kuzummmm hoşgeldinizz..birlikte içiçe en güzel şekilde geldiniz:))
sevindiimm bi sorun olmamasınaa demekki hakkaten normal o sancılar...tanem kızımın kilosu gayet iyi hiç de az değil annesi gibi kibar çocuk o maşallah ona...funda sen bu kızı oğlak doğuracaksın bak demedi deme:))
öpüldünüz..
almazsam neyim zateno totolar hak etti zaten eti senin kemiği benim :) nassı ısırırsan ısır:)))
Yaw bi ara benimki de sürekli sarıyodu, çıkarıp yeniden takıyodum, bi de ayar düğmesi ile kontrol et merve... mekik sıkılığını ayarlayan düğme var ya onu... o da olmadı, mekiği koyduğun yuvanın orada varsa bir vida kii olması lazım onu bi kontrol et, gevşemiş olmasın..
rilmerhaba kızlarrrr:))))) buğün baya uyudum kahvaltımızı yaptık şimdi keyif derdindeyim kaç gündür anam ağladı temizlik falan öldüm yorgunluktan çok az işim kaldı oda takımlarımı falan değiştiricem şimdi onca işten sonra bu gözümde büyüyor ya az kaldı oğluşumun gelmesine 6 gün sonra benimle nasipse ya ben narkozdan çok korkuyorum uyutulmak düşüncesi beni geriyor tedavidede öyle olmuştum
Günaydın sabırısz anneleeer:)))))))
hiç kimse ay bitmesin bu hamilelik ben böle iyiyim demiyoooo:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Hepimiz bir an evvel doğurabilmenin peşine düştük... Sonra Pelin gibi yeniden içimize sokmak isticez hee:))))
Sağolun kızlar, bugün daha iyiyim çok şükür, dişimi sıkıyorum artık ptesi kurtulacağım bu meretten.
Sanırım lohusalık da etkiliyor, dün tutamadım kendimi. Annem de eşim de çok üzüldü. Aman sütüm gidecek diye de korktular öyle toparladım kendimi.
Bi sana güveniyorum Bilgeeeem:))) En güzel oğlak örneği sensin tanıdığım:))))Iyidir oglaaaak, iyidirrrrrr:)))))
ehehehehe:)) e ben dedim, doğurmayacam, okula da karnımda götürüp getirecem:))))) Ama şu merak işi bozuyoooo, fermuar taktırıp ara sıra oradan bakıp, sonra tekrar kapatsam olmazmı kii:)) Yapamadılar mı daha bunu.. tüh tühhhh.. BeceriksizlerBen de ben de icime sokmak istiyorum. orada daha iyi besleniyormus sipa. Imkan olsa da ek gidalara gecene kadar tekrar icerde tutabilsek
slm kızlar
dr dan akşam üzeri geldik beni yatırdılar sancılarım artmıştı durdurmak için iğnemi oldum nidilata başladık serum tekrar tekrar nst derken
bizim kuzular beklemiyoo pazartesi tkrr gidip nst
sancılarımda değişiklik olmazsa alıcaklar ayy çok korktum bu gün hatta bi ara hem belim hem karnım şiddetlendi haftaya doğurcam heralde kızlar en geç
dr bebek hareketlerinde hissetmesem kanama su vs olursa hemen gel diye tembihledii. elim karnımda çok panikledim yaaa hayırlısı ile sağlıklı bi doğsalar
daha erken elirlerse ciğer geliştirici iğne yapıcakmış
Elvinnazcımmmm, nolur panik yapma... İkiz bebek için çok iyi dayandın:) Hayırlısı ile sağlıkla da dünyaya gelecekler... Bizi habersiz bırakma, bak çok merak ediyoruz sonra... Birimize özelden telefonunu mesaj at, Esra dan sonra seni de merak etmeyelim.. Dualarımız senin ve kuzuların için... Allah yardımcınız olsun şimdiden..
son günler zormuş gerçekten hayırlısı ile kavuşuyum kuzucuklarıma inşendişelenme elvin naz.bak çğdemde ikizlere hamileydi 19 haftaydı yanlış hatırlamıyosam.hala yaşam savaşı veriyolar.bu arada çiğdemle bidaha konuştunmu merve.çıkmışlardır belki hastaneden.esradan hala haber yok değilmi.bence kötü bişey yok ama kızına kavuşunca ayrı bir dünyası oldu ve bizleri unuttu.eve gelince girer haber verir birazdaha bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?