2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ayşecim meleğinin iyi olmasına sevindim tatlım.umarım ayrıntılıda suyunda hiç problem görünmez.. ama 35.haftada alınması gerekiyorsa da yapacak birşey yok.. allah hayırlısını versin..
bak ata beye bak.. gelir ayak annesine heyecan yaşatmak istiyor galiba..4 gün inşallah güzel ve çabuk geçer tatlım.. sen de oğluna kavuşursun bi an önce..

inş canımcım çok tşk ederim

EZGİCİM;
BİLGECİM;
SEVGİCİM;
AYŞECİM;
ŞEBNEMCİM;
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE:))))) İyiki varsınız:)))))) ÖPÜYORUM HEPİNİZİ TEK TEK:))

40 yaştan gün aldım bugün:))) 40 lık hediyem Tanem olacak hayırlısı ile:)))))) Hepinize yavrularınızla mutluuuu bir ömür diliyoruz bizde:)

SEVGİCİM; son çalışma haftana girmiş olmana sevindiiim:) Evde dinlenerek geçirmek sana çok iyi gelecek.. Dila ile başbaşa güzel günler geçirin tatlım:)

ŞEBNEM; çok az zamanın kaldııııııı:) hadi bakalım... 4. bebeğimizi dörtgözle bekliyoruz:)

AYŞE; kızımıza maşallah... Ne güzel büyüdü kuzucuk bak son zamanda... İnşallah gününü de bekleyecek tatlı minik:)

Merve nerelerde hiç girmemiş bugün:S

ELVİNNAZ habersiz bırakma...

Bizim C.tesi ananemiz gelmişti kızlar... Bir kaç ay evvel düşüp kolunu incitmişti, Çanakkalede tedavi ettirmeye çalıştı ama ağrıları geçeceği yere iyice artmıştı.. Bir de burada gidip bi muayene ol dedim .. Bu sabah hastaneye gittik, benim dr bizi bir arkadaşına yönlendirdi... Elimizde MR CD si vardı... Baktılar, muayene ettiler ve annemi yatırdılar apar topar.. Yarın sabah ameliyat olacak...

İyileşeceği için çok seviniyorum, ama bizi zor bir dönem bekliyor... Ben zaten çok zorlanıyordum.. Sizlerle çok paylaşmadım ama son bir aydır asla kendi işimi göremez haldeyim...Bütün gün sadece oturup ya da yatıyorum.. Ayakta kalamıyorum... komşu teyzemiz olmazsa bazen aç bile kalıyorduk( Bakalım, annemin bu iyileşme sürecinde kendimizi nasıl çekip çevireceğiz... Umarım acısı sancısı az olur, tez zamanda toparlar kendini... Ben de çünkü çok ilgilenecek durumda değilim... Babam yanımzda ama nereye kadar yapabilir o da meçhul.... Hakkımızda hayırlısı demekten başka yapacak bişey yok... Şimdi babam annemin yanında.. Yarın sabah ben gideceğim... Altından kalkarız inşallah bu sürecinde...

allah hepinizi nazardan saklasın sağlıklı bebekler nasip etsinaranızda tüp bebek yaptıran varmı 39 oldum 40 gün aldım

Öncelikle teşekkürler arkadaşım...
Bu topikteki herkes tüp bebek ile hamile kaldı gulcannina:))) Ben de 39 yaşındayım ve bugün 40 dan gün aldım:)))

fundacım öncelikle doğum günün kutlu olsun. nice nice senelere tanemle girmen dileğiyle canım.

annen içinde çok geçmiş olsun. iyileşiceğine sevindim. tez zamanda sağlığına kavuşur ve senin doğumuna kadar iyicene atlaştmış sanada yardımcı olur inşallah.
bu yorgunluk bendede başladı. çalışmak artık zor olmaya başladı. çok şükür buaraya kadar geldikya Allahın izniyle bundan sonrasınıda kolaycana atlatır kızlarımızı kucağımıza alırız inşallah.

fundaam şimdi okudum..tam annenler geldid die seviniordum ki o da zor bi döneme girior şimdi..olsun ama anne kız varlığınız gücünüz yeter birbirinize tanemin gelişine kadar o toplar kendini sen hiç merak etme..Allah altından kalkamayacağımız yükü vermezmiş herşey yoluna girecek yeter ki sağlıklı bi şekilde atlatsın ameliyatı..çok geçmiş olsun canım öpüorum..

Fundacim dogum gunun kutlu olsun..Benimkisi de birkac gun evveldi. Sukran gunuydu, kara cumaydi alisveristi derken yazamadim.. inss bir sene sonra bebislerimizle kutluycaz onlarin da ilk dogum gunleri yaklasmis olacak.. Annene acil sifalar diliyorum..

Cok gerileri okuyamadim ama tosun pasalarin keyfi yerinde ins.. Pelin inss sende duzelirsin bir an once...

Bizde asayis berkemal. Gecen carsamba nebzimdaki artis nedeniyle NST e girmistim. Bu carsamba gene NST ve DR kontrolu var.. Aslinda burda gerekli olmadikca NST ye sokmuyorlar iste ben de nabiz 100 un uzerinde cikinca girdik. Bakalim carsamba ne diyecekler..NST zamani bebegin kalbi iyiydi ben de sanci yoktu..Annemle dolasiyoruz gun icinde AVM lerde. Sonra da korkuyorum dogumu tetikliycem diye;-)) Dayimiz 11 Aralikta gelicek biletini aldi. O burda olsun istiyorum umarim bizim kizda bekler dayisini 11 Araliga kadar..

yazmaya callisirimmmm gene..

PATLYciiim sana da mutlu seneleeer:)) Yeni yaşın ve sonraki yaşlarında kızınla çoook güzel, çoook dolu ve çok uzun yıllar sizlerin olsun:)

ATA ya aferinnnnn:)) içerideki son günlerinde annesini üzmüyo oğlumuz, aferin ona:))))))

Bu arada Merve yi de çok merak ettim... dün hiç girmedi ne buraya ne msn ye, bugün de sabah erken falan dinlemedim artık, az evvel aradım kapalı telefonu.. inşallah iyidir..

allah hepinizi nazardan saklasın sağlıklı bebekler nasip etsinaranızda tüp bebek yaptıran varmı 39 oldum 40 gün aldım
canım hepimiz tüp bebek yaptırdık.. sen yaptırdın mı yoksa yaptıracan mı?
çok teşekkür ederim tatlım.. valla artık gittikçe zorlanıyorum.. ayakta iken iyiyim, otururkende... ama pozisyon değiştirmek benim için ölüm gibi.. otururken kalkmak yada kalkarken oturmak.. hele yatarken kalkmak oy oy.. geceleri binbir eziyetle wc ye gidiyorum.. az kaldı diyorum.. sütü arttırdım biraz.. ama dün okuduğum yazıda çokta ilgisi olmadığını öğrendim.. hamileyken kan sıvılaştığından dolayı kalsiyum ister istemez azalırmış.. ne yapsan yükselmiş.. o da kemik ağrısı yaparmış..:96::96:

çok geçmiş olsun tatlım. baya olmuştu annenin düşeli.. neden hala geçmemiş ki.. ne ameliyatı olucak şimdi..
herşey çok güzelmiş maşallah.. sen yine de çok yormak kendini tatlım.. inşallah kızımızda dayısını bekler.. sonra da tombiş tombiş kucaklarınızı doldurur..
günaydın teyzoşlarrrrr:)))) biz buğün annemle erkenciyiz ben dün gece çok uslu idimmmmmm
günaydın tatlım.. maşallah ataya.. e bütün haraketlerini bi önceki akşam göstermiş sana.. yorgun düşmüştür tatlış..

ya bende merak ettim dün.. arayacaktım.. sonra rahatsız etmek istemedim.. ama sen şimdi böyle diyince iyice meraklandım..

Annem düştüğünde incittiği kolundan ameliyat olacak Sevgicim.. Bu sabah girecekti ameliyata, ama dr öğleden sonra alacam ameliyata diyince babamı yolladım hastaneye yine, be evdeyim şimdi.. öğleden sonra gideceğim yanına...

Merve nin bendeki teli güncel mi bilmiyorum... sen bi arasana Sevgi yaa.. ben seni de aradım ama açmadın

Merve den haber aldım kızlar.. Ulaşamayınca FB dan kardeşine mesaj yazdım, bugün hastanede tetkikleri yaptıracakmış... Ulaştığımda iletirim sizin aradığınızda dedi... Çok şükür bir aksilik yok:) Cilveloş hala annesinin içinde:))))))))))) Bu sıpalar bizi öldürecek meraktan vallahi:)

oh yani.. bende eşinin telefon numarasını bulmaya çalışıyordum.. çok sağol fundacım.. içimi rahatlattın valla..

Kızlar selam, dün bayağı maceralıydı, akşam evdeydim ama bilgisayarı açmaya üşendim.

Dün saat 11'de hastaneye gittik. Yeditepe Üniversite Hastanesini tercih ettim. Kaşıntım için cildiyeden de randevu almıştım, hastaneye yatmadan önce doktora göründüm. Ürtiker olmuşum ve nedeni belli değil. Havadan, sudan, gıdadan vs herşeyden olabilirmiş. İlaç verdi tabi. Eğer ürtiker 6 hafta sürerse alerji testi yapılırmış. Doktor ameliyat olacağımı öğrenince "bence bugün olmayın, narkoz daha azdırabilir" dedi. Hemen anestezi uzmanına gittik. Kararı bana bıraktılar. Narkoz azdırabilirmiş ama ameliyat öncesinde "avil" diye bir antialerjik iğne yapıyorlarmış. Ben de ameliyat olmaya karar verdim ve hastaneye yattık. Bizi önce genel cerrahi katına aldılar. Oradaki hemşire Kaan'ın benimle kalamayacağını, eve gitmesi gerektiğini söyledi. Katta enfeksiyonlu hastalar varmış, bebeği riske atamayız dediler. Ctesi konuştuğumuzda enfeksiyonlu hasta yoktu ama şans işte. ben bayağı panik oldum tabi. Sabah süt sağmıştım, hastanede tekrar sağdım ama Kaan eve giderse bütün gece yetecek süt olmayacaktı. Sabah kaçta çıkacağım da belli değil. Doktora haber yolladım, ameliyattan vazgeçtim, eve gidiyorum diye :) Ya da ameliyattan sonra beni taburcu edin, burada kalmam dedim. Doktorum sağolsun hemen müdahale etti, eğer herşey yolunda olursa erken çıkarsın ya da seni başka kata aldıracağım dedi. Biraz bekledik. Tam ben Kaan'ı eve gönderiyordum ki bizi karma cerrahi katına aldılar. O katta enfeksiyonlu hasta yokmuş, hatta ameliyat olan bir bebek bile varmış. Neyse yeni odamıza yerleştik. Kaan'a da beşik getirdiler. SOn kez süt sağdım ve beni ameliyata götürdüler. 1 saat sürdü, o arada annem Kaan'a biberonla süt vermiş. Maşallah oğluma hiç sorun çıkarmamış, hatta 2. kez süt istemiş. memeden tam ne kadar alıyor bilemedğimden başta 50 cc verdik. yetmemiş kuzuma :) Sonrasında akşam bir seferde 120 cc içti.
Akşamüstü 5'te odaya geldim, 8'de doktorum eve gidebileceğimi söyledi. Ağrım olursa minoset alabileceğimi söyledi ama çok şükür gene bende sıfır ağrı. Bugün de iyiyim. Azıcık bir sızı var ama o geçen hafta çektiğim ağrının yanında sinek ısırması gibi kalır.
Kaşıntım devam ediyor. bakalım ondan ne zaman kurtulacağım.

Kaan'ın yanaklarındaki kızarıklık geçti :) Göbeği düştü düşecek. Bu akşam düşer sanırım. Artık biz de banyo yapabileceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…