• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ayy inanamıyorum artık hiç boş bırakmaya gelmiyor haberler:)))))

hayırlısıyla 1-2saat içinde civeloşşşş geliyor... :emir_bebek:
tüm dualarımız merveyle...

kızlar bizde dr.dan geldik sizlere kızımın 2350gr ve 46cm olduğunu çok iyi olduğumuzun haberini vermek için girdim. ama mervenin şokuyla karşılaştım. çok heycanlandım heycandan bebişim bile kıpır kıpır oynuyor. inşallah diğer operasyonuda çok güzel geçicek sağsalim kızını kucağına alacak. butopikteki kader arkadaşlarının ona yolladığı enerjinin sonucuda daha farklı olmaz buna inanıyorum....

2.erkekten sonra ikinci kızımızda geliyo.37.haftasına girmişmiydi merve.ay allahim şuanda ameliyathanededir.doğuma 15 dk var ne heycanlıdır ya.allah yardımcı olsun arkadaşım.dualarımız seninle.lina bebek sağlıkla gelecek.sende sağlığına kavuşacaksın.herşey çok güzel olacak.böyle erken doğumlar oldukça iyice panikliyorum.benim dr 38+5 diyo ama ben gene söylüyorum benim zillide beklemeyecek bence 37sonu 38 başı gibi gelecek.yeni yıla kızımla girecem gibi geliyoya hadi hayırlısı.

ay yarın şekerlerimizi teslim alıcam ağdaya gidicem hareme gidip büyük ananemizin gönderdiği hediyesini alıcaz oğlumun onları eve getirip sericem yorgan nevresim takımımız benim ananemden hediye ondan sonra hazırım ama bunları yapmadan doğuma girmeyim ya rabbim :18::18:

selam kizlar,cilvelos geliyormusss,gözümüz aydinnnn :52:
cok sevindim cok heyecanladim
nasil baslamis,ne olmus?
sag salim kucagina alir insallah melegini :46:
güzel haberlerini bekliyoruz mervecimmmmm :66:

oy oyy mervecim bu halaydan bizden gelsin sana ve kızına inş sorunsuz bir şekilde kızna kavuşursun ameliyatında tertemiz sorunsuz bir şekilde olmuşturr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

SLM KIZLAR
kızlar yarın ayrıntılı ulrasyonum var inş bir sorun çıkmaz
bu arada artık laptopum yok eşim şirketten almıştı bu laptopu kullanmak için şimdi geri veriyorz çünkü eşimi işten çıkardılar yarın işte son günü
ne zaman laptop alırız onuda bilmiyorm artık sanıırm bayag uzun bir süre topikte olmızcam kendinize çok ii bakın eger kızım erken dogmaya falan kalkarsa telle haber veririm sizlere yaradana emanetsinizz hepinizzz çok öptüm sizleri
şimdiden dogumu gelen arkadaşlara hayırlı olsun diyorm inş hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız

Kizlaaaarr, Mervecim beni de aramis ama telefonu en son emzirirken dakika tutmak icin yatagin icinde bir yerlere atmisim, oglani uyutunca ben de biraz uyudum uyandim ki Ezgi'nin haberini gordum. Merve'nin hastanesi bana cok yakin. Yarin ogle saatlerinde oglani uyutup gitmek istiyorum. Aksam 21:00 / 22:00 den once cikmaz sanirim narkozdan, ilk haberi yarin sabahtan once alamayiz herhalde.

kızlar sabahtan beri cok kotuyum yaaaa benım kız ayaklarıyla iyice sıkıştırıyor kaburgalarımı ozellıklede sag tarafımı ya ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum :59:yarın drumu arayacagım ama ne dıyecegını bılıyorum herkes aynı seyı soyluyor cunku bızlerde cektık ayaklarıyla ıtıyordur dıyorlar muhtemelen dr da ole dıyecek ama arayıp soracagım yınede cok agrıtıyooooo:59:aman inşallah kızım iyidirde bunlarada katlanırız neler yasamadım yınede cok sukur halımıze:emir_bebek:yarın gorusuruz ıyı geceler kızlar

ay gizemlicim soyadini bilsem simdi hastaneyi arardim, canim ya simdi kizin kollarindadir ayy cok duygulandim agliyorum. Insallah hastaliginla ilgili mujdeli haberini de almissindir. cilvelosumuza 41 kere Masallah.

Kızlar selam, dün bayağı maceralıydı, akşam evdeydim ama bilgisayarı açmaya üşendim.

Dün saat 11'de hastaneye gittik. Yeditepe Üniversite Hastanesini tercih ettim. Kaşıntım için cildiyeden de randevu almıştım, hastaneye yatmadan önce doktora göründüm. Ürtiker olmuşum ve nedeni belli değil. Havadan, sudan, gıdadan vs herşeyden olabilirmiş. İlaç verdi tabi. Eğer ürtiker 6 hafta sürerse alerji testi yapılırmış. Doktor ameliyat olacağımı öğrenince "bence bugün olmayın, narkoz daha azdırabilir" dedi. Hemen anestezi uzmanına gittik. Kararı bana bıraktılar. Narkoz azdırabilirmiş ama ameliyat öncesinde "avil" diye bir antialerjik iğne yapıyorlarmış. Ben de ameliyat olmaya karar verdim ve hastaneye yattık. Bizi önce genel cerrahi katına aldılar. Oradaki hemşire Kaan'ın benimle kalamayacağını, eve gitmesi gerektiğini söyledi. Katta enfeksiyonlu hastalar varmış, bebeği riske atamayız dediler. Ctesi konuştuğumuzda enfeksiyonlu hasta yoktu ama şans işte. ben bayağı panik oldum tabi. Sabah süt sağmıştım, hastanede tekrar sağdım ama Kaan eve giderse bütün gece yetecek süt olmayacaktı. Sabah kaçta çıkacağım da belli değil. Doktora haber yolladım, ameliyattan vazgeçtim, eve gidiyorum diye :) Ya da ameliyattan sonra beni taburcu edin, burada kalmam dedim. Doktorum sağolsun hemen müdahale etti, eğer herşey yolunda olursa erken çıkarsın ya da seni başka kata aldıracağım dedi. Biraz bekledik. Tam ben Kaan'ı eve gönderiyordum ki bizi karma cerrahi katına aldılar. O katta enfeksiyonlu hasta yokmuş, hatta ameliyat olan bir bebek bile varmış. Neyse yeni odamıza yerleştik. Kaan'a da beşik getirdiler. SOn kez süt sağdım ve beni ameliyata götürdüler. 1 saat sürdü, o arada annem Kaan'a biberonla süt vermiş. Maşallah oğluma hiç sorun çıkarmamış, hatta 2. kez süt istemiş. memeden tam ne kadar alıyor bilemedğimden başta 50 cc verdik. yetmemiş kuzuma :) Sonrasında akşam bir seferde 120 cc içti.
Akşamüstü 5'te odaya geldim, 8'de doktorum eve gidebileceğimi söyledi. Ağrım olursa minoset alabileceğimi söyledi ama çok şükür gene bende sıfır ağrı. Bugün de iyiyim. Azıcık bir sızı var ama o geçen hafta çektiğim ağrının yanında sinek ısırması gibi kalır.
Kaşıntım devam ediyor. bakalım ondan ne zaman kurtulacağım.

Kaan'ın yanaklarındaki kızarıklık geçti :) Göbeği düştü düşecek. Bu akşam düşer sanırım. Artık biz de banyo yapabileceğiz :)
canım çok çok geçmiş olsun ameliyatının iyi geçmiş olmasına çok sevindim maşallah oğluşunla sana annesi bütün zorlukların üzerinden bir bir geliyosunuz kırkbir kere maşallah size:nazar::nazar::nazar:

ayyy inanmıyorum merve doğumamı girdi Allah yardımcısı olsun hem cilveloşuna hemde kendisine inşallah tez zamanda güzel haberini alırız...dualarımız seninle mervecim

selam kızlar:)
bizimde dün kontrolümüz vardı eflinin kilo kaybı iyi gidiyor. beklenenden az kilo kaybediyor.:nazar: bende baş ağrım için muayene oldum serum takıldı bir sürü ilaç verdiler. 4 litre su ve kahve içmemi de söylediler. bir kaçgün kullanırsam geçermiş dediler bebeğe zararı olmazmış. ama bi migren ilacı verdiler onun yanetkileri eflini çok etkiledi.dün gece sabaha kadar sancılandı kızım :59: bende ilaçları içmemeye karar verdim.4 litre suyumu içiyorum. bugün biraz daha rahatladı bebeğim. çok su içmekten sütüm nasıl arttı anlatamam:) stil tee de içiyorum. baş ağrım hafifledi. bikaç gün daha bol su içersem geçecek sanırım. biz her akşam banyo yapıyoruz. çok rahatlıyor ve güzel uyuyor eflin banyodan sonra. masajınıda yapıyoruz. ben bir süre daha annemlerde kalıcam eşim kendi evimizde kalıyor haftasonu bizimle kalıcak. ben yatakları bile ayırmama taraftarıyken evleri ayırmış olduk:( her akşam geliyor eşim gece yarısına kadar bizimle. eflin sadece anne sütü alıyor mama emzik vs vermedik :nazar: eşimle hayran hayran izliyoruz onu. o kadar muhteşem bir duyguymuş ki allaha çok şükür yaşayabildik. beslenme ve uyuma faslımız yaklaşık 1 saat sürüyor sonra 2-2.5 saat uyuyoruz bu böle tüm gün devam ediyor:) ben ara ara girmeye çalışıcam hepinizi öpüyorum.
pelincim bu arada çok geçmiş olsun cnm, mervecim hayırlısıyla almışsın cilveloşunu kucağına inşallah herşey yolundadır. sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem günde en az 3 litre su için sütünüzün nasıl arttığına inanamayacaksınız. iyi haberlerinizi bekliyorum:)

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.. Akşam mervemle konuştuk.. Sesi biraz yorgun geliyordu ama çok iyiydi maşallah.. Kızımız 2800 doğmuş.. Minicik dedi merve.. Ama sağlığı yerinde maşallah.. Annesini de emmiş.. Ama kızın heyacanından mervenin durumunu sormayı unuttum.. Az sonra arayacağım tekrar.. Haber ederim size..
Bi halayda kızımla benden gelsin..
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Günaydın sevgicim halayına kızımla eşlik ediyoruz :64: :64: :64: :64:
maşallah linaya erken olmasına rağmen kilosuda çok güzel :nazar:
topiğimiizn 4.bebeğide geldi yani. ayyy darısı günü gelince başımıza :))

Ya ayşe bu kötü oldu işte.. Eşinin işten çıkarılmasına da üzüldüm.. Hiç sırası değil yani.. Umarım herşey yolunda gider tatlım..
Pany sen hala panikmisin ya.. O sıkıştırmalar bende çoooookkk uzun zamandr var.. Lütfen artık sakin ol biraz.. Başka şeyler düşünmeye çalış..
Esracım maşallah prensesimize.. Emzirme esnasında anneyle bebeğin arasındaki o sevgi alışverişini izlemek gerçekten çok keyifli.. Sen bir de yaşıyorsun, kimbilir nasıl tarif edilemez bir duygudur.. Allah hepimize yaşatsın inşallah..

Back