• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar ben yarın hemoroid ameliyatı oluyorum. Saat 15h00 gibi. 15-20 dk sürüyormuş. Sonrasında 6 saat emziremeyeceğim. Yarın gece hastanede kalacağız oğlumla.
Kaan'ın yüzündeki kızarıklık geçiyor :) Ama ben alerji oldum. neye olduğunu bilmiyorum. Normalde yediğim şeylerden farklı bir tek keçi peyniri yedim son 3 gündür. Sanırım o yaptı. Zaten alerjik bir bünyem var ama bugüne kadar keçi sütü veya peyniri hiç tüketmemiştim. Hamileyken zaten yasaktı. Eşim değişiklik olsun diye almış. Kahvaltıda yedim. Şimdi kol ve bacaklarımda döküntüler oldu ve acayip kaşınıyor. Yarın hastaneye yatmadan bir de cildiyeye görüneceğim. Nedir bu çektiğim bilmiyorum valla.
Neyse çok şükür oğlum iyi, ona bakabildiğim sürece sorun yok. Size yarın haber veririm.

PELİNNN. cnm çok geçmiş olsun ay şimdi korktum hemoreyit bendede var inş dogumdan sonra çoşmazgüzel haberlerini bekliyorz cnm
ELVİNAZ.geçmiş olsun cnm korkma allahın izniyle bir şey olmaz ogluşlarımızın maşallahı varr sdaglıkla gelcekler annes, sen merak etmee
FUNDACIM . gecen gün yazdım sana ama formdan attılar beni çok geçmiş olsun tatlım

elvinazcim Masallah ikizler icin haftan cok iyi, Insallah her sey cok guzel olucak.
aysecim simdi seni soruyordum diger formda sen nasilsin?

selam kızlar giremedim kusura bakmayın.
kızımız 25 kasım saat 09.00 da doğdu. 3550gram ve 51cm.
spinal anesteziyle sezeryan oldum. hastanede çok rahattık sadece anne sütüyle beslendi kızım.24 saat yanımda kaldı. ilk gece gaz sancılarım oldu o yüzden biraz zor geçti. eve geldiğimiz gece yataktan kalkıp yatarken zorlandığım için bu gün annemlere geçtik.artık onlarda kalıyoruz kızımla. şu anda çok kötü başağrısı sorunum var. sırtüstü yatarken sorun yok ama kalktığım anda beynim patlayacakmış gibi oluyor. yarın kızımızın kontrolü var. bende dr.uma sorucam bu ağrıyı nasıl geçirebiliriz diye. dikişlerim kapalı 1 hafta daha kapalı kalocak.. emme sorunumuz yok çok şükür.2.gün meme uçlarım hassaslaşmaya başladı ama inanın bu en güzel acı olmalı. eflinin gaz problemi var o da benden kaynaklı heralde. o yüzden emdikten sonra bir süre göğsümde uyuyup öyle yatağına alıyoruz. bu arada kızlar ayrı oda hazırlamıştık ya biz kızımıza dedemiz mothercareden beşik almış yatağımın yanına koyduk artık uyurken onu izliyorum:) babamız akşamları gelip görücek bizi. o yüzden biraz buruğuz. ben iyileşene kadar böle devam edicez bakalım.hepinizi öpüyorum.

spinal anesteziyle sezeryan oldum. hastanede çok rahattık sadece anne sütüyle beslendi kızım.24 saat yanımda kaldı. ilk gece gaz sancılarım oldu o yüzden biraz zor geçti. eve geldiğimiz gece yataktan kalkıp yatarken zorlandığım için bu gün annemlere geçtik.artık onlarda kalıyoruz kızımla. şu anda çok kötü başağrısı sorunum var. sırtüstü yatarken sorun yok ama kalktığım anda beynim patlayacakmış gibi oluyor. yarın kızımızın kontrolü var. bende dr.uma sorucam bu ağrıyı nasıl geçirebiliriz diye. dikişlerim kapalı 1 hafta daha kapalı kalocak.. emme sorunumuz yok çok şükür.2.gün meme uçlarım hassaslaşmaya başladı ama inanın bu en güzel acı olmalı. eflinin gaz problemi var o da benden kaynaklı heralde. o yüzden emdikten sonra bir süre göğsümde uyuyup öyle yatağına alıyoruz. bu arada kızlar ayrı oda hazırlamıştık ya biz kızımıza dedemiz mothercareden beşik almış yatağımın yanına koyduk artık uyurken onu izliyorum:) babamız akşamları gelip görücek bizi. o yüzden biraz buruğuz. ben iyileşene kadar böle devam edicez bakalım.hepinizi öpüyorum.

esracım cnm hoş geldin seni çok merak ettik tatlım maşallah kızmıza topigimizin ilk prensesi dogdu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::64:ii olmanıza çok sevindim darısı bizim başımıza inş bizde kızmıza tez zamanda kavuşuruzz melegini benim yerime öp ay yerim ben onu ne kadar tatlıdır şimdi:)))))))

esra hoşgeldin geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun :)))
maşallah sorunsuz bir doğum geçirmişsin bebeğini güle güle büyüt

:64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar: allah analı babalı büyütsün canım hoş gelmiş meleğimizzzzz

Esracım gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. maşallah çok güzel doğmuş eflin. :nazar: darısı başımıza.
Pelincim geçmiş olsun canım. inşallah bunuda sorunsuz birşekilde hemencicik atlatıp çıkıcaksın. kaanın iyi olduğuna sevindim. :21:
elvinaz canım ikizlerle buhaftaya kadar sorunsuz birşekilde geldin bunada şükür. azkaldı artık sayılı günlerdeyiz.

günaydın fıstıklar..
son iş haftama başlamış bulunmaktayım.. o yüzden sendrom falan yok bu sabah.. uykum var biraz o kadar..
dün gece sağ kasığımda korkunç bi ağrı vardı.. çok korktum.. sanki içerden çuvaldız batırıyorlar gibiydi.. ama geçti sonra.. onun dışında gayet iyiyiz.. cuma akşamı tatile girmemiz şerefine gidip kızımızı da görcez.. artık doğum tarihi ve şekli tam olarak belli olur herhalde..
umarım sizlerde iyisinizdir.. bi okuyim geçmişi.. bakalım neler olmuş..

herkese günaydınnnnn:34:
Esra geçmiş olsun minik eflin hoşgelmişşşş hayatı boyunca huzurlu,sağlıklı,mutlu olsun ailesiyle yan yana olsun inşallah...
Pelinn sanada geçmiş olsunnn umarım bugün hemencik biter operasyon acında biter hemen..o kaşıntıyı yine sor doktoruna benim bi arkadaşım da oldu burda,o da sarışın ve hassas bi cildi vardı doğumdan 1 hafta sonra inanılmaz kaşıntıları başladı önce el ve kollarda sonra göbeğinde..doktoru ona ameliyatta kullanılan metale alerji geliştiridiğini söylemişti..göbeğine yağ sürmeyi atlama sakın..
Sevgiiii hadi son haftaaaa artık sık dişini....cuma olcakkk yatacaksın bol bol....

Bu arada ben ilk defa bişey yazacağım buraya:)))
Hani bu bizim sıpalar bi sürü yumurta içinden bi sürü sperm içinden seçile seçile bebek oldular yaaa, hamile olduğum kesinleştiği zaman babası bu "SÜZME" demişti:)))))) Sonra da Tanem ismini koyduktan sonra başladı yana yakıla "S" ile başlayan isim bulacam, Tanem in yanına demeye başladı:)))) Niye dediğimde de "e süzme yaa, S.TANEM olsun, benim süzme resmiyet kazansın " diyodu:) epeydir unutmuştu, şimdi yine hatırladı... şşşşşşşt süzmeeeee diye sesleniyo kızıma yaaaaaaaa:((((((((( Kaldı mı TAnem in lakabı SÜZME diye:))))))))))))))
ya aşkolsun kızımın babasına..öyle denir mi hiç kıza.. yanlış anlar küser benim prensesim.. çok ayıp çok..
Selamlar,

Funda'cım herşeyin yolunda olmasına sevindim, bayağı merak etmiştim seni ama mesajlara ancak bakabildim.

Benim keyfim hiç yok, dün bütün gece hemoroid ağrısı çektim, acıdan ağladım durdum, o kadar diyim size. Yapılacak her türlü tedaviyi yapıyor, ilacı içiyorum ama işe yaramıyor. Sabah erkenden doktora gittim, mümkün olsa hemen bugün ameliyat olmak istiyordum. Sütümü bile sağdım, herşey toparladım, Kaan'ı da aldık ama en erken Pazartesi olabiliyor ameliyatım. Bugün nispeten ağrı azaldı ama akşama ne olur bilmiyorum. 2 tane nurtopu gibi tromboze pakem varmış. Ameliyat 15-20 dk sürüyormuş, genel anestezi ile. Sonrasında 1 gece hastanede kalacağım. Kaan da benimle tabi. 6 saat emziremeyeceğim. Sağdığım sütler işe yarayacak, her nekadar ağzına biberon sürmek istemesem de. Kendim umrumda değilim ama Kaan perişan olacak diye endişeleniyorum.
Bir de oğlumun yanaklarında bir kızarıklık var 2 gündür, birşey tahriş etti am ne olduğunu bulamadık. Doktor cildinin hassas olduğunu, kızarıklığın çok önemli olmadığını söyledi ama ana yüreği işte kıpkırmızı oldu bebeğimin yüzü :((( Daha göbeğimiz düşmediği için yıkayamıyoruz da.
Sıkıntılar başladı işte, her dakikam endişelenmekle geçiyor. Birşeyleri yanlış yapıyor olmaktan korkuyorum. Annelik buymuş demek :26:
canım ya.. nedir şu hemoroidden çektiğin.. ameliyat kararı iyi olmuş.. en azından sürekli ağrı çekmektense kökten çözüm olmuş.. kaan için endişelenmeni çok iyi anlıyorum.. ama sen zaten sütünü sağmıştın.. yalnızca en fazla 1 saat senden ayrı kalacak.. sonra yine koyun koyuna uyursunuz.. yüzündeki kızarıklarda çok normal tatlım.. çocuğun 9 ay boyunca suyun içinde olduğunu düşünürsek yeni ortama alışmaya çalışıyor herşeyiyle.. geçer yakında bi tanem.. sen takma kafana..
merhaba kızlarrrr:))))) buğün baya uyudum kahvaltımızı yaptık şimdi keyif derdindeyim kaç gündür anam ağladı temizlik falan öldüm yorgunluktan çok az işim kaldı oda takımlarımı falan değiştiricem şimdi onca işten sonra bu gözümde büyüyor ya az kaldı oğluşumun gelmesine 6 gün sonra benimle nasipse ya ben narkozdan çok korkuyorum uyutulmak düşüncesi beni geriyor tedavidede öyle olmuştum
ay şebnemcim seninde çok az kaldı kuzuna kavuşmana.. allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah..
slm kızlar
dr dan akşam üzeri geldik beni yatırdılar sancılarım artmıştı durdurmak için iğnemi oldum nidilata başladık serum tekrar tekrar nst derken
bizim kuzular beklemiyoo pazartesi tkrr gidip nst
sancılarımda değişiklik olmazsa alıcaklar ayy çok korktum bu gün hatta bi ara hem belim hem karnım şiddetlendi haftaya doğurcam heralde kızlar en geç
dr bebek hareketlerinde hissetmesem kanama su vs olursa hemen gel diye tembihledii. elim karnımda çok panikledim yaaa hayırlısı ile sağlıklı bi doğsalar
daha erken elirlerse ciğer geliştirici iğne yapıcakmış
gülcan arkadaşlara katılıyorum bende.. ikizlerin inatla bu zamana kadar kaldılar içerde.. bayağıda büyüdüler artık annesi.. allah hayırlı zamanlarda gelmelerini nasipo etsin inşallah..
çok teşekkürler teyzelerimiz inş hayırlısı ile cumaya kadar bebeğim dayanır ve gününü bekler bu sıralarda feci sinirliyim cevremdeki kimse beni anlamıyor anlamak istemiyor gelmişim son haftama insanlar bana misafir gelmek istiyorlar temizliğimi yapmışım hazırlığımı yapmışım hoppala onlar gittiklerinde tekrar bir iş daha çıkıyor bunaldım bu kıt beyinlilerden ellerinden gelse bende kalıcaklar hiç düşünmüyorlar ya bu kız hamile nasıl bizi ağırlıcak diye ayyyy iyiki calışıyorum beni şimdi düşünceler sardı ben lohusalığımda ne yapıcam ben rahat olmak sessiz olmasını istiyorum evin ama galiba yol geçen hanına döndürecekler
ay şebnem sen de müsait değilim de tatlım.. kimsenin laf demeye hakkı yok sana... valla ben kimseyi kabul etmiyorum eve.. ben gelirim size diyorum.. zaten gerginim bir de misafir gerginliği çekemem valla..
eski yol arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarıma bebekleriyle bir ömür sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum doğum yapacak arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. ben tekrar tedaviye başladım umarım bu defa herşey sorunsuz devam eder. çiğdemcim de doğum yapmış çok duygulandım geçen sefer aynı gün transferimiz olmuştu benimkisi nasip değilmiş. hepinizi çok öpüyor dualrınızı bekliyorum selamlar...
zeynebim hayırlı olsun tatlım tedavin.. güzel sonuçlar alıp tekrar aramıza dön inşallah..
slm kızlar bugun uyusuklugum ustumde :75:uyudukca uykum gelıo sankı faceden ve burdan gecmişleri okudum heyecan hepımızde basladı artık :21::46:ayy dr 8 aralıkta gunumuzu verecek ınsallah 22 sınden sonra olurda annesı gıbı oglak olur kızım hatta 25 aralıgı beklese aynı gun dogum gunumuz alacak:21:bakalım o saglıkla gelsınde balım benım:91::nazar:
canım bende dün bütün gün yattım.. bulaşık makinasını bilee boşaltmak zor geldi düşün.. o kadar uyuşuktum.. demek ki bugünlerde normalmiş..
dün çok panik oldum cnm yatıyorum ilacın etkisimi iğnelerinmi bilemiyorum akşam ellerim ayaklarım şişti
nidilatın yan etkisi baş ağrısı çekiyorum devamlı dr söledi ztnn
karnm aşağı indi bebeklrin hareketlerini eskisi kdr net hissetmiyorum hafif ağrım var yine yarın nst göre belli olucak
sizi habersiz bırakmam
canım ya.. şimdi aşapı indiler ya o yüzden haraketlerini tam algılayamıyosundur... doktordan gelince hemen yaz bize.. merak ederiz..
Kızlar ben yarın hemoroid ameliyatı oluyorum. Saat 15h00 gibi. 15-20 dk sürüyormuş. Sonrasında 6 saat emziremeyeceğim. Yarın gece hastanede kalacağız oğlumla.
Kaan'ın yüzündeki kızarıklık geçiyor :) Ama ben alerji oldum. neye olduğunu bilmiyorum. Normalde yediğim şeylerden farklı bir tek keçi peyniri yedim son 3 gündür. Sanırım o yaptı. Zaten alerjik bir bünyem var ama bugüne kadar keçi sütü veya peyniri hiç tüketmemiştim. Hamileyken zaten yasaktı. Eşim değişiklik olsun diye almış. Kahvaltıda yedim. Şimdi kol ve bacaklarımda döküntüler oldu ve acayip kaşınıyor. Yarın hastaneye yatmadan bir de cildiyeye görüneceğim. Nedir bu çektiğim bilmiyorum valla.
Neyse çok şükür oğlum iyi, ona bakabildiğim sürece sorun yok. Size yarın haber veririm.
canım çok geçmiş olsun.. yok yok sana kesin nazar değiyor.. bi tanıdığına okutsan kendini, iyi gelir belki tatlım..
ay ay prensesimiz doğmuş maşallah.. ama annesine küstük ya insan bi haber etmez mi.. içimizden birine telefonunu vermez mi... e aşkolsun yani.. neyse eflinin hatırına konuşuyorum seninle.. baş ağrın için üzüldüm.. spinal aneztezi sonrasında bol temiz hava almak lazımmış.. bir de kahve içmek.. umarım hemen geçer tatlım..
Günaydın kızlar, iyi haftalar... :71: :71:
günaydın nalancım.. teşekkür ederiz.. sana da iyi haftalar..

sağol ezgim.. inşallah çabuk geçer bu hafta.. bi an önce kızımla başbaşa kalmak istiyorum..
siz napıyosunuz... derin hanım nasıl..

Derin hanım ii teyzesi,hala kıpı kıpır halbu ki aşşaya indiği için az hissettirirmiş kendini ama çok çılgın içerde..aquaparkta sanıo kendini..dila kuzum nasıllar?

İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUNNNNNN FUNDAAAAAAAAAAAA:52::52::62::7:güzel anne,melek anne...hayatının ilk ANNE doğum günü bugün senin...doya doya kutla..mutlulukla...bir ömmür kızınla, eşinle hayatın sana verdiği şahane mucizelerle gelsin yeni yaşların....
çok öpüoruzzzzzzzzzzzz siziiii:54::54:

dila da iyi teyzesi.. otururken hareketleri kısıtlanıyor herhalde yavrumun.. yatar yatmaz başlıyo oynamaya.. gece bile uyutmuyor maşallah.. artık o da sabırsızlanıyor herhalde.. senin de az kaldı kızına kavuşmana darısı hepimizin başına..

funda iyi ki doğdun tatlım.. kızınla,eşinle, tüm sevdiklerinle güzel bi ömür geçir inşallah..:90::90:

Fundaaaaaaaa:))) iyi ki dogmussun sekercim, allah yavrunla sana guzel uzun ve mutlu bir omur nasip etsin. Bak bu yeni yasinin hediyesi de cok guzel olacak, mutlu mesut gunler dilerim size:)))

Esracigim; gozun aydin, cok da gecmis olsun. Guzel kizimizi bizim yerimize bol bol kokla. Eflin'in guzel emmesine cok sevindim, senin bas agrin da yakinda gecer umarim. spinal'de bas agrisi sik sk karsilasilan birseymis. Kahvenin iyi geldigini ben de okudum. Biraz dinlenmeye calisirsan bas agrini da aklina getirmemeye calisirsan gececek insallah.

Pelincigim,simdiden gecmis olsun sana, ne kadar buyuk bir yukten kurtulacagini dusun, Kaan da yoklugunu hissetmeyecek bile. Bundan sonra cok rahat olacaksin insallah:)

Sevgim bu hafta cabucacik gecsin insallah, sen de yavrunla basbasa kalmanin tadini cikarirsin:))

Ezgiiim, beni utandiriooorsun kuzumm:)))) sizin kizlar benden daha oglak olsun insallah:))))

slm kızlar fundacım nice yıllara tatlım iyiki dogdun dogum günün kutlu olsun
kızlar biz şimdi hastaneden geldik agrılarım vardı nts girdik nts agrılar çıktı ama çok şükür acılma yok kızım normal pozisyonuna nihayet geçmiş eger tekrar dönmezse:))))))))))))bu gün maşallah acayip hareketli yerinde durmuyorr kilomuzda 2.450 grm olmuş maşallah ama suyumuz dahada artmış çarşamba günü tekrar ayrıntılı ultrasyona gircez bakalım inş bir sorun çıkmaz eger agrılar artmaya devam ederse 35 haftada bebegi alcaklar inş bir sorun çıkmazda 38 kadar gider aminnn

MERHABALAR KIZLARRR:))) DÜN GECE OĞLUM BANA NÖBET TUTTURDU ACAYİP YORGUN DÜŞTÜM BELİM ÇOK AGRIDI DEDİM NE OLUYOR DOĞUMMU BAŞLADI :))) AMA SABAHA KARŞI OĞLUM UYUDU GALİBA BENDE UYUMUŞUM ŞİMDİ PAŞAM YORGUNLUK ATIYOR GALİBA PAS VERMİYOR BANA BİRAZDAN BAŞLAR MESAİSİ 4 GÜNÜM KALDI HEYECAN DORUKTAAAAAA:emir_bebek::18:

Back