağlıcakla kavuşmalarını diliyorum.