• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Şebnem hiç korkma ama bu kadar iş yapar, kendini yorarsan narkoza gerek kalmayacak, oğlun önceden "ceee" diyecek sana :)

Narkoz güzel birşey, ben nasıl uyuduğumu bile anlamadım. Anestezi uzmanı ve yardımcısı çok iyilerdi, benimle sohbet ettiler, ne yaptıklarını tek tek anlattılar. Hadi artık seni uyutuyoruz dedikleri andan sonrasını hatırlamıyorum :) 10'dan geriye bile saydırmadılar. Sonra asansörde uyandım. Odaya girdim ve Kaan'ımı getirdiler. Hiç tedirgin olma, oğluna kavuşacağını düşün ve rahat bırak kendini.

Pelinciim; geçmiş olsun.... Endişelenmediğin sürece hiç sorun olacağını sanmıyorum... Kaan güçlü bebek:) 6 saat ne ki, hem bak sütü de hazırmışşş... Sadece bir saat kokundan uzak kalır en fazla, onda da uyur inşallah hiç anlamaz bile yokluğunu.. Sağlıkla geçsinameliyatın şimdiden..

kuzummmm hoşgeldinizz..birlikte içiçe en güzel şekilde geldiniz:))
sevindiimm bi sorun olmamasınaa demekki hakkaten normal o sancılar...tanem kızımın kilosu gayet iyi hiç de az değil annesi gibi kibar çocuk o maşallah ona...funda sen bu kızı oğlak doğuracaksın bak demedi deme:))
öpüldünüz..

Iyidir oglaaaak, iyidirrrrrr:)))))

almazsam neyim zaten:D:D:D:D o totolar hak etti zaten:D eti senin kemiği benim :) nassı ısırırsan ısır:)))

Yaw bi ara benimki de sürekli sarıyodu, çıkarıp yeniden takıyodum, bi de ayar düğmesi ile kontrol et merve... mekik sıkılığını ayarlayan düğme var ya onu... o da olmadı, mekiği koyduğun yuvanın orada varsa bir vida kii olması lazım onu bi kontrol et, gevşemiş olmasın..

Yarin babam geliyor kizlar, sorayim bu masura sarmasina ne yapiliyormus. Malum duayen terzi adam:))) Bu arada bendeki makinayi kullanamadik, yaptirmaya da goturemedik telaseden. Babam 2-3 gunlugune Eskisehir'e gidecekti bir isi icin. Dolaplarin ortulerini olculerine gore kesip verdik adamin eline, Eskisehir'de kendi makinasinda cabukca dikip getirecek:)))

merhaba kızlarrrr:))))) buğün baya uyudum kahvaltımızı yaptık şimdi keyif derdindeyim kaç gündür anam ağladı temizlik falan öldüm yorgunluktan çok az işim kaldı oda takımlarımı falan değiştiricem şimdi onca işten sonra bu gözümde büyüyor ya az kaldı oğluşumun gelmesine 6 gün sonra benimle nasipse ya ben narkozdan çok korkuyorum uyutulmak düşüncesi beni geriyor tedavidede öyle olmuştum
ril
ay Masallah hic korkma canim ben cok kotu bir tecrubeyle bebegimden ayrilirken almistim narkozu ordan biliyorum gercekten de anlamiyorsun uykuya daldigini bile farketmiyorsun anestezi uzmani seninle konusurken bir bakmissin ki uyanmissin. kotu ornekle anlattim kusura bakma ama bir yandan da bu ornekten insanlarin ne kadar kotu nedenlerle genel anestezi aldigini dusunup icin buyuk bir sevincle o anlari yasayacagini dusunerek morel de bulmalisin, ogluna kavusacaksin Allah'in izniyle her sey guzel olucak, icini ferah tut.
pellycim cok gecmis olsun aman aman kurtul gitsin kimi duysam kurtulduktan sonra yeniden dogmus gb olduklarini soyluyorlar.

Günaydın sabırısz anneleeer:)))))))
hiç kimse ay bitmesin bu hamilelik ben böle iyiyim demiyoooo:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Hepimiz bir an evvel doğurabilmenin peşine düştük... Sonra Pelin gibi yeniden içimize sokmak isticez hee:))))

Ben de ben de icime sokmak istiyorum. orada daha iyi besleniyormus sipa. Imkan olsa da ek gidalara gecene kadar tekrar icerde tutabilsek:D

Sağolun kızlar, bugün daha iyiyim çok şükür, dişimi sıkıyorum artık ptesi kurtulacağım bu meretten.
Sanırım lohusalık da etkiliyor, dün tutamadım kendimi. Annem de eşim de çok üzüldü. Aman sütüm gidecek diye de korktular öyle toparladım kendimi.

Caniiiim, ben de oyleyim, lohusalik boyle birsey demek ki; ota moka agliyorum. Emek doymuyor diye agliyorum, sagip kontrol ediyorum ama yetmiyor gibi geliyor. dun gece oglan bir taraftan kopardi kiyameti ben bir taraftan. Banyoda da agladim zaten agliyor diye. Bir de esimle takistik banyoda suyu yavas dokuyorum diye; halbuki korkuyordum ben. Simdi senin kendi acin da var. Neyse ki basit bir sey, pazartesi hemen halledecekler, hastanede yatmak da her ne kadar sevimli gorunmese de hemsireler bizden iyi bakiyorlar bebeklerimize. Ben hastaneden gelince evde biraz sarsildim bu yuzden. o birseyleri yanlis yapma duygusu bende de var, ama merak etme, doktor bana daha yuzunde birsey yokken birkac gune kaddar cikabilir, gozenekler henuz kendini temizleyemez, endise etmeyin demisti. Buyukler annenin sutuyle silinir diyor. ben mustelanin phisio bilmemne temizleicisini aldim. yeni doganlara uygun. su gerektirmeyen el yuz temizleme jeli. bizde henuz bir kizariklik cikmadi, o yuzden henuz kullanmadim. kullaninca izlenimimi yazarim.

slm kızlar
dr dan akşam üzeri geldik beni yatırdılar sancılarım artmıştı durdurmak için iğnemi oldum nidilata başladık serum tekrar tekrar nst derken
bizim kuzular beklemiyoo pazartesi tkrr gidip nst
sancılarımda değişiklik olmazsa alıcaklar ayy çok korktum bu gün hatta bi ara hem belim hem karnım şiddetlendi haftaya doğurcam heralde kızlar en geç
dr bebek hareketlerinde hissetmesem kanama su vs olursa hemen gel diye tembihledii. elim karnımda çok panikledim yaaa hayırlısı ile sağlıklı bi doğsalar
daha erken elirlerse ciğer geliştirici iğne yapıcakmış

Elvinnazcımmmm, nolur panik yapma... İkiz bebek için çok iyi dayandın:) Hayırlısı ile sağlıkla da dünyaya gelecekler... Bizi habersiz bırakma, bak çok merak ediyoruz sonra... Birimize özelden telefonunu mesaj at, Esra dan sonra seni de merak etmeyelim.. Dualarımız senin ve kuzuların için... Allah yardımcınız olsun şimdiden..

Iyidir oglaaaak, iyidirrrrrr:)))))
Bi sana güveniyorum Bilgeeeem:))) En güzel oğlak örneği sensin tanıdığım:))))
Ben de ben de icime sokmak istiyorum. orada daha iyi besleniyormus sipa. Imkan olsa da ek gidalara gecene kadar tekrar icerde tutabilsek:D
ehehehehe:)) e ben dedim, doğurmayacam, okula da karnımda götürüp getirecem:))))) Ama şu merak işi bozuyoooo, fermuar taktırıp ara sıra oradan bakıp, sonra tekrar kapatsam olmazmı kii:)) Yapamadılar mı daha bunu.. tüh tühhhh.. Beceriksizler:emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

çok teşekkürler teyzelerimiz inş hayırlısı ile cumaya kadar bebeğim dayanır ve gününü bekler bu sıralarda feci sinirliyim cevremdeki kimse beni anlamıyor anlamak istemiyor gelmişim son haftama insanlar bana misafir gelmek istiyorlar temizliğimi yapmışım hazırlığımı yapmışım hoppala onlar gittiklerinde tekrar bir iş daha çıkıyor bunaldım bu kıt beyinlilerden ellerinden gelse bende kalıcaklar hiç düşünmüyorlar ya bu kız hamile nasıl bizi ağırlıcak diye ayyyy iyiki calışıyorum beni şimdi düşünceler sardı ben lohusalığımda ne yapıcam ben rahat olmak sessiz olmasını istiyorum evin ama galiba yol geçen hanına döndürecekler

eski yol arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarıma bebekleriyle bir ömür sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum doğum yapacak arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. ben tekrar tedaviye başladım umarım bu defa herşey sorunsuz devam eder. çiğdemcim de doğum yapmış çok duygulandım geçen sefer aynı gün transferimiz olmuştu benimkisi nasip değilmiş. hepinizi çok öpüyor dualrınızı bekliyorum selamlar...

bilgecimmmm ben çok severim oğlakları bütün çevrem oğlak üstüne sende oğlaksın daha ne bence hepsi oğlak olabilir...sen hiç ağlıorum kötüym die üzülme lohusalık hamilelikten bile etkiliymiş hormonların üzerinde..bundan 2 hafta önceye kadar tavan yapan tüm hormonların şimdi birden normale dönüo koolay değil o sarsıntı..işte bu yüzden kesinlikle eşlere doğum öncesi eğitim verilmeli diorum ben ne anlasın adamlar ne yaşadığımızı olur olmaz davranıorlar hepmiz yaşayacağız aynısı, b en şimdiden alıştırıorum bak ben kafayı yicem o dönem bana ilişme die:)anlarsa artık..

Pelinnn geçmiş olsun canım...sen kaan için üzülme hiç o uyurken sen girer çıkarsın yeterki sorunun çözülsün hemen...doya doya ağlayın sakın içinizde tutmayın daha kötü..yaşadığınız tüm tedirginlikler çoooooooooookk normal kısa süre sonra biticek...hiç bilmediğiniz bişiiyi ilk kez ama çok ii şekilde yapıorsunuz ikinizde çok iyi iki annesiniz oğullarınız çok şanslı...

zeynepelacımm herşey yolunda lsun inşalahh..en kısa zamanda bebeğinle ol,sağlıkla kucağına al..biz hep seninleyiz..

slm kızlar bugun uyusuklugum ustumde :75:uyudukca uykum gelıo sankı faceden ve burdan gecmişleri okudum heyecan hepımızde basladı artık :21::46:ayy dr 8 aralıkta gunumuzu verecek ınsallah 22 sınden sonra olurda annesı gıbı oglak olur kızım hatta 25 aralıgı beklese aynı gun dogum gunumuz alacak:21:bakalım o saglıkla gelsınde balım benım:91::nazar:

slm kızlar
dr dan akşam üzeri geldik beni yatırdılar sancılarım artmıştı durdurmak için iğnemi oldum nidilata başladık serum tekrar tekrar nst derken
bizim kuzular beklemiyoo pazartesi tkrr gidip nst
sancılarımda değişiklik olmazsa alıcaklar ayy çok korktum bu gün hatta bi ara hem belim hem karnım şiddetlendi haftaya doğurcam heralde kızlar en geç
dr bebek hareketlerinde hissetmesem kanama su vs olursa hemen gel diye tembihledii. elim karnımda çok panikledim yaaa hayırlısı ile sağlıklı bi doğsalar
daha erken elirlerse ciğer geliştirici iğne yapıcakmış

endişelenme elvin naz.bak çğdemde ikizlere hamileydi 19 haftaydı yanlış hatırlamıyosam.hala yaşam savaşı veriyolar.bu arada çiğdemle bidaha konuştunmu merve.çıkmışlardır belki hastaneden.esradan hala haber yok değilmi.bence kötü bişey yok ama kızına kavuşunca ayrı bir dünyası oldu ve bizleri unuttu.eve gelince girer haber verir birazdaha bekleyelim.

Elvinnazcımmmm, nolur panik yapma... İkiz bebek için çok iyi dayandın:) Hayırlısı ile sağlıkla da dünyaya gelecekler... Bizi habersiz bırakma, bak çok merak ediyoruz sonra... Birimize özelden telefonunu mesaj at, Esra dan sonra seni de merak etmeyelim.. Dualarımız senin ve kuzuların için... Allah yardımcınız olsun şimdiden..

dün çok panik oldum cnm yatıyorum ilacın etkisimi iğnelerinmi bilemiyorum akşam ellerim ayaklarım şişti
nidilatın yan etkisi baş ağrısı çekiyorum devamlı dr söledi ztnn
karnm aşağı indi bebeklrin hareketlerini eskisi kdr net hissetmiyorum hafif ağrım var yine yarın nst göre belli olucak
sizi habersiz bırakmam

endişelenme elvin naz.bak çğdemde ikizlere hamileydi 19 haftaydı yanlış hatırlamıyosam.hala yaşam savaşı veriyolar.bu arada çiğdemle bidaha konuştunmu merve.çıkmışlardır belki hastaneden.esradan hala haber yok değilmi.bence kötü bişey yok ama kızına kavuşunca ayrı bir dünyası oldu ve bizleri unuttu.eve gelince girer haber verir birazdaha bekleyelim.
son günler zormuş gerçekten hayırlısı ile kavuşuyum kuzucuklarıma inş

Back